Dodaj do ulubionych

SGGW - zootechnika

06.07.05, 00:15
czy mozecie poweidziec ile macie 'punktow sggw' i na jakiej znalezliscie ie
pozycji na liscie przyjetych?
acha no i czy zamierzacie zlocy papiery :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Waldemar Re: SGGW - zootechnika IP: *.aster.pl 06.07.05, 00:18
      Hej!
      Pisałam już o miom problemie w poście niżej. Zdawałam egzamin z bilogii i
      dostałam 74 punkty. A ty?
      Dziś o godz 19 byłam 102, teraz jestem 146?? :(((
    • Gość: sadasd Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:19
      ej pisałem w tamtym wątku --SPRAWDŹ MAILA
      • Gość: Waldemar Re: SGGW - zootechnika IP: *.aster.pl 06.07.05, 00:33
        Sory, ale nie zauważyłam. Maila sprawdziłam już dawno i napisali mi że jestem
        zakwalifikowana do złożenia dokumentów. O ile dobrze rozumiem każdy kto zaliczył
        egzamin ma takie prawo! A ja byłam pewna ze się dostałam w pierwszym etapie.
        • Gość: adasf Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:41
          hasha nie jesli dostałas maila około godziny 23 to znaczy że dostałas się na
          studia(prawdopodobnie) BO ja dostałem tego maila o 23:17 tez byłem na liści
          początkowej do godziny 16:30 a potem nagle spałdem poza listę. Byłem załamany,
          ale okazuje sie że chyba mnie przyjeli.Pozdrawiam
          • Gość: Waldemar Re: SGGW - zootechnika IP: *.aster.pl 06.07.05, 00:49
            Haha, chyba wyraźnie mówię że dostałam maila tyle że o 23:19 :))
            • Gość: sds Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:50
              no to prawdopodobnie jesteś na studiach. Ja przynajmniej biore dokumenty, ide
              sobe zrobić zdjęcia i lece na sggw...:)
              • Gość: dsd Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:53
                aa, i ja niepisałem zadnego egzaminu, tylko wyniki matur, więc teoria z
                egzaminem mi tu niepasuje :)))
              • Gość: Waldemar Re: SGGW - zootechnika IP: *.aster.pl 06.07.05, 01:00
                Mam nadzieję, ale strasznie mnie to zdenerwowało. Nie wiem czy zdąze jutro
                złozyć dokumenty bo mam egzamin na AM. Ale i tak już mi lepiej:)
                Pozdrawiam
                • Gość: sdf Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 01:04
                  masz czas do 9. Ej logika podpowiada żę jest dobrze :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka