Dodaj do ulubionych

TEST KOMPETENCJI NA AKADEMIE MEDYCZNA

06.07.05, 16:44
Hmm nie wiem czy mozna sie do tego jakos przygotowac?? A moze znacie jakies
strony z przykladowymi testami kompetenci (predyspozycji do studiowania). A wy
jakie zajeliscie stanowisko w sprawie tego testu?? Ja to olalam kompletnie i
zastanawiam sie czy slusznie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ula Re: TEST KOMPETENCJI NA AKADEMIE MEDYCZNA IP: *.ghnet.pl 06.07.05, 17:03
      No cóż nie wiem...Podobno są bardzo wysokie wyniki złożone na AM,mogą decydować
      pojedyncze punkty.Ja ćwiczę podobne testy co były na kursie przygotowawczym.
      Życzę powodzenia.
      Ula
      • Gość: rzekotek Re: TEST KOMPETENCJI NA AKADEMIE MEDYCZNA IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 06.07.05, 19:22
        A od kogo slyszalas ze są wysokie wyniki?? Wysokie to pojęcie względne. Dla
        jednych wysoki wynik to 170 dla innych 270 ;)
    • Gość: ti Re: TEST KOMPETENCJI NA AKADEMIE MEDYCZNA IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.07.05, 19:24
      a co bylo na tych kursach? w sensie na czym ten test polega;)?
      • Gość: lolka Re: TEST KOMPETENCJI NA AKADEMIE MEDYCZNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:28
        to co ja wiem na temat tego tesu to ze bedzie 20 pytań do jakiegoś tekstu i ze
        ma spradzić naszą inteligencje nie wiedze A MOŻE KTOŚ ZNA STRONKE Z
        PRZYKŁADOWYMI TESTAMI PREDYZPOZYCJI ;) pomozcie :]
        • Gość: Asia Re: TEST KOMPETENCJI NA AKADEMIE MEDYCZNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:57
          Witam wszystkich!Ja pisałam test kompetencji na AM w Lublinie na pielęgniarstwo
          4 lipca!Było 20 pytan na które mielismy 30 minut!Każde pytanie mialo 4 odp ABCD
          z których tylko 1 może byc poprawna!Oto przykłatowe pytanka:1.Kto jest
          Ministrem Zdrowia? 2.Co wywołuje wirus Marburga? 3.Co to jest aktywne
          słuchanie? 4.W którym miejscu uciskamy robiąc masaż serca? 5.Z czym Ci sie
          kojarzy nazwisko Florence Nightingale(czy jakos tak:))? 6.Na której tętnicy
          sprawdzamy tetno u osoby nieprzytomnej? 7.Ile czasu ma pacjent na wykupienie
          recept na antybiotyki przepisane mu przez lekarza? 8.Gdzie w Europie znajduje
          sie siedziba Światowej Organizacji Zdrowia? 9.Było też cos z jałowieniem, z
          jakąś pandemią,endemią... :/ cos o pedagogice:/ było tez pytanko Na co
          najbardziej narażeni są ludzie w Polsce i 4 opcje ale nie pamietam wiecej bo
          reszta była skomplikowana :) Życze powodzenia
          • Gość: beja Re: TEST KOMPETENCJI NA AKADEMIE MEDYCZNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:05
            a ja mysllama ze to bedzie krotki tekst na temat ktorego bedziemy musieli
            odpowiedzieć a nie 20 pytań z roznych dziedzin bo to co ty aniu napisalaś to
            sprawdza tylko i wyłacznie wiedze a nie inteligencje
            • collenn Re: TEST KOMPETENCJI NA AKADEMIE MEDYCZNA 06.07.05, 21:19
              no to raczej nie takich pytań się spodziewałam...
              • Gość: Asia Re: TEST KOMPETENCJI NA AKADEMIE MEDYCZNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:24
                Ja też byłam zaskoczona tym co zobaczyłam na teście:/bo zanim na niego poszłam
                to slyszałam ze to ma byc czytanie jakiegos tekstu ze zrozumieniem a tu taka
                niespodzianka powiedzmy juz dla osób ktore maja jakąś wiedze medyczną:/było
                pare takich pytań no ale jakos nastrzelałam teraz modle sie tylko o to by mnie
                przyjęli:) Nie ma zbyt duzo kandydatów i licze na jakiś cud:)
                • collenn Re: TEST KOMPETENCJI NA AKADEMIE MEDYCZNA 06.07.05, 21:31
                  Czy ktoś pamięta jeszcze jakieś inne pytania?
    • Gość: HellHax Re: TEST KOMPETENCJI NA AKADEMIE MEDYCZNA IP: *.visp.energis.pl 06.07.05, 22:25
      dasz rade bzunia:) nie czytaj tyle tego forum bo tu straszny defetyzm
      sieją...bedzie dobrze a mysle ze kto jak kto ale Ty potrafisz myslec
      logiczne...i sobie poradzisz:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka