Gość: kasia Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:44 9*80 zł= 720...uczelnie mają niezły zarobek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:03 serio?? a na co dkoladnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
profusion Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 10:13 1) na UW: politologia, stosunki m-narodowe 2) na UAM: historia-kultura polityczna 3) na UMK: socjologia, administracja, stosunki m-narodowe, italianistyka 4) na UG: politologia, anglistyka Wiem, że to dużo, ale wśród moich znajomych to standard - 6-10. Do tego nakłonił mnie mój tata twierdząc, że lepiej teraz wydać 1000zł, niż potem 5000 za semestr... Ehh oby się udało;P Odpowiedz Link Zgłoś
almost_perfect Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 10:17 Tez bym chciała, żeby mnie ktoś namawiał do wydatku takiej kasy, ale mnie neistety nie stać, więc składałam jedynie na 3 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:19 ale niezly rozrzut masz w bybranych kierunkach :D ja rowniez zlozylam na SM na UMK powowdzenia zycze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eww Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: 80.51.250.* 07.07.05, 10:24 a przyjmowali u ciebie odpisy? przeciez prawie wszedzie chca swiadectwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:25 na 4: UMK ekonomia/zarzadzanie/informatyka, UAM informatyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nb Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 07.07.05, 10:26 delikatnei mówiąc trzeba byc imbecylem zeby skladac na 9 kierunków pozdro. Zdrowy rozsądek to max 3 no może kilak przyapdkow po 4 powinno byc. A tak to syf robicie pozniej z papierami i kocioł itd... NOŁ KOMENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elle Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:04 Sorry, ale jakoś nie uważam się za "imbecyla". To, że składam 10 podań, to moja sprawa i moja asekuracja, a Tobie nic do tego. Jasne - będzie sporo bałaganu, ale za coś płaci się te 80zł... Nie wiem, nie jest mi głupio - także mam nadzieję, że uda mi się dostać i oddam miejsce potrzebującym... PS Jakbym miała wyjątkowo dobrą maturę, też złożyłabym na 1 kierunek... Pomyśl o tym w ten sposób... 3majcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.compower.pl 07.07.05, 10:26 Ja na jeden :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anex Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 07.07.05, 11:06 na trzy. Stosunki i prawo- umk prawo- uw Odpowiedz Link Zgłoś
aga-6 Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 11:39 3 kierunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2rx Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:46 2 kierunki...(1 zaocznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: 80.51.205.* 07.07.05, 11:48 jak ktos juz zdarzyl kiedys powiedziec - balagan sprzyja korupcji. sytuacja mnie zmusza bym studiowal w tej zasyfionej polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.compower.pl 07.07.05, 21:06 Sam jestes ZASYFIONY! Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 również na 1 07.07.05, 15:22 ekonomia na ae. po prostu. nic więcej mnie nie interesuje, więc po co mam wyrzucać w błotko pieniądze na dojazdy, na rekrutację, na odpisy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaki . IP: 213.17.233.* 07.07.05, 16:44 Ja na 2, bo pani na UMCSie jak skladalam powiedziala juz moge uwazac, ze jestem przyjeta :D Odpowiedz Link Zgłoś
cml . 10.07.05, 17:57 7u8 ekonomia tez jako kierunek czy tylko wydzial? jak kierunek to jaka specjalnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:05 medycyna, biologia, biotechnologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.net / *.net 07.07.05, 15:08 PG na OiO (tam się preferowane kierunki wybiera, więc pierwszy wybrałem Oceanotechnikę magisterskie dzienne) Akademia Morska w Gdyni na Nawigację Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 15:16 Ja na 7 i nie jestem żadnym imbecylem.A od bałaganu w papierach są uczelnie,a nie maturzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 zajmujecie tylko miejsca innym!! 07.07.05, 15:19 tylko nie wiem czy wiesz, że tacy jak Ty tylko zajmują miejsca innym!! Zdajesz sobie z tego sprawę?? Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 zająlby ci jakby poszedł na wszystkie 07.07.05, 15:23 uczelnie. A tego się zrobić nie da. Zajmuje je teoretycznie. Pamiętaj, że zawsze można napisać odwołanie i wtedy ewentualnie wskoczysz na jego miejsce. to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: zająlby ci jakby poszedł na wszystkie 07.07.05, 15:24 właśnie przecież nie będę studiować na wszystkich siedmiu,logiczne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: zająlby ci jakby poszedł na wszystkie 07.07.05, 15:28 wow...nie mów. Tylko, że zakładam, że się dostaniesz na wszystkie, to myślis, że ktoś kogo nie będzie na liście będzie zadowolony? Ty pójdziesz sobie na jeden kierunek i możesz "wykopsać" 6 osób, które skłądały na te kierunki na które Ty też składłeś. Gdyby nie Ty byłoby o jedno miejsce więcej na listach rezerwowych.. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: zająlby ci jakby poszedł na wszystkie 07.07.05, 15:37 no wybacz,ale jestem pewna,że na większość się nie dostanę.A nawet jeśli-podejrzewam,że w ogóle nie jesteś zainteresowana filologią duńską czy norweską,a na takie kierunki,na które przyjmują po 8 osób właśnie się wybieram. i nikt nie ma prawa mieć pretensji o to,na ile kierunków ktoś się wybiera-ja mogę złożyć nawet na 20,jeśli pozwalają mi na to wymagania i finanse.Jeśli się dostanę na większość,wybiorę jeden,a pozostałe miejsca zajmą osoby z odwołania.Robisz wielki problem-od napisania odwołania nikomu jeszcze rączki nie odpadły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:07 Masz rację, ja na 10 i to na jednej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 15:22 ja składałam na 2 na ekonomię i na budownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
aroniaa Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 15:25 2 kierunki (UG i UMK) rzeczywiście, będzie syf, niemal wszyscy składaja na min. 4 kierunki, potem będą wycofywać i rekrutacja potrwa do września-super wakacje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_rude_gal Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 16:11 4 AM - Stomatologia AR - Biotechnologia, Technologia Żywności UAM - Filologia Angielska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podolaczek Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:30 1- Stosunki Miedzynarodowe UW Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 ja na 4.., 07.07.05, 16:36 Na 4 UŚ - socjologia/historia/pedagogika Polibuda Śląska - socjologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: ja na 4.., IP: *.astral.lodz.pl 07.07.05, 17:59 ja skladam na 4 ale cos mi sie wydaje ze se poczekam do wrzesnia skoro tak wshyscy se na 10 kierunkow skladaja :/ ŁDZ pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Na 2. Powyzej 3 to moim zdnaiem przegiecie... IP: *.icpnet.pl 07.07.05, 18:10 Ja na 2 (germanistyka i lingwistyka stosowana na UAM). Dobrze, ze juz na UAMI-ie nie można składac papierów, bo po przeczytaniu tego wątku chyba bym stchórzyła i doniosła na jeszcze jeden... Juz widze ten bałagan i ta rekrutacje rzeczywiscie chyba do wrzesnie, bo lista przyjetych na UAM bedzie wywieszona na przelomie lipca i sierpnia, potem te odwołania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Na 2. Powyzej 3 to moim zdnaiem przegiecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:40 a ja na 6 ( 3x UJ i 3x UW) Wyniki matury mam dość wysokie okol. 80% ( z wyjątkiem hist. rozsz.) , ale tylko język powyżej 90%, więc asekuracyjnie, bo geniuszy co niemiara .... Zgadzam sie jednak z wami , że to chore - schizofrenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izza19 Na 4 IP: 81.210.17.* 07.07.05, 19:50 Ale wiem, że na UKSW się nie dostanę. Reszta to UMK, UAM i UŁ. Tylko na cholernie oblegane kierunki bo psychologia i socjologia na UMK. Matura niestety nie poszła tak jak chciałam i gdybym też miała taką forsę, to nawet bym się nie zastanawiała i składała na 10. Moja kumpela, b.dobra uczennica, matura poszła nawet dobrze i składa na 10 tylko i wyłącznie dlatego, że ją na to stać i pewnie głupiobyłoby prymusce, gdyby miała rok w plecy. Początkowo byłąm na nią wściekła, ale teraz uważam, że trochę racji miała. Moi znajomi w większości na 3-5. Pozdrówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroniaa ale co to da? 07.07.05, 20:07 Okej, jeśli ktoś nie ma ograniczeń finansowych, a kaprys składać na 10 kierunków-w porządku, jego kasy, jego wola, innym nic do tego. Jednak nie widzę w tym celu. Składam 2 teczki, na jeden kierunek, bo wiem co chcę studiować i robić w życiu. Nie widzę sensu zabiegać o kierunek, na który jest mało chętnych, po to byle byc studentem (w razie czego); tak samo ze składaniem na mało oblegane uniwersytety. Wolę pójść na zaoczne bądź przezimować rok i przeznaczyć go na przygotowanie się do jakiś egzaminów, ale za to w konsekwancji studiować to co naprawdę chcę [a nie tylko tam, gdzie mnie zechcieli przyjąć] i na uczelni, na której zdobędę dyplom o porządnej wartości. Moi znajomi tez składaja na 5-6 kierunków, w tym zazwyczaj jest co najmniej 2 "pewniaków". Naprawdę to takie istotne: studiować-nieważne już co i gdzie, byle tylko być studentem na dziennych? Gwoli jasności: ja się nie czepiam, składjacie ile chcecie, moja decyzją było przeznaczenie 160zł na ten "proceder", za potencjalne kolejne wpłaty wyjeżdżam, żeby pocieszyc się trochę życiem do ogłoszenia wyników :] Jestem na 110% przekonana, że nie dostanę się z pierwszej listy, bo przyszli prawnicy, politolodzy, "stosunkowcy miedzynarodowi" :P, europieiści etc. będą ubezpieczać się historią. Prosze bardzo. Ja poczekam, a wam szczerzę życzę dostania się na wymarzone kierunki i więcej dystansu. Pozdrowienia dla maturzystów i przyszłych żaków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Na 2. Powyzej 3 to moim zdnaiem przegiecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:07 ja też uważam,że to nie jest normalne złożyć na tyle kierunków, chociaż tak zrobiłem, ale cała matura jest porąbana, a wyniki z rozszerzonej historii to już przegięcie(ta właśnie wszędzie mi się liczy) więc myślę, że trudno się dziwić,że ktoś tak robi(szczególnie jeszcze jak czycha na niego wojsko np.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommi Re: Na 2. Powyzej 3 to moim zdnaiem przegiecie... IP: 80.51.249.* 10.07.05, 10:03 ja składałem na 6 uczelni ale tylko na 2 kierunki :) w zasadzie osoby składające na wiecej kierunków wcale nie robią źle bo to pewna forma asekuracji. Ja oprócz prawa i historii mogłem skałdać jeszzce na stosunki miedzynarodowe, politologie, administracje, ewentualnie na jezyki bo też mi dobrze poszły. Kazdy robi jak uwaza a nazywanie kogoś imbecylem świadczy tylko o głupocie wypowiadającego sie. Pozdro all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.76.classcom.pl 07.07.05, 20:23 a ja zlozylam na 1 dzienny i 1 zaoczny (co by sie poratowac jesli zajdzie potrzeba); dokladnie wiem co i gdzie chce studiowac, dlatego nie mam zamiaru tracic pieniedzy na cos co radosci mi pozniej nie sprawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:30 Masz rację, ale mnie się podobają wszystkie moje kierunki i mam taki rozrzut, .że wszystkie mógłbym studiować z równą przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 20:33 jak już napisałam składam na 7 kierunków-ale wszystkie są dokładnie tym,co chcę studiować(no może poza prawem,ale ten kierunek to inna historia)-nie moja wina,że mam po prostu mnóstwo zainteresowań.Nie składam na tyle kierunków tylko po to,by studiować na dziennych-uwazam,że lepiej studiować zaocznie coś,co chce się studiować niż na dziennych pierwszy lepszy kierunek.560zł,które wydałam na opłaty rekrutacyjne nie uważam za stratę-bo obojętnie na który kierunek się dostanę,nie będę żałować. generalizowanie w kilku poprzednich postach mnie akurat nie dotyczy i myślę,że znajdą się osoby,które mają podobnie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LilkA Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:10 hahahahah alle masz sie czym chwalić:D piszesz ze wydałas 560zł po to zeby sie pochwalic jaka to bogata ze aż 7 kierunków czy po to zeby pokazać jakim gląbem jesteś bo biosz sie ze gdybys złożyla na 1-3 kierunki to nie masz szans sie dostac???????W sumie to nikogo nie obchądzą twoje osobiste myśłi dlaczego skladasz na 7 kierunków. Post pyta na ile kierónków składamy a nie dlaczego to robimy.... mysle ze ci którzy mają świetne wyniki to chyba nie są na tyle głupi zeby skladać na 10 kierunków hah ja złożyłam na 2 bo nie czulam potzreby na wiecej. Jesli mam sie dostać na jakis to i tak się dostane a jak nie to trudno to nie koniec świata no i po co zabierac innym<średniakom> miejsce...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:40 szkoda mi CIebie :( zawiewafrustracja i egoizmem, ale przeciez nawet nie przyznasz ze ktos moze miec racje. To nie Twoja sprawa dlaczego ktos sklada na tyle a tyle kirunkow, nie musisz przy tym byc wredna. znajaz zycie, to zaraz mi "pieknie: odpiszesz, ale czego innego mozna sie spodziewac :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myha też na 9!!!!!!! buziaczki;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOW Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 00:57 WOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doom Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 09.07.05, 01:14 Dajcie spokój. To głupie składać na więcej niż 6 kierunków ale ja rozumiem że wiele osób ma okazje wejść w ten sposób do klasy średniej ;) byle mieć to magisterium, cenzus intelektualny;) możecie studiować jazz i muzykę estradową i zootechnikę albo hebraistykę z technologią żywienia:) ale nie widzę powodów żeby się czepiać, przecież gdyby było w tym coś złego to by zabronili. Powiedzcie mi, czy trzeba odwołania pisać osobiście czy można mamę do tego zaangażować? ja już chcę nad morze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FerGie Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 01:37 Też się nad tym zastanawiałam... Myślę, że osobiście (bo chyba głupio, żeby mama Cię podpisywała)... Mnie ciekawi to kiedy i kto może składać odowłania oraz termin ich rozatrzenia... A co do kierunków, to wcale nie jest tak - składasz, bo chcesz studiować, bo zdobyć mgr można łatwiej na zaocznych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doom Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 09.07.05, 09:53 Racja, głupio napisałem. JAk ktoś chce mieć tylko magisterium to jedzie do jakiejś lokalnej sorbony kupić dyplom, składanie do wielu szkół świadczy w brew pozorom o chęci studiowania i rzetelnego kształcenia się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiula Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:15 na 88 kierunków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafne Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:29 wiecie, moi znajomi prawie wszyscy nie schodza ponizej 5 kierunkow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z olsztyn Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:48 i przez takich debili kazdy kto ma srednie wyniki bedzie musial pisac odwolania i czekac az sie miejsca zwolnia,powinno byc jak w naborze do gimnazjum,max 3,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_tybetanska Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 10.07.05, 09:35 zastanawiam sie dlaczego nie znależli sie ludzie ,którzy nie złożyli na wszytskie kierunki hahhahahh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 10.07.05, 09:46 masz rację. Ale wśród moich znajomych jest średnio po 2-3. Odpowiedz Link Zgłoś
collenn NA 1 !!! 10.07.05, 10:01 I nawet nie myślałam o tym, by składać na więcej. Po pierwsze wiem, co chcę studiować i nic innego mi się nie podoba. Po drugie wydaje mi się trochę nie fair, że jedna osoba dostaje sie na 7 kierunków i odbiera miejsca innym (znam przypadki, kiedy to kandydaci (i to z dobrymi wynikami) nie poszli na egzamin wstępny, ponieważ bali sie, że i tak nie dadzą rady konkurencji. No i potem oczywiście całe zamieszanie, bo listy przyjętych będą sie zmieniać codziennie - dodatkowy stres... ________________________________________________________________________________ Zaraz mi ktoś powie, że jak na jeden kierunek złożyłam, to pewnie: a) mam załatwione studia b)jakiś pseudogeniusz ze mnie c) złożyłam na jakis kierunek, gdzie jest 0,5 osoby na miejsce < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikciu Re: NA 1 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:09 Ja zlozylem na 6 i wszedzie tam gdzie chce studiowac Europeistyka i Stosunki .. wynikow nie mam za specjalnych,to tylko dlatego..jakbym mial same 90 to bym wolał ta kase chociazby przepic.. I t ak sie boje ze sie nie dostane z 1. rzutu..bede skladal odwolania..teras czasem mysle ze moglem i na mniej uczelni,bo i tak wsyztstko rozegra sie ze mna w 2giej turze :) Odpowiedz Link Zgłoś
koontrowersyjna 1kierunek na 2uczelniach 10.07.05, 10:47 i mysle ze bedzie dobrze:) mature napisalam niezle wiec sie nie martwie.tylko ci staromaturzysc...:P Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_behemotka Re: 1kierunek na 6uczelniach 10.07.05, 10:56 1 kierunek - filologia polska 6 uczelni: UW, UKSW, UwB, KUL, UMCS, UwB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg ja na 3, na 2 już jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:31 wydział MEL Politechniki Warszawskiej i wydział FTiMS Politechniki Gdańskiej i budownictwo Politechnika Biał (wyniki jutro) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nova222 Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.finet.oho.pl / *.finet.oho.pl 10.07.05, 12:43 heh ja skladalam na 3(UJ, PAT, UŚ ) zawsze historia "bo to jest to cio tygryski lubia najbardziej" ..heh i juz na 2 siem dostalam ( UJ i PAT ) :)<jupi> UŚ juz oddaje innym :) pozdro ;) a cio do ilosci to uwazam ze od przybytq glowa nie boli, kilq znajomych zlozylo tylko na 1 ew. 2 kierunki i teraz gryza paluchy bo nigdzie sie nie dostali i nie wiedza cio z odwolaniami.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 10.07.05, 18:00 heh, dzięki czyli na historii na UŚ mamy jedna osobę mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua19 Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.68.69.37.kutno69.tnp.pl 10.07.05, 15:34 Hej! ja składałam na 5 kierunków. Tez namówili mnie rodzice. Nie mogłam na więcej, bo dużo uczelni wymaga oryginał swiadectwa :/ ale myślę, że i tak będzie problem z dostaniem się gdziekolwiek. Składałam na UKSW- dwa kierunki, UMK, UAM i AB. pozdrawiam. Moze nam się uda! Fajnie, że mam fajnych rodziców :))) Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 10.07.05, 18:02 Ja ambitnie złożyłam na UJ i UW. Głupszego posunięcia chyba już nie mogłam wykonać. Inna sprawa, że moje ewentualne studia stoją w tym roku z pewnych względów pod dużym znakiem zapytania, więc mogę poeksperymentować. Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka111 Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 10.07.05, 18:21 ja złożyłam na jeden kierunek- bo wiem czym chce sie w życiu zajmować, ale za to na 4 uczelnie: UMCS. KUL, UŁ i Akadaemię Podlaską na która już jestem przyjęta na dzienne. Teraz czekam na tamte, i wiem że być może komuś blokuje miejsce... ale jak ja nie bede myśleć o sobie to nikt nademna sie litował nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GERDACZ Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: 195.136.71.* 12.07.05, 00:40 na 23 kierunki, na 6 uczelni :) A co stać MNIE , hehehhehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliss Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:06 Obyś się tylko dostał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lavenda Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:21 ja skladalam na 3 wszystkie na UJ dostalam sie na 2 z nich ale tak najbardziej chcialam wlasnie studiowac ten na ktory sie nie dostalam wiec chyba pojde eksternistycznie. zanosi sie ze bede studiowac dwa kierunki- co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 12.07.05, 11:17 To jest śmieszne. Ja na 5 uczelni - wszędzie na 1 kierunek. Kurcze nic nie poradze, że mam średnie wyniki i WIELKIE wątpliwości czy sie gdzies dostane.. Ale 23 to DUUUUUUUŻA przesada. Mysle ze 1-4 jest oki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliss daj spokój - to była przykra PROWOKACJA =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:31 Odpowiedz Link Zgłoś