Dodaj do ulubionych

***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??***

07.07.05, 09:42
Ja na 9...
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:44
      9*80 zł= 720...uczelnie mają niezły zarobek:)
    • Gość: słonko Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:03
      serio?? a na co dkoladnie??
      • profusion Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 10:13
        1) na UW: politologia, stosunki m-narodowe
        2) na UAM: historia-kultura polityczna
        3) na UMK: socjologia, administracja, stosunki m-narodowe, italianistyka
        4) na UG: politologia, anglistyka

Wiem, że to dużo, ale wśród moich znajomych to standard - 6-10. Do tego
        nakłonił mnie mój tata twierdząc, że lepiej teraz wydać 1000zł, niż potem 5000
        za semestr... Ehh oby się udało;P
        • almost_perfect Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 10:17
          Tez bym chciała, żeby mnie ktoś namawiał do wydatku takiej kasy, ale mnie
          neistety nie stać, więc składałam jedynie na 3 ;)
        • Gość: słonko Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:19
          ale niezly rozrzut masz w bybranych kierunkach :D
          ja rowniez zlozylam na SM na UMK

powowdzenia zycze!!!
    • Gość: eww Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: 80.51.250.* 07.07.05, 10:24
      a przyjmowali u ciebie odpisy? przeciez prawie wszedzie chca swiadectwo!!
    • Gość: zenek Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:25
      na 4: UMK ekonomia/zarzadzanie/informatyka, UAM informatyka.
      • Gość: nb Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 07.07.05, 10:26
        delikatnei mówiąc trzeba byc imbecylem zeby skladac na 9 kierunków pozdro.
        Zdrowy rozsądek to max 3 no może kilak przyapdkow po 4 powinno byc. A tak to syf
        robicie pozniej z papierami i kocioł itd... NOŁ KOMENT
        • Gość: Elle Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:04
          Sorry, ale jakoś nie uważam się za "imbecyla". To, że składam 10 podań, to moja
          sprawa i moja asekuracja, a Tobie nic do tego. Jasne - będzie sporo bałaganu,
          ale za coś płaci się te 80zł... Nie wiem, nie jest mi głupio - także mam
          nadzieję, że uda mi się dostać i oddam miejsce potrzebującym... PS Jakbym miała
          wyjątkowo dobrą maturę, też złożyłabym na 1 kierunek... Pomyśl o tym w ten
          sposób... 3majcie się!
      • Gość: krakus_ka Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.compower.pl 07.07.05, 10:26
        Ja na jeden :))
        • Gość: anex Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 07.07.05, 11:06
          na trzy. Stosunki i prawo- umk
          prawo- uw
          • aga-6 Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 11:39
            3 kierunki
            • Gość: 2rx Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:46
              2 kierunki...(1 zaocznie)
            • Gość: focus Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: 80.51.205.* 07.07.05, 11:48
              jak ktos juz zdarzyl kiedys powiedziec - balagan sprzyja korupcji. sytuacja mnie
              zmusza bym studiowal w tej zasyfionej polsce
              • Gość: krakus_ka Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.compower.pl 07.07.05, 21:06
                Sam jestes ZASYFIONY!
        • 7u8 również na 1 07.07.05, 15:22
          ekonomia na ae. po prostu. nic więcej mnie nie interesuje, więc po co mam
          wyrzucać w błotko pieniądze na dojazdy, na rekrutację, na odpisy???
          • Gość: Kaki . IP: 213.17.233.* 07.07.05, 16:44
            Ja na 2, bo pani na UMCSie jak skladalam powiedziala juz moge uwazac, ze jestem
            przyjeta :D
          • cml . 10.07.05, 17:57
            7u8 ekonomia tez jako kierunek czy tylko wydzial? jak kierunek to jaka specjalnosc?
      • Gość: wiki na 5!!!!!!!!!!!!! IP: 194.146.128.* 07.07.05, 16:15
    • Gość: Agnieszka Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:05
      medycyna, biologia, biotechnologia
      • Gość: Sagi Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.net / *.net 07.07.05, 15:08
        PG na OiO (tam się preferowane kierunki wybiera, więc pierwszy wybrałem
        Oceanotechnikę magisterskie dzienne)
        Akademia Morska w Gdyni na Nawigację
    • n_nicky Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 15:16
      Ja na 7 i nie jestem żadnym imbecylem.A od bałaganu w papierach są uczelnie,a
      nie maturzyści.
      • gabriellka86 zajmujecie tylko miejsca innym!! 07.07.05, 15:19
        tylko nie wiem czy wiesz, że tacy jak Ty tylko zajmują miejsca innym!! Zdajesz
        sobie z tego sprawę??
        • 7u8 zająlby ci jakby poszedł na wszystkie 07.07.05, 15:23
          uczelnie. A tego się zrobić nie da. Zajmuje je teoretycznie. Pamiętaj, że zawsze
          można napisać odwołanie i wtedy ewentualnie wskoczysz na jego miejsce. to tyle
          • n_nicky Re: zająlby ci jakby poszedł na wszystkie 07.07.05, 15:24
            właśnie

przecież nie będę studiować na wszystkich siedmiu,logiczne :/
            • gabriellka86 Re: zająlby ci jakby poszedł na wszystkie 07.07.05, 15:28
              wow...nie mów. Tylko, że zakładam, że się dostaniesz na wszystkie, to myślis,
              że ktoś kogo nie będzie na liście będzie zadowolony? Ty pójdziesz sobie na
              jeden kierunek i możesz "wykopsać" 6 osób, które skłądały na te kierunki na
              które Ty też składłeś. Gdyby nie Ty byłoby o jedno miejsce więcej na listach
              rezerwowych..
              • n_nicky Re: zająlby ci jakby poszedł na wszystkie 07.07.05, 15:37
                no wybacz,ale jestem pewna,że na większość się nie dostanę.A nawet
                jeśli-podejrzewam,że w ogóle nie jesteś zainteresowana filologią duńską czy
                norweską,a na takie kierunki,na które przyjmują po 8 osób właśnie się wybieram.

i nikt nie ma prawa mieć pretensji o to,na ile kierunków ktoś się wybiera-ja
                mogę złożyć nawet na 20,jeśli pozwalają mi na to wymagania i finanse.Jeśli się
                dostanę na większość,wybiorę jeden,a pozostałe miejsca zajmą osoby z
                odwołania.Robisz wielki problem-od napisania odwołania nikomu jeszcze rączki nie
                odpadły
      • Gość: miś Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:07
        Masz rację, ja na 10 i to na jednej uczelni.
    • gabriellka86 Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 15:22
      ja składałam na 2 na ekonomię i na budownictwo
      • aroniaa Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 15:25
        2 kierunki (UG i UMK)
        rzeczywiście, będzie syf, niemal wszyscy składaja na min. 4 kierunki, potem
        będą wycofywać i rekrutacja potrwa do września-super wakacje ;]
        • weronika_rude_gal Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 16:11
          4

AM - Stomatologia
          AR - Biotechnologia, Technologia Żywności
          UAM - Filologia Angielska
        • Gość: Podolaczek Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:30
          1- Stosunki Miedzynarodowe UW
    • kaja86 ja na 4.., 07.07.05, 16:36
      Na 4
      UŚ - socjologia/historia/pedagogika
      Polibuda Śląska - socjologia
      • Gość: gienio Re: ja na 4.., IP: *.astral.lodz.pl 07.07.05, 17:59
        ja skladam na 4 ale cos mi sie wydaje ze se poczekam do wrzesnia skoro tak
        wshyscy se na 10 kierunkow skladaja :/
        ŁDZ pozdrawia
      • Gość: Tori Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:00
        3
    • Gość: :/ Na 2. Powyzej 3 to moim zdnaiem przegiecie... IP: *.icpnet.pl 07.07.05, 18:10
      Ja na 2 (germanistyka i lingwistyka stosowana na UAM). Dobrze, ze juz na UAMI-ie
      nie można składac papierów, bo po przeczytaniu tego wątku chyba bym stchórzyła i
      doniosła na jeszcze jeden... Juz widze ten bałagan i ta rekrutacje rzeczywiscie
      chyba do wrzesnie, bo lista przyjetych na UAM bedzie wywieszona na przelomie
      lipca i sierpnia, potem te odwołania...
      • Gość: ja Re: Na 2. Powyzej 3 to moim zdnaiem przegiecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:40
        a ja na 6 ( 3x UJ i 3x UW) Wyniki matury mam dość wysokie okol. 80% ( z
        wyjątkiem hist. rozsz.) , ale tylko język powyżej 90%, więc asekuracyjnie, bo
        geniuszy co niemiara .... Zgadzam sie jednak z wami , że to chore -
        schizofrenia!!!
        • Gość: Izza19 Na 4 IP: 81.210.17.* 07.07.05, 19:50
          Ale wiem, że na UKSW się nie dostanę. Reszta to UMK, UAM i UŁ. Tylko na
          cholernie oblegane kierunki bo psychologia i socjologia na UMK. Matura niestety
          nie poszła tak jak chciałam i gdybym też miała taką forsę, to nawet bym się nie
          zastanawiała i składała na 10. Moja kumpela, b.dobra uczennica, matura poszła
          nawet dobrze i składa na 10 tylko i wyłącznie dlatego, że ją na to stać i
          pewnie głupiobyłoby prymusce, gdyby miała rok w plecy. Początkowo byłąm na nią
          wściekła, ale teraz uważam, że trochę racji miała. Moi znajomi w większości na
          3-5. Pozdrówki:)
          • aroniaa ale co to da? 07.07.05, 20:07
            Okej, jeśli ktoś nie ma ograniczeń finansowych, a kaprys składać na 10
            kierunków-w porządku, jego kasy, jego wola, innym nic do tego. Jednak nie widzę
            w tym celu.
            Składam 2 teczki, na jeden kierunek, bo wiem co chcę studiować i robić w życiu.
            Nie widzę sensu zabiegać o kierunek, na który jest mało chętnych, po to byle
            byc studentem (w razie czego); tak samo ze składaniem na mało oblegane
            uniwersytety. Wolę pójść na zaoczne bądź przezimować rok i przeznaczyć go na
            przygotowanie się do jakiś egzaminów, ale za to w konsekwancji studiować to co
            naprawdę chcę [a nie tylko tam, gdzie mnie zechcieli przyjąć] i na uczelni, na
            której zdobędę dyplom o porządnej wartości. Moi znajomi tez składaja na 5-6
            kierunków, w tym zazwyczaj jest co najmniej 2 "pewniaków". Naprawdę to takie
            istotne: studiować-nieważne już co i gdzie, byle tylko być studentem na
            dziennych?
            Gwoli jasności: ja się nie czepiam, składjacie ile chcecie, moja decyzją było
            przeznaczenie 160zł na ten "proceder", za potencjalne kolejne wpłaty wyjeżdżam,
            żeby pocieszyc się trochę życiem do ogłoszenia wyników :] Jestem na 110%
            przekonana, że nie dostanę się z pierwszej listy, bo przyszli prawnicy,
            politolodzy, "stosunkowcy miedzynarodowi" :P, europieiści etc. będą ubezpieczać
            się historią. Prosze bardzo. Ja poczekam, a wam szczerzę życzę dostania się na
            wymarzone kierunki i więcej dystansu.
            Pozdrowienia dla maturzystów i przyszłych żaków :-)
        • Gość: miś Re: Na 2. Powyzej 3 to moim zdnaiem przegiecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:07
          ja też uważam,że to nie jest normalne złożyć na tyle kierunków, chociaż tak
          zrobiłem, ale cała matura jest porąbana, a wyniki z rozszerzonej historii to
          już przegięcie(ta właśnie wszędzie mi się liczy) więc myślę, że trudno się
          dziwić,że ktoś tak robi(szczególnie jeszcze jak czycha na niego wojsko np.)
      • Gość: tommi Re: Na 2. Powyzej 3 to moim zdnaiem przegiecie... IP: 80.51.249.* 10.07.05, 10:03
        ja składałem na 6 uczelni ale tylko na 2 kierunki :) w zasadzie osoby
        składające na wiecej kierunków wcale nie robią źle bo to pewna forma
        asekuracji. Ja oprócz prawa i historii mogłem skałdać jeszzce na stosunki
        miedzynarodowe, politologie, administracje, ewentualnie na jezyki bo też mi
        dobrze poszły. Kazdy robi jak uwaza a nazywanie kogoś imbecylem świadczy tylko
        o głupocie wypowiadającego sie. Pozdro all
    • Gość: mija Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.76.classcom.pl 07.07.05, 20:23
      a ja zlozylam na 1 dzienny i 1 zaoczny (co by sie poratowac jesli zajdzie potrzeba); dokladnie wiem co i gdzie chce studiowac, dlatego nie mam zamiaru tracic pieniedzy na cos co radosci mi pozniej nie sprawi
      • Gość: miś Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:30
        Masz rację, ale mnie się podobają wszystkie moje kierunki i mam taki
        rozrzut, .że wszystkie mógłbym studiować z równą przyjemnością.
      • n_nicky Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 07.07.05, 20:33
        jak już napisałam składam na 7 kierunków-ale wszystkie są dokładnie tym,co chcę
        studiować(no może poza prawem,ale ten kierunek to inna historia)-nie moja
        wina,że mam po prostu mnóstwo zainteresowań.Nie składam na tyle kierunków tylko
        po to,by studiować na dziennych-uwazam,że lepiej studiować zaocznie coś,co chce
        się studiować niż na dziennych pierwszy lepszy kierunek.560zł,które wydałam na
        opłaty rekrutacyjne nie uważam za stratę-bo obojętnie na który kierunek się
        dostanę,nie będę żałować.
        generalizowanie w kilku poprzednich postach mnie akurat nie dotyczy i myślę,że
        znajdą się osoby,które mają podobnie
        pozdr
        • Gość: LilkA Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:10
          hahahahah alle masz sie czym chwalić:D piszesz ze wydałas 560zł po to zeby sie
          pochwalic jaka to bogata ze aż 7 kierunków czy po to zeby pokazać jakim gląbem
          jesteś bo biosz sie ze gdybys złożyla na 1-3 kierunki to nie masz szans sie
          dostac???????W sumie to nikogo nie obchądzą twoje osobiste myśłi dlaczego
          skladasz na 7 kierunków. Post pyta na ile kierónków składamy a nie dlaczego to
          robimy.... mysle ze ci którzy mają świetne wyniki to chyba nie są na tyle głupi
          zeby skladać na 10 kierunków hah ja złożyłam na 2 bo nie czulam potzreby na
          wiecej. Jesli mam sie dostać na jakis to i tak się dostane a jak nie to trudno
          to nie koniec świata no i po co zabierac innym<średniakom> miejsce...?
          • Gość: słonko Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:40
            szkoda mi CIebie :( zawiewafrustracja i egoizmem, ale przeciez nawet nie
            przyznasz ze ktos moze miec racje. To nie Twoja sprawa dlaczego ktos sklada na
            tyle a tyle kirunkow, nie musisz przy tym byc wredna.

znajaz zycie, to zaraz mi "pieknie: odpiszesz, ale czego innego mozna sie
            spodziewac :]
    • Gość: myha też na 9!!!!!!! buziaczki;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:37
    • Gość: WOW Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 00:57
      WOW
    • Gość: doom Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 09.07.05, 01:14
      Dajcie spokój. To głupie składać na więcej niż 6 kierunków ale ja rozumiem że
      wiele osób ma okazje wejść w ten sposób do klasy średniej ;) byle mieć to
      magisterium, cenzus intelektualny;) możecie studiować jazz i muzykę estradową i
      zootechnikę albo hebraistykę z technologią żywienia:) ale nie widzę powodów
      żeby się czepiać, przecież gdyby było w tym coś złego to by zabronili.
      Powiedzcie mi, czy trzeba odwołania pisać osobiście czy można mamę do tego
      zaangażować? ja już chcę nad morze..
      • Gość: FerGie Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 01:37
        Też się nad tym zastanawiałam... Myślę, że osobiście (bo chyba głupio, żeby
        mama Cię podpisywała)... Mnie ciekawi to kiedy i kto może składać odowłania
        oraz termin ich rozatrzenia...
        A co do kierunków, to wcale nie jest tak - składasz, bo chcesz studiować, bo
        zdobyć mgr można łatwiej na zaocznych...
        • Gość: doom Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 09.07.05, 09:53
          Racja, głupio napisałem. JAk ktoś chce mieć tylko magisterium to jedzie do
          jakiejś lokalnej sorbony kupić dyplom, składanie do wielu szkół świadczy w brew
          pozorom o chęci studiowania i rzetelnego kształcenia się:)
          • Gość: FerGie =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:30
    • Gość: kasiula Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:15
      na 88 kierunków:)
    • Gość: dafne Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:29
      wiecie, moi znajomi prawie wszyscy nie schodza ponizej 5 kierunkow...
      • Gość: z olsztyn Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:48
        i przez takich debili kazdy kto ma srednie wyniki bedzie musial pisac odwolania i czekac az sie miejsca zwolnia,powinno byc jak w naborze do gimnazjum,max 3,pozdrawiam
        • mucha_tybetanska Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 10.07.05, 09:35
          zastanawiam sie dlaczego nie znależli sie ludzie ,którzy nie złożyli na
          wszytskie kierunki hahhahahh...
        • Gość: :) Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 10.07.05, 09:46
          masz rację. Ale wśród moich znajomych jest średnio po 2-3.
          • collenn NA 1 !!! 10.07.05, 10:01
            I nawet nie myślałam o tym, by składać na więcej. Po pierwsze wiem, co chcę
            studiować i nic innego mi się nie podoba. Po drugie wydaje mi się trochę nie
            fair, że jedna osoba dostaje sie na 7 kierunków i odbiera miejsca innym (znam
            przypadki, kiedy to kandydaci (i to z dobrymi wynikami) nie poszli na egzamin
            wstępny, ponieważ bali sie, że i tak nie dadzą rady konkurencji. No i potem
            oczywiście całe zamieszanie, bo listy przyjętych będą sie zmieniać codziennie -
            dodatkowy stres...
            ________________________________________________________________________________
            Zaraz mi ktoś powie, że jak na jeden kierunek złożyłam, to pewnie:
            a) mam załatwione studia
            b)jakiś pseudogeniusz ze mnie
            c) złożyłam na jakis kierunek, gdzie jest 0,5 osoby na miejsce
            <
            • Gość: Pikciu Re: NA 1 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:09
              Ja zlozylem na 6 i wszedzie tam gdzie chce studiowac

Europeistyka i Stosunki .. wynikow nie mam za specjalnych,to tylko dlatego..jakbym mial same 90 to bym wolał ta kase chociazby przepic..

I t ak sie boje ze sie nie dostane z 1. rzutu..bede skladal odwolania..teras czasem mysle ze moglem i na mniej uczelni,bo i tak wsyztstko rozegra sie ze mna w 2giej turze :)
    • koontrowersyjna 1kierunek na 2uczelniach 10.07.05, 10:47
      i mysle ze bedzie dobrze:) mature napisalam niezle wiec sie nie martwie.tylko ci
      staromaturzysc...:P
      • kotka_behemotka Re: 1kierunek na 6uczelniach 10.07.05, 10:56
        1 kierunek - filologia polska
        6 uczelni: UW, UKSW, UwB, KUL, UMCS, UwB
        • Gość: fg ja na 3, na 2 już jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:31
          wydział MEL Politechniki Warszawskiej i wydział FTiMS Politechniki Gdańskiej i budownictwo Politechnika Biał (wyniki jutro)
    • Gość: nova222 Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.finet.oho.pl / *.finet.oho.pl 10.07.05, 12:43
      heh ja skladalam na 3(UJ, PAT, UŚ ) zawsze historia "bo to jest to cio tygryski lubia najbardziej" ..heh i juz na 2 siem dostalam ( UJ i PAT ) :)<jupi> UŚ juz oddaje innym :) pozdro ;)
      a cio do ilosci to uwazam ze od przybytq glowa nie boli, kilq znajomych zlozylo tylko na 1 ew. 2 kierunki i teraz gryza paluchy bo nigdzie sie nie dostali i nie wiedza cio z odwolaniami..
      • kaja86 Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 10.07.05, 18:00
        heh, dzięki czyli na historii na UŚ mamy jedna osobę mniej ;)
    • Gość: aqua19 Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.68.69.37.kutno69.tnp.pl 10.07.05, 15:34
      Hej! ja składałam na 5 kierunków. Tez namówili mnie rodzice. Nie mogłam na
      więcej, bo dużo uczelni wymaga oryginał swiadectwa :/ ale myślę, że i tak
      będzie problem z dostaniem się gdziekolwiek. Składałam na UKSW- dwa kierunki,
      UMK, UAM i AB. pozdrawiam. Moze nam się uda! Fajnie, że mam fajnych
      rodziców :)))
      • another_story Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 10.07.05, 18:02
        Ja ambitnie złożyłam na UJ i UW. Głupszego posunięcia chyba już nie mogłam
        wykonać. Inna sprawa, że moje ewentualne studia stoją w tym roku z pewnych
        względów pod dużym znakiem zapytania, więc mogę poeksperymentować.
        • agrafka111 Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* 10.07.05, 18:21
          ja złożyłam na jeden kierunek- bo wiem czym chce sie w życiu zajmować, ale za
          to na 4 uczelnie: UMCS. KUL, UŁ i Akadaemię Podlaską na która już jestem
          przyjęta na dzienne. Teraz czekam na tamte, i wiem że być może komuś blokuje
          miejsce... ale jak ja nie bede myśleć o sobie to nikt nademna sie litował nie
          bedzie.
          • Gość: GERDACZ Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: 195.136.71.* 12.07.05, 00:40
            na 23 kierunki, na 6 uczelni :) A co stać MNIE , hehehhehe :-)
            • Gość: bliss Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:06
              Obyś się tylko dostał...
              • Gość: Lavenda Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:21
                ja skladalam na 3 wszystkie na UJ dostalam sie na 2 z nich ale tak najbardziej
                chcialam wlasnie studiowac ten na ktory sie nie dostalam wiec chyba pojde
                eksternistycznie.
                zanosi sie ze bede studiowac dwa kierunki- co o tym sadzicie?
            • Gość: buuuka Re: ***NA ILE KIERUNKÓW SKŁADALIŚCIE DOKUMENTY??* IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 12.07.05, 11:17
              To jest śmieszne.

Ja na 5 uczelni - wszędzie na 1 kierunek.

Kurcze nic nie poradze, że mam średnie wyniki i WIELKIE wątpliwości czy sie
              gdzies dostane.. Ale 23 to DUUUUUUUŻA przesada. Mysle ze 1-4 jest oki.
              • Gość: bliss daj spokój - to była przykra PROWOKACJA =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:31
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka