Dodaj do ulubionych

MISMaP ------>UW

08.07.05, 08:16
czy ktoś z was wybiera się do kolegium MISMaP-u na Uniwersytecie Warszawskim??
interesuje mnie jakie przedmioty zdawaliście na maturze i na jaki przedmiot
wiądacy się decydujecie. wiem,że tam co roku większośc miejsc zajmują
olimpijczycy, ja niestety nie zaliczam się do nich, aczkolwiek próbuje...
pozdrawiam wszystkich kandydatów:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ZoOzi Re: MISMaP ------>UW IP: *.chello.pl 08.07.05, 09:30
      ja zdawałam biologie i chemie i bardzo chciałabym na przedmiot wiodący
      biotechnologfię wybrać... ale mam wielki problem, bo nie wiem co wybrac jako
      drugi kierunek :/
      • takajakty Re: MISMaP ------>UW 08.07.05, 09:40
        ale teraz to i tak tylko wiodący przedmiot deklarujesz, a co do drugiego to
        jeszce mozesz sie zastanowić, bodajże we wrześniu musisz ostatecznie podać. ja
        chciałabym jako wiądący chemię. a jesteś olimpijczykiem, czy normalnie na
        podstawie matury?
    • Gość: ja Re: MISMaP ------>UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:54
      A nie orientuje sie ktos ile tam jest osob na miejsce?? Powodzenia
      • takajakty Re: MISMaP ------>UW 08.07.05, 10:12
        DUŻO!!!!!! tzn tam jest 100 miejsc, z tego najczęściej ok 40-50 zajmują
        olimpijczycy. dostać sie jest więc trudno, jeżeli ktoś ma mature nawet zdaną
        bardzo dobrze, niestety...:(ale jestem dobrej myśli...do poniedziałku
        • Gość: ja Re: MISMaP ------>UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:44
          Wiesz w sumie bylo w gazetach zestawienie ilosci osob na miejsce na najbardziej oblegane kierunki na UW i jakos mismapu tam nie bylo wiec raczej nie jest tak zle. A z tymi olimpijczykami to troche chyba przesadzilas. w poprzednich latach wszyscy moi kumple raczej bez wiekszych problemow sie tam dostawali ale rzadko ktory wreszcie zdecydowal sie tam studiowac. No nic zobaczymy. Powodzenia See Ya
          • takajakty Re: MISMaP ------>UW 08.07.05, 11:25
            oki, dzięki, troche mnie pocieszyłaś. moze bedzie dobrze. a mówiłaś,ze żadko
            który z twoich kolegów zdecydował sie tam studiować, mozesz powiedziec
            dlaczego? bo ja się ciągle waham, a przyda mi sie opinia innych. z góry dzięki.
            • Gość: ja Re: MISMaP ------>UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:32
              Ogolnie kazdy z nich rowniez dostawal sie na SGH i wlasnie tamta uczelnie wybieral bo mismap kojarzyl raczej jako kierunek asekuracyjny. Dokladnie nie byli do niego przekonani. Bedzie luzik i nie wierze w to ze bedzie tam tylu olimpijczykow.
              • takajakty Re: MISMaP ------>UW 08.07.05, 11:46
                a no to jak SGH to się nie dziwie:):) poczekamy, zobaczymy, w poniedziałek
                podoobno mają być wyniki, to się wyjaśni, ale dzięki za info i za słowo
                pocieszenia
                • Gość: ja Re: MISMaP ------>UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:56
                  Z drugiej strony zobacz ze temat mismapu pojawial sie tutaj na forum niezwykle rzadko a to dlatego ze ludziie po prostu nie slyszeli o tym kierunku. Ja go traktuje jedynie jako zabezpieczenie bo chce studiowac na AM. Do poniedzialku ;)
                  • takajakty Re: MISMaP ------>UW 08.07.05, 12:04
                    tak, właśnie zauwazyłam,zę praktycznie nigdy nikt nic nie pisze o mismapie:) na
                    AM, mówisz? to pewnie jako podstawowy kierunek biologia, ewentualnie:0, no ja
                    chemia a do tego fizyka prawdopodobnie, ale najpierw trzeba sie dostać. zycze
                    powodzenia na Am a jeżeli się nie uda, to do zobaczenia na MISMaP-ie:)pozdrawiam
    • zielony_groszek Re: MISMaP ------>UW 08.07.05, 17:46
      ja też na mismap, chemie i biologie wybiore, jestem finalistka więc z jednego przedmiotu maksa, a z drugiego z matury 93%, ale to w przypadku niedostania się na AM.
      • Gość: jaa Re: MISMaP ------>UW IP: *.aster.pl 08.07.05, 17:51
        chyba jednak sie dostaneisz na AM:)
        • Gość: Grzechu Re: MISMaP ------>UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:06
          na Am do Wawy??? Jak ci poszla fizyka?? pozdro
    • zielony_groszek Re: MISMaP ------>UW 10.07.05, 22:45
      na Am do Gdańska, fiza PP 76 PR42 :/ w sumie mam 211 bez testu predyspozycji... jeszcze trzy dni...
      • Gość: grzechu Re: MISMaP ------>UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:53
        Ja tez mam 42 z PR z fizy heheheh ale zdajesz jeszcze na mismap??
        • Gość: grzechu Re: MISMaP ------>UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:58
          Ciekawy jestem bo tez tam skladalem a wg przeliczania pkt mam ich 180 wystarczy????
          • zielony_groszek Re: MISMaP ------>UW 10.07.05, 23:02
            myśle że 180 wystarczy, zważywszy na to że w zeszłym roku było około 4,4 osoby na miejsce, kierunek nie jest oblegany i mało kto wie ocb.
    • zielony_groszek Re: MISMaP ------>UW 10.07.05, 23:01
      zdaje na mismap, mam maksa z bioli i 93% z chemii, czyli 193, dobrze licze?
      • Gość: grzechu Re: MISMaP ------>UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 23:07
        Dokladnie na szczescie nie jest zbyt wielu chetnych i mam nadzieje ze jakos to bedzie ale dla mnie to tez raczej tylko asekuracja a co bedzie to zobaczymy. Jezeli jutro beda juz wyniki to sie troche uspokoje jak napisza witamy pana w gronie studentow UW hehehehe :) ciezko w yto uwierzyc bo poki co to do wojska ide ;)
    • zielony_groszek Re: MISMaP ------>UW 10.07.05, 23:03
      cholera nie tu miałam to napisać, wybaczcie :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka