Dodaj do ulubionych

Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM??

• Gość: ktosik Re:GRATULACJE IOIO:))))))))) IP: *.68.66.54.kutno66.tnp.pl 02.08.05, 13:10
      szkoda ze ja sie tak nie moge pochwalic-u mnie byl listonosz ale nic nie
      przyniosl-a ci co sie dostali juz listy dostali wiec ja juz sie moge pozegnac:
      ((((((
      • vbetiv Re:GRATULACJE IOIO:))))))))) 02.08.05, 13:14
        do mnie też nic nie przyszło :((
        • Gość: ktosik Re:GRATULACJE IOIO:))))))))) IP: *.68.66.54.kutno66.tnp.pl 02.08.05, 13:21
          jeszcze jedyna nadzieja w tym ze z filologii polskiej moze dopiero dzis wyslali
          listy i moga dojsc jutro ale sie juz boje:(
        • mikasa5 Re:GRATULACJE IOIO:))))))))) 02.08.05, 13:22
          Spoźniona ale jestem :P
          Bravo ioio!! :D
          U mnie był listonosz też i nic .( a to zwykły list ,polecony ????)
          Pewnie mnie nie chcieli ,aj nie wiedzą co tracą:P
          IRK na pewno będzie jutro działać?
        • mikasa5 Re:GRATULACJE IOIO:))))))))) 02.08.05, 13:23
          Ciekawe kto ustrzeli 1300 ?:P:P:P
          Aj i znowu dziś gorąco :/
          • Gość: ktosik Re:GRATULACJE IOIO:))))))))) IP: *.68.66.54.kutno66.tnp.pl 02.08.05, 13:26
            no te1300 kusi-Mikaso a moze wydzial humanistyczny dopiero dzis wyslal listy-mi
            powiedzieli ze wyslali ale kiedy to nie:(do mojej kumpeli ktora sie dostala
            list szedl 5 dni:(ale ja i tak nie wierze-oni sie na mnie nie poznali poprostu:(
        • mikasa5 Re: ale opóznienia :/ 02.08.05, 13:25
          1300 był już ??:D
          • Gość: ktosik Re: ale opóznienia :/ IP: *.68.66.54.kutno66.tnp.pl 02.08.05, 13:27
            nie!jest teraz:)
          • mikasa5 Re: kto mnie uprzedzi? 02.08.05, 13:27
            :D
            • Gość: magda kto juz dostal sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:31
              kto juz sie dostal i na jaki kierunek z iloma pkt?(ile zabrakło na I turze)
              • ktosik1986 Re: kto juz dostal sie 02.08.05, 13:35
                a ty magda tez nie masz jeszcze wynikow?????
          • mikasa5 Re: ehh 02.08.05, 13:29
            Ktosik ja też myślę ,że mnie nie chcieli.Takie mam przeczucie niestety.
            A co do listu to wolę się nie wypowiadać :P
            • ktosik1986 Re: ehh 02.08.05, 13:33
              a ja spadam-jutro bede znowu czekac-nie mozliwe zeby dzis listonsz przyszedl
              jeszcze raz:(aj tam zla jestem(na siebie-ze taka glupia)dobra wieczorem wracam:)
              chyba 1300 mi sie udalo czy nie?
              • mikasa5 Re: ehh 02.08.05, 13:36
                Chyba się udało ,ja też niedługo spadam .
                Ktosik a te listy tak szybko nie przychodzą(czasem w ogóle !:P).
                Wiecie czy to polecony czy zwykły?
                • Gość: magda Re: ehh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:44
                  nie dostałam jeszcze listu...ale do mnie idzie 3-4 dni.przynajmniej tak było za
                  pierwszym i drugim razem.
                  mam jakies złe przeczucie...a komu rozpatrzyli negatywnie odwołanie to nie
                  dostaje wogóle listu...głupie...to ile czaus mam czekać...niech wlacza te IRK...
                  a moze ktos wybiera sie na wydział prawa i administracji i na wydzial
                  ekonomiczny??:> to by luknął czy ja jestem na liscie:P
                  • ioio.86 Re: ehh 02.08.05, 13:55
                    List jest polecony. Chyba nie ma sie co martwic, bo jak dzisiaj doszedl do mnie
                    to do Was chyba dojdzie kilka dni pozniej, a moze dzien pozniej.
                    Na decyzji mam wpisana date 29 lipca, czyli piatek.

Magda, ja ide jutro na WPiA, jak chcesz to moge sprawdic.
                    • mikasa5 Re: ehh 02.08.05, 13:58
                      List dostajemy z pozytywną lub negatywną decyzją czy tylko i wyłącznie to 1?
                      Znowu czekanie ... tylko to pozostaje :|
                      • ioio.86 Re: ehh 02.08.05, 14:04
                        List dostaje sie raczej i z negatywna i pozytywna decyzja. W koncu napisalas
                        podanie, a to zobowiazuje ich do odpowiedzi na nie.
                        Jutro pewnie wlacza IRKa i wszyscy sie dowiedza.
                        Bedzie dobrze!
                        Pozdrawiam
                        • mikasa5 Re: ehh 02.08.05, 14:05
                          to dobrze :)
                          Pozdrawiam;)
                          • Gość: max Re: ehh IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 14:16
                            Widze, że rozwinęła się rozmowa! :)
                            A ja nadal nie wiem co z moją ekonomią... Chciałbym już dziś się dowiedzieć, ale
                            niestety :/ :/:/

• Gość: magda do ioio.86 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:22
                              to była bym wdzieczna...jakbys mogl zobaczyc ile osób przyjeli i od ilu pkt...
                              (a jak cos to moje nazwisko zaczyna sie na P...to jak mozesz to zobacz czy
                              przyjeli Magdę P. :P:P
                              • Gość: max Re: do ioio.86 IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 14:23
                                A może gdzieś wpobliży jest wydział ekonomiczny? Jakbyś szedł to może być
                                zerknął na listę....
                            • mikasa5 Re: ehh 02.08.05, 14:22
                              Max i ja nie wiem(Ktosik też nie wie) ale w końcu poznamy prawdę jaka by ona
                              nie była hehe.
                              Jeszcze trochę cierpliwości ://
                              Uciekam ,zajrzę wieczorem;)
                              Miłego dnia ! Pozdrawiam:)
    • Gość: cele3 Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:09
      ja właśnie dostałam się na weterynarie na wolnego słuchaczas na Uwm,ale nie
      wiem czy warto iść,może coś mi doradzicie?
      • Gość: magda IRK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:25
        kiedy wkońcu zadziała IRK czy ktoś wie??
        ja czekam na list...moze jutro przyslą mi i wreszcie bedzie koniec czekania...
        • Gość: m Re: IRK IP: 195.117.96.* 02.08.05, 16:43
          ja moge powiedziec ze sie NIE dostałam na wolnego sluchacza na administracje
          majac 9 punktow...
      • Gość: m Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: 195.117.96.* 02.08.05, 16:45
        weterynaria jest na dosc wysokiem poziomie...
        • Gość: jatoja Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:59
          a moglby ktos napisac od ilu punktow przyjmowali na administracje?ile bylo sob na jedno miejsce?? pozdrawiam
          • Gość: ........ Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 02.08.05, 17:03
            Pryjmowali od 12 i jakiejs tam sredniej mnie srednia powalila wiecej nic nie
            wiem.
            • Gość: io Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.08.05, 17:08
              4,75
              • Gość: jatoja Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:13
                hm..to 9 punktow to chyba troche za malo aby sie dostac,ja mam 9 ale na zarzadzanie skladalem odwolanie,przyjmowali od 11
            • Gość: magda Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:10
              to ja pewnie z administracji odpadam z odwołania jak byłam w 10
              przedziale...ciekawe jak przyjmowali na zarzadzaniu z odwołań od ilu pkt??
              piszcie jak wiecie...
              • Gość: max Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 17:30
                hmmm ja też czekam, nadal nic nie wiem :/ Moze wiecie coś o odwołaniach z
                ekonomii? Wiem, ze już są, ale od ilu pkt przyjęli?
                • Gość: magda Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:37
                  Max ja mam ten sam problem...chce wiedziec od ilu przyjmowali na zarządzaniu z
                  odwołań:(
                  • Gość: max Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 17:44
                    Dziś dzowniłem na WNE UWM i powiedziano mi, że wczoraj rano wysłano listy
                    polecone z decyzjami. Jest szansa, ze jutro dostaniemy :] Jednak nie zdzwiwię
                    się, jeśli list przyjdzie pod koniec tygodnia lub w poniedziałek - listy
                    polecone zwykłe (nie priorytetowe) idą często około tygodnia :/
                    • Gość: magda Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:46
                      do mnie idzie ok 3 dni...ostatnio tak szedl przynajmniej...to jutro mogę sie
                      spodziewać...
                      • Gość: magda heloł.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:41
                        a gdzie wszyscy sie podziali...taka cisza..to nieprawdopodobne w tym
                        temacie...coś nowego o odwołaniach??kto sie dostal jeszcze i od ilu pkt
                        przyjmowali z odowłań...dalej czekam na odp
                        • Gość: max heloł.... :) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 21:05
                          Ja nic nie wiem o odwołaniach... żyję nadzieją, ze jutro się wszystkiego dowiem :]
                          A gdzie podział się ioio - pewnie opija studia ;)
                          • Gość: magda Re: heloł.... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:09
                            no on juz może...ale zobaczysz my jutro bedziemy....tak tak Madziu rób sobie
                            nadzieje...szczerze boje sie jak nie wiem co...na administracje to juz na bank
                            sie nie dostane...ale jeszcze klika % na zarządzaniu:(
                            • Gość: max Re: heloł.... :) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 21:14
                              Osoba o nikcu "e" napisała, że na ekonomie na wolnego słuchacza dostał się jej
                              kolega, który miał 9 pkt (przyjmowali normalnie od 13). Czy wcale tak cięzko nie
                              powinno być... Ja ma 11 pkt i średnią 4,93, mam nadzieję, że dostanę sie chociaż
                              na wolnego łuchacza, bo tak normalnie to raczej nikłe szanse... Na UWM wolnym
                              słuchaczem jest się 2-3 miesiące, czyli bardzo krótko. Myślę, że jeżeli nie będę
                              miał innego wyboru to warto spróbować.
                              Na ekonomie przyjęli chyba 73 wolnych słuchaczy - bardzo dużo. Każdy zapłaci po
                              2200 i uczelnia ma niezły zysk. Po 2-3 miesiącach, jak zostanie się studentem,
                              to uczelnia dostaje dofinansowanie z budżetu państwa - w ten sposób uczelnia
                              czerpie pieniądze z każdej strony :]

• Gość: magda Re: heloł.... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:25
                                ja tez sie wybieram na wolnego jesli nie uda mi sie z odwołania.....no na
                                ekonomie był wyzszy próg...ja mialam 10 a przyjmowali od 11...wiec sa szanse
                                malutkie...:/
                                a myslisz ze jutro wlącza IRK??
                                • Gość: max Re: heloł.... :) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 21:32
                                  wg mnie to masz duze szanse na dostanie się normalnie. A na jaki kierunek chcesz
                                  - na administracje czy prawo?
                                  Nie wiem, czy to prawda, ze jutro włączą IRK, ale powinni, w końcu po co jest
                                  ten system! Mam andzieję, że jutro przyjdzie list polecony, ale tak jak
                                  wcześniej pisałem, do Ełku pewnie będzie iśc ok 4-5 dni... Gdyby wysłali
                                  priorytetem to byłoby szybciej.
                                  Ja czekam jeszcze na odpowiedz z KULu - tam staram sie dostać normalnie, mam
                                  dośc duże szanse. Ostatecznie, jakbym miał wybrać międzu UWM i KULem (tez
                                  ekonomia) to CHYBA wezmę Lublin. Ale na razie to chce na UWM, zeby mieć już
                                  spokój i jakąś pewność, ze nie zostane na lodzie.
                              • Gość: e Re: heloł.... :) IP: *.olsztyn.mm.pl 02.08.05, 21:31
                                Heh...ten mój znajomy dostał sie też na zarządzanie,i to dzienne...Tylko
                                dodam,że inna osoba,która miała 10 pkt dostała sie jedynie na wolnego
                                słuchacza...Wniosek jest prosty...
                                • Gość: max Re: heloł.... :) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 21:36
                                  no tak, rzeczywiście jest tu coś nie tak :] Skoro osoby z 10 pkt dostały się na
                                  wolnego słuchacza to pewnie i ja z 11 pkt dostałem sie :) Robisz mi coraz
                                  większą nadzieję :)
                                  Ciekawe na co patrzyli prz rozpatrywaniu odwołań - na punkty czy też na
                                  argumenty w odwołaniu?
                                • Gość: magda Re: heloł.... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:39
                                  składałam na administracje...ale tu brakowało mi 2 pkt:(
                                  to ja tez sie juz nie dostałam na dzienne...ehhh...a ile osob przyjeli na
                                  zarzadzanie z odwołań??
                                  • Gość: max Re: heloł.... :) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 21:44
                                    Słucha, wg mnie masz duże szanse na zarządzanie - jeśli przyjmowali od 11 pkt
                                    (bez określonej średniej) a Ty masz 10 pkt, więc szanse ogromne. Z tego co
                                    napisała "e" to na ekonomie z odwołania przyjęli prawie 40 osób! Natomiast na
                                    administracje to raczej wezmą Cie na wolnego słuchacza. Ale i wolny słuchacz
                                    jest dobry - 2-3 miesiące i jesteś syudentką, tylko ze musisz wydać ok 2000 zł.
                                    Ale lepsze to niż płacenie na prywatnych przez 5 lat.
                                    • Gość: magda Re: heloł.... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:50
                                      ale "e" napisał/-a ze jeden znajomy dostal sie z 10pkt a drugi nie na
                                      zarządzanie...to nei wiem...:/ oby jutro juz sie wyjasnilo...jak listy wyslali
                                      wczoraj rano to jutro do mnie dojdzie...bede wypatrywala listonosza i od razu
                                      napisze czy sie dostałam czy nie...chociaz znajac szczescie bedzie to drugi
                                      list o "Nieprzyjeciu na studia dzienne" echhh....co za pech....
                                      • Gość: max Re: heloł.... :) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 21:56
                                        pożyjemy zobaczymy - na razie powiem tylko NIL DESPERANDUM!
                                        :D BĘDZIE GUCIO!
                                        • Gość: magda Re: heloł.... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:10
                                          bedzie git...:D i bedziemy studentami UWM ...:) juz jutro:D
                                          • Gość: ktosik Re: heloł.... :) IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 02.08.05, 22:17
                                            no nie wiem-az decyzja o nieprzyjeciu tez pisza list?????faktycznie od nich
                                            polecony szedl tyle samo co zwykly-ale mam nadzieje ze juz jutro listonosz
                                            przyniesie upragniony liscik z pozytywna decyzją:)albo chociaz irka wlączą:)ate
                                            osoby ktore dostaly listy sa z olsztyna i moze do nich listy szybciej dochodza:)
                                            oby:)
                                            • Gość: magda Re: heloł.... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:24
                                              Ktosik na pewno z Olstzyna osoby szybciej dostana niz ja co mieszkam koło
                                              Białegostoku.ale juz jutro mam nadzieje przyjdzie i koniec bedzie nerwów...
                                              • Gość: ktosik Re: heloł.... :) IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 02.08.05, 22:27
                                                ale jak maja date 29 lipca to juz chyba powinny dojsc:)to chyba jakis przekret
                                                bo oni nic na tym uwmie nie chca przez telefon mowic:(ale tak by wyszlo ze od
                                                piątku cztery dni szlo do olsztyna(bez niedzieli:)ado nas powinny dojsc jutro:)
                                                tak bylo z poprzednimi wynikami-olsztyn dostal dzien wczesniej:)
                                                chyba........jutro czekam na listonosza-i zeby tym razem przyniosl cos
                                                pozytywnego:)
                                                • Gość: magda Re: heloł.... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:30
                                                  no miejmy nadzieje ze bedzie to pozytywna dla nas wszystkich wiadomosc...:)
                                              • Gość: jatoja Re: heloł.... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:31
                                                to ja moge napisac:kolezanka miala 11 pkt i sie nie dostala,2 kolegow po 12 i sie dostali,to by bylo na tyle :) chodzi mi o EKONOMIE ,sprawdzali na wydziale
                                                • Gość: max Re: heloł.... :) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 22:34
                                                  ale dostali sie normalnie czy na wolnych słuchaczy?
                                                  Ja z 11 pkt raczej nie dostane sie, ale mam nadzieję na wolnego słuchacza...
                                                  • Gość: ktosik Re: heloł.... :) IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 02.08.05, 22:37
                                                    ehh ja bylam o jeden przedzial nizej niz przyjmowali, ale tam byl niski prog
                                                    (10) i sie boje ze nikt nie zrezygnowal bo sie nigdzie wiecej nie dostal:(a
                                                    przy poprzednich wynikach to olsztyn dostal list tego samego dnia co ja jednak:(
                                                  • Gość: m Re: heloł.... :) IP: 195.117.96.* 02.08.05, 22:42
                                                    na bitechnologie przyjmowali na wolnego od 9 ...
                                                  • Gość: max Re: heloł.... :) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 22:46
                                                    a od ilu pkt przyjmowali normalnie na dzienne?
                                                • Gość: magda Re: heloł.... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:35
                                                  to tak jakby o jeden pkt mnie kto mial od progu to przyjmowali...mam nadzieje
                                                  ze tak:)
                                                  • Gość: ktosik Re: heloł.... :) IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 02.08.05, 22:41
                                                    ja mialam o jeden punkt za malo do kolejnego progu:)no coz.trzeba czekac:)amoze
                                                    z wydzialu humanistycznego dopiero dzis wyslali listy:)zeby tylko jutro byly:)
    • Gość: Justynka Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 02.08.05, 22:46
      Nie wiecie z iloma punktami przyjmowali na administracje i filologie
      angielska???
      • Gość: IRK DZIAŁA!!!!!! Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 07:32
        PRZYJĘLI MNE NA WOLNEGO SŁUCHACZA!!!!!!!!!!!!!WŁACZYLI O GODZINIE 7:32!!!!
        • Gość: VALEX Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 07:35
          IRK DZIAŁA W KOŃCU!!!! JEE JEEE JEEE
          • Gość: max Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 09:29
            na jakie kierunki się dostaliście?
            U mnie na IRK nic się nie zmieniło :( Czy to zonacza, ze nie przyjęli mnie,
            nawet na wolnego słuchacza?....
    • Gość: ktosik Re:nie robcie mi nadziei IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 02.08.05, 22:51
      jak piszecie ze na kierunki gdzie najpierw byl ogromny prog teraz przyjmowali
      od 9 to nadzieja we mne wzrasta a potem sie zawiodę:( mnie tylko pkt zabraklo i
      chce sie dostac chociaz na wolnego:)boje sie ze mi za duze nadzieje dacie:)a im
      wieksza nadzieja tym wiekszy zawod:(
      • Gość: ktosik Re:nie robcie mi nadziei IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 02.08.05, 23:08
        cosik sie nikt nie odzywa:(Mikasy znow nie ma:(gdzies sie znow wloczy:)Mikasa
        szukasz listonosza?????????bo ja nie musze szukac ale nic dla mnie dzis nie
        mial:(((((((
        • Gość: max Re:nie robcie mi nadziei IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 23:26
          Ja na razie dam spokój listonoszowi - jutro go znajde!! A bez listu z UWM niech
          sie nie pokazuje!
          :)
          • Gość: ktosik Re:nie robcie mi nadziei IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 02.08.05, 23:29
            hehe max zeby on nie zablądzl jak mikasie:)ja sie spodziewamlistu jutro ajk nie
            bedzie to sie zalamie:)Ci co dostali to maja dobrze..........no coz a nam
            pozostaje czekac..................moze poczekamy razem bo widze ze tylko my
            jestesmy:)
            • mikasa5 Re:nie robcie mi nadziei 02.08.05, 23:36
              Mikasy nie było ,na piwie byłam :D
              Wróciłam już ;) ale niestety dzisiaj z wami nie posiedzę ,rodzinka przyjechała
              i zostawiam dziś kompa w spokoju :P
              Jutro zajrzę moze coś się wyjaśni ...
              Życzę wszystkim dobrej nocy ;)
              Pozdrawiam :)
              • Gość: ktosik Re:nie robcie mi nadziei IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 02.08.05, 23:38
                no prosze nie szkualas listonosza:)no coz ja jeszcze troszke posiedze ale
                niedlugo spadam-mam nadzieje ze ten irek bedzie jutro chodzil..........ale
                nadzieja matka glupich:(
                • Gość: max Re:nie robcie mi nadziei IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.08.05, 23:52
                  Nigdy w życiu nie spodziewał bym się, że będę miał tak wielkie nadzieje związane
                  z UWM! Nie ma co ukrywać - zawsze braniłem się przez UWM, nie dopuszczałem do
                  siebie myśli, że będę się tam uczyć. Miałem większe aspiracje niż UWM, a
                  teraz... :/ Koniecznie chcę studiowac ekonomię. Na UW nie miałem szans, chciałem
                  spr do Poznania na AE (teraz wiem, że dostałbym się), ale stwierdziłem, że to za
                  daleko i zbyt duże koszty. Złozyłem na UWM bo wydawało mi się tu nałatwiej się
                  dostać. A tu okazuje się, że... :/ Czekam jeszcze na odpowiedz z KULu, ma byc ok
                  10. Teraz to już nawet nie wiem, która uczelnia jest lepsza. Na UG jestem
                  rezerowym na ekonomie. Żeby zakwalifikowali mnie do rankingu muszę dać im
                  oryginał i ospis świadectwa z OKE - a odpis jest na UWM. Wolę wiec nie ryzykowac
                  i zostac na razie na UWM - w razie niepowodzenia tutaj wolny słuchacz to wydatek
                  2200 a na UG - 6000!!
                  :/ Pozostaje czekać, może wszystko się dobrze zakonczy :)
                  • Gość: ktosik Re:nie robcie mi nadziei IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 02.08.05, 23:59
                    max-przeciez w gdansku to jak sie zwalniaja miejsca to dzwonia do ciebie i ci
                    proponują ze mozesz syudiowac:)amoze ci sie uda:)mysle ze na kulu tez zwolnią
                    sie miejsca:)na uwm tez:) a skąd wiesz ze na AE w poznaniu bys sie
                    dostal????????
                    • Gość: max Re:nie robcie mi nadziei IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 00:08
                      na AE chciałem iśc na mgr towaroznawstwo specjalnośc zarządzanie jakością. Mam
                      więcej punktów niż wynosi próg :/ Ale tam musiałbym wysłac oryginały swiadectw,
                      a to byłoby ryzykowane. No i + koszty zwiazane ze studiami.
                      Na UG na ekonomii jest tak, że najpierw dokumenty składali wstepnie przyjęci,
                      zostały wolne miejsa i teraz mogą składac papiery osoby rezerowowe i pozostali.
                      Jednak wymagają oni oryginał i odpis - a odpis mam na UWM. Jak dostane sie na
                      UWM (np n awolnego słuchacza) to nie będę mógł zabrać papierów. Złożyłbym na UG,
                      al enie mam pewności, że się załapię, ponieważ porąbana komisja pozwoliła, aby
                      osoby wstepnie przyjete, które nie złożyły papierów (przez to zopstały wolne
                      miejsca) mogły składać papiery jeszcze do 4 sierpnia, razem z rezerwowymi i
                      [pozostałymi :/ Tak więc UG jest ryzykowny. Jesli nie uda mi się na UWM to do
                      czwartku włącznie mogę złożyć papiery na UG, wtedy nieczego ryzykuje. Na KUL
                      wymagają oryginały (bez odpisu), które mam w domu, wiec tu nie ma problemu.
                      :)
                      • Gość: ktosik Re:nie robcie mi nadziei IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 03.08.05, 00:15
                        ajc to masz porabanie z pomieszaniem:)ja tylko na uwm czekam-a ty sie
                        faktycznie na cos musisz zdecydowac:)szkoda ze na ae sie nie zdecydowales:(moj
                        kumpel tam studiowal i bardzo sobie chwali:)z tym ze on chyba byl na
                        ekonomii:))))no coz-gdyby byly wyniki jutro a by ci sie nie powiodlo(tfuuu)to
                        szybciutko do gdanska:)ale bys chyba musial pojechac..........
                        • Gość: max Re:nie robcie mi nadziei IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 00:24
                          takk, wytedy bym pojechał - prawko mam, samochód od brata i do Gdańska, hehhee
                          ja dostane sie na wolnego słuchacza to nie zabieram papierów, w razi eczego 2-3
                          miesiące i będę normalnym studentem. Wydatek ok 2000 nie jest tak duży
                          wporownaniu z innymi uczelniami - na UG wolny słuchacz 6000 zł!
                          Na razie licze na UWM, potem na KUL, hehehe - ważne żeby jak najszybciej mieć
                          spokojną głowe.
                          A gdzi epodziewa sie ioio - chyba baluje, dostał sie na UWM :)
                          • Gość: ktosik Re:nie robcie mi nadziei IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 03.08.05, 00:31
                            pewnie tak:)no coz przynajmniej on ma powod do radosci:))))))))))))ja sie chyba
                            tego listonosza jutro nie doczekam:(im dluzej czekam tym wiecej domyslow i
                            gorsze obawy............
                            • Gość: max Re:nie robcie mi nadziei IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 00:49
                              dobra, spadam spać! A jutro od rana wybieram sie na polowanie na... listonosza.
                              Bez optymistycznego listu z UWM niech sie nie pokazuje!!
                              Pozdro4all!!

Dobranoc! Idzcie spać! :)
    • Gość: BENIA IRK DZIAŁA!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 07:37
      DZIAŁA IRK!!!1
      • Gość: max Re: IRK DZIAŁA!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 08:21
        I jaki macie status na IRK?
    • Gość: max Wstawać! Nie spać! Zwiedzać!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 09:08
      Jaki macie status na IRK? U mnie nic się nie zmieniło... :(
      • Gość: ktosik Re: Wstawać! Nie spać! Zwiedzać!! IP: *.68.66.39.kutno66.tnp.pl 03.08.05, 09:35
        niechce Cie martwic max-ale mi sie zmienilo:)))))))))))))))))))na Przyjęty(a
        pokazuje sie tez status Wolny słuchacz(moja kumpela ma)jestem happy ale mi
        przykro(max)ciekawe jak mikasa-pewnie ok:)max mojej kumpeli co sie dostala na
        wolnego zabraklo 2 progow:))))))
        • Gość: max Re: Wstawać! Nie spać! Zwiedzać!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 09:40
          mi tez brakuje 2 progów :(((((((((((
          • Gość: ktosik Re: Wstawać! Nie spać! Zwiedzać!! IP: *.68.66.39.kutno66.tnp.pl 03.08.05, 09:44
            z tym ze tobie duzo nadziei daly posty e.................ale cos malo osob-
            wczesnie dzis?LUDZIE IRK DZIALA:)Mikasa wstawaj bo wyłączą a do Ciebie listy
            nie dochodzą;Pdzis list dostane:)juz to wiem nawet:)))a ty max poczekaj na list-
            moze im sie cos pokrecilo:)moja kumpela tez ma status nieprzyjeta(inna kumpela:)
        • Gość: max Re: Wstawać! Nie spać! Zwiedzać!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 09:43
          Poza tym GRATULACJE!! :)
          • Gość: ktosik Re: Wstawać! Nie spać! Zwiedzać!! IP: *.68.66.39.kutno66.tnp.pl 03.08.05, 09:47
            thanx z tym ze ja tez bym Ci chciala pogratulowac
            ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
            • Gość: max :( Re: Wstawać! Nie spać! Zwiedzać!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 09:53
              a skąd wiesz, ze dziś dostaniesz list?
              • Gość: ktosik:) Re: Wstawać! Nie spać! Zwiedzać!! IP: *.68.66.39.kutno66.tnp.pl 03.08.05, 09:57
                bo ja i moja kolezanka zawsze dostajemy listy tego samego dnia z tym ze ona 3
                godziny wczesniej bo mimo ze mieszka 50 metrow ode mnie to akurat za nią
                listonosz skręca i do mnie dojezdza po3 godzinach:)wiec czekam na
                list:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))tez sie go dzisiaj
                spodziewaj-z nadzieją ze w irku im sie cos popieprzylo:)albo sprawdz jeszcze
                raz:!
            • ioio.86 Re: Wstawać! Nie spać! Zwiedzać!! 03.08.05, 09:57
              Czesc Wam :)
              Ktosik, gratulacje :)

Max, jak nie dostaniesz zadnego potwierdzenia do 12 to moge zajsc na wydział
              (nauk ekonomicznych tak?) i zobaczyc liste. Tylko powiedz mi gdzie on sie
              znajduje.
              I tak musze przejsc prawie przez cale Kortwo do WPiA, wiec nie ma problemu,
              moge zajsc. Dziwne by bylo gdyby przyjeli kogos kto byl w 9 przedziale, a
              Ciebie nie.
              • Gość: max :( Re: Wstawać! Nie spać! Zwiedzać!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 10:00
                Wiem tylko, że listy są wywieszone na wydziale (ul. Prawocheńsakiego). Może
                jeszcze dostanę list, jak nie to będę prosił Cię, zebyś zerknął. Telefonicznie
                napewno mi niepowiedzą.
              • Gość: Ktosik Re: Wstawać! Nie spać! Zwiedzać!! IP: *.68.66.39.kutno66.tnp.pl 03.08.05, 10:01
                ja bylam w 9 przedziale:P ztym ze na inny kierunek:))o wczesniej przyjmowali od
                10:(apropo to ten z 9 co sie dostal na wolnego(o czym gdzies bylo wczesniej-to
                na zarządzanie sie dostal)tak mi sie cos kojarzy:)ale max jeszcze nadzieja
                jest:)i dziekuje Ioio:)))))))nawet nie wiecie jak sie ciesze!!!!!!!!!!
                • almost_perfect Re: Wstawać! Nie spać! Zwiedzać!! 03.08.05, 10:21
                  Gratuluje tym, którzy się dostali z odwołania i trzymam kciuki za tych, którzy
                  jeszcze nic nie wiedza.
                  ja dostałam się na Wolnego, ale i tak jestem troche zła, bo wolałabym [tak jak
                  każdy] dostać się z odwołania], no ale teraz pozostaje mi mieć nadzieję, że
                  szybko wskocze jako pełnoprawny student :)
                • mikasa5 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 03.08.05, 10:21
                  Nie mówcie .........
                  Mam przyjęty (przyjęto odwołanie)!
                  Cóż to znaczy ???????????????
                  • Gość: magda Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:29
                    Mikasa mam tak samo...:D to oznacza ze przyjeli Nas...jupiiiiiiiiiii....ale sie
                    ciesze...
                    • mikasa5 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 03.08.05, 10:33
                      Gratuluję!
                    • Gość: liLka Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:10
                      ja mam taki status od kiedy złozyłam odwołanie.... to nie oznacza ze przyjeto
                      nas na studia tylko to ze oni przyjeli odwolanie<jako ze nie odrzucili>... :/
                      • Gość: magda Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:23
                        jak mi przyjeli odwołanie to miałam "Nieprzyjęty(przyjęto odwołanie" a dzis po
                        decyzji mam "Przyjęty(przyjęto odwołanie)" to co niby ma to oznaczać ... chyba
                        jasne ze przyjęli z odwołania...
                        • Gość: liLka Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:32
                          a no sorki, źle przeczytałam twojego posta ;) zwracam honor
                • Gość: ............ Re: Wstawać! Nie spać! Zwiedzać!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 03.08.05, 10:28
                  Hmmm zostalam przyjeta ale nie wiem czy si ecieszyc bo na wolnego sluchacza o
                  co wcale nie prosilam.Dziwne czyzby chcieli podbudowac na nsa swoj budzet?Nie
                  czytalam dokladnie Waszych wpisow dostal sie ktos z odwolania normalnie a nie
                  na wolnego sluchacza?
                  • mikasa5 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 03.08.05, 10:33
                    nie no ja nie wierzę ,listonosz był,listu nie dostałam jeszcze.A w statusie mam
                    przyjęty(przyjęto ) odwołanie .Aż się boję......
                    brr
                    Ktosik gratulacje!!
                    Szkoda Max,że Tobie nie mogę pogratulować ;(
                    • Gość: magda ale sie ciesze:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:44
                      jeju nie moge uwierzyc...na administracje nie dostalam sie nawet na wolnego ale
                      na zarzadzanie tak...ale na normalne:)
                      gratuluje wszystkim cos ie dostali:)
                      • mikasa5 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 03.08.05, 10:47
                        a ja nie wierzę ! i się boję ,łojejku :P
                        Kurdę chyba uwierzę jak dostanę list(ciekawe czy dojdzie:/)
                        A jak wyglądają wasze statusy?
                        • ioio.86 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 03.08.05, 10:53
                          Mikasa...gratulajce :)

Magda, jak Ci zalezy na administracji to probuj jeszcze. Na pewno jeszcze
                          zwolnia sie miejsca. Ja zaraz ide jedno zwolnic :)
                          • Gość: magda Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:58
                            ioio.86 mi bardziej zalezalo na zarzadzaniu...a Tys ie dostales z odwołania i
                            na jaki kierunek:)
                        • Gość: magda Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:56
                          moj wyglada tak: "Przyjęty(przyjęto odwołanie)"
                          • ioio.86 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 03.08.05, 10:59
                            Ja sie dostalem na ten sam wydzial, tylko ze na prawo :)
                            • Gość: kasienka Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 03.08.05, 11:06
                              ja sie dostalam na wolnego sluchacza na stosunki miedzynarodowe:))) jak ktos
                              tez sie dostal na to to prosze o kontakt -gg-3944947 lub mail-
                              katarinaa_19@tlen.pl aaaaa jak sie cieszęęęęęęęę!!!!!!!!<jupi>
                              • ioio.86 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 03.08.05, 11:34
                                Max, bede sie niedlugo zbieral. Podaj mi jakies swoje dane...imie (Max to
                                prawidziwe czy tylko nick?) i chociaz pierwsza litere nazwiska.
                                Wyjde ok. 12, ale lepiej napisz wczesniej, bo te opoznienia troche spowalniaja
                                przeplyw informacji :)
                                • Gość: max :( Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 11:37
                                  Dane wyślę Ci na maila, ok? Nie chce zbytnio podawac na forum.:)
                                  • Gość: magda :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:42
                                    dostałam wlasnie list z UWM z administracji...o nieprzyjęciu...ale czemu nie ma
                                    z wydziału nauk ekonomicznych?? :/ ktoś juz dostał z tego wydziału decyzje z
                                    odwołania??a szczególnie z kierunku zarzadzania...
                                    • ioio.86 Re: :) 03.08.05, 11:48
                                      OK, dostalem maila.
                                      Wroce do domu ok. 15-16 to napisze.
                                    • Gość: Aniusia Re: :) IP: 217.97.213.* 03.08.05, 17:27
                                      A czy kogos z was przyjeli na prawo z odwolania bądz na wolnego sluchacza? Nie
                                      wiecie jaki byl prog?
                                  • Gość: e Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.olsztyn.mm.pl 03.08.05, 11:47
                                    Przykro mi max...to niesprawiedliwe,że znajomy dostał sie z 9pkt a ty nie.No
                                    ale on pewnie pójdzie na zarządzanie na dzienne,więc jedno miejsce sie zwolni;)
                                    Swoją drogą już wcześniej pisałam,że ten kolega dostał sie na dzienne
                                    zarządzanie a koleżanka,która miała 10pkt sie nie dostała..:/
                                    • Gość: max :( Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 11:56
                                      szkodaaa... jeszcze mam szanse na 2 uczelnie :(
                                      Wygląda na to, że na wolnych słuchaczy wzieli głównie z 12 przediału. Ja jestem
                                      w 11, ale z wysoką średnią... Jesli potwierdzi się, że sie nie odstałem to chyba
                                      jużjutro zabieram papiery. Drugi raz odwołania nie będę pisac, chociaż wiem, że
                                      można. :(

pozdro! I gratulacje4all!! Trzymajcię się STUDENCI!! :)

• Gość: magda Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:04
                                        ktoś już dostał list z wydziałi zarządzania??bo ja dostalam z administracji a z
                                        zarzadzania nie:(
                                        • Gość: max :( Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 12:07
                                          i co Ci napisali w uzasadnieniu, ze się nie dostałaś?
                                          • Gość: ....... Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 03.08.05, 12:20
                                            Oj dziwne to wszystko dziwne:(
                                            • Gość: magda Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:29
                                              na administracji napisali mi ze mialam za małopkt...coś takiego...ze limit
                                              miejsc wypełnili osoby z wieksza iloscia pkt...
                                              a na drugi list czekam jutro...
                                              • Gość: ..... Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 03.08.05, 12:31
                                                Ile mialas Magdo pkt?Mnie przyejeli na wolnego sluchacza chociaz wcale nie
                                                prosilam o to z 12 ale kicham na nich ide na zaoczne w Gdansku.
                                                • Gość: magda Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:39
                                                  ja byłam w 10 przedziale...(normalnie przyjmowali od 11)...i dostałam sie na
                                                  dzienne...ale listu jeszcze nie dostałam z tego wydziału...tylko z
                                                  adaministracji a tu mnie nie chcieli:P
                                                  ale ciesze sie ze zostałam przyjęta...czekanie nie poszło na marne
                                                • Gość: jatoja BYLEM I SPRAWDZALEM NA WYDZIALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:41
                                                  na ekonomicznym sa dwie listy-jedna ekonomia 30 nazwisk i zarzadzanie tez 30 cos....mnie oczywscisie nie ma...co moge powiedziec...malo powinno brakowac zeby sie dostac...
                                                  • Gość: magda Re: BYLEM I SPRAWDZALEM NA WYDZIALE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:46
                                                    no mi brakowało 1 pkt i sie dostałam :) ciesze sie bardzo...:)
                                                  • Gość: max :( Re: BYLEM I SPRAWDZALEM NA WYDZIALE IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 12:48
                                                    a co z wolnymi słuchaczami? dużo ich jest? na ekonomii.
                                                    Ile miałeś pkt, ze sie nie dosatałes? Ja 11 i też nic z tego :/
                                                  • Gość: jatoja Re: BYLEM I SPRAWDZALEM NA WYDZIALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:58
                                                    ja mialem 9 pkt :D niewiem co ja tam robilem
                                                    na ekonomi:
                                                    kolezankla z 11 tez sie nie dostala dwoch kolegow z 12 sie dostali,
                                                  • Gość: max :( Re: BYLEM I SPRAWDZALEM NA WYDZIALE IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 13:00
                                                    czyli normalnie i na wolnych słuchaczy przyjmowali od 12pkt??
                                                    myślałem, że 11 pkt wystarczy na wolnego słuchacza, a tu **** :/
                                                  • Gość: .......... Re: BYLEM I SPRAWDZALEM NA WYDZIALE IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 03.08.05, 13:22
                                                    no ja mialam 12 i laskawie mnie z przyjeli na administracje na wolnego
                                                    sluchacza cos mi tu smierdzi
                                                  • mikasa5 Re: Ktosik gdzie jestes? 03.08.05, 13:38
                                                    Świętujesz już?:P
                                                    Jak wygląda Twój status??
                                                    Ja to dalej nie wierzę ... hehe
                                                  • Gość: Ktosik Re: oj Mikasa :) IP: *.68.66.108.kutno66.tnp.pl 03.08.05, 13:46
                                                    Wlasnie jestem bo mam status przyjęty(przyjeto odwolanie) awlasnie dostalam list
                                                    (PRZYJETA:))))))))))))))))))))))))))))wiec ty tez jestes przyjęta i mozesz
                                                    swiętowac:))))))))))))))ja chyba bede-wiec nie wiem czy sie dzis na forum
                                                    znajde:)))))))ajak nie dzis to innym razem ale swietowac bede:)teraz musze
                                                    mieszkanie znalezc:))))))))))ale to juz mily problem:)apropos to potwierdzic
                                                    trzeba do 24 sierpnia wiec Mikaso jakby ci list nie doszedl to musisz sie do
                                                    nich zglosic:)))))))))
                                                  • mikasa5 Re: oj Mikasa :) 03.08.05, 14:00
                                                    Kurczę też tak mam ,ale póki co listu jeszcze nie dostałam (więc może się
                                                    pomylili ?:P)
                                                    Ojj a jeszcze głowa mi dziś pęka ,trochę nieprzytomna jestem ,ale świętować to
                                                    bym moooogła:D
                                                    Coś ciekawego pisali w tym liście oprócz tego ,że potwierdzenie do 24 sierpnia?
                                                    Cholerka jeśli to prawda to też bym musiała szukać jakiegoś lokum ,a ja nikogo
                                                    nie znam :( i raz w Olsztynie byłam :/ hehe
                                                  • Gość: ktosik Re: oj Mikasa :) IP: *.68.66.108.kutno66.tnp.pl 03.08.05, 14:08
                                                    no ja z lokum nie mam problemu bo z kumpelami ide:))))))))))))nic ciekawego w
                                                    liscie nie ma-tylko kartka ktorą trzeba im wyslac z potwierdzeniem:))))))))))))
                                                  • mikasa5 Re: oj Mikasa :) 03.08.05, 14:16
                                                    Szczęściara ;)
                                                    Wow to nawet tam jechać nie trzeba :P
                                                    Ktoś coś pisał ,że Wydział Humanistyczny przenoszą na Kortowo.Nigdy tam nie
                                                    byłam...
                                                    Nie wiem nawet gdzie mieszkania szukać ... ajjj
                                                  • mikasa5 Re: oj Mikasa :) 03.08.05, 14:31
                                                    Jak szukać mieszkania? Gdzie w internecie znajdę jakieś oferty ,nawet nie wiem
                                                    od czego zacząć :(

PS.Ktosik w statusie masz ujęte filologia polska czy samo filologia(ja mam
                                                    tylko filologia ?)hm:/
                                                  • Gość: magda Re: oj Mikasa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:36
                                                    a Wy bedziecie na stancji mieszkać czy w akademikach?? bo ja to chyba składam
                                                    podanie o akademik...najwyzej potem jak juz sie zorientuje w Kortowie troszke
                                                    poszukam lokum...
                                                    a do mnie nie doszedl list z zarzadzania tylko z administracji:/ ale mam
                                                    nadzieje jutro dojdzie...
                                                  • mikasa5 Re: oj Mikasa :) 03.08.05, 14:42
                                                    Wolę mieszkanie ,ale nie mam pojęcia od czego zacząć ,nie znam Olsztyna i w
                                                    ogóle nikogo:/
                                                  • Gość: magda Re: oj Mikasa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:46
                                                    poszukaj w necie jest duzo ofert...na stronie Uniwerku jest adres "studenciaka"
                                                    tam sa oferty...
                                                    pozdro...
                                                  • Gość: kasssienka1 Re: oj Mikasa :) IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 03.08.05, 16:25
                                                    sluchajcie a skad wiecie jaki akademik jest wazsego wydzialu? bo ja nie wiem
                                                    jak tego szukac:(:(
                                                  • Gość: magda Re: oj Mikasa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:40
                                                    podanie składasz do dziekanatu i oni Ci przyznaja miejsce...
                                                  • Gość: kasssienka Re: oj Mikasa :) IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 03.08.05, 16:54
                                                    tojak ja sie dostalam na stosunki miedzynarodowe to gdzie mam zlozyc? dziekanat
                                                    wydziału humanistycznego?
                                                  • Gość: Anulka Re: oj Mikasa :) IP: 217.97.213.* 03.08.05, 17:34
                                                    A czy kogos z was przyjeli na prawo z odwolania bądz na wolnego sluchacza? Nie
                                                    wiecie jaki byl prog?
                                                  • Gość: magda Re: oj Mikasa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:50
                                                    składasz do dziekanatu swojego wydziału...tam gdzie składałas podanie...
                                                  • Gość: magda jOł... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:39
                                                    i watek sie konczy jak sie dostali na studia...eloo...gdzie Wy...pewnie
                                                    opijacie...ja narazie nie zapeszam czekam na list...bo narazie w necie jest
                                                    info o przyjeciu mnie...:D
                                                  • ioio.86 Joł joł :) 03.08.05, 20:08
                                                    Anulka, mnie przyjeli na prawo z odwolania, ale nie wiem jaki byl prog.
                                                    Ja bylem w 13 przedziale.

Niee...nie damy skonczyc sie watkowi :)
                                                    Trzeba dociagnac go do konca...a wlasciwie to kiedy jest koniec tematu? Ile
                                                    mozna postow napisac? Ktos cos o tym mowil wczesniej :)
                                                  • Gość: magda Re: Joł joł :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:22
                                                    chyba do 2500...to jeszcze troszke zostało...:P
                                                    a Ty ioio.86 nie świetujesz:P:P ja bede jak dostane list...ktoś cos kiedys
                                                    pisał kiedy wysłali z wydziału ekonomicznego tylko nei pamietam i za duzo
                                                    szukania w postach:P
                                                  • ioio.86 Re: Joł joł :) 03.08.05, 20:33
                                                    Ja list dostalem juz wczoraj i wstepne swietowanie mam za soba :)
                                                    A na dalsze jeszcze przyjdzie czas :)

Co to jest 2500...polowe juz mamy...teraz to juz z gorki
                                                  • Gość: magda Re: Joł joł :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:41
                                                    hehe...ja dopiero bede zaczynać świetować...
                                                    no ja mieszkam troszke dalej Olsztyna i list dłużej idzie...a jak sie pomylili
                                                    w IRK:( ale mysle ze takiego pecha bym nie miala:(
                                                  • mikasa5 Re: ja tam 03.08.05, 20:51
                                                    nie świętuję .Czekam na list,jeśli zobaczę na piśmie to co w necie to już będę
                                                    miała pewność.Jakaś dziwna jestem bo mam mieszane uczucia ,taki wyjazd mnie
                                                    trochę przeraża...
                                                    Oglądam tv ,później jakiś film na kompie ,ale na pewno do Was zajrzę :P
                                                  • ioio.86 Re: Joł joł :) 03.08.05, 20:53
                                                    Chyba nie masz sie czym martwic.
                                                    Raczej malo prawdopodobne jest ze sie pomylili :)

Jakos tak trudno uwierzyc ze to juz koniec. Od polowy kwietnia (poczatek matur
                                                    ustnych) na cos sie czekalo...jednen egzazmin, drugi...potem pisemne do polowy
                                                    maja, czekanie na wyniki matur, potem studia, w koncu odwolania. A teraz co?
                                                    nie ma na co czekac, bo do nauki to sie raczej nie spiesze :)
                                                  • Gość: magda Re: Joł joł :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:59
                                                    dobrze to opisales ioio.86...tak własnie było a teraz można powiedzieć mamay
                                                    nareszcie WAKACJE ...2 miechy spokojnych wakacji...tzn nie spokojnych ale teraz
                                                    załatwianie spraw tzn akademik i te sprawy zwiazane ze studiami to sama
                                                    przyjemność:D
                                                  • Gość: ktosik Re: Joł joł :) IP: *.68.66.70.kutno66.tnp.pl 03.08.05, 21:45
                                                    aj mikasa to marudzi:)))))))))))mnie tam sie jeszcze problemy nie skoncyly ale
                                                    to oddzielna historia:)teraz tylko mieszkanie znalezc i do pazdziernika:)))))
                                                    jestem poki co w szoku ze mnie przyjeli normalnie a nie na wolnego:))))ale
                                                    zaskoczenie pozytywne:)))))))))ale max nam zniknął:((((
                                                  • mikasa5 Re: ehh 03.08.05, 21:51
                                                    Jakby nie było zawsze marudzę :/
                                                    Ktosik masz przy statusie filologia czy filologia polska ? To już tak z
                                                    ciekwości napisz:P
                                                    Idę obejrzę jakiś film ,taka wiadomość z rana ,a jakiś niezbyt udany dzień :/
                                                  • Gość: magda Re: Joł joł :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:52
                                                    Mikasa jak tez byłam w szoku...no i teraz czeka nas tylko ciekawe zajecie
                                                    załatwianie spraw...a Ty bedziesz na stancji czy w akademiku?bo ja to raczej
                                                    wybieram akademik narazie bo za daleko mam zeby jezdzic do olstzyna stancji
                                                    szukac:/
                                                  • Gość: m Re: Joł joł :) IP: 195.117.96.* 03.08.05, 21:57
                                                    powiem wam tyle : GRATULUJE ja poleglam ale w olsztynie bede :-) jak widze
                                                    jest to dla was nowe miesto wiec mam kilka pytan : ktos est zainteresowany nie
                                                    wiem akademickim zespolem ludowym ???

ja ide do szoly prywatnej :-) ae mysle ze mimo wszytko gdzies sie kiedys
                                                    zobacztmy moze w grafitacji bo tam najprawdopodobniej bede pracowac :-) moze
                                                    w pieprzu :-)

POWODZENIA I TRZYMAJCIE SIE CIEPŁO :-)
                                                  • Gość: ktosik Re: Joł joł :) IP: *.68.66.70.kutno66.tnp.pl 03.08.05, 22:02
                                                    a na co M skladalas?i do jakiej szkoly idziesz skoro sie nie dostalas????Ja
                                                    bede na stancji(tyle ze szukamy z kumpelami samodzielnego mieszkania:)a ty
                                                    Magda pamietaj ze do akademika wcale nie jest prosto sie dostac:)apropo Mikaso-
                                                    ja mam status filologia polska ale moja kumpela ma tylko filologia(ta ktora
                                                    skladala na angielską)bo w olsztynie to sie ta wlasnie nazywa tylko filologia
                                                    a są specjalnosci angielska i germanska:))))))))
                                                  • Gość: m Re: Joł joł :) IP: 195.117.96.* 03.08.05, 22:31
                                                    ja skladalam na amisnitracje i na prawo :-) ale sie nie dostalam :-)
                                                    przeplakalam 2 dni bo wiedzialam wczesniej i sie wzielam w garsc a ze bradzo
                                                    chce isc do olsztyna ( zespoł taneczny, chlopak, praca, przyjaciele) to
                                                    poszlam do : Olsztynskiej wyzszej szkoly informatyki i zarzadaania na kirunke
                                                    zarzadzanie przedsiebiorstwami w warnukach integracji europejskiej ... tj
                                                    dostalam sie na zaoczna administracje ale stwierdzialam ze na dzienneych
                                                    bedzie mi lepiej i ciekawszy kierunek, a placi sie tyle samo :-) pozdrawiam :-
                                                    )
                                                  • ktosik1986 Re: Joł joł :) 03.08.05, 22:37
                                                    i jeszcze masz zamiar zarabiac?ciezko ci chyba bedzie-szkola taniec i praca:
                                                    (cholera......
                                                  • Gość: m Re: Joł joł :) IP: 195.117.96.* 03.08.05, 22:49
                                                    no coz jak mus to mus chociaz nie konieczny bo wiem ze jak trzeba bylo to
                                                    rodzice by mnei urzymalui w olsztynie.. ale po co ja nie chcce sama sobie
                                                    poradze:-) jeszcze mnie ktosik nie znasz ja jestem dziewwucha bardzo
                                                    zaradna :D
                                                  • ktosik1986 Re: Joł joł :) 03.08.05, 23:04
                                                    no to podziwiam:))))))))))))))))juz troche cie poznalam jak tak:)to masz dobrze-
                                                    zaradny sobie w zyciu poradzi:)tez jestem zaradna ale na razie nie mam zamiaru
                                                    na siebie zarabiac(choc gdybym sie dostala na prywatne to tez bym chciala sama
                                                    zarabiac-:))))a tak poki co nie musze:)
                                                  • Gość: liLka Re: Joł joł :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:58
                                                    do tych co dostali się na wolnego słuchacza: czy w statusie na irk jest to
                                                    jakos zaznaczone???? bo ja składałam na słuchacza i nic nie jest o tym
                                                    wspomiane poza tym ze przyjeto odwołanie
                                                  • Gość: .... Re: Joł joł :) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 03.08.05, 22:09
                                                    Ja mam przyjeto odwolanie,wolny sluchacz chociaz nie skladalam
    • Gość: nunka kto wie jaki był próg przyjecia...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:02
      ....na zarządzaniu na status wplnego słuchacza?????i ile było miejsc?
      • Gość: magda Re: kto wie jaki był próg przyjecia...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:10
        ja miałam 10pkt i zostałam przyjeta normalnie...:)

jak nie dostane akademika to poszukam ale mysle ze mam szanse dostać...
        • ktosik1986 Re: kto wie jaki był próg przyjecia...... 03.08.05, 22:15
          do lilka a co masz napisane przed(przyjeto odwolanie)bo moze byc:przyjety,
          nieprzyjety badz wolny sluchacz:)
          • Gość: liLka Re: kto wie jaki był próg przyjecia...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:29
            przed mam napisane nieprzyjety - tak jak było na początku... ale to dziwne bo
            skladalam podanie równiez na wolnego słuchacza :/
            • ktosik1986 Re: kto wie jaki był próg przyjecia...... 03.08.05, 22:33
              a chcialas na zarzadzanie tak?a ile mialas pkt?bo zdaje sie z 10 przyjmowali:!
              nie chce cie martwic ale raczej ci sie nie udalo:(
              • Gość: liLka Re: kto wie jaki był próg przyjecia...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:57
                miałam 9pkt a zabrakło mi 1 % do 10-go przedziału :(((( myslalam ze normalnie
                beda przyjmowac z 10 przedziłu a z 9 na słuchaczy :/ no ale coz.....
    • ktosik1986 Re: czy forum zamiera??? 03.08.05, 22:25
      ludzie dostaliscie sie to juz niechcecie pisac:))))))))trzeba sie roche
      zapoznac:)))))))czego bedziecie studentami i czy macie mieszkanie:)))))))))
      ciekawska jestem:)ja chyba wszyscy wiedzą fil.polska mieszkania narazie
      brak..........
      • ktosik1986 Re: Maxxxxx gdzie jestes??????? 03.08.05, 23:37
        czemu sie nie odzywasz?pogniewales sie??przykro mi w takim razie:(nasz temat
        upadnie:(
        • mikasa5 Re: Maxxxxx gdzie jestes??????? 03.08.05, 23:56
          No właśnie Max tęsknimy :) Pokaż się tu u Nas:)
          Magda ja do Olsztyna mam ok 280km ,byłam w tym mieście 1 raz (jak woziłam
          papiery).Nikogo nie znam ,wolałabym jednak znaleźć pokój ,mieszkanie z kimś ...
          o ile się dostałam na pewno :P
          Czy to prawda ,że Wydział Humanistyczny przeniosą na kortowo(nawet nie wiem
          gdzie to jest :P),no a lepiej chyba znaleźć jakieś lokum w pobliżu.
          Ktosik z koleżankami ,ale Ci dobrze :)
          • mikasa5 Re: cicho tu ,idę więc spać 04.08.05, 00:17
            Dobranoc!!
            • Gość: magda Re: cicho tu ,idę więc spać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:38
              ja w Kortowie byłam raz ale za to w Olsztynie pare razy...podobało mi sie tam i
              ciesze sie ze zostane tam troszke dłużej tym razem...
              no patrze ze forum wygasa...Max gdzies znikł:/
    • Gość: ktosik Re:zamiera IP: *.68.66.80.kutno66.tnp.pl 04.08.05, 10:47
      niestety-wszyscy nas opuscili-są dumni z bycia studentami bądz smutni z troche
      innego powodu:(ja tam jestem happy ale nadal mam zamiar tu pisac o ile
      oczywiscie jeszcze ktos sie znajdzie!!!!!!!!!A ty Mikaso-pesymistko-dostalas
      sie!!!!!!!!!!!
      • ioio.86 Re:zamiera 04.08.05, 12:00
        Jeszcze nie opuscili...
        Ale na pewno sa dumni ze sa studentami :)
        • mikasa5 Re:nie 04.08.05, 12:50
          Nie zamiera! Ja tam dumna nie jestem :PZaskoczona i przerażona haha.
          W ogóle to nikomu się tym nie chwalę :P bo listu oczywiście jeszcze nie
          otrzymałam :/
          To do kogo oni go wysłali :P
    • Gość: lolek Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.05, 13:10
      ja dostalem sie z jednym chyba cos przeoczyli. pozdrawiam i zycze Ci tego
      samego:)
      • Gość: VALEX Re: WOLNY SŁUCHACZ JEGO LOSY....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:50
        DOSTAŁAM SIĘ NA WOLNEGO SŁUCHACZA....CIESZE SIĘ,ALE Z DRUGIEJ STRONY??!!:((
        CHCĘ PRÓBOWAĆ DO KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIEGO,GDZIE WYNIKI SĄ DOPIERO WE
        WRZEŚNIU.cO MAM ROBIĆ SKORO PRZJĘLI MNIE TUTAJ I MUSZE ZAPŁACIĆ DO 24.08 1500
        ZŁOTYCH A I TO NIE WIEM CZY LEGITYMACJĘ DOSTANĘ(CHOCIASZ NIE SŁYSZAŁAM ŻEBY
        KTOŚ NIE DOSTAŁ)WSZYSTKO TRZEBA MIEĆ W TERMINIE ZALICZONE ITP....ALE Z DRUGIEJ
        STRONY JAK PRZYJMĄ MNIE DO KLEGIUM -SZKODA PIENIĘDZY WYŁOŻONYCH BA
        UWM...PORAŻKA KOLEJNA WAKACJI NIE MAM WCALE:(
        • mikasa5 Re: do Ciebie Ktosik :) 04.08.05, 14:45
          Skąd wiesz o tych przenosinach Wydziału Humanistycznego i kiedy one nastąpią???
          Wobec tego szukasz mieszkania w pobliżu Kortowa( też się muszę zorientować :P).
          To na Szrajbera sobie nie postudiujemy ? :P
          • Gość: ktosik Re: do Ciebie Ktosik :) IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 04.08.05, 15:20
            juz od wielu osob slyszalam ze nasz wydzial przenoszą i to juz od
            pazdziernika:)konkretnych info nie mam:)ale szukam mieszkania niedaleko kortowa
            bo jakby cos to itak nie bylo by daleko do szrajbera:)Mikaso widze ze nadal w
            szoku jestes:)tylko ze ja z kim mieszkac mam ale jest problem bo nie ma gdzie-
            nie mozemy znalezc mieszkania na nasze mozliwosci finansowe:((((((((do Ioio:ja
            tez jestem dumna hehe, ale forum nie opuszcze(do pazdziernika:P
            • Gość: magda Re: do Ciebie Ktosik :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:32
              Mikasa ja listu tez jeszcze nie otrzymałam...:/
              • mikasa5 Re: do Ciebie Ktosik :) 04.08.05, 15:44
                A no w szoku:]
                Czekam na list wtedy na pewno uwierzę .Co do odległości Kortowa od Szrajbera to
                nie orientuje się .Nie byłam na Kortowie! I nei wiem gdzie jest :P
                Magda, a Ty gdzie mieszkasz?
                • Gość: magda Re: do Ciebie Ktosik :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:17
                  ja mieszkam koło Białegostoku...
                  kurde co z tymi listami:/
                • Gość: ktosik Re: do Ciebie Ktosik :) IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 04.08.05, 16:20
                  oj Mikasa, przeciez ty listu nie dostaniesz:P do Bialego nie dochodzą:)a serio-
                  to lepiej mieszkania szukaj:)zauwazylam ze najlatwiej znalezc dla jednej osoby
                  w mieszkaniu studenckim, ale zyczą sobie pieronskie ceny:P
                • Gość: liLka Re: do Ciebie Ktosik :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:09
                  jestem z pod olsztyna i nie chce cie martwic ale od szrajbera do kortowy o
                  naprawde spoooooory kawałek. Wydział humanityczny znajdyje sie niemal w centrum
                  a kortowo na koncu miasta ....
    • Gość: ktosik Re: JAK TO JEST Z WFem NA UWM? IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 04.08.05, 16:21
      wybiera się cos konkretnego czy jak:?mam nadzieje bo ja tylko w siatkowke umiem
      grac:)
      • Gość: magda Re: JAK TO JEST Z WFem NA UWM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:48
        kto dostal list z wydziału ekonomicznego??
        • Gość: ktosik Re: JAK TO JEST Z WFem NA UWM? IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 04.08.05, 16:53
          hehe chcialam cos na temat wf:)Magda jesli jestes faktycznie spod Bialego to
          listu nie dostaniesz:Pzapytaj sie Mikasy co wie na ten temat:)a serio to do
          jutra powinnyscie list dostac:)ajak nie to do 24 sierpnia musisz sie na uwm
          zglosic zeby ci szansa nie przepadla:)
          • mikasa5 Re: no tak 04.08.05, 16:58
            Magda ja mieszkam w Białymstoku i jakoś listy z Olsztyna nie dochodzą :/
            Co do w-fu to właśnie też mnie to interesuje...,hmm tylko i wyłącznie
            siatkówka ;)
            • Gość: ktosik Re: no tak IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 04.08.05, 17:02
              tylko hmm nikt nam nie chce odpowiedziec jak to jest:)aja jestem ciekawa:)
          • Gość: ADAS Re: JAK TO JEST Z WFem NA UWM? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 04.08.05, 17:06
            Siema!!tak na wf wybiera sie jakas dyscypline jest duzo do wybor sztuki aliki
            jezdziectwo konne koszykowka siatkowka silownia itp itd ja zdalem na 2gi rok u
            nas WF jest na 2gim roku
            • mikasa5 Re: JAK TO JEST Z WFem NA UWM? 04.08.05, 17:18
              I można sobie wybrać bez względu na umiejętności? :P
              Może tak źle więc nie będzie:)
            • Gość: ktosik Re: JAK TO JEST Z WFem NA UWM? IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 04.08.05, 17:18
              a na pierwszym roku nie ma?myslalam ze przez dwa lata jest!!!czyli siatkowke
              mozna wybrac:)a jak sie jest na ktoryms z wydzialow humanist. to gdzie sie na
              wf chodzi?
              • Gość: ADAS Re: JAK TO JEST Z WFem NA UWM? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 04.08.05, 19:06
                U mnei na wydziale od 2giego roku zaczyna sie wf ale mozna bylo zaczac od
                1szego.Wf jest na hali w kortowie
                • ioio.86 Re: JAK TO JEST Z WFem NA UWM? 04.08.05, 19:12
                  A orientujesz sie moze czy mozna wybrac sobie dyscypline, o ktorej nie ma się
                  zielonego pojecia? :) Czy na wfie mozna sie tego nauczyc od podstaw?
                  Ja np. chetnie bym sprobowal jezdziectwa.

I jeszcze jedno, ja wyglada zaliczenie WFu? Sa jakies oceny? Jesli tak to na
                  jakiej podstawie sa wystawiane? Jakies sprawdziany sa?
                  • mikasa5 Re: JAK TO JEST Z WFem NA UWM? 04.08.05, 19:15
                    To nawet jeździectwo mają ?:)
                    Ioio skąd to wiesz ,można gdzieś znaleźć dyscypliny?
                    Ale dziś deszczowy dzień...
            • ioio.86 Re: JAK TO JEST Z WFem NA UWM? 04.08.05, 19:24
              Wiem to z postu Adasia :)

> Siema!!tak na wf wybiera sie jakas dyscypline jest duzo do wybor sztuki aliki
              > jezdziectwo konne koszykowka siatkowka silownia itp itd (...)
              • mikasa5 Re: JAK TO JEST Z WFem NA UWM? 04.08.05, 19:34
                No tak zwrok to ja mam naprawdę dobry ,ale z dyscyplin to chyba tylko siatkówkę
                mam przed oczami :D
                Chociaż w ogóle kocham sport :)
                • ioio.86 Re: JAK TO JEST Z WFem NA UWM? 04.08.05, 19:41
                  Ja to bym chetnie sprobowal czegos nowego. Czegos na co pewnie nigdy bym sie
                  nie zdecydowal. Pojezdzic zawsze sobie chcialem, ale jakos tak nigdy nie bylo
                  okazji. A miejsc wokol Olsztyna do tego stworzonych jest sporo :)

hmmm...a moze areobik? :))
                  • Gość: Adas Re: JAK TO JEST Z WFem NA UWM? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 04.08.05, 21:54
                    Na kortowie jesty stadnina koni prowadzona pzrez moj wydzial!!Bynajmneij u nas
                    na wfie mozna wybrac jezdziectwo i to jest nei odplatne nei wiem jak na innych
                    kierunkach.Moj kierunek zwiazany jest wplasnie ze zwierzatkami.....ale naprawde
                    polecam konie to wspaniale zwierzatka.A tak pozatym to wszystkiego moga nauczyc
                    od podstaw warto uczyc sie jazdy na koniu fajnie sie spedza cza z tego co mi
                    wiadomo jak sie placi to chyba 15 zl za godzine z instruktorem
                • mikasa5 Re: haha wzrok wzrok wzrok 04.08.05, 19:41
                  oczywiście o tym była mowa ;)
                  • mikasa5 Re: a w ogóle 04.08.05, 19:55
                    Jeździectwo fajna sprawa :))
                    Wieolkrotnie miałam okazję się o tym przekonać:)
                    Idę oglądać film.Gdzie się wszyscy podziali -Ktosik ,Max,Magda? I jeszcze się
                    dziwią ,że wątek podupada.A ja na to nie pozwolę.
                    • Gość: Magda Re: a w ogóle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:13
                      ja nie zapomniałam o temacie...śledze na bieżąco...
                      Mikasa ja mam nadzieje ze jutro dostane list...i Ty tez...:P
                      bo jak nie to trzeba bedzie jechac do Kortowa:P
                      • mikasa5 Re: a w ogóle 04.08.05, 20:20
                        Ja też śledzę :)Póki co to ja bym musiała na Szrajbera chyba jechać ,ale od
                        października to już do Kortowa hehe.
                        Magda jak daleko od Białegostoku mieszkasz?:P
                        Później tu zajrzę ,teraz lecę oglądać film :)
                        • Gość: Magda Re: a w ogóle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:23
                          mieszkam ok 30km od Whitestoku:P
                          wszystcy gdzieś zniknęli...ale temat dociągnie do limitu na pewno:P My nie damy
                          mu upaść:P
                          • Gość: ADAS Jesli chcecie cos sie dowiedziec walcie smialo... IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 04.08.05, 22:00
                            Jezeli chcielibyscie zegos wiecej sie dowiedziec o kortowie itp itd to walcie
                            smialo pomoge wam w miare mozliwosci jesem juz na 2gim roku:D
                            • Gość: Magda Re: Jesli chcecie cos sie dowiedziec walcie smial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:09
                              oki Skarbeczku jak coś to sie zgłosze do Ciebie:* chociaz tak duzo juz mi
                              powiedziales:*
                          • Gość: Magda Buziak dla Adasia:* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:02
                            hmmm...jeszcze o tym nie wiecie ale powiem Wam coś...to właśnie ten Adaś to
                            wybranek Mego serduszka ;o) ...i bedziemy w Kortowie razem na studiach i z tego
                            powodu jestem bardzo szczęśliwa ze sie dostałam...marzyłam o tym aby z nim
                            studiować...:)
                            • Gość: ADAS Re: Buziak dla Adasia:* IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 04.08.05, 22:09
                              No tak ma dziewczynka racje bedziemy tam razem :* nie oklamala was:P
                              • mikasa5 Re: proszę proszę 04.08.05, 22:17
                                Fajnie wam hehe :P
                                Patrzę nikogo więcej nie ma ,e to idę dalej na film:P
                                Pozdro
    • Gość: jatoja WOLNY SLUCHACZ- POMOC !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:51
      Witam,czy moglibyscie mi pomoc w napisaniu prosby o studowanie w charakterze wolnego sluchacza??poczatek mam dobry: rektor uwm w olsztynie i tresc:prosze o dopuszczenie mnie do studiowania w charakterze wolnego sluchacza na wydziale tym i tym,kierunku tym i tym :D co moge dopisac?? ze bralem udzial w postepowaaniu kwalifikacyjnym??czy moze jakies uzasadnienie>??
    • Gość: max 1500 dla mnie!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 04.08.05, 22:53
      • mikasa5 Re: Max ale się zakręciłeś :P 05.08.05, 00:17
        i trafileś hehe:)
        Czemu nie piszesz z nami ? ładnie to tak?
        Idę już spać :)
        Dobranoc wszystkim!
        • Gość: ktosik Re: Max ale się zakręciłeś :P IP: *.68.66.50.kutno66.tnp.pl 05.08.05, 10:21
          Max wiedzial co robi:)A Magda to ma dobrze(z Adasiem:) nie bylo mnie wczoraj bo
          mi net siadl ale dzis ok:)i bede oczywiscie mniej wiecej na bieząco:))))))
          • Gość: Magda Dostałam LIST z UWM :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:14
            no wreszcie dostałam list...teraz juz wiem w 100% ze tam bede...:)
            • mikasa5 Re: Dostałam LIST z UWM :) 05.08.05, 12:33
              A ja nic dalej nie wiem :/
              Mam dość! Pewnie znowu nie dostanę listu ,beznadzieja... :((
              Magda jaką masz datę stempla?
              • Gość: Magda Re: Dostałam LIST z UWM :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:18
                Mikasa na stemplu mam 1 sierpnia...wiec jeszcze dojdzie...to polecony wiec
                dojsc powinien...mi dzis listonosz zrobił rano niespodzianke i zapukał do mych
                drzwi:P wiec w poniedzialek wysle potwierdzenie...:)
                a co tak watek słabo sie kręci...pouciekali:P
                • mikasa5 Re: Dostałam LIST z UWM :) 05.08.05, 13:40
                  Jak nie dojdzie do poniedziałku to zadzwonię :/
                  Buu ,a już myślałam ,że się komuś pochwalę :P Czemu pusto ? nie wiem może
                  studenci się już uczą :P:P:P hehehe
                  • jelonkaa Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... 05.08.05, 14:01
                    ... oco nawet nie prosilam, dobre! myslalam ze musze osobiscie odebrac. Niby na
                    wolnego słuchacza do 8 wrzesnia a tu taki zonk... to jak? to jeszcze raz musze
                    złozyc dokumenty/?????
                    • mikasa5 Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... 05.08.05, 14:03
                      Yy jak to ??słyszałam ,że oni nie wysyłają dokumentów ! :/
                      • jelonkaa Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... 05.08.05, 14:07
                        a jednak!
                      • Gość: Magda Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:08
                        no ja tez tak myślałam ze dokumenty osobiście trzeba...mi z administracji nei
                        przysłali jak sie tam nie dostałam...pewnie sama odbiore w pazdzierniku:P
                        i Max gdzies przepadł...a moze i faktycznie studenci juz sie ucza...ja tam mam
                        przed sobą 2 miesiące spokojnych wakacji...:)
                        • jelonkaa Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... 05.08.05, 14:16
                          to masz fajno ale ja niestety jeszcze miesiąc niepewnosci :(((( a
                          kompletdokumentów podobno wszystkim odsylają
                          • mikasa5 Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... 05.08.05, 14:20
                            Do mnie znowu tak wysłali list ,że go nie widać!!!
                            Wkurza mnie to czekanie! ://
                            Jakbym zobaczyła to na papierze:P to poszłabym to "oblać ":D
                            A tak..
                            • jelonkaa Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... 05.08.05, 14:27
                              spoko! ja mysle ze mimo wszystko dostałas sie skoro tak pisze w irk. wiec na
                              luzie mozesz to oblac. do mnie list dotar dopiero wczoraj a mieszkam 20 km od
                              olsztyna , no i wcale nie był polecony tylko zwykły ;) ale dokumenty były w
                              poleconym< chociaz raz>
                              • mikasa5 Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... 05.08.05, 14:36
                                Jutro sobota więc listu raczej nie dostane :/ Może chociaż w poniedziałek.
                                Trochę się "martwię" bo 1 list też mi wysłali(tak mówili),a go nie dostałam :/
                                No ale zobaczymy..
                                Swoją drogą mam wielką ochotę to oblać ;)
                                • Gość: jatoja Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:11
                                  dziwnie piszecie-ja dostalem zwykly list ze sie nie dostalem,kolega dostal polecony ze sie dostal :D
                                  • Gość: m Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... IP: 195.117.96.* 05.08.05, 16:21
                                    w tych listach gdzie nas nie chca tych besztajace ida szybciorem:P do mneijuz
                                    dawno doszedla ale juz nie wiem gdzie jest :P
                                    • mikasa5 Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... 05.08.05, 17:32
                                      Mnie "chcą" przez internet heheh ,a czy na papierze też :P:P:Pto nie wiem :/
                                      Ludzie co tam u was słychać ,że tak pusto tu jakoś?
                                      • Gość: ktosik Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... IP: *.68.66.52.kutno66.tnp.pl 05.08.05, 18:03
                                        Mikasa a moze ty cos pochrzanilas z adresem w podaniu!!!!albo oni cos nie tak
                                        zapisali-bo to juz powinno dojsc!jedno jest pewne dostalas sie wiec i tak
                                        musisz jechac szukac lokum-ale zadzwon w poniedzialek-i tak powiedzą ci ze
                                        wyslali:)
                                        • mikasa5 Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... 05.08.05, 18:23
                                          No właśnie pewnie tak powiedzą!Przecież muszę im odesłać jakąś kartkę
                                          (potwierdzenie)?Adres dobry im podałam na pewno :P
                                          Mieszkania poszukam troszkę później nie mniej jednak w tym miesiącu ;)
                                          Może jakąś współlokatorkę znajdę..
                                          eh
                                          • Gość: ktosik Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... IP: *.68.66.70.kutno66.tnp.pl 05.08.05, 18:27
                                            a to nikt z twoich znajomych nie skladal na uwm:?bylas jedyna?a propos ja w
                                            trakcie poszukiwan jestem ale idzie pod gorkę:(narazie spadam ale wieczorem sie
                                            pojawie o ile mi neta nie wylączą jak wczoraj:)a jak listu nie dostaniesz to
                                            raczej do 24 sierpnia sie bedziesz musiala do nic zglosic osobiscie:)ja z tym
                                            adresem to bym nie byla taka pewna:P
                                            • mikasa5 Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... 05.08.05, 18:40
                                              Byłam jedyna odważna :P to teraz mam :/
                                              Adres im pięknie napisałam więc nie wiem co sobie myślą !
                                              Miłego wieczoru :)
                                              Też tu później zajrzę.
                                              • mikasa5 Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... 05.08.05, 19:01
                                                Co do adresu to na podaniu zapisanym na dysku mam błąd :/
                                                przykładowo ulica kolorowa 2
                                                numer domu 6 numer mieszkania 6
                                                powinno byc kolorowa ,nr domu 2,nr mieszkania 6 :P
                                                Ale ja i tak tego podania nie drukowałam ,tylko wypełniałam puste i tam na
                                                pewno dobrze napisałam :)
                                                W internecie przy wypełnianiu formularza to już nie wiem:/
                                                Ajj gapa jestem :P
                                                Zaczekam do poniedziałku ..
                                                • Gość: Magda Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:22
                                                  Mikasa jak rejestrowałaś sie przez IRK i napisalas zły adres to oni maja tez
                                                  zły...ja radziłabym jechać jeśli sie nie dostaniesz listu...

• mikasa5 Re: a JA DOSTAŁAM KOMPLET DOKUMENTÓW... 05.08.05, 20:26
                                                    No właśnie nie wiem jaki mają w internecie ,nie pamiętam czy pomyliłam się w
                                                    formularzu :/
                                                    W poniedziałek zadzwonię i zapytam co i jak ,powiem,że może być błąd albo coś :]
    • Gość: max HELLO!! MAX WRACA!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 05.08.05, 20:02
      Co tak słabo -trzeba dociągnąć do 2500!!
      Jak tam czujecie się studenci? Powiem Wam, że bardzo przyjemne uczucie! ;p
      Jestem studentem ekonomii dziennej na Uniwersytecie Gdańskim!
      • mikasa5 Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 20:27
        I GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D
        To wypiję jeszcze za Ciebie ;)
        Zdrówko :)
        • Gość: max Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 05.08.05, 20:29
          Pij, pij ktosik... a mamy miesiąc trzeźwości! ;p
          Pozdro. i miłego wieczoru! :D
          • mikasa5 Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 20:34
            Jaki Ktosik hahhahahahhahahha widać jaki wieczór trzeźwości ,no wiesz to ja już
            lepiej konatktuje!
            WSTYD :P
            • Gość: max Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 05.08.05, 20:41
              aaa sorki!
              Źle spojrzałem, nie czytałem wcześniej Waszych postów i chciałem teraz nadrobić.
              Pisałem oczywiście do Mikasy! :D Życzę także miłego wieczoru!
              Ja dziś zsotaje w domu, za późno dzowiedziałem sie, że jestem studentem, aby
              zebrać ekipę na oranżade ;p Trzeba będzie to nadrobić... A teraz czekam też na
              list z zawiadomieniem :)

• Gość: Magda Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:42
              o wreszcie coś temat sie rozkręca a myślałam ze zaniknie...
              Max Gratuluje...:)
              Mikasa ja tez w poniedzialek dzwonie do dziakanatu ale zeby zapytac o
              akademik...bo nie wiem co trzeba dołączyc do podania...a może Ty wiesz??i do
              kiedy trzeba składac??
              • mikasa5 Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 20:49
                O akademikach nic nie wiem :/ Cholera szkoda ,że się tak późno
                zorientowalam ,jutro sobota i pewnie nikt nie pracuję :/ Wolałabym to jak
                najszybciej wyjaśnić :)
                Ja jeszcze tak porządnie to nie oblewałam ,musze zebrać wszystkich
                znajomych ,dzisiaj tylko tak symbolicznie;)
                Pozdrawiam:)
                • Gość: ktosik Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.68.66.101.kutno66.tnp.pl 05.08.05, 22:51
                  Max po pierwsze-ogromne gratulacje jak tego dokonales?dzwonili do ciebie???a
                  Magda-co do akademikow moja kumpela po tym liscie w ktorym dostala decyzje o
                  przyjęciu dostala drugi list w ktorym bylo o akademikach-oferta podanie i co
                  trzeba do niego zalączyc:)wiec my pewnie tez takowe cos dostaniemy:)Mikao-
                  przeciez oni adresy biora z netu i temu nie dostalas listu-bede w szoku jak
                  teraz otrzymasz-u mnie taki błąd by nic nie wplynąl i list bym otrzymala gdyby
                  kod pocztowy i nazwisko bylo dobre, ale w miescie to co innego:)pozdrawiam:)a
                  co tu tak cicho?
                  • Gość: max Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 05.08.05, 23:05
                    hey Ktosik!
                    W czwartek pojechałem do Olsztyna i zabrałem papiery, a potem zrobiłem małą
                    wycieczkę do Sopotu. Wczesniej dowiedziałem sie, ze mam wystarczająco punktów
                    aby się dostać. Dziś wieczorem ogłosili litę przyjętych w necie. Okazało się że
                    tak jak myślałem - zostałem przyjety bez problemu :)
                    Okazało się, że jednak dobrze wyszło, że sie nie dostałem na UWM. Gdybym się
                    dostał to najwyżej na wolnego słuchacza i pewnie bym wtedy nie myślał o UG. A
                    teraz jestem na UG, na dziennych i nie muszę płacić.
                    Śmieszne jest to, że nie dostałem się na UWM a dostałe sie na UG. Na UWM miałem
                    mniejsze szanse, bo prali pog uwagę polak, anglik + gegre, matme, histe lub wos.
                    U mnie punktowali matme. A zgodnie ze statystykami CKE średni wynik na podtawie
                    z matmy to nieco ponad 40%, a z gegry ponad 70!! (własnie o to była afera na SGH).
                  • Gość: m Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.96.* 05.08.05, 23:06
                    mikasa5 --> a moze pojdz pod ares jaki podalas i sie zapytaj ... czy nie ma
                    listu??
                    • ktosik1986 Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 23:15
                      hehe albo na pocztę-bardzo mozliwe ze list tam lezy i sie zakurzyl:)umnie to
                      listy po nazwisku przywoza a nie po adresie a uciebie to nie mozliwe wiec moze
                      i pod tym adresem jest list:)max no to gratuluje poszczescilo ci sie-i to w
                      jakim ladnym miescie:)apropo ja tez jestem bardzo happy:)
                      • Gość: max Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 05.08.05, 23:23
                        ...ale Ty wcześniej byłas happy. Teraz wszyscy mamy wakacje :) No i przyjemny
                        problem szukania zakwaterowania...
                        • ktosik1986 Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 23:26
                          no happy jestem ale ztym mieszkaniem to wcale nie taka bajka jak mi sie
                          sdawalo:)zwlaszcza przy ograniczonych funduszach biednych studentek:)
                          • Gość: max Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 05.08.05, 23:30
                            Ja tez na razie nic nie mam - złoze podanie o akademik, a w między czasie
                            rozejrzę się za stancją.
                            • ktosik1986 Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 23:32
                              hehe,-a idziesz sam czy z jakimis kumplami?????bo my jestesmy cztery i cięko
                              znalezc cos w miare taniego i znosnego:)
                              • Gość: max Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 05.08.05, 23:40
                                na razie sam, ale chyba też dostał sie kolega z klasy. myslę, że nie będzie źle.
                                Ewentualnie biorę akademik, na UG sa one całkiem niezłe (oczywiście nie
                                wszystkie;p). Bardziej jednak wolałbym na stancji studenckiej.
                                Akademiki UG kosztuja ok maks 300 zł.
                                • ktosik1986 Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 23:42
                                  hehe ciekawe czy stancja mniej czy wiecej:)ja mysle ze ta druga opcja:)apropos
                                  bedzie nam smutno bez ciebie Max:(((
                                  • mikasa5 Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 23:56
                                    Szkoda ,że nie pracują w soboty :P:P:P
                                    Moim zdaniem powinni jednak się "kapnąć" ,przecież jak wysyłałam im odwołanie
                                    to podałam prawidłowy adres :D
                                    Muszę czekać do poniedziałku ,żeby się dowiedzieć co i jak ://
                                    Pozdrowienia wszystkim :) i dobranoc ,wróciłam i idę spać :)
                                    • ktosik1986 Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.08.05, 00:00
                                      aj tam myslisz ze sie kapną:)jeszcze pretensje beda mieli ze podalas
                                      nieprawidlowe dane:P no coz wrocilas i juz spadasz:(a idz sobie:) stajesz sie
                                      powoli leniwą studentką:P amoze to te opijanie zbyt mocne bylo:))spoko zartuje:P
                                      • mikasa5 Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.08.05, 00:03
                                        E tam dzisiaj dużo nie piłam ;),miałam powstrzymać się do poniedziałku z
                                        tym "chwaleniem" ,ale nie wytrzymałam i wygadałam się kumplowi :P
                                        Hehe zmęczona jestem to idę spać:P
                                        Jak ja wytrzymam do poniedziałku ?? :/
                                        Dobranoc!
                                        • ktosik1986 Re: witam po przerwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.08.05, 00:08
                                          bedziesz musiala:)ale widze ze wkoncu juz uwierzylas ze sie dostalas:)no coz
                                          lepiej pozno niz wcale:)jak juz musisz spadac:)to nara:)ale wpadnij jutro:)bo
                                          bez nas ten watek to upada:)a ostatnio to Magda do nas dolączyla:)
    • ktosik1986 Re:FILOLOGIA POLSKA 06.08.05, 00:10
      no to kto teraz sie dostal na ten kierunek:)jak narazie ja i moja kumpela:)z
      kim jeszcze bede studiowac?a no i jeszcze jedno-kto sie dokladnie orienyuje od
      kiedy przenoszą wydz.humanistyczny na kortowo:)czekam na odp:)
      • Gość: magda Re:FILOLOGIA POLSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:32
        Ktosik ale ona dostała takie podanie o akademik po tym jak została przyjęta z
        odwołania czy normalnie...bo wiesz teraz mogą nie przysłać:/ja zadzwonie do
        nich w poniedziałek i zapytam co i jak bede miała pewność...
        • Gość: kasia Re:FILOLOGIA POLSKA IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 06.08.05, 11:32
          do mnie juz przyszedl list, ze dostalam się na wolnego slcuhacza na stosunki
          miedzynardowe i administracje.Tak wiec zwalniam miejsce dla kogos na
          administracji :D w liscie byla dolączona oferta akademików, ale nie bylo
          zadnych wzorów podan, tylko broszurka. W necie widzialam(studenciak.pl?) wzory
          podan, tam są 4 strony i je trzeba wypelnic czy jak??????? z ilu stron sklada
          sie podanie o akademik, jest tam taka tbelka o dochodach i rodzinie..czy ją
          trzeba wypelnic czy tylko dolaczyc kwitek z dochodami rodziny?
          • Gość: kasia Re:FILOLOGIA POLSKA IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 06.08.05, 12:00
            student.man.olsztyn.pl/podania/pod_akademik.zip powiedzcie czy to
            wszytskie 4 strony trzreba wypelnic czy jakos inaczej??????????
          • Gość: kasiaaa akademik IP: *.grajewo.net.pl / 80.51.216.* 06.08.05, 12:01
            student.man.olsztyn.pl/podania/pod_akademik.zip powiedzcie czy to
            wszytskie 4 strony trzreba wypelnic czy jakos inaczej??????????
            • Gość: ktosik Re: akademik IP: *.68.66.116.kutno66.tnp.pl 06.08.05, 13:07
              ja nie wiem nie starsm sie o akademik a do Magdy-ta kumpela dostala sie
              normalnie i juz dawno ten list otrzymala-mysle ze do nas tez takowy dojdzie ale
              moge sie mylic:)
              • ioio.86 Re: akademik 06.08.05, 13:20
                Zauwazylem ze listy z infromacja o dostaniu sie z odwolania sa biedniejsze od
                tych z pierwszego naboru.
                Za pierwszym razem dostalem list z administracji i do koperty wrzucili list od
                prezesa Trybunalu Konstytucyjnego, informacje o obozie adaptacyjnym, ulotke
                jakiegos stowarzyszenia studentow prawa z informacja o ich obozie.
                A w tym liscie z prawa nie bylo w sumie nic poza decycja i karteczka do
                potwierdzena. I tak pewnie by to samo wyslali, bo to ten sam wydzial, ale
                mogliby sie bardziej postarac.
                • Gość: ktosik Re: akademik IP: *.68.66.116.kutno66.tnp.pl 06.08.05, 13:24
                  a moja kumpela za pierwszym razem dostala to samo co ja teraz:)
                  wydz.humanistyczny nic ciekawego nie przysyla:)
    • Gość: chn Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.85-237-183.tkchopin.pl 06.08.05, 13:20
      nie macie gg??????ciagle te same kilka osob gada ze soba na tym forum, windujac
      niepotrzebnie jakies glupie tematy. Przerzuczcie sie na gg, mozecie tez
      wysysylac do siebie maile, to naprawde wygodniejsze, uwierzcie!!! Ewentualnie
      zalozcie sobie inne forum. To jest forum "O maturze", a nie "Pogaduszki o
      glupotach"!!!!!!
      • Gość: ktosik Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.68.66.116.kutno66.tnp.pl 06.08.05, 13:25
        a nam sie podoba:)atobie wcale nie musi:)i nie musisz czytac:)
      • ioio.86 Do chn 06.08.05, 13:30
        Glupie tematy?? Wiekszosc poruszanych tutaj tematow dotyczy UWM. Moze
        faktycznie pora sie niedlugo przenisc na forum studia, ale nie tylko my tutaj
        zalegamy :) Czemu nie napisales nic np. w temacie o dziennikarstiwe Uniw.
        Wroclawskiego....tam to dopiero sa glupoty :)
        Moglibysmy pisac na GG, ale na tym forum zawarych jest sporo informacji o
        uniwersytecie...o progach przyjec, kierunkach, akademikach itd. Kazdy kto tu
        zajrzy moze szybko znalezc informacje ktora go interesuje, a jakbysmy
        rozmawiali przez GG to nikt by tego nie mogl przeczytac :)
        To tyle, pozdrawiam :)
        • Gość: ktosik Re: Do chn IP: *.68.66.116.kutno66.tnp.pl 06.08.05, 13:35
          tak tak Ioio to nasz prawnik wiec z nim nie dyskutuj:))))))))))))))000
        • mikasa5 Re: Do chn 06.08.05, 13:36
          Człowieku to nie zaglądaj jeśli Twoim zdanie to głupoty i tyle.
          Tak piszeciez o tych listach ehh ,no nic w poniedziałek jeśli jakiś listonosz
          się nade mną nei ulituję to dzwonię na wydział ;]
          Znowu deszczowy dzień...
          • mikasa5 Re: ludzie kochani 06.08.05, 13:48
            Ioio ,a Wy więcej biletów nie macie ? :P:P:P
            trasowany ,nietrasowany,sieciowy :P:P:P
            Hehe a działkowicze to jeszcze do ajkiś tam przejazdów muszą zaświadczenie
            mieć :P
            Jeśli chcę bilet na różne linie(ulgowy ,miesięczny ) to końcu który,bo jakaś
            tępa co do tego jestem :P
            I cóż to ta linia pośpieszna jest?:)
            Ale za przejazd bez biletu 105 zł :O:O:O to w Olsztynie lepiej nie ryzykować :P
            • ioio.86 Re: ludzie kochani 06.08.05, 13:54
              hmm...wiecej biletow? chyba nie :P
              Bilet na wszystkie linie: zwykle, pospieszna i nocne to jest bilet sieciowy i
              kosztuje 43 PLN :)
              Linia pospieszna to jak sama nazwa wskazuje taka linia, ktora sie spieszy :P i
              nie staje na wszystkich przystanakch. Ale od wrzesnia chyba juz nie bedzie
              takowa jezdzila. Wogle na wrzesien zapowiadne sa duze zmiany w ukladzie linii.
              • Gość: ktosik Re: ludzie kochani IP: *.68.66.116.kutno66.tnp.pl 06.08.05, 14:00
                aj tam krecą i kręcą:)Ioio nie wiesz gdzie w necie mozna szukac ogloszen o
                wynajmie mieszkania?bo wszedzie tylko widze ze ktos poszukuje ale ze wynajmie
                to ani tyci tyyci:)
                • ioio.86 Re: ludzie kochani 06.08.05, 14:09
                  Na gratka.pl, tu masz linka: www.gratka.pl/dom/szukaj.phtml?
                  id_podrubryka=1&id_rubryka=5&id_region=14&miasto=Olsztyn&dzielnica=&ulica=&metra
                  z_od=&metraz_do=&id_jednostka_pow=1&cena_od=&cena_do=&id_waluta=1&liczba_pokoi=0
                  &slowa=&z_dnia=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&szukaj=Szukaj

troche dlugi :)
                  A tak poza tym to nie wiem, olsztynskie portale internetowe, np. wm.pl, moze
                  tam tez cos jest. No i Gazeta Olsztynska, mam przed soba wczorajsza i ofert
                  jest calkiem sporo.
            • Gość: ktosik Re: ludzie kochani IP: *.68.66.116.kutno66.tnp.pl 06.08.05, 13:55
              ja to zrozumialam ze ten sieciowy najleszy(za 40 i cos zlotych nie pamietam
              dokladnie)ale sama nie wem:)Miakasa u was tak nie jest pokrecone?:)
              • mikasa5 Re: ludzie kochani 06.08.05, 14:07
                No to ten za 40 parę złotych ,ładnie :P
                Ale i tak macie nieźle pokręcone te bilety :P
                U mnie tak starsznie nie jest ;)
                Możesz zerknąć :P www.zdt.bialystok.pl/taryfy_przewozowe.asp
                Kiedyś było jeszcze lepiej ,a teraz na każdym bilecie dekadowym(ważny 10
                dni) ,miesięcznym ,3miesiecznym z tyłu masz wpisany swój adres .Dupki tak
                zrobili ,żeby nie można było pożyczać ://
                Patrzę u mnie też wysokie opłaty za jazdę bez biletu ,ale płaci się jakoś
                mniej :P
                • mikasa5 Re: ludzie kochani 06.08.05, 14:16
                  Szkoda tylko ,że ta Gazeta Olsztyńska nie ma ogłoszeń w internecie ://
                  W ogóle ich strona jakaś nieciekawa jest w porównaniu do innych gazet :]
                  • Gość: ktosik Re: ludzie kochani IP: *.68.66.39.kutno66.tnp.pl 06.08.05, 15:43
                    wogole malo ofert jest w necie!!!trzeba zrobic malA wycieczke so olsztyna:)
                    • mikasa5 Re: ludzie kochani 06.08.05, 15:49
                      No i zajeżdżasz do Olsztyna i co ...?
                      Znajdujesz ogłoszenia ,dzwonisz i jednego dnai odwiedzasz dziesiątki
                      mieszkań ?:P
                      • Gość: ktosik Re: ludzie kochani IP: *.68.66.39.kutno66.tnp.pl 06.08.05, 16:00
                        szczerze to sama nie wiem-narazie od poniedialku bedziemy dzwonic-mamy kilka
                        namiarow ale co z tego bedzie to nie wiem:(nie chce siedziec pol roku w jakiejs
                        norze:)
                        • mikasa5 Re: ludzie kochani 06.08.05, 16:06
                          Nikt nie chce ://
                          Też będę dzwonić ,a pod koniec sierpnia to pewnie się wybiorę do Olsztyna w
                          poszukiwaniach ..
                          Ajj
                          • Gość: ktosik Re: ludzie kochani IP: *.68.66.39.kutno66.tnp.pl 06.08.05, 16:11
                            ja sienajbardziej boje ze jest juz za pozno na znalezienie czegos w miare
                            ciekawego:/ jak w tamtym roku moja znajoma szkala mieszkania we wrezsniu to
                            cudemjej sie traila jedna naprawde dobra oferta:)i to przypadkiem:)
                            • mikasa5 Re: ludzie kochani 06.08.05, 18:18
                              Nie strasz ,nie powinno być tak źle .Moim zdaniem wiele osób szuka jeszcze
                              mieszkania .Skoro na innych uczelniach niektórzy czekają przecież na wyniki
                              odwłań,a jakieś lokum też pewnie część z nich będzie musiała znaleźć.
                              Mam nadzieję ,że się uda..
                              • mikasa5 Re: ludzie kochani 06.08.05, 20:58
                                Uuu widzę ,że olewacie nasz wątek .Tylko ja się staram :P:P:P
                                Urządzam sobie dzisiaj filmowy wieczór:P (odkąd wyjechała moja przyjaciólka ,to
                                takie moje wakacyjne zajęcie ).No ale jeszcze tylko tydzień i będzie ciekawiej:D
                                Miłego wieczoru!
                                • Gość: ktosik Re: ludzie kochani IP: *.68.66.86.kutno66.tnp.pl 06.08.05, 21:48
                                  nie olewam poprostu mnie nie bylo:)ale juz jestem:)nie otrzymalam odpowiedzi na
                                  pytanie z kim bede na roku(fil.polska)oraz czy faktycznie nasz wydzial
                                  przenoszą na kortowo, bo nie wiem gdzie szukac mieszkania:)
                                  • Gość: max Re: ludzie kochani IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 06.08.05, 21:52
                                    :) pozdro Ktosik! Szukaj mieszkania ogólnie w Olsztynie. Miasto nie jest aż tak
                                    duże. Wazne żeby było tanio i wygodnie. :)
                                    • Gość: ktosik Re: ludzie kochani IP: *.68.66.86.kutno66.tnp.pl 06.08.05, 21:55
                                      no zauwazylam ze nie za duze ale jakbym miala dojezdzac na uczelnie z peczewa,
                                      czy z letniskowe to o ktorej ja bym musiala wstac:)
                                      • Gość: max Re: ludzie kochani IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 06.08.05, 22:09
                                        Nie mam pojęcia bo nie znam Olsztyna, heheeh
                                        Na razie złóżpodanie o akademik a w między czasie szukaj stancji.
                                        A na UWM jest jakis obóz adaptacyjny? Jakies info?
                                        • Gość: ktosik Re: ludzie kochani IP: *.68.66.86.kutno66.tnp.pl 06.08.05, 22:24
                                          oboz adaptacyjny jest, nie wybieram sie:) a ty w gdansku sie wybiersz? a co do
                                          akademika podania nie skladam bo:
                                          a)nie chce
                                          b)itak bym nie dostala:)
                                          • Gość: max Re: ludzie kochani IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 06.08.05, 22:33
                                            Na UG jest obóz, ale jeszcze nie dostałem info, ma przyjść w tym tygodniu. Ja
                                            tez nie chce do akademika, ale składam tak na wszelki wypadek. Też myslałóem że
                                            nie mam szans na akademik, ale z tego co sie dowiedziałem to mało ludzi stara
                                            sie i dośc łatwo dostać. Nie trzeba miec koniecznie niskich dochodów.
                                            • Gość: ktosik Re: ludzie kochani IP: *.68.66.86.kutno66.tnp.pl 06.08.05, 22:51
                                              ale ja ide na studia z siostra i dwiema kumpelami i chcialybysmy razem
                                              mieszkac:)a w akademiku moze nie byc takiej mozliwosci:)no wiec szukamy
                                              mieszkanka:)na oku cos mam ale daleko od uczelni
                                              • Gość: max Re: ludzie kochani IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 06.08.05, 22:57
                                                ahaa rozumiem :)
                                                • ktosik1986 Re: ludzie kochani 06.08.05, 23:03
                                                  no widzisz:)musze sie wybrac do olsztyna bo wybieram sie jak sroka za morze:)
                                      • Gość: ANia Re: ludzie kochani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 02:12
                                        ktosik ojj z pieczewa to niestety duży kawałek drogi na kortowo....ponad
                                        10km...może nawet ok. 15
                                        • Gość: m Re: ludzie kochani IP: 195.117.96.* 07.08.05, 10:07
                                          pieczewoo brrrr... ja tem wyladuje w najgorszym wypadku... bo w najlepszym w
                                          bloku kolo mosty Jana :D pieczewop to strasznie droga sprawa... np po baletach
                                          na starym miescie bedziesz musiala zaplacic okolo 25-30 zł za taksowke :|
    • Gość: m owsiiz IP: 195.117.96.* 06.08.05, 22:52
      czy ktos zna kogos kto idzie do tej szkoly :-)??
      • mikasa5 Re:....... 07.08.05, 00:36
        Co do postu wyżej to niestety nie znam.
        Obejrzałam co chciałam więc idę spać :P
        Dobranoc wszystkim :)
    • Gość: martucha Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 12:16
      widze ze tutaj u was wesoło nie mam siły czytać tego wszystkiego :P:)ale
      postaram się juz śledzić rozmowe:)a tak w ogole cieszycie się ze będziecie
      studjowac na UWM??jest moze kotś tu kto bedzie studjował dziennikarstwo
      • Gość: Magda Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 12:48
        no nareszcie dali mi net...bo wczoraj zabrali...patrze ze temat dalej trwa:P

a może ktoś tu wie dokiedy można podanie o akadmeik składać jak ktoś z
        odwołania??
        • mikasa5 Re: trwa 07.08.05, 14:21
          trwa i miejmy nadzieję ,że długo tak jeszcze. Można dobić 2500 postów ,później
          trzeba będzie reaktywować albo zacząć 2 część :P:P:P hehee
          Miłego dnia życzę :))
          • ioio.86 Re: trwa 07.08.05, 15:29
            Jak skonczy sie ten watek to moze zalozymy wlasne forum UWMowe? :)
            • mikasa5 Re: trwa 07.08.05, 15:43
              O pewnie :P
              Tylko jak będę w Olsztynie to często pewnie tam nie pozaglądam ://
              • Gość: ktosik Re: trwa IP: *.68.66.124.kutno66.tnp.pl 07.08.05, 15:58
                Ioio jestem za bo mi sie ta strona to juz wogole nie chce sie wlączac:0serio-od
                polgodziny pierwszy raz mi sie udalo wiec pisze:)ato fakt jak w olsztynie bede
                to raczej z netem bedzie ciezko:)ale te forum prywatne-spoko:)
                • mikasa5 Re: trwa 07.08.05, 16:12
                  Ktosik nie marudź :P hehe
                  Weszłaś w końcu ,pisałam ,że to przejściowe :)
                  Jak wam dzień mija ,mi spokojnie ,prawie non stop na kompie !:/
                  • ioio.86 Re: trwa 07.08.05, 16:19
                    Mi tez tak spokojnie mija. Staram sie za duzo przed kompem nie siedziec...ale
                    jakos nie wychodzi :)
                    Zaraz sie chyba przejde, potem cos poczytam i spac ;)

A co do prywatnego forum, to fajnie by bylo takie miec :) Cale dla studentow
                    UWMu :)
    • Gość: max Heyo STUDENCI!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 07.08.05, 16:26
      Widze, że nadal jesteście obecni - piknie! ;p
      Dziś w Ełku mamy niezłą imprezke - koncert Ivana, domyślam się, że z Delfinem ;p
      Ja oczywiście tegonie opuszcze :) Zapraszam takze Was do wspólnej zabawy.
      Pozdro ;):):):):):)
      • mikasa5 Re: Heyo STUDENCI!! 07.08.05, 16:46
        OO Max to rzeczywiście nie lada atrakcja ,trzeba było wcześniej
        pisać ,pojechałabym za nimi aż do Ełku! <lol>
        Ioio też mi z tym siedzeniem tak wychodzi ,a jakoś nie widać (po gg) żeby inni
        siedzieli :/
        I tak minęła spora część dnia ,ajj.
        Może zaraz przerzucę się na tv ,później jakiś spacer ,wieczorem film i spanie .
        Jutro poniedziałek ,jak nie dostanę listu to zadzwonię i powiem jak sprawa
        wygląda :]
        Pozdrawiam!:)
        • mikasa5 Re: Heyo STUDENCI!! 07.08.05, 20:48
          Cóż tak pusto ,rozumiem ,że Max szaleje na koncercie :P:P:P,a reszta?
          Ja to wiadomo ,właśnie będę oglądać film ,później pewnie kolejny i do spania :)
          Mam nadzieję,że jutro wyjaśnię swoją sytuację ze studiami..Wolałabym jednak
          dostać ten nieszczęsny list :/
          Pozdro
          • ioio.86 Re: Heyo STUDENCI!! 07.08.05, 22:07
            Max szaleje, ale na 1600 post pewnie wpadnie ;)
            Widze, ze z Ciebie Mikasa to prawdziwa kinomanka. W te wakacje obejrzalas
            wiecej filmow niz ja przez rok ogladm ;)
            A co do Twego nieszczesnego listu, to cos mi sie wydaje ze jednak nie
            dostaniesz. Wyslali pewnie na ten adres z rejestracji internetowej. Moze
            przejdz sie pod tamten adres i zapytaj czy nie doszedl tam przypadkiem ten
            pierwszy list :)
            • mikasa5 Re: Heyo STUDENCI!! 07.08.05, 22:36
              Kurczę ,ale jeśli nawet doszedł to pewnie oddali go do zwrotów.
              Poza tym trochę bezsensu ,że się nie kapnęli ,tam gdzie miała być nazwa ulicy
              (np kolorowa) podałam ją od razu z nr np kolorowa 1(z przyzwyczajenia :/),to
              niby tego nie zauważyli?:/
              Zwłaszcza ,iż na podaniu jak i również na odwołaniu wysłanym w duużej kopercie
              A4 podany jest poprawny adres.
              No ale cóż :/
              Jak jutro do południa nie dostanę listu ,zadzwonię i zapytam .
              Jeśli chodzi o filmy to ostatnio oglądam przeważnie dwa wieczorem :],a później
              zabieram się za spanie :P
              W ten weekend wraca moja przyjaciółka więc odbiję sobie co trzeba :D
              Pozdrawiam!:))
              • Gość: ktosik Re: Heyo STUDENCI!! IP: *.68.66.101.kutno66.tnp.pl 07.08.05, 22:44
                aj mikasa mikasa:)nawet swojego adresu nie znasz:)
                • Gość: magda Re: Heyo STUDENCI!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:44
                  czy trafie na 1600?? sie okaze:P
                • mikasa5 Re: alee 07.08.05, 22:48
                  Pewnie ,że znam ! :P:P:P
                  Z przyzwyczajenia zawsze się piszę kolrowa 1/13 np ,a nie wszystko odzielnie i
                  tak jakos wyszło.W internecie wcześniej chyba nie wstukiwałam nawet
                  danych ,wiecie pierwszy raz<lol>
                  Pewnie myślałam o czymś innym:D
                  Może wszystko da się odkręcic ,ale do licha mogliby się kapnąć(ja bym na pewno
                  się zorientowała :D).
              • Gość: ktosik Re: Heyo STUDENCI!! IP: *.68.66.101.kutno66.tnp.pl 07.08.05, 22:44
                czy to ma byc 1600???ja juz sie pojawilam:)jest ktos jeszcze?:)
              • ioio.86 Re: Heyo STUDENCI!! 07.08.05, 22:46
                Moze to jest tak ze podania i odwolania trafiaja do komisji, a adresowaniem
                kopert zajmuje sie ktos inny. Ktos kto niekoniecznie ma stycznosc z podaniami,
                a adresy bierze np. z komputerowej bazy danych.
                Nie wiem, ale to by wyjasnilo czemu nie dostalas pierwszego listu.

• ktosik1986 Re: Heyo STUDENCI!! 07.08.05, 22:52
                  no i oczywiscie drugiego listu tez:)Mikaso wybacz ze cie podejrzewalam zw nie
                  znasz swojego adresu:)Magdzie sie udalo z tym 1600(ale w tej samej minucie
                  napisalysmy:)czy wam tez sie wszystko z takim opoznieniem pojawia??Mikasa co
                  tam masz za ciekawe filmy na dzis:)
                • mikasa5 Re: może 07.08.05, 22:54
                  i tak ://
                  Moja gafa tylko w internecie i proszę ,a jak wszędzie indziej poprawny to już
                  nie widzą tego ajjjj :/.
                  To jutro będę musiała chyba jakoś to wytłumaczyć :>Ciekawe co mi miła pani
                  będzie kazała :/
                  Już się boję :P
                  • ktosik1986 Re: może 07.08.05, 22:59
                    ale wiecie co:zapomnialam napisac!ostatnim razem jak dzwonilam to i na wydziale
                    i w dziekanacie mile babki odebraly!az bylam w szoku:)
                  • mikasa5 Re: dzisiaj 07.08.05, 23:01
                    obejrzałam tylko jeden www.filmweb.pl/Film?id=5238
                    Muszę przynzać ,że bardzo mi się podobał ;)
                    Mam jeszcze jeden na dzisiejszy wieczór ,ale chyba nieciekawy więc tutaj się
                    zagadałam :P Chyba na tym skończę i pójdę niedługo spać ;)
                    • ktosik1986 Re: dzisiaj 07.08.05, 23:09
                      Mikasa ty to masz cierpliwosc:)sama ogladasz te filmy?bo ja osobiscie wole w
                      towarzystwie:)sama to nie mam cierpliwosci:)i nie smiejcie sie ze mnie ja wole
                      czytac ksiązki:(wiem wiem starodawna jestem:Pale co ja na to poradze:)w
                      rodzinie mam same scisle umysly tylko ja taka wyrodna:)
                      • mikasa5 Re: dzisiaj 07.08.05, 23:16
                        Ostatnio mam takie "samotne" wieczorki to oglądam ,lubię dobre filmu ale
                        naturalnie dobrą książkę też :)
                        Niedawno zaczęłam czytać "100 lat samotności"Marqueza i w końcu muszę "posunąć
                        się" dalej z tym czytaniem :P
                        Poza tym jestem trochę uzależniona od kompa :/
                        A tak w ogóle to jestem niecierpliwa :P
                        • ktosik1986 Re: dzisiaj 07.08.05, 23:20
                          hehe a ja sie uparlam i trylogie czytam(przez ta piprzona mature)bo mi wszyscy
                          mowili ze czytam jak opetana a takiej lektury nie przeczytalam:)"potop" byl
                          tragiczny ale "pan wolodyjowski"mniam:)teraz czytam "ogniem i mieczem" ale
                          jakos mi nie idzie:)a filmy tez lubie dobre(w szczegolnosci komedie:)ale to w
                          dobrym towarzystwie:)horrory tez tylko z kims:)
                          • mikasa5 Re: dzisiaj 07.08.05, 23:24
                            Oj o Potopie nie wspominaj ,błagałam przed matura ,żeby tylko nie Potop ,a jak
                            otworzyłam arkusz to myślałam ,że padnę !:P
                            Mimo wszystko wzięłam się za niego ,ehh wolę nie wspominać ;]
                            Jeśli w maju pójdę na maturę z polaka może trafię na coś lepszego :P
                            • ktosik1986 Re: dzisiaj 07.08.05, 23:29
                              Mikasa przeciez sie dostalas na studia!nie zartuj ze bedziesz poprawiac mature:)
                              myslalam ze chcesz studiowac germanistyke!!!!!!
                              • mikasa5 Re: dzisiaj 07.08.05, 23:32
                                No pewnie :P ale marzy mi się specjalność niderlandystyka !(na UW np )
                                Poza tym na UWM-ie to licencjat ,więc być może w maju będę pisać niemiecki i
                                polski :D
                                Tylko ciiiii :P
                                • ktosik1986 Re: dzisiaj 07.08.05, 23:37
                                  ale to sie musisz do 30 wrzesnia zdecydowac:P ps.przeciez jest dzienna
                                  germanistyka magistterska uzupelniająca:)ja np tak chce zrobic:)no ale jak sie
                                  ma takie marzenia:)ja na przyklad wszedzie tylko nie do Warszawy:)
                                  • mikasa5 Re: dzisiaj 07.08.05, 23:41
                                    Niderlandystyka jest we Wrocławiu ,ale musiałabym poprawiać historię dodatkowo
                                    ( a o tym nawet nie myślę!!),jeszcze Poznań ale tam podobnie ,no i zostaje
                                    Warszawa i w sumie najbliżej :))
                                    No jasne ,że jak nie wypali do będą uzupełniające magisterskie :)
                                    Tylko ,że ta matura to w sumie już nie byłby taki stres(jedną mam już w
                                    kieszeni:)),gorszy wynik się nie liczy więc można próbować:]
                                    Zresztą nawet jeśli złożę deklarację ,a później się rozmyślę to nic nie
                                    tracę ;)
                                    • ktosik1986 Re: dzisiaj 07.08.05, 23:48
                                      szczerze to tez myslalam o poprawieniu polaka (ale tylko polaka)bo mi bedzie
                                      wstyd mature dzieciom pokazac:)zreszty w sumie jestem zadowolona:) z polaka mam
                                      z podst.61 a z rozsz.65 :(ale dostalam sie na kierunek na ktory chcialam i
                                      spoko:)bardziej mi zalezalo na UMK(podobno lepszy uniw)specjalnosci na
                                      filologii byly takie ktore mnie interesowaly:)poza tym chcialam jeszcze
                                      informacie naukowa i bibliotekoznawstwo ale tam bym musiala miec lepszy wynik z
                                      hisorii rozszerzonej ale w takie rzeczy to ja juz sie nie bawie:)a ten kierunek
                                      jeszcze zrobie:)jak sie uda to normalni a jak nie to podyplomowo:)wiem mam kota
                                      i nikt normalny nie widzi w tym przyszlosci ale ja to poprostu luwielbiam:P
                                      • mikasa5 Re:no 07.08.05, 23:52
                                        i o to chodzi :))
                                        Ja maturę z historii mam masakryczną ,ale nie wyobrażam sobie jakoś ,żeby
                                        jeszcze raz ją zdawać .Chyba ,że mi palma odbije :P
                                        Jestem prawie zdecydowana na polak i niemiec (języki =filologia,wiadomo:P).
                                        Deklarację pewnie złożę ,a do matury jeszcze daleko...
                                        Zobaczymy jak to wszystko się ułoży :]
                                        Idę już spać ,dobranoc :))
                                        Pozdrawiam!
                                        • ktosik1986 Re:no 07.08.05, 23:56
                                          no to dobranoc:)na mnie tez juz czas ale spac sie nie chce:(((((((((a
                                          podstawowa mature z hist moglam zdac lepiej:)(bo na probnej mialam duuuuuuzo
                                          lepiej)ale coz:(tylko ta rozszerzona mnie przeraza:)no to dobranoc :) do jutra:)
                                          • mikasa5 Re:no 08.08.05, 00:07
                                            Rozszerzona to mnie będzie dręczyć do końca życia! masakra...
                                            A podstawową zawaliłam i byłam na siebie wściekła bo też uważam ,że 85% to
                                            spokojnie powinno być ,ale nie ma co gdybać:P
                                            Też mi się nie chcę spać :// ale idę bo póżniej jezscze gorzej będzie :/
                                            Dobranoc:)
                                            • mikasa5 Re:Nie mogę 08.08.05, 12:30
                                              się dodzwonić do instytutu neofilologii :((
                                              To gdzie ja mam dzwonić?
                                              Nikt nie odbiera :/
                                              • ioio.86 Re:Nie mogę 08.08.05, 13:26
                                                Moze juz nieczynny. W sierpniu dziekanat WPiA czynny jest od 9 do 12, moze tam
                                                u Was jest podobnie.
                                                Zadzwon pod ten numer ze strony glownej UWM. To jest jakies biuro ds
                                                ksztalcenia czy tam rekrutacji.
                                                • mikasa5 Re:Nie mogę 08.08.05, 13:34
                                                  To pięknie ,nie chciałam dzwonić wcześniej bo myślałam ,że może jednak
                                                  listonosz przyjdzie ://
                                                  Jutro zadzwonię z rana ehhh
                                                  • Gość: ktosik Re:Nie mogę IP: *.68.66.84.kutno66.tnp.pl 08.08.05, 13:58
                                                    mnie babka na filologi polskiej w kazdej sprawie kazala dzwonic do dziekanatu
                                                    wydz.humanistycznego:)nawet podala numer:)powiedziala ze teraz tam zalatwiaja
                                                    sprawy tych co sie dostali:)
    • Gość: ktosik Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.68.66.84.kutno66.tnp.pl 08.08.05, 15:21
      hmmmmmmmmmmmmmmmmm nikogo nie ma to ja spadam tez:(((((((((
      • mikasa5 Re: Ktosik 08.08.05, 16:18
        to podaj mi ten numer do dziekanatu ,bardzo proszę .Zadzwonię jeszcze jutro do
        Instytutu Neofilologii i jak coś do dziekanatu.Byłam dziś pod tym innym
        adresem ,ale tam w zwrotach nic nie leży :/ ,a domowników nie było w domu.
        Zresztą jeśli to był polecony(Wy dostaliście polecone???) to od razu pewnie ta
        osoba zobaczyła ,że to nie jej dane i go zwróciła.Jak wiadomo poczta wtedy
        (chyba) odsyła list na adres nadawcy.
        Eh
        • Gość: magda Re: Ktosik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:21
          echh...za późno juz abym starała sie o akademik musze szukać stancji:( biedny
          nasz los...:/
          • Gość: magda stancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:21
            czy ktoś szuka współlokatorki do pokoju na stancji:/bo ja tak...mam dobrą
            stancje ale tam trzeba 2 os.
            piszcie jak coś...
            • mikasa5 Re: stancja 08.08.05, 18:26
              Magda ja np szukam ,ale to zależy od kasy i od tego czy w końcu wyjaśnie co i
              jak :/Chociaż wolałabym mieć osobny pokój ,nie wiem ..
              Ktosik odpisz mi.
              • Gość: magda Re: stancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:28
                stancja to 260 zł za miesiac...osobne wejscie lazienka kuchnia...tylko musza
                byc 2 os...ja tez wolałabym miec osobny pokoj ale teraz trudno cos znalesc...:/
                • mikasa5 Re: stancja 08.08.05, 18:36
                  A któż tam jeszcze mieszka?:P
                  • mikasa5 Re:Ktosik 08.08.05, 20:10
                    napiszesz mi ?
                    Spadam oglądać mecz ,zajrzę tu później .
                    Wasze listy informujące o przyjęciu były polecone???
                    Jutro zadzwonię koło 11 :/
                    • Gość: magda Re:Ktosik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:37
                      mój był polecony...
                    • Gość: ktosik Re:Ktosik IP: *.68.66.67.kutno66.tnp.pl 08.08.05, 21:55
                      nie bylo mnie dopiero wrocilam:)telefon do dziekanatu wydz.hum.(089) 527-36-73
                      zadzwon to sie cos wyjasni:) moj list byl polecony:)Mikaso a moze Twoj lezy na
                      poczcie:)
                      • mikasa5 Re:Ktosik 08.08.05, 22:29
                        Dziękuję :)
                        O ile mi się wydaję to poczta odsyła takie listy z powrotem i raczej ich nie
                        trzymają.Zreszta tak mi też inni mówili bo miałam zamiar iść do urzędu.
                        Mam nadzieję ,że jutro uda mi się dodzwonić..
                        • Gość: max Re:Ktosik IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 08.08.05, 22:33
                          Pozdro ludziki :) a raczej studenci! :D

• Gość: ktosik Re:Ktosik IP: *.68.66.67.kutno66.tnp.pl 08.08.05, 22:44
                            nawet max sie pojawil:)Mikaso-polecony to zwrocili, ale taki zwykly to nie
                            wiem:)mysle ze w dziekanacie ci powiedzą:)ale tak serio to mogl do nich nie
                            wrocic:)i zapytaj sie ich moze jak taki bląd w adresie naprawic:)
                            • mikasa5 Re:Ktosik 08.08.05, 22:53
                              No a Ktosik Ty jakis dostałaś bo chyba informujący o przyjęciu to polecony ?
                              więc pewnie odesłali ,jak się dodzwonię to zapytam co i jak.
                              A ten błąd to przydałoby się poprawić skoro oni tylko korzystają z danych
                              internetowych :/ a nie np z dokumentów ;>.
                              • Gość: ktosik Re:Ktosik IP: *.68.66.67.kutno66.tnp.pl 08.08.05, 22:59
                                no ja dostalam polecony-przeciez wiesz ze ja mam fajnego listonosza:)a o to czy
                                adres zmienic w necie mozna(tak jak w twoim przypadku:)to raczej w dziekaacie
                                ci nie udziela info:)oni tylko Ci powiedzą ze list zostal wyslany:)a o adres
                                sam sie martw czlowieku:)zobaczysz ze tak bedzie ktosik ci to mowi(aze sie
                                dostaniesz tez mowilam:)nie chce cie martwic ale chyba wycieczka do olsztyna
                                cie nie ominie:)
                                • mikasa5 Re:Ktosik 08.08.05, 23:08
                                  I tak najpierw zamierzam dzwonić do Instytutu Neofilologii.Do Olsztyna
                                  planowałam jechać za niecałe 2 tyg w poszukiwaniu lokum ewentualnie.
                                  Jak będą "kazali" przyjechać wcześniej to pojade raczej.
                                  Oby tylko jutro ktoś odebrał!
                                  Ja już mam serdecznie tego wszystkiego dość!
                                  • Gość: ktosik Re:Ktosik IP: *.68.66.67.kutno66.tnp.pl 08.08.05, 23:15
                                    w instytucie neofilologii tym bardziej ci nie pomogą:)odsylaja do dziekanatu bo
                                    tam są nasze papiery:)na glownej stronie uwm są jakies telefony na czerwono ze
                                    tam niby pomagają w kwestiach internetowych:)jak ci w dziekanacie nie pomogą to
                                    dzwon tam:)moze ci zmienia ten nieszczesny adres i jakis list dostaniesz:)bo
                                    oczywiscie rozumiem ze dzis tez nie doszedl:)oj czeka cie wycieczka:)tyle
                                    godzin w pociągu:P
                                    • mikasa5 Re:Ktosik 08.08.05, 23:25
                                      Nie pomogą to będę miała to gdzieś ,im też powinno trochę zależeć!
                                      Bo " z czego" oni "żyją" jak nie z nas-studentów.
                                      Widać nawet nie chciało im się sprawdzić tego adresu jeśli mieli wątpliwości ..
                                      a mogli je mieć ,bo właściwie cały adres był podany ,tylko akurat nr domu
                                      zapisany został przy ulicy :/
                                      Zadzwonię do instututy powiem ,że listu nie dostałam i najprawdopodobniej jest
                                      błąd w adresie ,jak nie pomogą to trudno.
                                      • Gość: ktosik Re:Ktosik IP: *.68.66.67.kutno66.tnp.pl 08.08.05, 23:30
                                        to pojedziesz wczesniej do olsztyna?no coz w sumie ten problem powinni
                                        rozwiązac-w koncu co to dla nich:)ale moze byc im szkoda wysylac drugiego
                                        poleconego:)jak znam zycie to ci powiedzą zebys przyjechala osobiscie
                                        potwierdzic chec studiowania i przy okazji poprawic adres:)a no i cie przegonia
                                        po calym olsztynie bo tego w jednym budynku sie nie zalatwi:P
                                        • mikasa5 Re:ajj 08.08.05, 23:34
                                          Mam nadzieję ,że sobie nie oleją tej sprawy.
                                          Mam paskudny dzień ,wkurza mnie to! ,wiecznie jakieś problemy.
                                          Jutro nawet sobie nie pośpię bo muszę do nich zatelefonować.Eh..
                                          Idę już spać.
                                          Dobranoc.
                                          • Gość: ktosik Re:ajj IP: *.68.66.67.kutno66.tnp.pl 08.08.05, 23:41
                                            ajj wystarczy jak wstaniesz o10:)ato chba juz nie tak
                                            wczesnie:)))))))))))))))))))no chyba ze sie myle:Pposwięc sie chociaz
                                            troszke:))))chces pisac mature drugi raz a pamietasz ze sie zaczynala o9:?:P
                                            • mikasa5 Re:ajj 09.08.05, 11:29
                                              Bardzo miła pani (o dziwo !) z dziekanatu oświadczyła mi (w tle dźwięków
                                              Warszawy zespołu Lady Pank :P:P:P) ,że ona nie może wejść w stronę internetowej
                                              rejestracji i sprawdzić tego adresu... Mam się nie martwić bo oświadczenia o
                                              studiowaniu trzeba podpisywać do 24 sierpnia ,że poczta w takim razie odeśle
                                              list i na pewno zostanie jeszcze raz wysłany.
                                              Trochę nie wiem co robić :/
                                              Poczekam ehh(znowu czekanie :(().
                                              Jak nic nie wyślą ,to w przyszłym tygodniu pewnie pojadę .
                                              • Gość: magda Re:ajj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:41
                                                oj MIkasa współczuje Ci...
                                                wczoraj jak dzwoniłam do dziekanatu zapytac o akademik to odebrała wredna
                                                babsko...nie wiem co im jest ze prawie wszystkie są niemiłe, za to przecież im
                                                płacą aby udzielałyinfo...(zdarzają sie wyjątki)...
                                                ja juz wczoraj wysłałam potwierdzenie studiowania i teraz czekam na list od
                                                nich ze dostali to oświadczenie...
                                                • mikasa5 Re:ajj 09.08.05, 11:55
                                                  A właśnie ta pani z którą rozmawiałam była bardzo miła hehe.
                                                  Moim zdaniem mogła zapisać adres albo coś ,no ale ja powiedziałam jaki kierunek
                                                  i ,że na wszystkich dokumentach adres jest poprawny (tylko w irk błąd jest).
                                                  • Gość: malvi Re:ajj IP: *.wmc.net.pl 09.08.05, 12:09
                                                    jedziecie na obóz we wrześniu?
                                                  • Gość: magda Re:ajj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:15
                                                    ja nie jade...
                                                  • Gość: max Witam Towarzyszy!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 09.08.05, 12:50
                                                    Dostałem się na KUL!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    Mam niezły dylemta - ekonomia UG czy na KULu - chyba zostaję na UG :):):)

pozdro.
                                                  • ioio.86 Re: Witam Towarzyszy!! 09.08.05, 12:55
                                                    No to gratulacje!
                                                    Pewnie ze UG, ja tez bym poszedl na UG na Twoim miejscu.
                                                  • mikasa5 Re: Witam Towarzyszy!! 09.08.05, 13:29
                                                    Gratuluję :))
                                                    Ja to nie wiem co bym wybrała :P
                                                  • Gość: ktosik Re: Witam Towarzyszy!! IP: *.68.66.104.kutno66.tnp.pl 09.08.05, 17:40
                                                    Gratulacje!!!!!!!!!!!!
                                                    pewnie ze UG:P
                                                  • Gość: max Re: Witam Towarzyszy!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 09.08.05, 17:45
                                                    Zostaje na UG! :D
    • Gość: ktosik Re: nikogo nie ma IP: *.68.66.25.kutno66.tnp.pl 09.08.05, 23:12
      :(
      • mikasa5 Re: nikogo nie ma 10.08.05, 00:39
        Ja byłam trochę ,tzn najpierw oglądałam mecz ,a później film .
        To już teraz tylko spanie zostało :]
        Szczerze to listu pewnie się nie doczekam ,wątpie już nawet w te studia :(
        Dobranoc.
        • Gość: ktosik Re: nikogo nie ma IP: *.68.66.25.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 00:47
          aj tam Mikasa-pesymistka:) straszna sie robisz:)za duzo stresow:)to chyba te
          listy ce tak wykanczaja:)iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam:) a doczytalam sie ze
          nasz wydzial to dobiero od II semestru przenoszą na kortowo:)wiec poki co bym
          wolala mieszkanko blizej centrum:)pozdrawiam dobranoc:)
          • mikasa5 Re: nikogo nie ma 10.08.05, 01:12
            No te listy :( Może wcalę mnie nie przyjęli,może w IRK się pomylili :(
            A gdzie to wyczytałaś z tym Kortowem ? Bezsensu troszkę bo nie wiadomo gdzie
            przyszli studenci mają się ulokować..
            Ja to już nic nie wiem :(
            Ehh ok to już serio zmykam do spania.
            Pozdrawiam i życzę dobrej nocy.
    • Gość: sd Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: 212.244.54.* 10.08.05, 11:50
      mam wielką prosbe. napiszcie limity pkt na wszystkie kieurnki
      • ioio.86 Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? 10.08.05, 12:02
        Na wszystkie to chyba nikt nie zna. Napisz jakie Cie interesuja, to moze ktos
        bedzie wiedzial.

Piekna pogode ostatnio mamy...wczoraj caly dzien padalo...non stop, a dzisiaj
        wieje tak ze sie drzewa lamia. Po prostu super ;)
        • mikasa5 eh 10.08.05, 12:44
          Ja już nie wiem co myśleć na koncie status przyjety ,listów nie dostaje ://
          Ioio nie wiesz może czy listy przyjętych są wywieszone na wydziale???
          Wtedy miałabym pewność ,a tak sama nie wiem :/
          Pogoda beznadziejna :(
          • ioio.86 Re: eh 10.08.05, 12:53
            Tak, listy sa wywieszone...a przynajmniej byly. Ale pewnie sa bo jak bylem to
            na moim wydziale wisialy wszystkie listy, nawet te stare z 11 lipca.
            • mikasa5 Re: eh 10.08.05, 12:56
              Czyli pewnie będę musiała się przejechać ,no ale ile to dla mnie: 9h w 2
              strony :/
              Listu pewnie się nie doczekam i tak :/
              • Gość: ktosik Re: eh IP: *.68.66.132.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 13:06
                z tym listem to fakt-juz go raczej nie dostaniesz:)apoki co mozesz jechac na
                szrajbera-wiesz gdzie to jest:)i sprawdzic czy na liscie jestes:)i potwierdzic
                chec studiowania:)alist to ci dadzą do rąk wlasnych(o ile poczta go zwroci)a
                bylas u tych ludzi ktorzy mieszkają pod adresem ktory podalas?idz jeszcze raz:)
                a co do przenisienia na kortowo-slyszalam od tych ktorzy tam studiują ze to
                planowane jest juz na początku roku ale chyba nie wyjdzie:)
              • ioio.86 Re: eh 10.08.05, 13:08
                Jak chcesz to moge zobaczyc czy jestes na tej liscie (chociaz na pewno jestes).
                Dzisiaj i jutro raczej nie, ale w piatek chyba pojde na jakies zakupy, wiec
                pochodze troche po miescie. Jak bede przechodzil w poblizu, a raczej tak
                bedzie, to moge wstapic :)
                • Gość: ktosik Re: eh IP: *.68.66.132.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 13:12
                  o widzisz Mikaso- na Ioio zawsze mozna liczyc:)
                • mikasa5 Re: eh 10.08.05, 13:49
                  Byłabym niezmiernie wdzięczna :D bo ta niepewność mnie zabije ://
                  Jeśli byłbyś tak dobry to wielkie dzięki :)
                  Wyślę Ci e-maila:]
                  • mikasa5 Re: Ioio 10.08.05, 15:50
                    Wysłałam Ci e-maila na adres gazetowy.
                    Gwoli ścisłości chodzi o filologię germańską :)
                    Pozdrawiam!
        • Gość: LOL Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 10.08.05, 13:39
          WYGRALIŚCIE KONKURS NA NAJBARDZIEJ DEBILNY WĄTEK NA TYM FORUM ;];];];]
          • Gość: ktosik Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.68.66.132.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 13:45
            a komisja skladala sie z jednego debila ktorym jestes ty:)))))))))))))))))
            • mikasa5 Re: dobrze 10.08.05, 13:51
              powiedziane Ktosik :)
              Najlepsze jest to ,że w żadym kokursie nie braliśmy udziału ,pewnie jakiś debil
              nie mial co robić :P
              • Gość: ktosik Re: dobrze IP: *.68.66.132.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 13:59
                no faaaaaaaaaaaaaaaaajny konkurs:)tylko debile ktorzy nie mają co ze sobą
                zrobic wymyslają takie glupoty:)))))))))))))))
                • mikasa5 Re: dobrze 10.08.05, 19:07
                  Uuu ale pusto ;/Co porabiacie?
                  Ioio dostałeś e-maila?
                  Pogoda się poprawiła :) teraz jest przyjemnie :)
                  Może nawet dziś wieczorem gdzieś wyskoczę ;) Trzeba się w końcu trochę
                  odstresować :D
                  • ioio.86 Re: dobrze 10.08.05, 19:29
                    Melduje, ze maila otrzymalem :)
                    A Ty to sie tak nie stresuj, przeciez sie dostalas.
                    IReK moze jest wolny, ale na pewno nieomylny ;)
                    • mikasa5 Re: dobrze 10.08.05, 19:34
                      Zobaczymy .Wolę znać prawdę jakaby ona nie była :P
                      Jak tam pogoda w Olsztynie ,poprawiła się?:)
                      Bo na Warmii oraz Mazurach oraz Podlasiu to wichury przecież były -mam
                      nadzieję ,że nie wrócą :]
                      Całkiem ładny wieczór się zapowiada ,trzeba gdzieś wyjść :)
                      Ioio dzięki jeszcze raz :)

• mikasa5 Re: miało być Warmii i Mazurach heheh n/t 10.08.05, 19:41
                      • ioio.86 Re: dobrze 10.08.05, 19:44
                        Nie ma sprawy.
                        Tak, wichury ucichly, deszcz nie pada, niebo sie rozchmurzylo, slonczeko
                        swieci...pieknie ;) Ale jakos nie mam ochoty na wyjscie, posiedze sobie w domu.
                        Nie ma to jak wieczor przed komputerem albo telewizorem...ewentulanie jakas
                        ksiazka.

Milego wieczoru
                        • mikasa5 Re: dobrze 10.08.05, 19:55
                          A ja nie mam z kim wyjść :(
                          Ehh ale już niedługo to się skończy :D wytrzymam te 3 dni :))
                          No to chyba zostaje tv.
                          Również pozdrawiam :)
                          • Gość: ktosik Re: dobrze IP: *.68.66.48.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 22:25
                            ja wlasnie wrocilam i juz nie wychodze:)ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!przynajmniej u mnie:)
                            • mikasa5 Re: dobrze 10.08.05, 22:37
                              Ktosik to ubieraj się cieplej :))
                              W sobotę wraca moja psiapsióła :P to sobie poszaleje jak nigdy :D
                              A jeszcze od piątku Memoriał Wagnera :D w końcu skończą się ponure dni:)
                              • Gość: ktosik Re: dobrze IP: *.68.66.48.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 22:42
                                mnie sie wydaje czy ty samą siatkowką zyjesz:)ubieram sie cieplo ale to nie
                                zmienia faktu ze jestem straszny zmarzluch:)ajuz jak wieje to brrrrrrrrrrrrr:(
                                no to nas MIkasa w sobote opusci,bo tylko kumpelą sie bedzie zajmowac:)a propo
                                skąd masz taka ksywe?sama wymyslilas?????
                              • ioio.86 Re: dobrze 10.08.05, 22:42
                                A no wlasnie, Memorial Wagnera niedlugo...zapomnialem o tym :)
                                Ciekawe czy jeszcze uda mi sie kupic bilety...pewnie nie.
                                Ale w tym roku i tak slabe druzyny przyjezdzaja, z kim bysmy nie wygrali to
                                niespodzianki nie bedzie. Rok temu udalo sie z Rosja i to bylo cos :)
                                • Gość: ktosik Re: dobrze IP: *.68.66.48.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 22:47
                                  ajajaj i Ioio wielbiciel Memorialu:)no prosze:)
                                  • mikasa5 Re: dobrze 10.08.05, 22:58
                                    A no żyję siatkówką :))
                                    Moja największa miłość (nie przesadzam!)
                                    W tym roku miałam właśnie jechać na Memoriał ,ale kumpela właśnie tak się
                                    wybrała gdzieś i terminy się pokryły :/
                                    Jeszcze pojadę nie raz :]
                                    Jeśli chodzi o ksywę to sama wymyśliłam :)) (wiadomo ,że od piłki hehehe ).
                                    To nick tylko forumowy ,"normalnie" mam ksywkę pewnego siatkarza:P(jak
                                    byłyśmy młodsze to tak sobie wymyśliłyśmy i tak zostało :))
                                    Fakt ,że obsada tegorocznego Memoriału jest słaba ,ale mam wieelką nadzieję ,że
                                    uda nam się doskonale przygotować do ME! ;)
                                    • Gość: ktosik Re: dobrze IP: *.68.66.48.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 23:04
                                      no to jaka masz ksywke tak ogolnie:)zdradz od jakiego siatkarza:) chyba nie od
                                      Gruszki:P to widze ze ty jednak grasz w siatke dobrze tylko skromna jestes:)
                                      • mikasa5 Re: dobrze 10.08.05, 23:10
                                        E tam od razu dobrze ...
                                        Zaczęłam trenować dopiero w LO i to niestety tylko 2 lata,pogodziłam się z
                                        tym ,że siatkarką nie zostanę (takie niespełnione marzenie).
                                        Niemniej jednak kocham grać i kibicować :)
                                        Ksywe mam od siatkarza z numerem 6 ( mój ulubiony od najmłodszych lat),a jak
                                        wróci do pełnej formy to znowu będzie cieekawie :D
                                    • Gość: ktosik Re: dobrze IP: *.68.66.48.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 23:06
                                      to zdradz nam swoją ksywke:)od jakiego siatkarza:)chyba nie od Gruszki:P widze
                                      Mikaso ze ty jednak dobrze grasz w siatkowke tylko wstydzisz nam sie przyznac:)
                                      skromnosc:P?
                                      • Gość: ktosik Re: dobrze IP: *.68.66.48.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 23:09
                                        cholerka cos mi sie pochrzanilo i dwa razy sie wyslalo:((((((((
                                        • mikasa5 Re: dobrze 10.08.05, 23:30
                                          odpisałam Ci wyżej :)
    • Gość: ktosik Re:MIKASA IP: *.68.66.48.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 23:31
      czy z 6 to nie Murek przypadkiem:)jesli tak to jak do Ciebie sie zwracaja:)
      apropo ja od kiedy pamietam kibicuje S.Świderskiemu:)tak jakos wyszlo:)
      • Gość: ktosik Re:MIKASA IP: *.68.66.48.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 23:34
        no wiem ze odpisalas:)hehe ja wole 13:)nawet jak gralam na zawodach to chcialam
        13:)ale cozzzzzzzzzz byla tylko 6:P to ja tez jestem twoim ulubionym
        siatkarzem:P????????
        • mikasa5 Re:MIKASA 10.08.05, 23:36
          To Ty jesteś ulubioną siatkarką :D
          A co do 6 to zgadłaś ;)
          13zaś to najlepszy przyjaciel 6 ( tak było przynajmniej ):P
          • Gość: ktosik Re:MIKASA IP: *.68.66.48.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 23:40
            no widzisz:)jak mi milo:) a co do Murka to jest naprawde suuuper ale ja mam
            sentyment do 13:)nawet sie ze mnie smieja ze oglądam mecze tylko jak on
            gra:))))))))))ale teraz jestem Twoja ulubioną siatkarką:)tylko ze do
            reprezentacji sie nie nadaje:)ale z 6 gralam:)uwierz na slowo:)
            • mikasa5 Re:MIKASA 10.08.05, 23:44
              Wierzę :)
              Ja też się nie nadaję do reprezentacji żadnej :/
              No ale granie dla przyjemności i radości to też wielka rzecz :))
              Czas na spanie.. życzę dobrej nocy !;)
              Pozdrawiam:D
              • Gość: ktosik Re:MIKASA IP: *.68.66.48.kutno66.tnp.pl 10.08.05, 23:48
                ajjjjjjjjj tam sie nie nadajesz:)nie przesadzaj!skoro grasz to chyba sie
                nadajesz:)a w szklnej reprezentacji nie gralas?nie mow ze nie bo nie uwierze:)
                • mikasa5 Re:MIKASA 10.08.05, 23:58
                  Jak przyszłam do LO to tam już była taka reprezentacja i to dziewczyny grające
                  od 8-9 lat!!
                  Ja z kumpelą przy nich dopiero raczkowałyśmy ,mimo wszystko warto było tyle
                  cierpieć:)
                  Trener o nas zadbał i pokazał jak to wszystko ma wyglądać.Chwała mu za naukę
                  podstaw!
                  Niestety w 3klasie LO zrezygnowałam z treningów(cholerna
                  matura!),żałuję .Trener nawet powiedział nam(mi i kumpeli),iż liczył na to ,że
                  w 3 klasie będziemy w końcu graćw rep. ,ale niestety :/
                  Jeszcze do ubiegłego roku nie było dnia żebym nie grała w siatkówkę na
                  podwórku:)
                  Ten jest jakiś pechowy ,przygotowania do matury ,matura ,składanie
                  papierów ,czekanie na wyniki itp.
                  Mam nadzieję ,że wszystko sobie odbiję.Potrafię grać kilka h i jakoś nigdy
                  nagrać się nie mogę :D
                  Nie wiem co to będzie jak się dorwę do piłki:P Ponoć umiejętności grania się
                  nie zapomina -trzeba tylko poćwiczyć.
                  Liczę na to ,że już niedługo się uda!
                  No :] teraz mogę iść spać !
                  Dobranoc Ktosik ;)
                  • Gość: ktosik Re:MIKASA IP: *.68.66.48.kutno66.tnp.pl 11.08.05, 00:05
                    haha dobre:)Mikaso bylo nie rezygnowac:)ale ja sie przyznam tez w takim razie:)-
                    w trzeciej klasie tez zrezygnowalam bo niestety nauka i dojazdy by mnie
                    wymeczyly:)ale coz ..........ja tam przynajmniej wczesniej nie dalam za wygraną
                    i w repr.gralam:)chociaz to:)i to z 6-wiec awansuje na twoja ulubiona
                    siatkarke:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))a teraz juz dawno nie gralam
                    oj dawno:)rece pewnie pokostnialy:)-akiedys to owszem maratony po kilka godzin
                    byly-i to gdzie sie dalo:)wiec mam nadzieje ze uda mi sie dostac na zajęcia w-f
                    z siatkowki, bo jakos nic innego nie potrafie:)albo nie lubie:P no to dobranoc:)
                    ja tez bede spadac:)
    • ioio.86 Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? 11.08.05, 12:19
      Widze ze z Was zapalone siatkarki :)

Nawinal mi sie wlasnie taki artykul:
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2864079.html
      • mikasa5 Re: hm 11.08.05, 13:26
        Dobry artykuł :)
        Ja to nie wiem gdzie są jakie osiedla w Olsztynie .Tylko tyle,że Szrajbera jest
        blisko centrum? niedaleko starego miasta :P
        Jaroty ,Podgrodzie itp nic mi nie mówi niestety..
        • mikasa5 Re:czyzby 11.08.05, 13:34
          1700 ? :P
    • Gość: ktosik Re: Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALISCIE SIE NA UWM?? IP: *.68.66.65.kutno66.tnp.pl 11.08.05, 17:36
      czyzby sie Mikasie udalo:) Ioio dzieki za linka:)przyda mi sie bardzo:)
      • mikasa5 Re: udało 11.08.05, 18:09
        udało :P Zaczaiłam się hehe :P
        Ale pusto tu ,co robicie?
        Ja to siedzę i oglądam lekkoatletyczne MŚ :D
        A jutro wiadomo co będę oglądać :]
        Miłego wieczoru!
        • ioio.86 Re: udało 11.08.05, 19:14
          No wlasnie, cos ostatnio pusto tu u nas, coraz mniej udzielajacych sie osob,
          czestotliwosc pisania postow tez spadla...a do 2500 jeszcze 800 postow :)

Mikasa, podgrodzie to lezy mniej wiecej miedzy ul. szrajbera a krotowem :)
          To nawet dobre miejsce, wszedzie blisko, z jednej strony uczelnia, z drugiej
          centrum i starowka.
          • Gość: max Re: udało IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 11.08.05, 19:30
            no to podbijam, musimy dociągnąć do 2500!

• Gość: ktosik Re: udało IP: *.68.66.79.kutno66.tnp.pl 11.08.05, 21:59
              no jakos zaczynam wątpic ze sie uda:(wszyscy nas opuszczają:)chcialam sie
              wybrac w poniedzialek do olsztyna niestety jest swieto i pewnie
              ag.nieruchomosci nie pracuja wiec dupa:(
              • mikasa5 Re: udało 11.08.05, 22:10
                Dobijemy na pewno ! tylko nie dzisiaj :)
                Ioio dzięki za wskazówki ,ale najpierw to ja chcę być pewna na
                100000000000% ,że się dostałam :P:P:P
                Oderwałam się od tv ,transmisja z MŚ już się skończyła ,mecz zresztą też ..
                No i jestem :P
                • Gość: ktosik Re: udało IP: *.68.66.79.kutno66.tnp.pl 11.08.05, 22:16
                  Mikasa to telemaniaczka:)filmy i sport jej w glowie:)czy ty w koncu
                  przestaniesz wymarudzac ze nie wiesz czy sie dostalas:)a Ioio badz tez ktos
                  zorientowany-gdzie najlepiej szukac mieszkania na jakiej dzielnicy bo za
                  cholere nie wiem co mam robic:(
                • Gość: max Re: udało IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 11.08.05, 22:19
                  moim zdaniem nie powinnaś szukac stancji w agencjach nieruchomości... Najlepiej
                  to w gazecie olsztyńskiej, w jakis dzień jest rubryka "chata dla żaka", poza tym
                  w necie - strona UWM - serwis dla syudentów w dziale ogłoszenoa, ogłoszenia na
                  www.wm.pl, może też są jakieś ogłoszenia na stronie Olstzyna.
                  • Gość: ktosik Re: udało IP: *.68.66.79.kutno66.tnp.pl 11.08.05, 22:24
                    ale tam sa strasznie drogie:)przynajmniej mi sie wydaje:)a w agencji znalazlam
                    takie ktore by odpowiadalo idealnie tyle ze nie wiem czy aktualne bo za pozno
                    bylo by dzwonic:)ale jescze cos-bym pojechala to bym nie szukala przez agencje
                    na poczatku tylko w ostatecznosci:)a kiedy ta chata dla zaka wychodzi, ?bo bym
                    wtedy do olsztyna pojechala, bo nie mam innej mozliwosci kupna gazety
                    olsztynskiej:(
                  • mikasa5 Re: udało 11.08.05, 22:26
                    Może niedługo przestanę marudzić :P Okaże sie.
                    Z tym mieszkaniem też nie mam pojęcia ,ale Ktosik dasz radę ;)
                    Jakżeby inaczej:D
                    • Gość: ktosik Re: udało IP: *.68.66.79.kutno66.tnp.pl 11.08.05, 22:29
                      a mowilam ze jak juz sie dostane to z gorki:)
                      a szukanie mieszkania sama przyjemnosc...........
                      jasne......
                      • mikasa5 Re: udało 11.08.05, 22:35
                        no pewnie ,że jasne :P
                        • Gość: ktosik Re: udało IP: *.68.66.79.kutno66.tnp.pl 11.08.05, 22:44
                          jak slonce:)a ty mikasa co planujesz:)jezeli oczywiscie irk sie nie pomylil i
                          sie dostalas:P
                          • Gość: max Re: udało IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 11.08.05, 22:51
                            Mikaso - wyjaśniłaś już w UWM co do adresu?
                          • Gość: max Dla Ktosika :) IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 11.08.05, 22:52
                            www.stancja.pl/
                            • Gość: ktosik Re: Dla Ktosika :) IP: *.68.66.79.kutno66.tnp.pl 11.08.05, 22:57
                              dzięki Max na to wczesniej nie trafilam ale co zdążylam zerknac to ciagle jest
                              poszukuje, a nie-mam do wynajęcia:(tak jak wszedzie zresztą :(wszyscy szukaja i
                              znalezc nie mogą:(zupelnie jak ja:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka