Dodaj do ulubionych

UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI

12.07.05, 00:50
są wyniki na filologię polską. na wiedzę o kulturze był próg 163, miałem 190,
ale prawdopodobnie zwolnie miejsce :)
Obserwuj wątek
    • Gość: :-) Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.fobos.net.pl 12.07.05, 08:03
      Mnie tez przyjęli...ale wole komparatystyke albo psychologie stosowaną....jak
      sie tam dostane to tez zwolnie miejsce a na razie czekam na wyniki
      • Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 08:21
        Mnie też przyjeli... jestem najszczęśliwszą osobą na świecie :D. A napiszcie
        proszę, jak oni te punkty przeliczali???
        • Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 08:23
          a kiedy będą wyniki na wiedze o teatrze?moze ktos wie jaki prog?
        • Gość: :-) Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.fobos.net.pl 12.07.05, 08:25
          1% z matury = 1pkt wynik=pkt polski rozszerzony+pkt język podstawowy tez sie
          ciesze bo juz nie jestem zawieszona w próżni
          • Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 08:28
            Dokładnie jak ja. Złożyłam na 3 fajne kierunki na najlepszych uczelniach (UJ i
            UW) i ... dużo zaryzykowałam. Przez ostatni czas modliłam się, żeby się tylko
            dostać, bo nie mam innego pomysłu na życie oprócz - teraz - studiowania.

Pozdrawiam :)
            • Gość: :-) Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.fobos.net.pl 12.07.05, 08:31
              ja jeszcze złozyłam na kul na misha ale juz chyba nie pojade na rozmowe
              kfalifikacyjna bo zawsze marzyłam o Krakowie...i UJ-ocie (byle nie fizyka, bo
              atomy mnie nie rajcują:-) Jesli dostane sie na komparatystyke albo psychologie
              stos. to bede jeszcze bardziej zadowolona a jak sie nie uda to tez sie bede
              cieszyc...
              • Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 08:33
                Ja zawsze marzyłam o Wawie i kulturoznawstwie, ale teraz też jest ok. Na wiele
                nie liczę, bo kulturoznawstwo na UJ i UW są bardzo oblegane. W każdym razie
                cieszę się, że jestem studentką, i Tobie również gratuluję :)
                • Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 08:35
                  szam a jak po rozmowie na uw na kulturoznawstwo?
                • Gość: :-) Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.fobos.net.pl 12.07.05, 08:36
                  ja tak w ogole to chciałabym zostac dziennikarzem...ale w naszym skorumpowanym
                  kraju studiowanie tego kierunku jest bezsensu jeśli nie masz powaznych koneksji
                  (czyt. tatusia będącego włascicielem stacji radiowej, telewizyjnej czy jakiejs
                  gazety)dlatego chce studiowac cos innego co mi w tym pomoże...a potem moze
                  drugi fakultet????Gratuluję i może do zobaczenia?
                  • Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 08:42
                    Abab - no raczej dobrze nie było... Przynajmniej ja mam takie wrażenie.
                    Przepytywał mnie baaardzo dociekliwy pan od filmu, który zadawał mętne pytania
                    i jednego nie zrozumiałam. Zawsze są jakieś szanse, ale - jak już pisałam - na
                    wiele nie liczę. Teraz po prostu się cieszę z Uj-otu :)

:) - Też kiedyś myślałam o dziennikarstwie, ale nie ma sensu studiować tego
                    kierunku jako jedynego, to się do niczego nie przydaje, bo dziennikarstwa można
                    się nauczyć tylko w praktyce i lepiej mieć specjalizację. Za to dziennikarstwo
                    i polonistyka... To brzmi już lepiej. Może po 2 latach zdecyduję się tam
                    zdawać, kto wie :D

Czuję powiew optymizmu na twarzy :D
    • Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 08:59
      a kazali ci referować jeden temat?(czy wszystkie)?
      • Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 09:28
        To była bardziej rozmowa, na 2 pierwsze tematy, 3 nie zdążyliśmy.

Czyżby czekała Cię dziś rozmowa?:)
        • Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 09:32
          tak!!!!!!!!!!właśnie sie szykuje:Dszczerze to ja wole rozmowe niz omawianie
          tematów:)bo podczas rozmowy moge wyrazic moje przemyslenia i odczucia:)
          • Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 09:33
            A którą masz komisję?
            • Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 09:34
              • Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 09:35
                komisje numer 2 a TY?
                • Gość: do abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.is.net.pl 12.07.05, 12:01
                  czesc, a ty zdawałes/as nową czy starą mature....????
    • Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 09:34
      szam nie wiesz kiedy są wyniki na UJ na wiedze o teatrze?
      • Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 09:39
        No ja też miałam 2 :) Jak mówisz o filmach, to przygotuj się na podchwytliwe
        pytania. Ale ogólnie to są bardzo mili ludzie, wiesz? I naprawdę nawet jak
        człowiek bzdurę powie, to nie czuje się jak kretyn.
        Życzę powodzenia :)

Nie wiem nic o wiedzy o teatrze, ale do 14 chyba wszystkie wyniki UJ podaje,
        wydaje mi się, że dziś po południu już powinny być.

Pozdro ;)
        • Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 09:43
          nie ja mam teatr:)a powiedz mi jeszcze czy kazali Ci oni referować, czy od razu
          zadawali pytania!!!!?
          • Gość: szam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 09:46
            Referujesz, a oni Ci przerywają i zadają pytania.

• Gość: abab Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 12.07.05, 09:50
              hmm............dziwnie ale zobaczymy:)dzieki za info:Dpozdrawiam
    • Gość: : Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.fobos.net.pl 12.07.05, 11:42
    • Gość: :-) Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.fobos.net.pl 12.07.05, 11:43
      Kiedy wyniki z komparatystyki? Przecież to ten sam wydział!!!
    • evyka Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI 12.07.05, 11:46
      na edytorstwo tez jeszcze nie ma ;/
    • Gość: anam Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:33
      Nie dostałem się :-( Bardzo mi smutno
      • Gość: red Re: UJ - FILOLOGIA POLSKA - WYNIKI IP: 82.160.28.* 12.07.05, 12:36
        a kiedy na komparatystyke wyniki??? co jest z tym??? ://
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka