simmonek84 12.07.05, 06:46 wierzcie mi lub nie.prog na prawo na uw w tym roku to 85,5 pkt.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 06:56 hmmm.nie usmiecha mi sie ta wersja...ale juz ktorys raz sie z nia spotykam wiec pewnie cos w tym jest...a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiek Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 08:22 mysle, ze to moze byc bardzo prawdopodobna wersja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 08:30 wiesz ja bym wolała 82.5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: prawo uw.pewne info IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 08:53 jak będziesz mieć rację to stawiam ci duze lody:) Odpowiedz Link Zgłoś
simmonek84 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 08:58 mam racje:) czuje sie zaproszony:) Odpowiedz Link Zgłoś
simmonek84 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 09:25 hmmm.nie martw sie :) to pewne informacje.jestem studentem 3 roku WPiA UW i mam swoje "wtyki"w komisji rekrutacyjnej.pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiek Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:46 a moze przy takim progu udaloby ci sie dostac z odwolania (nie wiem jednak czy i na jakiej zasadzie to funkcjonuje). a moze ktos np. zrezygnuje i zwolni sie kilka miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:53 zawsze znajdzie sie ktos, kto chce sie poczuc wazny i umieszcze te swoje "pewne info". ja nie wierze w takie rzeczy, bo niby skad jakis tam student III roku ma wiedziec jakie sa ustalenia komisji rekrutacyjnej?!? poczekajmy spokojnie do jutra zamiast wierzyc w kazda bzdure, ktora ktos napisze Odpowiedz Link Zgłoś
simmonek84 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 16:59 hmm.ja napisałam "wierzcie lub nie..."nikogo nikogo nie zmuszam a jedynie dziele sie informacjami ktore posiadam :) ja nie wierze w takie rzeczy, bo niby skad jakis tam student III roku ma > > wiedziec jakie sa ustalenia komisji rekrutacyjnej?!? to nie sa ich oficjalne ustalenia bo pracuja jeszcze cały dzisiejszy dzien.ja informacje posiadam od rana i sie nimi dziele...byc moze kogos one uspokoiły... czy chce sie poczuc wazny???niby jak?nie podaje imienia,nazwiska ani innych danych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:05 to wspaniale, ze sie dzielisz swoimi informacjami, ale tak jak sam napisales: "to NIE sa ich oficalne ustalenia, bo pracuja jeszcze caly dzisiejszy dzien". Skoro pracuja, to skad wiadomo jaki jest/bedzie ostateczny prog? Czy ich praca nie polega przypadkiem wlasnie na tym, zeby to ustalic? Nie pisz, ze podajesz "pewne info", skoro to nie jest pewne Odpowiedz Link Zgłoś
simmonek84 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 17:33 nie napisałem oficjalne a PEWNE.a nie pracuja po to by ustalic prog bo to az tyle czasu nie wymaga...jest pare innych rzeczy do zrobienia:)prog moze sie wahac ~0,2 od mojej informacji z rana.a jezeli nie chcesz to nie czytaj takich postów... a tak w ogole to te matury rzezcywiscie musiały słabo wyjsc bo jak ja zdawałem i rok temu był wyzszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:40 Obys mial racje! Ja ma 87 pkt i juz chcialabym wiedziec jak moj wyniki prezentuje sie wsrod innych. A o ktorej jutro maja byc te listy?? Rano czy wieczorem? Ktos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
simmonek84 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 17:46 prezentuje sie dobrze-wierz mi:) wyniki rano choc ja wiem czy to jeszcze rano? ;) tj ok 10-11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:48 Oj bardzo chce Ci wierzyc :) A 10-11 to dla mnie bardzo rano-ale to dobrze-tylko sie obudze i bede mogla sprawdzic wyniki. Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: prawo uw.pewne info IP: *.chello.pl 12.07.05, 18:07 a myslicie ze 84 starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partout Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:11 a 77,5 :) takie pytania nie mają sensu,... inni sobie mogą myśleć, jutro sie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiek Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:11 ciekawe jak beda sie rozkladaly wyniki tj. np. czy duzo bedzie tych, ktore oscyluja wokol progu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 18:15 lepiej nie...bo ja chce chociaz z rezerwy sie dostac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:59 no i co? te twoje "pewne info" wcale nie byly takie pewne. a nie mowilam...? Odpowiedz Link Zgłoś