Dodaj do ulubionych

prawo uw.pewne info

12.07.05, 06:46
wierzcie mi lub nie.prog na prawo na uw w tym roku to 85,5 pkt.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 06:56
      hmmm.nie usmiecha mi sie ta wersja...ale juz ktorys raz sie z nia spotykam wiec
      pewnie cos w tym jest...a szkoda
    • Gość: miesiek Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 08:22
      mysle, ze to moze byc bardzo prawdopodobna wersja
      • Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 08:30
        wiesz ja bym wolała 82.5
        • Gość: marta Re: prawo uw.pewne info IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 08:53
          jak będziesz mieć rację to stawiam ci duze lody:)
          • simmonek84 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 08:58
            mam racje:) czuje sie zaproszony:)
            • k3m Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 09:06
              skąd takie informacje ?
              • simmonek84 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 09:25
                hmmm.nie martw sie :) to pewne informacje.jestem studentem 3 roku WPiA UW i mam
                swoje "wtyki"w komisji rekrutacyjnej.pozdrawiam i powodzenia
        • Gość: miesiek Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:46
          a moze przy takim progu udaloby ci sie dostac z odwolania (nie wiem jednak czy
          i na jakiej zasadzie to funkcjonuje). a moze ktos np. zrezygnuje i zwolni sie
          kilka miejsc.
    • Gość: asia Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:53
      zawsze znajdzie sie ktos, kto chce sie poczuc wazny i umieszcze te swoje "pewne
      info". ja nie wierze w takie rzeczy, bo niby skad jakis tam student III roku ma
      wiedziec jakie sa ustalenia komisji rekrutacyjnej?!? poczekajmy spokojnie do
      jutra zamiast wierzyc w kazda bzdure, ktora ktos napisze
      • simmonek84 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 16:59
        hmm.ja napisałam "wierzcie lub nie..."nikogo nikogo nie zmuszam a jedynie
        dziele sie informacjami ktore posiadam :)
        ja nie wierze w takie rzeczy, bo niby skad jakis tam student III roku ma
        >
        > wiedziec jakie sa ustalenia komisji rekrutacyjnej?!?
        to nie sa ich oficjalne ustalenia bo pracuja jeszcze cały dzisiejszy dzien.ja
        informacje posiadam od rana i sie nimi dziele...byc moze kogos one uspokoiły...
        czy chce sie poczuc wazny???niby jak?nie podaje imienia,nazwiska ani innych
        danych...
        • Gość: asia Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:05
          to wspaniale, ze sie dzielisz swoimi informacjami, ale tak jak sam
          napisales: "to NIE sa ich oficalne ustalenia, bo pracuja jeszcze caly
          dzisiejszy dzien". Skoro pracuja, to skad wiadomo jaki jest/bedzie ostateczny
          prog? Czy ich praca nie polega przypadkiem wlasnie na tym, zeby to ustalic? Nie
          pisz, ze podajesz "pewne info", skoro to nie jest pewne
          • simmonek84 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 17:33
            nie napisałem oficjalne a PEWNE.a nie pracuja po to by ustalic prog bo to az
            tyle czasu nie wymaga...jest pare innych rzeczy do zrobienia:)prog moze sie
            wahac ~0,2 od mojej informacji z rana.a jezeli nie chcesz to nie czytaj takich
            postów...
            a tak w ogole to te matury rzezcywiscie musiały słabo wyjsc bo jak ja zdawałem
            i rok temu był wyzszy:)
    • Gość: kasiulka Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:40
      Obys mial racje! Ja ma 87 pkt i juz chcialabym wiedziec jak moj wyniki
      prezentuje sie wsrod innych. A o ktorej jutro maja byc te listy?? Rano czy
      wieczorem? Ktos wie??
      • simmonek84 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 17:46
        prezentuje sie dobrze-wierz mi:) wyniki rano choc ja wiem czy to jeszcze
        rano? ;) tj ok 10-11
        • Gość: kasiulka Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:48
          Oj bardzo chce Ci wierzyc :)
          A 10-11 to dla mnie bardzo rano-ale to dobrze-tylko sie obudze i bede mogla
          sprawdzic wyniki. Dzieki:)
          • Gość: Jacek Re: prawo uw.pewne info IP: *.chello.pl 12.07.05, 18:07
            a myslicie ze 84 starczy?
            • Gość: partout Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:11
              a 77,5 :) takie pytania nie mają sensu,... inni sobie mogą myśleć, jutro sie
              dowiesz.
        • Gość: miesiek Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:11
          ciekawe jak beda sie rozkladaly wyniki tj. np. czy duzo bedzie tych, ktore
          oscyluja wokol progu?
          • Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 18:15
            lepiej nie...bo ja chce chociaz z rezerwy sie dostac...
    • Gość: asia Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:59
      no i co? te twoje "pewne info" wcale nie byly takie pewne. a nie mowilam...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka