Dodaj do ulubionych

Psychologia UW

12.07.05, 12:24
czy ktos wie czy w ostatecznym rozrachunku licza sie tylko punkty z testu
predyspozycji, czy sa one dodawane do wyniku z matury?
PS: jak wam poszedl test?
Obserwuj wątek
    • Gość: S Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:47
      Wiem tylko że można dostać max 100 punktów. Za każde zadanie 4 lub 0 punktów.
      Tekst nie był trudny, nawet ciekawy, ale pytania były podchwytliwe i łatwo
      można było zrobić błąd. Ja sama jestem pewna tylko 5 zadań, cała reszta mi się
      wahała. Zobaczymy jutro...
    • Gość: Ewa Re: Psychologia UW IP: *.net-serwis.pl 12.07.05, 12:53
      Ten test ma zaważyć w 50%, czyli będą sumować punkty- tak przynajmniej mi się
      wydaje. A sam test? Tekst był nawet ciekawy, ale jeśli ktoś nie robił notatek to
      mógł sobie nie poradzić. Pytania były bardzo szczegółowe. Nie wiedziałam o co
      chodziło z tymi ZK, ZM i coś jeszcze (te zmienne). Jak powinno w tym być???
      • starla86 Re: Psychologia UW 12.07.05, 12:55
        nie mam pojecia:) to bylo wyjasnione w slowniczku na koncu ale tak wyjasnione
        ze szybko zrezygnowalam z glebszej interpretacji;p a zaznaczylam chyba d..
    • Gość: gościu Re: Psychologia UW IP: *.net-serwis.pl 12.07.05, 12:58
      Dlaczego jutro będą "nieoficjalne" wyniki??? Dlaczego nieoficjalne??
      • starla86 Re: Psychologia UW 12.07.05, 13:00
        podejrzewam że dlatego, że jeszcze dużo może się zmienić (część
        zakwalifikowanych osób może zrezygnować np z tej uczelni i wtedy zwolnia sie
        miejsca dla innych)
        • Gość: othyim Re: Psychologia UW IP: 213.17.162.* 12.07.05, 13:46
          tekst był very very ok, ale fakt, bez notatek byłoby trudno
          a czasu malutko, oj malutko ;) w efekcie musiałam później odkodowywać moje
          bazgroły, bo na ładne pismo to mi zabrakło cierpliwości ;p
          ale generalnie było do zrobienia ;)
          ZN, ZZ i ZK to zmienna niezależna, zmienna zależna oraz zmienna kontrolowana,
          to było wyjaśnione nie tyle w słowniczku (który tam chyba był tylko dla picu i
          żeby pokazać jaki to ten tekst naukowy ;), a w tekście
          byle do jutra ;)
          ciekawe czy system też jutro siądzie
          ech ta elektronika i internet, zamiast zaczynać cuda z internetową rejestracją,
          zainwestowaliby w lepszy serwer...
          pozdrawiam, tym razem z kolejnej, tańszej kawiarenki internetowej (wiwat
          mediamarkt! ;), wciąż w oczekiwaniu na wyniki (a raczej dostęp do) z wrocławia
    • Gość: Ktoś Re: Psychologia UW IP: *.net-serwis.pl 12.07.05, 14:03
      Mam pytanie. Jeżeli już się dostanę to na www.psychologia.pl było napisane,że do
      27 trzeba złożyć dokumenty( w tym zaświadczenie lekarskie). Skąd taki formularz
      można wziąć? Jest gdzieś na stronie żeby można było wydrukować??? Bo niestety
      nie mogłem nigdzie znależć!!! Czy ktoś coś wie na ten temat???
      • Gość: othyim Re: Psychologia UW IP: 213.17.162.* 12.07.05, 14:07
        ja taki bajer wzięłam ze strony psychologii poznańskiej
        (www.psychologia.amu.edu.pl)
        ale wystarczy jeśli zgłosisz się do lekarza pracy (czy medycyny pracy), nawet
        może to być ktoś z Twojej rodziny, on Ci to wszystko ładnie wypisze, podpisze,
        podbije wszystkimi możliwymi pieczątkami i nawet Cię nie dotknie ;)
        pozdrawiam
    • Gość: mimi Re: Psychologia UW IP: *.acn.waw.pl 12.07.05, 17:34
      To jest bardzo złudne, bo przy tescie zamknietym zawsze ma sie wrazenie ze
      poszlo lepiej niz w rzeczywistosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka