starla86 12.07.05, 12:24 czy ktos wie czy w ostatecznym rozrachunku licza sie tylko punkty z testu predyspozycji, czy sa one dodawane do wyniku z matury? PS: jak wam poszedl test? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:47 Wiem tylko że można dostać max 100 punktów. Za każde zadanie 4 lub 0 punktów. Tekst nie był trudny, nawet ciekawy, ale pytania były podchwytliwe i łatwo można było zrobić błąd. Ja sama jestem pewna tylko 5 zadań, cała reszta mi się wahała. Zobaczymy jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Psychologia UW IP: *.net-serwis.pl 12.07.05, 12:53 Ten test ma zaważyć w 50%, czyli będą sumować punkty- tak przynajmniej mi się wydaje. A sam test? Tekst był nawet ciekawy, ale jeśli ktoś nie robił notatek to mógł sobie nie poradzić. Pytania były bardzo szczegółowe. Nie wiedziałam o co chodziło z tymi ZK, ZM i coś jeszcze (te zmienne). Jak powinno w tym być??? Odpowiedz Link Zgłoś
starla86 Re: Psychologia UW 12.07.05, 12:55 nie mam pojecia:) to bylo wyjasnione w slowniczku na koncu ale tak wyjasnione ze szybko zrezygnowalam z glebszej interpretacji;p a zaznaczylam chyba d.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Psychologia UW IP: *.net-serwis.pl 12.07.05, 12:58 Dlaczego jutro będą "nieoficjalne" wyniki??? Dlaczego nieoficjalne?? Odpowiedz Link Zgłoś
starla86 Re: Psychologia UW 12.07.05, 13:00 podejrzewam że dlatego, że jeszcze dużo może się zmienić (część zakwalifikowanych osób może zrezygnować np z tej uczelni i wtedy zwolnia sie miejsca dla innych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: othyim Re: Psychologia UW IP: 213.17.162.* 12.07.05, 13:46 tekst był very very ok, ale fakt, bez notatek byłoby trudno a czasu malutko, oj malutko ;) w efekcie musiałam później odkodowywać moje bazgroły, bo na ładne pismo to mi zabrakło cierpliwości ;p ale generalnie było do zrobienia ;) ZN, ZZ i ZK to zmienna niezależna, zmienna zależna oraz zmienna kontrolowana, to było wyjaśnione nie tyle w słowniczku (który tam chyba był tylko dla picu i żeby pokazać jaki to ten tekst naukowy ;), a w tekście byle do jutra ;) ciekawe czy system też jutro siądzie ech ta elektronika i internet, zamiast zaczynać cuda z internetową rejestracją, zainwestowaliby w lepszy serwer... pozdrawiam, tym razem z kolejnej, tańszej kawiarenki internetowej (wiwat mediamarkt! ;), wciąż w oczekiwaniu na wyniki (a raczej dostęp do) z wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Psychologia UW IP: *.net-serwis.pl 12.07.05, 14:03 Mam pytanie. Jeżeli już się dostanę to na www.psychologia.pl było napisane,że do 27 trzeba złożyć dokumenty( w tym zaświadczenie lekarskie). Skąd taki formularz można wziąć? Jest gdzieś na stronie żeby można było wydrukować??? Bo niestety nie mogłem nigdzie znależć!!! Czy ktoś coś wie na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: othyim Re: Psychologia UW IP: 213.17.162.* 12.07.05, 14:07 ja taki bajer wzięłam ze strony psychologii poznańskiej (www.psychologia.amu.edu.pl) ale wystarczy jeśli zgłosisz się do lekarza pracy (czy medycyny pracy), nawet może to być ktoś z Twojej rodziny, on Ci to wszystko ładnie wypisze, podpisze, podbije wszystkimi możliwymi pieczątkami i nawet Cię nie dotknie ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Psychologia UW IP: *.acn.waw.pl 12.07.05, 17:34 To jest bardzo złudne, bo przy tescie zamknietym zawsze ma sie wrazenie ze poszlo lepiej niz w rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś