Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA SWPS

12.07.05, 19:58
Kto nie dostał się na dzienną psychologię na uczelnię państwową? Komu upadły
tym samym wszystkie marzenia...? Jak sobie z tym radzicie?

Co myslicie o studiach wieczorowych lub prywatnych? Czy znacie oceny
Państwowej Komisji Akredytacyjnej? To wlaśnie prywatna szkoła jako jedyna
uzyskała ocenę wyróżniającą...
www.swps.edu.pl
Ktoś się tam wybiera?
Obserwuj wątek
    • Gość: gabi Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:07
      Ja tam zlozylam papiery,ale na kulturoznawstwo,gdyz psychologia mnie nie
      pociaga :) Pozdrawiam
      • Gość: aka Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 20:12
        ja się zastanawiam nad tą szkołą:) nie wiesz do kiedy mozna się zgłaszac? bo
        chyba będe jeszcze próbowac wieczorowo się załapać... chociaz juz nic nie
        wiem... marzenia niestety legły w gruzach... i porządnie zabolało... ale trzeba
        zyć dalej:) a Ty dzemcia się tam wybierasz na psychologię? do warszawy czy inny
        oddział? PozdrawiaM:)
        • dzemcia Re: PSYCHOLOGIA SWPS 12.07.05, 20:22
          Mi marzenia bardzo upadły. Na UKSW jestem za daleko na rezerwowej, żeby marzyć
          o tym, że tyle osób się wycofa... UMCS i UW to były marzenia nie do ziszczenia
          widocznie dla mnie.

Bardzo poważnie zastanawiam się nad tą uczelnią. W Warszawie, bo za daleko mam
          do Sopotu i Wrocławia. ;)
          • Gość: aka Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 20:25
            rozumiem... a do kiedy można składac papiery? i czy przyjmuja wszystkich? :D:D
            • dzemcia Re: PSYCHOLOGIA SWPS 12.07.05, 20:29
              Tam jest rozmowa kwalifikacyjna... Zwolnione z niej są osoby, które uzyskały
              więcej niż 60% z przedmiotów zdawanych jako obowiązkowe na maturze z wyjątkiem
              języka obcego na poziomie podstawowym.
              Nie wiem, do kiedy przyjmują. Ostatni dzień otwarty jest 8 września, więc
              podejrzewam, że zapisywać się można do końca września...
              • Gość: aka Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 20:32
                aha:) dzięki:) czyli mam jeszcze troszkę czasu na zdecydowanie sie:) a nie
                wiesz ile kosztuje psychologia wieczorowo na UW? dzięki za wszelkie info:)
                PozdrawiaM:)
                • dzemcia Re: PSYCHOLOGIA SWPS 12.07.05, 20:35
                  wiem. :) 7800zł.

Poza tym psychologia na UW nie dostała wyróżniającej oceny od PKA... ;)
                  • Gość: aka Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 20:37
                    hmm... to więcej niż na swps... ale to za semestr czy za rok?
                    • dzemcia Re: PSYCHOLOGIA SWPS 12.07.05, 20:40
                      obie kwoty za rok.

podrzucaj ten wątek, to może ktoś jeszcze się wpisze... ;)
                      • Gość: aka Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 20:44
                        ufff już myslałam że za semestr:) no to zobaczę jak sie ułozy:) a nie wiesz
                        może czy na wieczorowe na UW jest dużo chetnych zazwyczaj? :)
                      • indjanka Re: PSYCHOLOGIA SWPS 12.07.05, 20:44
                        papiery można było składać do 8 lipca
                        • Gość: aka Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 20:47
                          eeee... niemozliwe... prawda że niemozliwe?:) :>
                          • dzemcia Re: PSYCHOLOGIA SWPS 12.07.05, 20:49
                            jasne, że niemożliwe. do 8 lipca płaciło się 100zł wpisowego, teraz już 200zł,
                            ale nadal można. Dziś jak tam była i brałam ulotki, to nikt nie mowił, że nie
                            można tam składać papierów już.
                            No i do 8 lipca składali chyba ci, co ubiegali się o studia bezpłatne...
                            • Gość: aka Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 20:55
                              to dobrze:)
    • aka15 up:) 12.07.05, 21:06
    • dzemcia Re: PSYCHOLOGIA SWPS 13.07.05, 13:00
      up
      • Gość: kulo Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 13.07.05, 13:18
        ja bylem zwolniony z rozmowy kw. i testu z angola.
        tylko ze jeszcze mnie nie przyjeli bo czekam na wyniki z konkursu o bezplatne
        studia(w piatek).
        nigdzie indziej nie skladalem - tylko sopot.
        • Gość: gabi Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:40
          A o co cie pytali na tej rozmowie???A test trudny?Napisz choc kilka slow,bo ja
          mam za tydzien rozmowe.
          • Gość: gabi Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:41
            Sorki,zle przeczytalan twoj post.Juz nie kontaktuje 5h spedzilam w pociagu ;)
            pozdrawiam
        • Gość: dzemcia Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:43
          Ja też będę zwolniona z rozmowy kwalifikacyjnej, o ile tam złożę...
          • Gość: Miriam Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.05, 09:10
            Podobno jeśli chodzi o swps, to najlepszy jest Wrocek
            • Gość: dzemcia Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:17
              Z tego, co wiem Wrocek nie dostał wyróżniającej oceny od PKA tylko Wawa.
              Złożyłam tam papiery. Wszystko zalezy teraz od rozmowy kwalifikacyjnej na UW.
              • Gość: Miriam Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.05, 16:06
                Wrocek nie mógł dostać, bo jest młodym wydziałem i w ogóle nie był wizytowany
                przez komisję, ale to właśnie we Wrocku uczą teraz ci, którzy byli najlepiej
                oceniani przez studentów w Warszawie, gdy tam pracowali.
    • Gość: up Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:43
      • Gość: raggio.del sole Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:47
        to fakt Wrocław jest obiektywnie najlepszy i dlatego własnie tam zaczynam
        studia od pażdziernika.psychologia dzienne:)
        • Gość: hmm :) Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 12:01
          Hej, dzemcia- jaką specjalizację wybrałaś??
        • Gość: Asica Re: PSYCHOLOGIA SWPS IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 20.08.05, 11:33
          Cześc ja własnie od października wybieram się na swps do Wrocławia, jestem wery
          hapi :) ponieważ nigdzie indziej papierków nie składałam. A jestem aż z spod
          Sandomierza. Więc będę miała troszkę daleko od domku :) No i będę sobie
          mieszkała u zakonnic :D czyli też niedalego od szkoły :) Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka