Dodaj do ulubionych

jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13.07.05, 12:52
...ŻARTOWAŁEM(nudzę się)
Obserwuj wątek
    • Gość: iha Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:01
      ale już jest!! zobacz na stronie sgh!!
    • Gość: Deidre Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 13.07.05, 13:04
      ile wynosi prog??
      • Gość: iha Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:06
        teraz ja sobie żarcik zrobiłam:) też się nudzę:)
        • Gość: pool Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.250.* 13.07.05, 13:08
          246 punktów wynosi próg, jak już coś piszecie to piszcie do końca!
        • suchy_sarma Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 13:09
          hehe:)...mam pomysł:skoro SGH nie jest w stanie określić progu,to zróbmy to
          my!!!!!! moja propozycja to 146,3225378(3) pkt.ok?
          • jok007 Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 13:35
            troche za wysoko, z tego co pisał rektor najsłabsza osoba miała 129 punktów więc może damy próg na tym poziomie :)
            • Gość: suchy Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:01
              bez przesady!!!!!!! przecież każdy kandydat nie może się dostać:)
              • Gość: kaska Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 15:51
                wedlug mnie bedzie 285-290 mialo być nizej ale przedsiebiorczość dobrze poszla
                • Gość: ines Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 13.07.05, 15:55
                  obstawiam ciut niżej: 270-285. w końcu matematyka źle poszła. i historia też.
                  próg oficjalny nie prędko bedzie, bo do piatku się egzaminy:>
                  • frejken Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:01
                    Ej, czy wszystkim PP dobrze poszło. Bo mi raczej kiepsko?... którą mieliście
                    grupe??
                    • nastka99 Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:14
                      ja pisalam wersje 11 i dostalam 52 pkt
                      • frejken Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:14
                        ja nr 55 i dostalam 40:(
                        a jak inni? ktos moze pisal 55??
                        • Gość: lukas Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 22:44
                          ja psialem 55 - skad macie wyniki testu??
                        • Gość: k8 Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 10:39
                          A już myślałam że to tylko ja miałam tą beznadziejną grupę!! Nie wiem ile mam
                          punktów za PP ale 8 pytań wogóle nie tknęłam! To się nazywa równy poziom
                          testów :)
                    • Gość: iha Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:14
                      ja miałam 33 no i dostałam 56 2/3 ale tak szczerze to uczyłam isę sporo do tego!! a co do progu to nie wiem trudno powiedzieć po wynikach na uw obawiam się najgorszego z drugiej strony przyjmą 1000 osób więc szanse mamy duże!! powodzenia no i do zobaczenia na SGH!!
                      • Gość: mihau Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:29
                        ja tez pisalem 33 i tez dostalem 56 i 2/3, ale uczylem sie raczej malo:D
                        wystarczylo przeczytac zeszyt z kursu i kupic zbiorek przykladowych zadan -
                        calosc zajela mi ze 3 godziny moze:)
                        • Gość: mihau Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:31
                          ale i tak sie pewnie nie dostane - mam 175 i 2/3, do tego drugi jezyk i geo
                          jutro. bede walczyl o shp:) a jak i to nie wyjdzie to zostanie mi to marne pw i
                          przyszly rok
                          • Gość: iha Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:36
                            ja mam 277 2/3 i jeszcze hiszpański podst. no myślę że jak nie walną wysokiego progu to bedzie dobrze!! a co myślicie o studenckim hufcu pracy??
                          • nastka99 Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:42
                            Mihau czy mowiac "MARNE PW" masz na mysli politechnike warszawska??????? Ty
                            chyba oszalales!!!!! Ja sie dostalam na politechnike na budownictwo i jestem z
                            siebie bardzo dumna! I jesli nie dostane sie na SGH to rozpaczzac nie bede! W
                            koncu to PW jest najlepsza uczelnia w kraju!!!! I zdecydowane nie MARNA!!! A
                            wogole to tam nie ma tylu snobow co na SGHu, i jesli chodzi o atmosfere to SGH
                            przegrywa. Wiec... ty chyba nie mowiles o TEJ politechnice
                            • Gość: mihau Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:52
                              o TEJ, warszawskiej - mieszkam 5 min piechotka od niej i 10 od sgh:) zalezy
                              jeszcze, jaki kierunek wezmiemy pod uwage:D owszem - to swietna uczelnia, ale
                              nie kazdy jej kierunek:) ja nie skladalem na techniczne, bo przestalem sie
                              uczyc fizyki w trzeciej klasie, wiec nie mialem szans sie raczej dostac:) za to
                              moj kierunek JEST marny - administracja:)
                              • nastka99 Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:15
                                a dostajac sie na administracje nie musiales zdawac fizy????
                                • Gość: mihau Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:25
                                  nie - matme i angola:)
                        • Gość: iha Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:31
                          no bo faktycznie moja nauka dużo nie dała wystarczyło raz wszystko przejrzeć:) tak czy inaczej umiem więcej niż trzeba było a to może isę przydać:) test 33 był chyba jeden z łatwiejszych:)
                          • frejken Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:37
                            hufiec to raj:)
                            • Gość: mihau Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:38
                              wlasnie ,jak to jest w shp? ile godzin dziennie sie srednio pracuje?
                            • Gość: iha Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:40
                              też myślę że to raj:)
                              • frejken Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:45
                                ja chce do shpu:) zreszta teraz to juz tylko to mi pozostalo:)nie powiem ci ile
                                sie pracuje bo zajmiesz miejsce mi tam:P
                                (co 2 dzien ,,pracujesz" podobno)
                                • frejken Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:45
                                  aa,no zalezy jeszcze na jakim stanowisku.
                                  • Gość: mihau Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:54
                                    a ile masz punktow, ze sie boisz?:) ja w tej chwili 175 i 2/3 + 2. jezyk i
                                    geo:) moze wystarczy:) uciesze sie nawet, jesli bede ostatnim przyjetym do shp:)
                          • Gość: Julka Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:37
                            a jak sprawdziliscie ile dostaliscie pkt z przedsiębiorczości???
                            • frejken Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:38
                              rano bylo na koncie,ale juz skasowali te info. ale halo,czy ktos w koncu pisal
                              test 55??
                              • Gość: Szef Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:51
                                Ja pisalem i 54 i 2/3 dostalem ale myslalem ae wiecej bedzie. A co co chodzi?
    • Gość: filip Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:02
      kto pisal zestaw 22 i ile mial puntkow. ja 46
      • Gość: kropel Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:07
        jak mogę sprawdzić ile uzyskałem z testu przedsiębiorczości??? jest to w ogóle
        teraz możliwe???
        • Gość: anka Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:10
          teraz jest juz zablokowane..ja też pisałam wersję 55 i mam 52,(6)
          • Gość: ines Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 13.07.05, 20:47
            ja pisalam 66 i nie podobało mi się:/
            może ktoś wie, jaki pieniądz jest w polsce?
            kruszcowy, pełnowartościowy, symboliczny czy reglamentowany/albo
            reglamentacyjny, juz nie pamiętam/ ????????????
    • Gość: filip Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:11
      wiecie dlaczego na stronie rektora sgh nie ma dzisiaj zadnych odpowiedzi na
      pytania?
      • Gość: aaa Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:34
        ja wiem
        • Gość: filip Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:05
          no to powiedz
          • Gość: aaa Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:15
            nie mogę:)...(zamieszanie wokół rekrutacji)
            • Gość: filip Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:46
              wez nie badz taki tajemniczy
              • Gość: Kropel Sugestywna Sugestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:37
                Ja uważam, ze skoro garstka osób miała sposobność ujrzeć swoje wyniki z testu
                powinny one byc ogólnie dostępne. PS. Moglibyście mi zapodać link na stronę
                rektora? Pisał ktoś zestaw 11 na przedsiębiorczości?
                • Gość: g Re: Sugestywna Sugestia IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 19:11
                  jak sie dostaniecie gdzie indziej i do hufca to co wybieracie?ja myslalam ze
                  hufiec oczywiscie,ale teraz chyba inna opcje wybieram,bo ta druga tez jest
                  oblegana i ciezko sie dostac wiec tez prestizowa..(to nie ekonomia na uw;)
                  • Gość: zdzich Re: Sugestywna Sugestia IP: 217.197.78.* 14.07.05, 19:28
                    do Kropel: to ten link - akson.sgh.waw.pl/rektor/odpowiedzi.phtml
                    • agul86 Re: Sugestywna Sugestia 18.07.05, 21:24
                      o Kropel ja pisalam wersje 11 i mysle ze byla dosc latwa nie wiem ile zdobylam
                      punktow nie zdarzylam sprawdzic. a Ty jak oceniasz "11"?
                      • Gość: martucha Re: Sugestywna Sugestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:58
                        a wracając do tematu;)kto odpowie na najtrudniejsze pytanie w tym roku: ile
                        bedzie wynosił próg? wiem, ze jeszcze dużo moze sie zmienić, wciąż sprawdzają
                        geo i matmę, ale jak myślicie na dzień dzisiejszy? ja stawiam na 270 - 275;)
                        • Gość: k Re: Sugestywna Sugestia IP: *.acn.waw.pl 19.07.05, 11:23
                          ja na 502...
                          • Gość: kaska Re: Sugestywna Sugestia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 12:14
                            ja obstawiam tak 290 ale biorac pod uwagę progi na uw to nie wiem czy to nie za
                            malo moze byc nawet 310-320
                            • Gość: kaska Re: Sugestywna Sugestia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 12:16
                              dostal sie ktos z was juz na coś?
                              • agul86 Re: Sugestywna Sugestia 19.07.05, 12:21
                                ja jestem szczesliwa bo jak na razie dostalam sie wszedzie gdzie chcialam i
                                podali wyniki: sggw finanse i bankowosc, wne uw i podobno zarzadzanie uw bo
                                podali prog a ja go znacznie przekraczam :> jednak ta dobra passa moze zostac
                                zachwiana wynikami z sgh...
                                • Gość: kaska Re: Sugestywna Sugestia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 12:26
                                  to gratuluje szcześciara jesteś ja narazie wiem tylko ze na skfez mnie nie
                                  chcą :( przyjmowali od 749 na 800
                                  • agul86 Re: Sugestywna Sugestia 19.07.05, 12:30
                                    a jak oceniasz swoje szanse na sgh?? jak po pp??
                                    • Gość: kaska Re: Sugestywna Sugestia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 12:34
                                      nie mam pojęcia, niestety nie widzialam wyników pisalam 11 dwie odpowiedzi
                                      zostawilam bo nie chcialam strzelac mam nadzieje ze sie dostane
                                      • agul86 Re: Sugestywna Sugestia 19.07.05, 12:44
                                        ja tez nie widzialam wynikow i tez pisalam wersje 11. jak dla mnie nie byla
                                        zbyt trudna ale zaznaczalam tylko to co bylam pewna i zostawilam 4
                                        niezaznaczone. a jak w domu sprawdzilam o co chodzilo to okazalo sie ze dobrze
                                        myslalam i zaznaczylabym dobrze, gdybym sie odwazyla. jednak te punkty wsteczne
                                        mnie przerazaja. coz, nie jestem hazardzistka :/
                                        • Gość: Ewcia Re: Sugestywna Sugestia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:47
                                          Tak bym się chciała dostać! mam 274.
                                        • Gość: kaska Re: Sugestywna Sugestia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 12:47
                                          mnie tez to przerazalo, gdzie najbardziej chcesz iść? na sgh ,uw?
                                          • agul86 Re: Sugestywna Sugestia 19.07.05, 12:51
                                            wiesz, chyba jednak sgh. rozwazam jeszcze mozliwosc studiowania zarowno w sgh
                                            jak i na zarzadzaniu na uw. ladnie by to wygladalo w papierach. :)

do Ewcia:
                                            jesli masz tyle z samej matury to sie czuj przyjeta, jesli z lacznie z pp to sa
                                            bardzo duze szanse, tak twierdzi jego magnificjencja rektor :/
                                            • Gość: kaska Re: Sugestywna Sugestia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 12:56
                                              z sgh nie bedziesz miala raczej problemu bo plan sama ukladasz i nie ma
                                              duzo obowiązkowych zajęć ( moj brat studiuje i ilości wolnego czasu mu
                                              zazdroszcze) przejzyj sobie program na uw i podlicz ile masz w tygodniu
                            • matczukm Re: Sugestywna Sugestia 19.07.05, 15:35
                              nie ma bata, na JSEM brali od 77% na SGH jest to 308 pkt a wezmy pod uwage fakt
                              ze tam przyjeli 67 osob a nie tysiac!!!
                              • Gość: jok Re: Sugestywna Sugestia IP: 80.51.250.* 19.07.05, 18:21
                                w sumie ciekawa uwaga, ale trzeba wziąść pod uwagę, że na JSEMen brać też pod uwagę że z jednej strony brali pod uwagę także podstawową maturę (co podnosi próg - lepsze wyniki) a z drugiej strony sprawdzian z pp był prostrzy niż ten z UW. Ale na SGH biorą też pod uwagę drugi język.
                                A pozatym część osób nie składało papierów na oba te kierunki, więc tak liczyć tego nie można. Ale mimo wszystko próg będzie niższy niż na JSEMen. Ja licze na mniej niż 72% :):):)
                      • Gość: Kropel Re: Sugestywna Sugestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:02
                        siemka Agul. nie mam obiektu porównawczego bo pisalem tylko jedna grupe,
                        lecz "na wage" rzekłbym, że horrendalnie trudne to to nie bylo. Mimo to trzech
                        pytań w ogóle nie tknąłem..:] A jak u Ciebie???
      • Gość: exd Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:51
        up. Obecnie jest wiele osób, które mają między 260 a 290 i mysle ze prog bedzie
        sie ksztaltowal gdzies w gornej granicy tego przedzialu.
        • Gość: kaska Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 12:52
          mam nadzieje ze sie nie mylisz i nie bedzie wyzej
          • Gość: Ewcia Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:56
            To są już niestety wszystkie moje punkty, bo PP udało mi się sprawdzić. Dostałam
            się do Wrocławia, ale marzę o SGH!I wcale nie chodzi o miasto , bo Wrocław jest
            śliczny, ale o uczelnię! Jak myślicie?
        • agul86 Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.07.05, 12:53
          masz na mysli 260-290 z samej matury czy lacznie z pp?
          ja z matury mam 261 1/3
          • Gość: exd Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:55
            Mam na myśli już zsumowane punkty - patrząc na innych forach oraz u znajomych
            (tylko parę osób przekroczyło 310).
            • Gość: kaska Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 12:59
              a wiecie cos moze o matmie pisanej na sgh? trudniejsza byla czy podobna?
              • Gość: exd Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:01
                Coś podobnego było. Od paru tygodni mojemu koledze śni się próg 297...
                • Gość: g Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.07.05, 14:11
                  oczywiscie trudniejsza byla:/
                  • Gość: k Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:15
                    mam nadzieje ze to nie sa prorocze sny.... tak chociz 4 pkt. nizej
                    • Gość: jok Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.250.* 19.07.05, 18:22
                      9 niżej a nie 5 :)
                      • Gość: ja Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:08
                        mozna sie spodziewać wyników jutro?czy nie bardzo?
                        wiecie cos??
                        • Gość: mihau Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.05, 19:42
                          raczej nie, jesli juz to w czwartek, piatek...
                        • Gość: jok Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.250.* 19.07.05, 20:10
                          wątpię, głównie przez wypadki z historią w dolnośląskim, wolą poczekać na nowe świadectwa, ja tylko mam nadzieje że będą w czwartek do wieczora bo wtedy wyjeżdżam i będzie baaardzo ciężko mi potem coś sprawdzić :/
                          • Gość: graba Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.olsztyn.pl 19.07.05, 21:43
                            jesli jutro nie pojawi sie na stronie zaden komunikat to na czwartek tez nie ma
                            co liczyc zapewne...
                            • agul86 Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.05, 10:43
                              no i dzis nie ma takiego komunikatu wiec chyba poczekamy do piatku...
                              • Gość: Junka Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:39
                                Może jeszcze sie pojawi.. ;/
                                • agul86 Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.05, 11:52
                                  ja probuje sie do nich dodzwonic ale caly czas zajete... a moze wyniki sa juz
                                  dzis? moj kolega ktory zdawal na sgh roku temu opowiadal, ze wyniki pojawily
                                  sie ni stad ni z owad dzien przed oficjanym terminem. i chyba to jest taka
                                  praktyka sgh... wie ktos cos na ten temat?????
                                  • Gość: Junka Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:21
                                    Ja wiem tylko tyle, ze dzis mi sie snilo ze prog jest 269 hehehe :> Powaga :>
                                    Ale to sen :>
                                    • Gość: exd Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:30
                                      Mojemu koledze od 3 tygodni śni się cały czas 297...
                                      • Gość: Ewcia Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:32
                                        Junka, obyś była (był)prorokiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                      • Gość: Junka Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:32
                                        lepiej żeby sie nie sprawdzil jego sen.. dosc wysoki prog ;/ lepiej zeby moj
                                        sie spelnil ;p
                                        • Gość: Junka Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:33
                                          Ewcia, czasem moje sny sie sprawdzaja ;/ ale rzadko :P
                                          • Gość: Ewcia Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:36
                                            Trzymam kciuki! Nieprzerwanie! A ile ty masz? ja 274.
                                            • Gość: Junka Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:37
                                              Nie wiem! Nie znam swoich pkt z PP i angielskiego. Z matury mialam 210 i 100
                                              pkt do zdobycia na SGH, ale ile udalo mi sie zdobyc to nie wiem :>
                                          • Gość: jok Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.250.* 20.07.05, 12:56
                                            ale rozumiem że od dawna żaden się nie sprawdził więc najwyższy czas :)
                                            • Gość: messi Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 20.07.05, 13:01
                                              ale z tymi snami to już jakas paranoja... ;-)) mi się śniło że byłam pierwszą
                                              osobą pod progiem... podeszłam do jakiejś pani do stoliczka ona popatrzyła na
                                              mnie i przesunęła kreseczke o jedną osobę w dół tak ze sie załapałam... :P hehe
                                              totalne dno... mogliby już dać te wyniki a nie ludzi stresują:(((
                                              • Gość: Junka Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:15
                                                Za kilka dni bedziemy smiac sie z samych siebie ze sie tak niecierpliwilismy :]
                                                Heh, to jest urocze :] Mam nadzieje, ze wyniki beda w czwartek lub w piatek, bo
                                                dluzej czekac nie bede :P
                                                • Gość: jok Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.250.* 20.07.05, 15:17
                                                  wycofasz papiery jak będą w poniedziałek :)??? trzymam za słowo, a tą kreskę przesuniemy w dół ile się da :)
    • Gość: martyn Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:22
      pewnie będzie 280:((( dla mnie za dużo,tak jak się spodziewałem...za rok
      geografia!!!
      • Gość: jasia Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:13
        podobno jest juz ten magiczny próg, z wypowiedzi rektora wynika ze bedzie to ok
        280, czyli tak jak u przedmówczyni...szczerze mówiąc dla mnie to chyba tez za
        dużo (obstawiałąm 270), ale cuda czasami sie jednak zdarzają:) nadzieja choc
        bardzo bardzo nikła jest..a kto juz wie, ze przy takim progu na pewno się
        dostanie/ nie dostanie??
        • Gość: jasia Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:14
          sorki, jak u przedóWCY
        • Gość: jok Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.250.* 20.07.05, 19:05
          przy 280 bym się dostał (mam 288) ale wole poczekać na oficjalne wyniki :)
        • Gość: a Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.05, 19:31
          Ze wszystkim mam 304 i 2/3
          • Gość: martyn Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:23
            ja miałem przed pp i drugim językiem 214 i wiem,że do 280 nie dociągnę:( bawcie
            się dobrze studenci SGH!!!
            • agul86 Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.05, 23:54
              Pan Rektor w swoim serwisie napisal, ze jesli nie bedzie zadnych niespodzianek,
              to wyniki beda w piatek o godz. 10:00 :) Ciekawe...

Cieszycie sie???
              • Gość: k Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:00
                TAK TAK TAK :D :D :D :D
                • Gość: g Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 21.07.05, 00:02
                  nie!!
                  bo bede na liscie na budynku f zapewne:/
                  przeszlo wam juz z ta historia??bo jak ja o tym myslec zaczynam to mnie za
                  kazdym razem cholera bierze...
                  • agul86 Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.05, 00:04
                    nie martw sie

podobno prog oscyluje wokol 270 punktow a znam osoby ktore pomimo zdawanej
                    (kiepsko) historii maja szanse. wiem ze nie moge sie wypowiadac na ten temat
                    (zdawalam geo) ale chyba zawsze trzeba byc dobrej mysli
                    • Gość: kaska Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 10:00
                      jeśli ktoś napisal kiepsko hist, ale spoko matme to ma szanse, zemną
                      odwrotnie mam z matmy 40 ale lącznie 305 :)
              • Gość: graba Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.olsztyn.pl 21.07.05, 00:37
                a wie ktos czy wyniki beda tez w necie? a jak tak to kiedy?
    • martini.wnm Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.05, 00:06
      mało mnie to interesuje bo dostałam się na UŁ, ale uśmiałam się po pachy:P
      Dzięki za poprawe humoru:D
      • agul86 Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.05, 00:06
        a co Cie tak rozsmieszylo jesli mozna wiedziec
        • martini.wnm Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.05, 00:11
          post mnie rozbawił;D w ogole mam dobry humor dzisiaj:)
          • agul86 Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.05, 00:19
            pewnie sie gdzies dostalas/es
            stad ten dobry humor
            pochwal sie
            • martini.wnm Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.05, 00:32
              stosunki międzynarodowe gospodarcze na łódzkim uniwerku:) A na dodoatek moja
              siostra dostała się etnologie i ją przenosza na dzienne (jest na 3 roku) No
              rodzina szaleje!
              • agul86 Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.05, 00:37
                oo to rzeczywiscie macie powody do swietowania. u mnie sie juz na to nie
                zanosi, euforia opadla i chyba nie powroci
                • Gość: g Re: jest już próg na SGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 21.07.05, 09:59
                  niestety slyszalam ze prog to 285 co zonacza ze z matmy na sgh musze miec ok
                  78%.jasne;)
                  • Gość: T nurtujace pytanie!!! IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 21.07.05, 10:06
                    Majac wybor ... gdzie wolelibyscie studiowac - SGH czy JSEMen na UW??
                    pozdr
                    • Gość: g Re: nurtujace pytanie!!! IP: *.acn.waw.pl 21.07.05, 10:23
                      w sumie to sama nie wiem...sgh mnie wkurzylo w tym roku.na uw oprocz
                      zarzadzania na dzienne trudno sie bylo dostac.wiec poziom wysoki.z drugiej
                      strony zalety sgh wszyscy znaja... trudny wybór.
                      a co lepsze: isc do hufca czy isc na europeistyke na uw??
                      • Gość: jok Re: nurtujace pytanie!!! IP: 80.51.250.* 21.07.05, 10:29
                        już było kilka postów na ten temat, poczytaj je sobie
                        • Gość: g Re: nurtujace pytanie!!! IP: *.acn.waw.pl 21.07.05, 10:37
                          czytalam,no i co z tego ze byly juz;)
                          • Gość: jok Re: nurtujace pytanie!!! IP: 80.51.250.* 21.07.05, 11:57
                            skoro nalegasz to specjalnie dla ciebie napisze jeszcze raz :) moim zdaniem SGH jest lepsze od JSEMen, a co do europeistyki to bym się dobrze zastanowił bo niby tracisz rok ale mimo wszystko jesteś na SGH, też dostałem się na europeistyke (olimpiada) ale na pewno tam nie idę, opcjonalnie jak nie dostanę się na SGH to zostanie mi prawo na UW (nawet niezły wynik miałem - siedemdziesiątektóreś miejsce), poprawa matury za rok i ponowna rekrutacja na ESGIEH (wtedy też straciłbym rok :))
                            • Gość: T Re: nurtujace pytanie!!! IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 21.07.05, 12:00
                              czyli jednak esgieh!!! Dzieki za opinie JOK :D Oczywiscie na razie jest to tylko
                              czysta hipoteza, ale zawsze dobrze sie przymierzyc:D pozdr
                              • Gość: g Re: nurtujace pytanie!!! IP: *.acn.waw.pl 21.07.05, 14:12
                                czemu nie europeistyka?? jeszcze jestem na stosunkach ale euro ma 2 jezyki i
                                troszke bardziej konkretne przedmioty niz sm. za to hufiec to tak naprawde
                                strata roku a tak mam wydział dziennikarstwa i nauk politycznych (najbardziej
                                prestizowy wydział w tym zakresie w polsce;)
                                to nie jest moim zdaniem taka oczywista decyzja;)
                                • Gość: kitri zara umre z nerwow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:18
                                  qrna mam 227 i mam nadzieje ze dalam rade na pp!!!!!sie zastanawiam tez co
                                  wybrac w razie SHP...bo sie dostalam na UW na katedre jezykow specjalistycznych
                                  (ang+niem)i mam nadzieje dam rade na AE w poznaniu...to czekanie na wyniki
                                  wykonczy psychicznie!!!!

a jak np bym chciala studiowac dziennie na UW i byc w SHP daloby rade myslicie?
                                  nikt by sie nie plul????
                                  • Gość: s Re: zara umre z nerwow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.05, 17:05
                                    masz marne szanse na 285 pkt
                                    • Gość: g Re: zara umre z nerwow IP: *.acn.waw.pl 21.07.05, 18:08
                                      czy by sie plul...mam dokladnie ten sam problem tylko inny kierunek na uw. to
                                      co zrobisz w koncu?? kurde,ja nie mam pojecia co robic:/
                                      • Gość: bfd Re: zara umre z nerwow IP: *.rakow.pl 21.07.05, 20:00
                                        niewazne czy sie dostane czy nie jutro pije na umór!!!
                                • Gość: kaska Re: nurtujace pytanie!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 14:56
                                  na twoim miejscu poszlabym na Uw sama próbowalam na filo europy zach ale
                                  niestety nie udalo sie. Co do wyboru między europ a sm to zalezy co cie
                                  interesuje, jeśli chcesz sie bawić w ue to europeistyka ale jeśli szerzej
                                  dyplomacja, stosunki z Usa japonia chinami itd to oczywiście sm.
                                  • Gość: T WYNIKI JEDNAK JUTRO O 10:00 IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 21.07.05, 16:02
                                    TAK ZOSTALO NAPISANE NA WWW.SGH.WAW.PL :d
                                    • Gość: k Re: WYNIKI JEDNAK JUTRO O 10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:14
                                      i co jest stresik przed jutrem??

ja sie troszke denerwuje ... :/
                                      • Gość: kaska Re: WYNIKI JEDNAK JUTRO O 10:00 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 19:34
                                        ja planuje gdzie oblewać (zalewać) i czym :>
                                        • Gość: T POZOSTALA GODZINA OCZEKIWAN!!! IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 22.07.05, 08:40
                                          JAK NASTROJE ??
                                          • Gość: eszz Re: POZOSTALA GODZINA OCZEKIWAN!!! IP: *.aster.pl 22.07.05, 09:16
                                            nastroje straszne... spac nei moglam:/// wrrr...
                                            • Gość: iii Re: POZOSTALA GODZINA OCZEKIWAN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:39
                                              i co jaki byl prog w koncu? tzn ile punktow i ile to jest procent
                                              • agul86 Re: POZOSTALA GODZINA OCZEKIWAN!!! 22.07.05, 10:01
                                                ja tez nie moge spac juz bym chciala znac te cholerne wyniki po co oni nas tak
                                                przetrzymuja? sprawdzaja nasza odporonos na stres? czyli to jak bardzo jestesmy
                                                przedsiebiorczy? hahah
                                                • jok007 GDZIE TE WYNIKI 22.07.05, 10:08
                                                  ehhhhh, GDZIE TEN WYNIKI???
                                                  JAKI PRÓG???
                                                  • Gość: Lady A Re: GDZIE TE WYNIKI IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 22.07.05, 10:13
                                                    W internecie będą prawdopodobnie dzisiaj :) Przeczytaj jeszcze raz komunikat na www.sgh.waw.pl Pozdrawiam
                                                  • Gość: T juz jest prog!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 22.07.05, 10:14
                                                    280 wynosi !!! na 99% :D
                                                  • Gość: hh Re: GDZIE TE WYNIKI IP: *.rakow.pl 22.07.05, 10:14
                                                    zaraz tu padene!!!gdzie te wyniki!!!!od rana chodze jak niedoje..y!!!
                                                  • Gość: s Re: GDZIE TE WYNIKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.05, 11:14
                                                    Jakie hasło sieciowe trzeba wpisać? Moje własne dostępowe do konta nie działa..
                                                  • Gość: Lady A Re: GDZIE TE WYNIKI IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 22.07.05, 11:15
                                                    Są wyniki więc możecie już sprawdzać :) I napiszcie czy sie dostaliście i ile mieliście punktów. :)
                                                  • agul86 Re: GDZIE TE WYNIKI 22.07.05, 11:20
                                                    no jak na razie to sie nie da zalogowac
                                                    chyba ze juz dziala, a Ty juz sprawdzilas???
                                                  • Gość: Lady A Re: GDZIE TE WYNIKI IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 22.07.05, 11:22
                                                    Niestety ale ja jestem rocznik '87 i dopiero w przyszłym roku będę startować ale strasznie chciałabym wiedzieć jaki był próg ;)
                                                  • Gość: T juz dziala:D IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 22.07.05, 11:29
                                                    Dostalem sie:D:D:D prog rzeczywiscie 280 :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka