kasia1502 13.07.05, 14:57 Jak Wam poszło? Ja jestem zła, bo zabrakło mi 4 punktów. Jedno głupie pytanie. A szczęście było na wyciągnięcie ręki. Kurde... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oops Re: Psychologia UW - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:01 Głowa do góry może sie uda z odwołania ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Psychologia UW - wyniki IP: *.acn.waw.pl 13.07.05, 15:27 mam tak samo. :(((( Jedno pytanie! A z odwolania sie nie uda na pewno, bo nie jestem nawet na liscie rezerwowych :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Psychologia UW - wyniki IP: *.net-serwis.pl 13.07.05, 15:37 A ja z tego testu miałam tylko44!!! Niestety nie udało się. Pocieszam się myślą że już wczesniej dostałam się na SGGW. Grztuluję tym którzy sie dostali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia1502 Re: Psychologia UW - wyniki IP: *.aster.pl 13.07.05, 16:10 Dużo osób ma lepsze wyniki ode mnie, więc nie sądzę żeby się udało. Zresztą psychologia to nie jest kierunek, z którego zrezygnuje dużo osób. A nawet jeśli będą takie przypadki to od razu na ich miejsce wskoczą Ci z rezerwowej. No cóż... Gratuluję tym, którzy się dostali. Btw. zauważyliście, że były bardzo niskie wyniki z tego testu? Najlepsza osoba miala chyba 72 ptk. Odpowiedz Link Zgłoś
moniula18 Re: Psychologia UW - wyniki 13.07.05, 16:25 a moja kolezanka miala 76 pkt z testu i sie dostala i JESTEM Z NIEJ DUMNA! :) GRATULUJE wszystkim ktorzy sie dostali! Odpowiedz Link Zgłoś