Dodaj do ulubionych

DOSTAŁAM SIĘ!

13.07.05, 20:50
Pierwsze moje wyniki. Już się nie mogłam doczekać! Teraz przyjdzie czas
wyborów...
Obserwuj wątek
    • Gość: fal_len Re: DOSTAŁAM SIĘ! IP: *.mohan / *.mohan.net.pl 13.07.05, 21:00
      gratulujemy nagrody prześlemy pocztą i prosimy nie zaśmiecać forum bo wiele już
      takich postów było. .rozumiem że twoja radość jest wyjątkowa jednak mimo
      wszystko opanuj swoją chęć zdołowania nas jeszcze bardziej, bo w moim wypadku
      to ju niemożliwe :/
      • ana7777 Re: DOSTAŁAM SIĘ! 13.07.05, 21:03
        Ależ nie martw się na pewno się dostaniesz. Jak ja czekałam na wyniki a
        większość już miała i tak pisała to też się trochę, nazwijmy to złościłam, ale
        teraz sama jestem szczęśliwa. Jestem pewna, że sam jeszcze napiszesz - jestem
        szczęśliwy - dostałem się!
        • Gość: khamill Re: DOSTAŁAM SIĘ! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 12:22
          to byla ona...maly szczegol:).....
          • Gość: fal_len Re: DOSTAŁAM SIĘ! IP: *.mohan / *.mohan.net.pl 14.07.05, 16:28
            khamil! wszystko psujesz!! a już myślałam że ją w sobie rozkocham :P a jeśli
            chodzi o te studia to się zastanawiam czy chcę się dostać.. kolejny rok bez
            perspektyw w tym badziewnym kraju :/ myślę poważnie nad wyjazdem :/
            • Gość: ana7777 Re: DOSTAŁAM SIĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:35
              Hm no to sory za pomyłkę...
              • Gość: fal_len Re: DOSTAŁAM SIĘ! IP: *.mohan / *.mohan.net.pl 14.07.05, 16:44
                a nieszkodzi naprawdę przypuszczam że zmylił cię longin i mój cięty język :P
                sorki taka już jestem.. a może wreszcie powiedz na co się dostałaś :P??
            • Gość: khamill Re: DOSTAŁAM SIĘ! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 18:52
              taak...i kolejny raz Ci sie nie udalo...ale nie martw sie...kiedys sie uda:)...
        • Gość: pytalski Re: DOSTAŁAM SIĘ! IP: *.fobos.net.pl 14.07.05, 12:23
          a gdzie i na co?
    • Gość: up Re: DOSTAŁAM SIĘ! IP: *.mohan / *.mohan.net.pl 14.07.05, 18:32
      up
    • Gość: Martha 11110 Re: DOSTAŁAM SIĘ! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 19:13
      prosze nie doluj ludzi. Ja mialam najwyzzy wynik na wstepnym i mnie nie
      przyjeli z powodu zajecia wszystkich miejsc przez nową mature. To dopiero ból.
      Zdalas swietnie ale pierwszensteo maja obiboki z nowej matury. Ale porabana ta
      Polska
      • Gość: słonko do marthy IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:43
        a skad wiesz ze jestem obibokiem (pisalam nowa mature) nie masz prawa mnie
        oceniac, nawet mnie nie znasz. Przykro mi ze sie nie dostalas i rekrutacja w
        wielu miejscach nie byla sprawiedliwa, ale nie musisz swojej frustracji wylewac
        np. na mnie (bo ocenilas wszystkich nowych maturzystow, a ja tez do nich naleze
        i wcale nie mialam innego wyboru)
        • Gość: :/ Re: do marthy IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 16.07.05, 19:50
          no jak to! przeciez moglas sie urodzic rok wczesniej!
          zenada z takim ocenianiem.
          Ci co pisali stara mature mysla, ze nam latwiej bylo przez nowa. otoz nie! Wy
          mowicie, ze my jestesmy debilami itd. obiboki itp.
          my rownie dobrze mozemy powiedziec, ze osoby zdajace stara mature nie musialy
          za duzo umiec w wiekszosci szkol, w koncu Wasi nauczyciele sprawdzali Wasze
          prace. a nam jacys obcy.

takie pierdoly to mozna sobie gadac. to nie nasza Wina, ani Wasza, wiec nie
          widze sensu we wzajemnym oskarzaniu sie :/
    • 7u8 ile miałaś % rekrutacyjnych? 16.07.05, 20:01
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka