straszydelko 14.07.05, 10:19 wie ktos cos na temat wynikow rekrutacji na SlAM-konkretnie na lekarski do Zabrza(jakies terminy, progi, cokolwiek;)?? probuje sie dodzwonic do dziekanatu,ale nie moge:(( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorka Re: wyniki na ŚlAM IP: 212.244.115.* 14.07.05, 10:58 ja sie dodzwonilam- ale na lekarski w katowicach- wyniki beda wywieszone dopiero w sobote ok 13... :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: wyniki na ŚlAM IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:16 dzwonilam do dziekantu/ w zabrzu !/ i mila pani powiedzila, ze jutro o 12 beda wiedziec, kiedy beda wyniki, ale nie wyklucza, ze beda nawet w piatek:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomka Re: wyniki na ŚlAM IP: *.crowley.pl 14.07.05, 11:33 no ja jestem ciekawa kiedy podadza wyniki na farmacje tzn o ktorej godz bo ponoc dzisaj maja byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demolkaaa Re: wyniki na ŚlAM IP: *.crowley.pl 14.07.05, 14:42 wiecie może coś nowego, bo ja tu powoli już wariuje,dzwonię do dziekanatu i cały czas słyszę my jeszce nic nie wiemy ,to kiedy będą wiedzieć za rok??? Pozdrawiam wszystkich oczekujących. Odpowiedz Link Zgłoś