Dodaj do ulubionych

UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI

14.07.05, 12:57
cześć.
kto z Was złożył dokumenty na tą uczelnię?
jakie kierunki wybraliście?
ja złożyłam na filologię polską.
20.07 będą wyniki.
wpisujcie się!
Obserwuj wątek
    • Gość: hej Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:02
      ja składałam na pedagogike socjalna i resocjalizacyjna, nie bede na ogfłoszeniu
      wyników bo jestem z opola, to za daleko:/ nie wiesz moze czy oni udzielaja
      informacji przez telefon o wynikach??
      • kotka_behemotka Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 14.07.05, 13:07
        dziś dzwoniłam i pani powiedziala mi o terminie wyników.
        sądzę, że będą informować telefonicznie.
        ja mieszkam 600km od Szczecina i nie mam zamiaru jechac po to by zobaczyć listę.
        to byłby absurd!
        a tak w ogóle to nigdy jeszcze tam nie byłam:)
    • Gość: oops Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:05
      moja znajoma również złożyła na filologie polską, ale nie mam pojęcia jakie
      miała wyniki z matury. Jak ją znam to bardzo dobre :) Może sie spotkacie w
      październiku :P
      • kotka_behemotka Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 14.07.05, 13:08
        miejmy nadzieje:)
        bardzo bym chciałam:)
        tylko przeraża mnie ta odległość:/
        nikogo tam nie znam, będę sama jak palec :(((((((((((
        • tula18 Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 15.07.05, 11:39
          nie martw sie ja tez mam daleko do Szczecina!!!! a dokaldnie 770 kilosow!!!!
          :):):) i tez sie boje ze bede sama jak palec....... DAMY RADE!!!:)
          • kotka_behemotka Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 15.07.05, 11:43
            pocieszające:)
            a na co złożyłaś/eś?
            • tula18 Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 15.07.05, 12:07
              hehe no nie zlozylam na uniwerek....ale na akademie medyczna:) na
              stomatologie... ale tak weszlam tutaj zeby zobaczyc jak duzo ludzi jest z innych
              miast:):):):)
      • Gość: Velika Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: 80.51.235.* 14.07.05, 13:11
        Ja składałam papiery na prawo,ale nie jest to moja wymarzona uczelnia. Mieszkam
        dość daleko od szczecina, gdzieś 400 km i chyba będę musiała czekać aż mi
        przyślą zawiadominie o tym czy się dostałam czy nie. Wyniki miałam całkiem
        niezłe więc prawdopodobnie się dostanę:D
        • kotka_behemotka Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 14.07.05, 13:14
          czyli też listownie bedziemy informowani o wynikach?
        • Gość: kasia Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:49
          Ja też na prawo. Mnie wyszło 79,5 pkt, a Tobie
    • Gość: gosc Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:40
      ja zlozylem na pedagogike, wie ktos moze ile jest chetnych na jedno miejsce?
    • Gość: up Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:34
      up up
    • kotka_behemotka Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 15.07.05, 10:30
      up
      • Gość: gosik Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:14
        startuje na prawo i po przeliczeniu mam 93,6 pkt.
        pozdrawiam
    • Gość: up Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:21
      up
    • Gość: igor Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.czarne.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 22:26
      jeżeli składasz na filologię polską to wypadało by wiedzieć że poprawnie
      szrajbuje się "tę uczelnię" a nie "tą..." :D
      pozdr
    • Gość: up Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:49
      up up
      • saskyaa Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 20.07.05, 08:45
        no ja też będę studiować w Szczecinie :) na prawo się wczoraj dostałam ufff :>
        to też nie jest moja wymarzona uczelnia, ale przy tej głupiej rekrutacji jestem
        zadowolona, że dostałam się gdziekolwwiek!!! do zobaczenia w paźdzerniku!!! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka