kotka_behemotka 14.07.05, 12:57 cześć. kto z Was złożył dokumenty na tą uczelnię? jakie kierunki wybraliście? ja złożyłam na filologię polską. 20.07 będą wyniki. wpisujcie się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hej Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:02 ja składałam na pedagogike socjalna i resocjalizacyjna, nie bede na ogfłoszeniu wyników bo jestem z opola, to za daleko:/ nie wiesz moze czy oni udzielaja informacji przez telefon o wynikach?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_behemotka Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 14.07.05, 13:07 dziś dzwoniłam i pani powiedziala mi o terminie wyników. sądzę, że będą informować telefonicznie. ja mieszkam 600km od Szczecina i nie mam zamiaru jechac po to by zobaczyć listę. to byłby absurd! a tak w ogóle to nigdy jeszcze tam nie byłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oops Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:05 moja znajoma również złożyła na filologie polską, ale nie mam pojęcia jakie miała wyniki z matury. Jak ją znam to bardzo dobre :) Może sie spotkacie w październiku :P Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_behemotka Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 14.07.05, 13:08 miejmy nadzieje:) bardzo bym chciałam:) tylko przeraża mnie ta odległość:/ nikogo tam nie znam, będę sama jak palec :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tula18 Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 15.07.05, 11:39 nie martw sie ja tez mam daleko do Szczecina!!!! a dokaldnie 770 kilosow!!!! :):):) i tez sie boje ze bede sama jak palec....... DAMY RADE!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_behemotka Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 15.07.05, 11:43 pocieszające:) a na co złożyłaś/eś? Odpowiedz Link Zgłoś
tula18 Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 15.07.05, 12:07 hehe no nie zlozylam na uniwerek....ale na akademie medyczna:) na stomatologie... ale tak weszlam tutaj zeby zobaczyc jak duzo ludzi jest z innych miast:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Velika Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: 80.51.235.* 14.07.05, 13:11 Ja składałam papiery na prawo,ale nie jest to moja wymarzona uczelnia. Mieszkam dość daleko od szczecina, gdzieś 400 km i chyba będę musiała czekać aż mi przyślą zawiadominie o tym czy się dostałam czy nie. Wyniki miałam całkiem niezłe więc prawdopodobnie się dostanę:D Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_behemotka Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 14.07.05, 13:14 czyli też listownie bedziemy informowani o wynikach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:49 Ja też na prawo. Mnie wyszło 79,5 pkt, a Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:40 ja zlozylem na pedagogike, wie ktos moze ile jest chetnych na jedno miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:34 up up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:14 startuje na prawo i po przeliczeniu mam 93,6 pkt. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:21 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.czarne.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 22:26 jeżeli składasz na filologię polską to wypadało by wiedzieć że poprawnie szrajbuje się "tę uczelnię" a nie "tą..." :D pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:49 up up Odpowiedz Link Zgłoś
saskyaa Re: UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI 20.07.05, 08:45 no ja też będę studiować w Szczecinie :) na prawo się wczoraj dostałam ufff :> to też nie jest moja wymarzona uczelnia, ale przy tej głupiej rekrutacji jestem zadowolona, że dostałam się gdziekolwwiek!!! do zobaczenia w paźdzerniku!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś