agata399 21.02.06, 13:53 W 7tyg. ciąży zdiagnozowano u mnie pusty pęcherzyk ciążowy i miałam zrobiony zabieg, powiedzcie, czy komuś przydarzył się podobny problem i czy udało mu się normalnie zajść w ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia333 Re: Pusty pęcherzyk ciążowy 21.02.06, 17:38 Miałam rok temu pusty pęcherzyk ciążowy. Do tej pory nie mogę zjść w ciążę a oboje jesteśmy zdrowi. Nie wiem gdzie tkwi przyczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
betis4 Re: Pusty pęcherzyk ciążowy 21.02.06, 21:51 Hej,ja też miałam pusty pęcherzyk 3 lata temu.W ciąże też nie mogę zajść od tamtej pory,ale wiem ,że innym osobom się to udało.Moja koleżanka zaszła w ciąże pół roku po zabiegu i teraz ma zdrowego synka.Więc głowa do góry,to się bardzo często teraz zdarza kobietom i nie ma wpływu na następną ciąże. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Pusty pęcherzyk ciążowy 22.02.06, 06:37 zrób koniecznie badania na poziom hormonów, choroby odzwierzęce i nasionka, o ile nie badaliście tego przed staraniami. u mnie zawinila niedomoga lutealna, cytomegalia i bakteria w nasieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
oluszka78 Re: Pusty pęcherzyk ciążowy 22.02.06, 13:15 Witajcie dziewczyny!!! Tka samo jak u Was i u mnie stwierdzono pusty pęcherzyk płodowy. Było to prawie dwa lata temu w wakacje. Niestety od tamtej pory staramy się z mężem o dzidzię, jednak z mizernym skutkiem. Zrobiliśmy badania: nasionek, hormonów i wszystko jest ok. W tym tygodniu jestem umówiona na HSG- to ostatnie badanie jakie muszę wykonać przed wizytą u lekarza, który zajmuje się leczeniem bezpłodności. Wybieram się do niego bo myślę, że 2 lata to już trochę za długo. Odpowiedz Link Zgłoś