czapeczka.elfa 16.07.05, 18:30 Wiem ze robie sie juz nudna, ale znowu zadam to pytanie- czy sa juz gdzies listy na iberystyke uw? sa na wydziale? widzial je ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fragola Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: 62.233.181.* 16.07.05, 18:34 ja czekam na italianistykę i wiesz co, myślę, że równie szybko, albo nawet szybciej będą w necie, tyle że teraz nawet strona z osobistym kontem nie chce się otworzyć:/ Odpowiedz Link Zgłoś
czapeczka.elfa Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW 16.07.05, 18:37 No wlasnie :/ a ja juz nie wyrabiam z nerwow... Na italianistyce napisali na stronie ze beda 18 wieczorem. Na iberystyce ani sloweczka na ten temat- pewnie chca wprowadzic element niepewnosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 18:59 hej, a z jakimi wynikami startujecie? ja juz chyba nawet nie mam co gryzc paznokci bo i tak na nic sie to zda przy ponad 20 osobach na miejce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:00 ja też. A tak marzyła mi się filologia włoska :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 20:02 i mi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolamartinez Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 20:05 prog na iberystyke jest okolo 365 pkt ja mam 357 i sie nie dostalam jestem zalamana :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszłastudentka Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:07 o kurde już nie mam żadnych szans na Italianistyke ;((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 20:08 A GDZIE JEST LISTA NA IBERYSTYKE!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola_martinez Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 20:12 lista na iberystyke byla wywieszona juz wczraj w instytucie iberystyki na Oboznej.. listy z italianistyki jeszce nie bylo jak ja tam bylam i prawdopodobnie bedzie w poniedzialek. jestem zalamana bo prog jest Bardzo wysoki! mam 96 i 94 z matury i 84 z testu co daje 357 pkt. jestem ok. 90-ta na 1100 kandydatow a tylko te pierwsze 54 osoby sie dostaja... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :((( Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:15 Stresujesz mnie jeszcze bardziej. Ja mam tylko 296 pkt :( Jestem naprawdę załamana. Nie wiem co mam zrobić :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 20:14 365 to prog na dzienne czy zeby w ogole sie dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 20:14 a w ktorym miejscu wisiala ta lista??? ja tam bylam i nic nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 20:27 Heeeeej, czy ta lista wisiala wewnatrz budynku? ja bylam tam wieczorem i instytut byl zamkniety, a na zewnatrz nic nie bylo... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola_martinez Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 20:38 lista wisi w srodku na pierwszym piętrze. te (okolo-bo dokladnie nie pamietam) 365 punktow to prog na dzienne. ja teoretycznie na wieczorowe sie jeszce akurat zalapuje wiec na wiczorowe prog wynosi 357. mam nadzieje ze troche osob jeszce zrezygnuje to napisze odwolanie ale watpie ze to cos da... Odpowiedz Link Zgłoś