Dodaj do ulubionych

LISTY NA IBERYSTYKE UW

16.07.05, 18:30
Wiem ze robie sie juz nudna, ale znowu zadam to pytanie- czy sa juz gdzies
listy na iberystyke uw? sa na wydziale? widzial je ktos?
Obserwuj wątek
    • Gość: fragola Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: 62.233.181.* 16.07.05, 18:34
      ja czekam na italianistykę i wiesz co, myślę, że równie szybko, albo nawet
      szybciej będą w necie, tyle że teraz nawet strona z osobistym kontem nie chce
      się otworzyć:/
    • czapeczka.elfa Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW 16.07.05, 18:37
      No wlasnie :/ a ja juz nie wyrabiam z nerwow... Na italianistyce napisali na
      stronie ze beda 18 wieczorem. Na iberystyce ani sloweczka na ten temat- pewnie
      chca wprowadzic element niepewnosci ;)
    • Gość: mi Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 18:59
      hej, a z jakimi wynikami startujecie? ja juz chyba nawet nie mam co gryzc
      paznokci bo i tak na nic sie to zda przy ponad 20 osobach na miejce...
      • Gość: smutna Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:00
        ja też. A tak marzyła mi się filologia włoska :(((((((((
        • Gość: mi Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 20:02
          i mi:(
          • Gość: lolamartinez Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 20:05
            prog na iberystyke jest okolo 365 pkt ja mam 357 i sie nie dostalam jestem
            zalamana :(
            • Gość: niedoszłastudentka Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:07
              o kurde już nie mam żadnych szans na Italianistyke ;(((((((((((((((((
            • Gość: ja Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 20:08
              A GDZIE JEST LISTA NA IBERYSTYKE!?
              • Gość: lola_martinez Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 20:12
                lista na iberystyke byla wywieszona juz wczraj w instytucie iberystyki na
                Oboznej.. listy z italianistyki jeszce nie bylo jak ja tam bylam i
                prawdopodobnie bedzie w poniedzialek. jestem zalamana bo prog jest Bardzo
                wysoki! mam 96 i 94 z matury i 84 z testu co daje 357 pkt. jestem ok. 90-ta na
                1100 kandydatow a tylko te pierwsze 54 osoby sie dostaja... :(
                • Gość: :((( Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:15
                  Stresujesz mnie jeszcze bardziej. Ja mam tylko 296 pkt :( Jestem naprawdę
                  załamana. Nie wiem co mam zrobić :(
            • Gość: mi Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 20:14
              365 to prog na dzienne czy zeby w ogole sie dostac?
    • Gość: ja Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 20:14
      a w ktorym miejscu wisiala ta lista??? ja tam bylam i nic nie widzialam
    • Gość: ja Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 20:27
      Heeeeej, czy ta lista wisiala wewnatrz budynku? ja bylam tam wieczorem i
      instytut byl zamkniety, a na zewnatrz nic nie bylo... :(((
      • Gość: lola_martinez Re: LISTY NA IBERYSTYKE UW IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 20:38
        lista wisi w srodku na pierwszym piętrze. te (okolo-bo dokladnie nie pamietam)
        365 punktow to prog na dzienne. ja teoretycznie na wieczorowe sie jeszce akurat
        zalapuje wiec na wiczorowe prog wynosi 357. mam nadzieje ze troche osob jeszce
        zrezygnuje to napisze odwolanie ale watpie ze to cos da...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka