velika 18.07.05, 09:14 Trochę wysoko. Zabrakło mi 7 pkt:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koontrowersyjna Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:23 na politologie prog byl 90%... zwazywszy ze UMK jest daleko w rankingu polityki dot. wlasnie tego kierunku, zastanawiam sie skad oni biora tch ludzi. faktem st ze maja malo miejsc, bo tylko 80. na szczescie dostalam sie na UMCS wiec Torun ktory byl asekuracyjny wcale nie okazal sie taki asekuracyjny:P mialam 88,4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 18.07.05, 09:23 to wina staromaturzystów, którzy okupują teraz uczelnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikora Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:28 zabraklo mi 0.9. ach ta stara matura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kah Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 18.07.05, 09:28 mi zabraklo 0.6 punktu, brawa dla staromaturzystow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koontrowersyjna Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:30 Ale najzabawniejsze jest to, ze: na UW dostalabym sie na nauki polityczne bez problemu, gdybym uiscila oplate rekrutacyjna, nie zrobilam tego gdyz nie maja interejacej mnie sepcjalizacji. Zlozylam wiec na 2ga w polsce uczelnie politolog. UMCS i tam sie dostalam i asekuracyjnie na uczelnie na 9. miejscu, a tam prog 90% :D gdzie sens a gdzie logika? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikora Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:38 ciekawe, ilu jest nowych maturzystow wsrod studentow prawa UMK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anex Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 18.07.05, 09:38 no własnie napisałam, że praktycznie nie mamy szans ze staromaturzystami, którzy wyciągają swoje "piekne " świadetwa z 6 i 5:/ to idiotyzm, najwyżej teraz pociągnę stosunki, a za rok spróbuje jeszcze raz. -> saga sikora: jak z Twoimi stosunkami miedzynar. na jakim miejscu jesteś w końcu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikora Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:43 w koncu to zniknal mi ranking globalny-sa tylko moje punkty i prog.to chyba dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo_cogito Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:43 Kontrowersyjne gratuluje dostania się na politologię na UMCS :) Ja niestety się nie załapałem... Miałem 147, 7 a próg podobno wynosi 148... No cóż, pozostało studiowanie na UKSW :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koontrowersyjna Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.lcs.net.pl / 195.205.150.* 18.07.05, 10:41 dzieki:) UMCS bylo moim marzeniem i sie spelnilo:) zadne tam UW czy UJ tylko odlegly ode mnie o 300km Lublin ze swoja bajeczna specjalizacja dziennikarska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:10 A mi komisja rekrutacyjna z UMK nie policzyla 10,6 pkta (dwa razy sprawdzalem: i na "piechote" - kalkulatorem, i tym przelicznikiem w Excelu, ktory ktos zrobil). Gdyby dobrze policzyli, dostalbym sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikora Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:28 no to skladaj odwolanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:35 A wiecie, w czym jest problem. Nie policzyli mi rozszerzenia z jezyka, gdyz zdawalem dwa jezyki: niemiecki jako obowiazkowy na podstawie i ang. jako dodatkowy - czyli podstawa i rozszerzenie. Oni powiedzieli, ze licza tylko OBOWIAZKOWY jezyk (czyli moj niemiec, a tam nie zdawalem rozszerzenia, wiec za niego 0 punktow). Nie liczy sie, ze ang. zdawalem rozsz.,z ktorego uzyskalbym te 9,4 pkta. A na stronach nigdzie nie ma, ze jezyk ma byc jako obowiazkowy badz dodatkowy. Paranoja! Ale mysle, ze wszystko pozytywnie sie rozwiaze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: numlock Re: UMK-prawo próg 88!! IP: 82.160.76.* 18.07.05, 12:08 A nie wiecie może jak to jest na Umk z wolnymi słuchaczami? Czy trzeba miec zblizona liczbe punktow do progu, żeby się dostać czy po prostu przyjmuja w ramach limitu? Odpowiedz Link Zgłoś
cailte Re: UMK-prawo próg 88!! 18.07.05, 14:33 no, mi zabrakło 0,2 pkta. jestem w szoku, byłam prawie pewna, że z moimi wynikami z matury nie ma bata żeby się nie dostać. na moje szczęście jestem już na USiu. niech ktoś sprawdzi ilu się dostało staromaturzystów, bo mnie to ciekawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erh Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 18.07.05, 14:52 zaloże sie że z 70% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikora Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:36 tez mnie to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 17:48 ale sie porobilo, na moim koncie internetowym na UMK napisali ze zajełam miejsce w przedziale 60-63 w skali 200, tymczasem na UW jestem w pierwszej 50 na 400 osób, wiec chyba jest tu cos nie tak. wyglada na to, ze nie było zandego limitu dla staromaturzystów. dziwactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaania prawo zaoczne IP: *.ARMnet.Torun.PL 18.07.05, 17:55 na prawo na zaoczne przyjmuja zazwyczaj wszystkich chetnych. TAk przynajmniej w zeszlym roku bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: prawo zaoczne IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 20.07.05, 08:14 czy duzo osob rezygnuje z prawa UMK??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekavsky Odwołanie IP: *.legnet.optimedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 08:51 Mam 85 pkt. Warto składać odwołanie??? Odpowiedz Link Zgłoś