Dodaj do ulubionych

UMK-prawo próg 88!!

18.07.05, 09:14
Trochę wysoko. Zabrakło mi 7 pkt:P
Obserwuj wątek
    • Gość: koontrowersyjna Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:23
      na politologie prog byl 90%... zwazywszy ze UMK jest daleko w rankingu polityki
      dot. wlasnie tego kierunku, zastanawiam sie skad oni biora tch ludzi. faktem st
      ze maja malo miejsc, bo tylko 80. na szczescie dostalam sie na UMCS wiec Torun
      ktory byl asekuracyjny wcale nie okazal sie taki asekuracyjny:P mialam 88,4
      • Gość: an Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 18.07.05, 09:23
        to wina staromaturzystów, którzy okupują teraz uczelnie
        • Gość: sikora Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:28
          zabraklo mi 0.9. ach ta stara matura
        • Gość: kah Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 18.07.05, 09:28
          mi zabraklo 0.6 punktu, brawa dla staromaturzystow
    • Gość: koontrowersyjna Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:30
      Ale najzabawniejsze jest to, ze: na UW dostalabym sie na nauki polityczne bez
      problemu, gdybym uiscila oplate rekrutacyjna, nie zrobilam tego gdyz nie maja
      interejacej mnie sepcjalizacji. Zlozylam wiec na 2ga w polsce uczelnie
      politolog. UMCS i tam sie dostalam i asekuracyjnie na uczelnie na 9. miejscu, a
      tam prog 90% :D gdzie sens a gdzie logika? :P
      • Gość: sikora Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:38
        ciekawe, ilu jest nowych maturzystow wsrod studentow prawa UMK
      • Gość: anex Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 18.07.05, 09:38
        no własnie napisałam, że praktycznie nie mamy szans ze staromaturzystami,
        którzy wyciągają swoje "piekne " świadetwa z 6 i 5:/
        to idiotyzm, najwyżej teraz pociągnę stosunki, a za rok spróbuje jeszcze raz.
        -> saga sikora: jak z Twoimi stosunkami miedzynar. na jakim miejscu jesteś w
        końcu?:)
        • Gość: sikora Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:43
          w koncu to zniknal mi ranking globalny-sa tylko moje punkty i prog.to chyba
          dobrze:)
      • Gość: mateo_cogito Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:43
        Kontrowersyjne gratuluje dostania się na politologię na UMCS :) Ja niestety się
        nie załapałem... Miałem 147, 7 a próg podobno wynosi 148... No cóż, pozostało
        studiowanie na UKSW :)
        • Gość: koontrowersyjna Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.lcs.net.pl / 195.205.150.* 18.07.05, 10:41
          dzieki:) UMCS bylo moim marzeniem i sie spelnilo:) zadne tam UW czy UJ tylko
          odlegly ode mnie o 300km Lublin ze swoja bajeczna specjalizacja dziennikarska:)
    • Gość: Ehh Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:10
      A mi komisja rekrutacyjna z UMK nie policzyla 10,6 pkta (dwa razy sprawdzalem:
      i na "piechote" - kalkulatorem, i tym przelicznikiem w Excelu, ktory ktos
      zrobil). Gdyby dobrze policzyli, dostalbym sie.
      • Gość: sikora Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:28
        no to skladaj odwolanie
        • Gość: Ehh Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:35
          A wiecie, w czym jest problem. Nie policzyli mi rozszerzenia z jezyka, gdyz
          zdawalem dwa jezyki: niemiecki jako obowiazkowy na podstawie i ang. jako
          dodatkowy - czyli podstawa i rozszerzenie. Oni powiedzieli, ze licza tylko
          OBOWIAZKOWY jezyk (czyli moj niemiec, a tam nie zdawalem rozszerzenia, wiec za
          niego 0 punktow). Nie liczy sie, ze ang. zdawalem rozsz.,z ktorego uzyskalbym
          te 9,4 pkta. A na stronach nigdzie nie ma, ze jezyk ma byc jako obowiazkowy
          badz dodatkowy. Paranoja! Ale mysle, ze wszystko pozytywnie sie rozwiaze:-)
    • Gość: numlock Re: UMK-prawo próg 88!! IP: 82.160.76.* 18.07.05, 12:08
      A nie wiecie może jak to jest na Umk z wolnymi słuchaczami? Czy trzeba miec
      zblizona liczbe punktow do progu, żeby się dostać czy po prostu przyjmuja w
      ramach limitu?
      • cailte Re: UMK-prawo próg 88!! 18.07.05, 14:33
        no, mi zabrakło 0,2 pkta. jestem w szoku, byłam prawie pewna, że z moimi
        wynikami z matury nie ma bata żeby się nie dostać. na moje szczęście jestem już
        na USiu. niech ktoś sprawdzi ilu się dostało staromaturzystów, bo mnie to ciekawi...
        • Gość: erh Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 18.07.05, 14:52
          zaloże sie że z 70%
          • Gość: sikora Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:36
            tez mnie to interesuje
            • Gość: marta Re: UMK-prawo próg 88!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.05, 17:48
              ale sie porobilo, na moim koncie internetowym na UMK napisali ze zajełam
              miejsce w przedziale 60-63 w skali 200, tymczasem na UW jestem w pierwszej 50
              na 400 osób, wiec chyba jest tu cos nie tak. wyglada na to, ze nie było zandego
              limitu dla staromaturzystów. dziwactwo
              • Gość: aaania prawo zaoczne IP: *.ARMnet.Torun.PL 18.07.05, 17:55
                na prawo na zaoczne przyjmuja zazwyczaj wszystkich chetnych. TAk przynajmniej w
                zeszlym roku bylo
                • Gość: eee Re: prawo zaoczne IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 20.07.05, 08:14
                  czy duzo osob rezygnuje z prawa UMK???
    • Gość: Ciekavsky Odwołanie IP: *.legnet.optimedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 08:51
      Mam 85 pkt. Warto składać odwołanie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka