Dodaj do ulubionych

***PSYCHOLOGIA****UG*****

18.07.05, 21:05
Wiem, wiem - wyniki w środe. Ale piszcie ile macie punktów i kto ewentualnie
zrezygnuje...Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 18.07.05, 21:35
      Ja mam ok 75 punktow. Mysle, ze sie nie dostane, bo na innych, mniej obleganych
      kierunkach rowniez mnie nie przyjeto :/
      • Gość: ..... Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 18.07.05, 21:38
        Hmmmm a mozesz napisac,ktore sa mniej oblegane bo jak na razie wszedzie jest
        koszmarnie.
        • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 18.07.05, 21:45
          Tak, to fakt. Skladalam jeszcze na filologie angielska i polska w pewnym sensie
          asekuracyjnie, ale niestety...nie dostalam sie :(
          • aania19 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 18.07.05, 21:48
            Ja już dostałam się na pedagogike, ale to jak mówisz była asekuracja.Chciałam
            na psychologie, ale tak jak mówicie "ZA WYSOKIE PROGI"....Smutne
            • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 18.07.05, 21:53
              ania, a ile tobie wychodzi punktow?
              • aania19 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 18.07.05, 21:56
                Pewnie nie będzie szans, bo mi wychodzi 70. Szkoda...A jak myślisz jaki będzie
                próg?
                • Gość: ..... Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 18.07.05, 22:03
                  Na wszystkie filologie prog byl ponad 80,angielska pamietam dokladnie
                  88.Ekonomiczne mialy lzej od 70 pewne przyjecie a 63 daje jeszcze
                  szanse.POzostala jeszcze psychologia i nauki spoleczne hmmmm bardzo jestem
                  ciekawa jak to wypadnie.
                  • Gość: jjj Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:08
                    na kulturoznawstwo chyba 90... w każdym razie 60 osoba i kilka za nią miało 90,
                    a taki był limit, więc pewnie taki był próg.
                • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 18.07.05, 22:03
                  Wczesniej myslalam, ze jest jakas szansa, zeby sie dostac, ale po zobaczeniu
                  wynikow na innych kierunkach, to juz nie mam zludzen. Wszystko przez
                  staromaturzystow ktorzy zawyzaja prog, bo w ich przypadku brane sa pod uwage
                  oceny ze swiadectwa szkolnego :( Podejrzewam, ze prog bedzie ok 80, moze nawet 85..
                  • Gość: ....... Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 18.07.05, 22:05
                    Dokladnie przelicznik dla staro-maturzystow na ug jest bardzo korzystny.
                    • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 18.07.05, 22:08
                      co prawda pisalam o tych absurdalnych zasadach rekrutacji na ug juz jakies
                      poltora miesiaca temu, kiedy byla jeszcze jakas szansa na protestowanie, ale
                      wtedy nikt mi nie wierzyl, ze tak bedzie naprawde :)
                    • Gość: ....... Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 18.07.05, 22:10
                      Na ug nawet odwolan nie ma co pisac,cholernie malo miejsc a chetnych od groma.
      • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:33
        rzecznik praw ucznia i rzecznik praw obywatelskich tez pewnie nie pomoze co?
        ciekawe to teraz przeprosi maturzystow '86... heh
    • Gość: mazury Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:09
      no to i tak macie wyniki wyzsze niz ja. myslalam ze dobrze zdalam mature, ale
      widac ze to pojecie wzglende...na psycho nie mam co liczyc :((((((((( i na
      morze....ehhh fajnie by sie studiowalo...:(
      • Gość: ...... Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 18.07.05, 22:12
        No widzisz a mi sie Olsztyn marzyl:)
      • Gość: Aania19 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:19
        Do mazury:a ile masz punktów że nie widzisz dla siebie szans?
        • Gość: mazury Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:23
          do 70 nie dobije napewno... mam indeks na bio na UWM...i chyba w olsztynie
          wyladuje. a ty czemu w takim razie do olsztyna nie idziesz?
          • Gość: Aania19 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:33
            Wolę Gdańsk, no i jestem już na liście pedagogiki. Do Olsztyna nie składałam.
            Mimo wszystko życzę powodzenia
    • Gość: ....... Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 18.07.05, 22:13
      A jestem z Gdanska:)
      • kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 18.07.05, 22:15
        i co w olsztynie? bio ,chemia? i czemu olsztyn???? i az marzyl???/ podmianka/ :>
      • kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 18.07.05, 22:17
        *oddam indeks z uwm za psycho nad morzem hehehehe
        • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 18.07.05, 22:39
          a jakie przedmiot zdawaliscie na maturce oprocz polskiego i jezyka? ja biol. i hist.
          • Gość: Aania19 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:44
            Ja zdawałam jeszcze biole i matme. Tak samo ciekawe połączenie jak biola i
            hista:))))
            • Gość: kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:45
              ja tez biole i matme...i dzieki matmie zeganm sie z pscyho hehe
              • Gość: Aania19 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:48
                Podzielam twoje zdanie.Biola poszła mi bardzo dobrze, ale matma już gorzej. A
                jeśli to nie tajemnica ile masz punktów? A tak swoją drogą myślałam że
                niewiele osób połączy na maturze biologie i matme:))hehe
                • Gość: kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:08
                  oj duzo duzo tak polaczylo na swoje nieszczescie.nie wiem ile mam punktow bo nie
                  liczylam jeszcze. miedzy 60 a 70 raczej
                  • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 19.07.05, 09:39
                    up
                    • Gość: Mikasia Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:21
                      Może są już jakieś przecieki o progu? Nie wiecie czy może wyniki będą jeszcze
                      dziś w necie????
                      • Gość: psychol? ;) Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:11
                        watpie by byly.............:(
                        • Gość: bgo Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:14
                          na wydziale biologii, geografii i oceanografii wyniki były podobno dzień
                          wcześniej późnym wieczorem, więc nie traćcie nadziei;)
                          • kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 19.07.05, 14:16
                            z tego co ja wiem to byly...ale pare dni pozniej.hehe bo tez zdawalam na bio
                            • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:39
                              ja zdawalam historie i matematyka. a punktow mam ok 75 (nie pamietam
                              dokladnie)... ale pewnie za malo zeby sie dostac... a czy UG ma jakos
                              rozdzielone miejsca ze np 25% dla starej a reszta dla nowej matury?
                              przeliczniki sa niesprawiedliwe dla nas :(
                              • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 19.07.05, 15:00
                                niestety, nie ma limitu miejsc dla staromaturzystow :( Zasady rekrutacji sa strasznie niesprawiedliwe.
                                A jak to jest z tym sprawdzaniem wynikow w necie? Beda podane na stronie uniwerku? Czy trzeba znac
                                jakies haslo, zeby sprwadzic, czy po prostu bedzie lista?
                                • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:02
                                  nie wiem... gdzies czytalam ze w necie... a wiecie o ktorej moga byc??
                            • Gość: bgo Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:50
                              wyniki na BGiO były na 100% w piątek rano, czyli 15-ego, wiem bo sama
                              sprawdzałam;) był zresztą o tym wątek tu na forum. były dość dobrze schowane,
                              to fakt, ale trzeba umieć szukać;D natomiast słyszałam, że były już w czwartek
                              późnym wieczorem, ale nie jest to sprawdzona przeze mnie informacja;)
    • Gość: ta która rezygnuje Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.elk.mm.pl 19.07.05, 16:43
      Hej, pytałaś kto rezygnuje - JA. Dostałam sie gdzie indziej :) Powodzenia
      wszystkim zycze.
      • Gość: Aania19 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:47
        No bardzo dziękuje za info, może się przydać! A tak z ciewawości : na rzecz
        czego rezygnujesz i ile masz punktow na psycho?
        • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:00
          a wycofasz papiery czy bedziesz czekac az minie termin skladania dokumentow?
    • Gość: kikcia Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:15
      up
    • Gość: Ania19 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:09
      No ile można czekać na te wyniki. Niektórzy (np. Zarządzanie czy Ekonomia)
      jakoś umieli zamieścić w necie wyniki dzień wcześniej...
    • Gość: grrrrr Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:54
      up
      • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:25
        no to sobie poczekamy.. ciekawi mnie prog ale ja sie nie ludze... watpie ze sie
        dostane z 75 punktami.... na anglistyke mi zabraklo 0,9 punnkta, ale ja w tym
        roku mam takiego pecha niestety :(
        • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:43
          dzis o polnocy bedzie lista... nie bede czekac zeby sie przekonac ze prog
          wynosi 99,99 pkt na 100 mozliwych lol ;) tylko zart ale ja i tak chyba wyladuje
          na prywatnej
          • Gość: Koleżanka Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:09
            Swoją drogą to nieźle to sobie wykombinowali. Ogłoszenie listy przyjętych o
            PÓŁNOCY!!! Jak dla mnie to troche śmieszne no ale zawsze coś
            • Gość: hehe Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:17
              prawie jak premiera harry'ego pottera:P
              • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:43
                jak myslicie ile osob przyjma? ja obstawiam ze ok 90-100 mimo ze limit 80 bo
                zawsze przyjmuja ponad limit. ale ja i tak na wyniki nie czekam. wydaje mi sie
                po prostu ze nie mam na co...
                • Gość: Aania19 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:53
                  Ja myśle, że skoro tak skrupulatnie trzymają się terminu podania list - czyli
                  20tego o 0.00 to i przyjmą tak jak założyli czyli 80. Też pewnie nie mam szans,
                  ale poczekam...
                  • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 19.07.05, 23:14
                    wlasnie dostalam maila, ze sie nie dostalam:( moj wynik to 75, 45
                  • Gość: kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:16
                    no to czekamy do 24 hehehe
                    • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 19.07.05, 23:19
                      sprawdzajcie maile, moze tez juz macie odpowiedz
                      • Gość: kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:50
                        SA JUZ WYNIKI.JA SIE NIE DOSTALAM:( 64, 54 PKT...NO TO PISZEMY ODWOLANIE???
                        • Gość: krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.chello.pl 19.07.05, 23:52
                          kump86 wiesz jaki jest prog?
                        • Gość: Aania19 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:55
                          Na stronce jeszcze nie ma to skąd wiesz???I jaki próg???Ja sie tez nie dostalam
                          (70). A trzeba pisać odwołanie???
                          • Gość: krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.chello.pl 19.07.05, 23:57
                            mnie tylko przyslali mailem informacje, ze sie nie dostalam, ale nie bylo nic o progu
                            • Gość: KUMP86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:00
                              WIDZE ZE NAJMNIEJ TO PO 78 MAJA........CHYBA TZREBA PSIAC ODWOLANIE JESLI
                              CHCEMY PROBOWAC. CHOC NIE WIEM CZY MA TO SENS. JA IDE NA UWM...TYLKO TU MAM
                              INDEKS.A WY?
                              • Gość: krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.chello.pl 20.07.05, 00:02
                                kump86 napisz prosze czy znasz wynik z maila czy moze jest jakas stronka, na ktorej jest lista???
                                ja nie mam indeksu nigdzie...:/
                                • Gość: krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.chello.pl 20.07.05, 00:04
                                  ok juz mam www.makarowski.prv.pl/
                              • Gość: Aania19 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:03
                                Ja ide na pedagogike na UG, ale wolałam tu. A napisz jeszcze gdzie widzisz te
                                wyniki???
                                • Gość: kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:07
                                  wchodzicie na stronke Ug -> wydzial nauk spolecznych -> katedra psychologii ->
                                  rekrutacja (czerwonym druczkiem) -> wyniki -> lista nieprzyjetych ;)
                                • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 20.07.05, 00:09
                                  na 82 miejsca 28 nowomaturzystow, reszta osoby ze stara matura... bardzo to wszystko fair...
                                  • Gość: kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:11
                                    no wlasnie to samo zauwazylam . to bylo do przewidzenia... te 6 za stara mature
                                    nas wygryzly. no ladnie.ciekawe jak beda odwolania rozpatrywac.moze chca miec
                                    grupe rocznik 85 heh. beznadzieja
                                  • Gość: ............. Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 20.07.05, 00:11
                                    No wlasnie potwierdza sie kolejny raz moj zarzut co do sposobu rekrutacji na ug:
                                    (Rocznik 86 mial niewielkie szanse skoro nawet ludzie z rocznika 69 wyciagneli
                                    swoje matury paranoja.
                                    • Gość: kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:14
                                      zobacz na liste przyjetych...zjedz na sam doł. widzisz rocznik. to jest smieszne.
                                      • Gość: Aania19 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:17
                                        Potwierdzam. Paranoja!!!Na 82 osoby 28 z nową maturą. To jawna dyskryminacja.
                                        Chyba sie nie opłaca pisać odwołania, może chcą tylko tych ze starą???A rocznik
                                        69 to ciekawy przypadek!!!!BEZNADZIEJA, i jak tu wierzyć w sprawiedliwość????
                                        Ide spać
                                        • Gość: kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:22
                                          i masz racje. ide spac. same glenie sie chyba dostana...wszyscy po
                                          technikach...pewnie odziezowych...maja 6 na swiadectwie_"starym". powodzenia.
                                          "wycinka" po pierwszej sesji nastapi
                                          • Gość: krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.chello.pl 20.07.05, 00:35
                                            Ludzie, kurde, mam tego dosyc. Te zasady rekrutacji to skandal. Zorganizujmy jakis protest czy cos, bo
                                            ja nie mam zamiaru oddawac swojego miejsca komus slabszemu, tylko dlatego, ze zdawal stara
                                            mature... Bedziecie jutro na uczelni, w jelitkowie?
                                            • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 05:25
                                              powiem jedno: bez komentarza... to co zrobili jest po prostu chamskie. 60
                                              miejsc dla starej matury ktora zawyzyla prog. powinni podzielic miejsca jak na
                                              uamie ze 70% dla nowej reszta dla starej. wtedy sie bym dostala... normalnie
                                              chamstwo na calego.. 69 rocznik to na zaoczne a nie na dzienne. na starej
                                              maturze mozna bylo sciagnac. a sciagnac to kazdy potrafi. a umiec to druga
                                              sprawa.. nawet nie mam sily sie wsciekac tak to jawnie niesprawiedliwie. jak
                                              ktos bedzie na uczelni to niech sie spyta czemu tak niesprawiedliwie podzielono
                                              miejsca?
                                              • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 20.07.05, 09:23
                                                ja tam jade za godzine i mam zamiar to zrobic
                                                • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:26
                                                  fajnie dzieki :) ja niestety nie moge tego zrobic bo nie jestem z gdanska, mam
                                                  tam pare godzin drogi :) gdyby 70% przyjetych nie stanowili ci ze stara matura
                                                  sprzed wielu lat to prog bylby pewnie z 70 punktow heh ale coz zrobic.. napisz
                                                  co ci powiedza ok?
                                                • kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 20.07.05, 11:15
                                                  nom napisz napisz...i jak mozesz dowiedz sie o odwolania,kiedy i jak. i czy jest
                                                  szansa......wrrrrrrrrr
                                                  • Gość: spostrzegawczy Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:25
                                                    ej u was tez zniknela lista z przyjetymi na stronce???????w ogole nie ma juz
                                                    tego odnosnika.........co jest grane
      • Gość: Tintale Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:43
        Lista osób przyjętych i nieprzyjętych jest tutaj: www.makarowski.prv.pl/
        Ja dostałąm się na 22 miejscu :) do zobaczenia w październiku!
        • Gość: kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:11
          no a ja sie nie dostalam.....kurcze szkoda. jakie ty miales wyniki z matury
          czlowieku?:) pewnie nie pisales matmy a chemie ,co hehehe:) zdawales tez na medyka?
          • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:22
            heh ja teraz czekam na wyniki filologii angielskiej bo licza jeszzcze raz
            punkty...
            • kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 20.07.05, 13:25
              i nie tylko tam licza znowu punkty. na uw tez byla podobna historia. z reszta
              "licza punkty"- roznie mozna to nazwac, na moje po prostu daja koperty. to chyba
              jest odpowiednia interpretacja
              • Gość: Tintale Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:49
                Zdawałam matmę i biolę. ;) Miałam z matmy 98 i 68% a z bioli 92 i 92. Ale nie
                zapominajcie że na pewno pare osób zrezygnuje z psychologii w Gdańsku i zwolnią
                się miejsca. Np ci co chcieliby iść do Poznania.
                • Gość: kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:17
                  wyniki w poznanaiu dopiero za dwa tyg. a wiec do tego czasu to ja jzu bede miec
                  znaleziona stancje gdzie indziej... no bo czas nagli. zobaczymy, moze i sie uda.
                  trzeba chyba odwolanie pisac.czy beda brac kolejnych z listy? ja zdawalam matme
                  i o wiele gozej mi poszla. :( ale nadrabiam polakiem i jezykiem..no i bio. co z
                  tego jak i tak mnie nie ma na liscie przyjetych ;P
                  • Gość: Aania19 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:10
                    up
        • Gość: Tintale Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:30
          Czy jest tu ktoś kto sie dostał i szuka osoby do pokoju w akademiku? Jakby co
          to ja nie mam z kim mieszkać... :)
          • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 21.07.05, 15:50
            Wczoraj bylam na wydziale psychologii, zeby zobaczyc listy na zywo i zorientowac sie, co tam sie
            dzieje. Na korytarzach pelno wkurzonych nowomaturzystow, ktorzy oczywiscie sie nie podostawali. Na
            moje pytanie, dlaczego przyjeto tak wiele osob ze stara matura, pan z komisji rekrutacyjnej
            odpowiedzial, ze niestety juz nic nie mozna z tym zrobic, ze to nie wina uniwerku (akurat...), ze im tez
            jest przykro ze tak wyszlo itd... Slyszalam tez, jak jedna dziewczyna mowila, ze jest szosta pod kreska
            (progiem) i chciala wiedziec, czy moze liczyc na przesuniecie sie listy. Dostala sie tez na inny kierunek i
            zostaly jej 3 dni na doniesienie papierow i potwierdzenie checi studiowania, choc oczywiscie wolala
            psychologie. Pan z komisji rekrutacyjnej powiedzial, ze na jej miejscu nie liczylby na takie przesuniecie,
            ze powinna zlozyc na tamten kierunek albo probowac zostac wolnym sluchaczem :/
            • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 21.07.05, 15:59
              aaa, powiedzieli jeszcze, ze na psychologii nie ma odwolan. Mozna tyllko zglosic, ze pomylono sie w
              podliczaniu punktow u kogos. Twierdza, ze jedyna szansa dla tych, ktorzy znajduja sie niedaleko pod
              kreska, to probowac zostac wolnym sluchaczem, co kosztuje ok 6000 zl za semestr, fajnie :/
              • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:49
                normalnie chamstwo... chamstwo i nic wiecej nie powiem... to nie przyjmuja
                odwolan?? ale dlaczego nie przyjmuja??
                • Gość: krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.chello.pl 21.07.05, 17:08
                  podobno nie przewidzieli zadnych miejsc dla osob z odwolan. Facet powiedzial, ze i tak przyjeli o 2
                  osoby wiecej i juz nie moga bardziej zwiekszyc limitu.
            • kump86 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 21.07.05, 19:25
              potwierdzam te dane.tez o tym slyszalam. szkoda gadac. a wy co robicie?macie
              inna alternatywe?gdzie idziecie na studia ?czy czekacie i za rok znowu pscycho??
              • Gość: Tintale Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:36
                A co jeśli ktoś zrezygnuje i zwolnia się miejsca? Coprawda to na pewno nie
                będzie aż 6 miejsc ale zawsze... Mi to się też nie podoba. Robicie jakiś
                protest?
                • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:15
                  a teraz protest moze cos dac?? chyba jest juz za pozno :(
                  • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 22.07.05, 09:54
                    Czy protest cos da? zasad rekrutacji juz nie zmienia, ale moga po prostu zwiekszyc limit miejsc/
                    przyjac wiecej osob i to tych z nowa matura. Mogli by po prostu zrezygnowac z wolnych sluchaczy i o
                    te miejsca powiekszyc limit. Wydaje mi sie, ze o takie cos warto walczyc, a wy co o tym myslicie?
                    • Gość: ja Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.xtra.pl 22.07.05, 12:21
                      Nie dajcie się... Kurczę, ja właśnie jestem z takich, co zwalniają miejsce
                      (dostałam się na uw) i co? Ma się zmarnować? Szczyt chamstwa!
                      Trzymam kciuki! Powodzenia!
                      • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:30
                        dzieki :) ja wyslalam odwolania na 3 uczelnie, na psychologie nie, ale coz tam
                        nie przyjmuja. ale dzieki :)
                      • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 22.07.05, 16:56
                        "ja", fajnie ze rezygnujesz :) to juz zawsze oczko wyzej :) Ale wlasnie tak sie
                        zastanawiam, czy my sie juz przypadkiem nie spotalysmy w gdansku na wydziale
                        psychologii w dniu wywieszenia wynikow (20.07), bo wlasnie wtedy rozmawialam z
                        dziewczyna, ktora tak jak ty dostala sie do wawy i wyjmowala papiery z gdanska.
                        Czy to nie bylas ty? :))
                        • Gość: Tintale Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:18
                          eh
                          • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 23.07.05, 19:39
                            ach...
                            :)
                        • Gość: ja Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.xtra.pl 24.07.05, 12:18
                          nie, to nie byłam ja ;) pozdrawiam ;)
                          • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 24.07.05, 14:46
                            ufff, to fajnie :) a moze ktos jeszcze rezygnuje albo jacys wasi znajomi??
                            • Gość: Tintale Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:57
                              Ja nic nie wiem. A ile miejsc ci btakuje krok_po_kroku?
                              • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 25.07.05, 10:05
                                Jestem dwunasta pod kreska.
                                • Gość: leslie1986 Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:32
                                  mi braklo ok 4 pkt... ale jestem wkurzona bo sie wlasnie dowiedzialam ze na
                                  anglistyke przyjeli osoby ktore mialy 78-79 mimo ze prog wynosil 85 bo na
                                  pierwszej blednej liscie ich przyjeto... normalnie sprawa sie do sadu nadaje :/
                                  • krok_po_kroku Re: ***PSYCHOLOGIA****UG***** 25.07.05, 12:36
                                    Wiem o anglistyce, tez tam skladalam. Watek na ten temat rozwija sie na forum
                                    studia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka