Dodaj do ulubionych

odrzuceni z dziennikarstwa

19.07.05, 16:41
pytanko
1) kto rezygnuje z dziennikarstwa i tym samym zwolni miejsce ?
2) kto bedzie pisal owe odwolanie i ile macie pkt.?
dziekuje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: odrzuceni z dziennikarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:14
      cholera...nie mogę się dostać na konto..piszą , że niby zły login...jak
      sprawdzić wyniki?
      • lisowa2 Re: odrzuceni z dziennikarstwa 19.07.05, 18:44
        1)sprobuj ponownie
        2) przejdz sie na pocztowa 9
        3) opublikuj swoje dane to sprawdze czy jestes na liscie:P
        pisze serio
      • Gość: jaja Re: odrzuceni z dziennikarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:48
        ok..nie dostałem się....olewam to..mam wjazd na UJ...dzięki za pomoc..
        • lisowa2 Re: odrzuceni z dziennikarstwa 19.07.05, 18:52
          prosze:)
          jak masz miejscowke na ujocie to sie ciesz! inni jeszcze nie moga nazwac sie studentami
          pozdr:)
          • Gość: olczina Re: odrzuceni z dziennikarstwa IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 19.07.05, 20:31
            ja mialam niestetytylko 64 pkty.:( i teraz kolejny tydzien stresu i czekania na
            wyniki z polonistyki.:/ a tobie jak poszlo?pozdrawiam.
            • lisowa2 Re: odrzuceni z dziennikarstwa 19.07.05, 21:03
              71 pkt.....test zdalam ale byli lepsi:/
              coz bede sie odwolywac ale na niewiele to sie zda:/
              ja tez czekam na polonistyke a to dopiero hohoho 25 lipca (najwczesniej:/)
              • Gość: R Re: odrzuceni z dziennikarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:57
                Dziewczyny - obydwie zdawalyscie na dziennikarstwo UJ? Zadaje to glupie pytanie
                bo zglupialem... Piszecie ze mialyscie 68 i 71 pkt na tescie predyspozycji II
                etapu i dodajecie ze sie nie dostalyscie. A tymczasem ja mam na swoim koncie
                informację ze prog przyjęcia byl, cytuję: "Minimalna liczba punktów w teście
                predyspozycji, która była konieczna do dostania się na studia, wynosiła 48".

Teraz sakramentalne pytanie: o co chodzi?
                Zgrywacie sie czy co?:)
                A moze macie inne informacje na kontach?
                • umbradomini1 Re: odrzuceni z dziennikarstwa 19.07.05, 22:07
                  one piszą o Wrocku, niestety:(
                  Lisowa- kolejny raz- ODWOŁANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: olczina do lisowa2 IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 19.07.05, 22:32
      słuchaj nie wiesz może ile było chętnych na polonistykę albo chociaż ile tam
      osób przyjmują ? bo ja jak na humanistkę przystalo nie bardzo się łapie na
      stronie UWr. :P z góry dzięki za info. i pisz to odwolanie i bedzie git. kurde,
      ale ci zazdroszcze, że zdalas. :( a ja myślalam, że mi dobrze poszlo.. :/
      • umbradomini1 Re: do lisowa2 19.07.05, 22:34
        już to lisowej pisałem- jest koło 3 osób na miejsce lub 4, a miejsc w zeszłym
        roku było coś 220:)
        powodzenia:)
        • Gość: olczina Re: do lisowa2 IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 19.07.05, 22:42
          kurde i tak sie martwie. ladnie stres i to jeszcze ponad tydzien czeknia. :/ ej
          umbra lanie ty jestes fajni, jak tam na tym dziennikarstwie tacy faceci są to
          teraz jeszcze bardziej załuje ze sie nie dostalam. :(((( pozdro elo! ;)
          • umbradomini1 Re: do lisowa2 19.07.05, 22:45
            <rumieni się>
            dzięki, ale na polonistyce też się tacy trafiają:)
            więc powodzenia!!!!!
          • umbradomini1 Re: do lisowa2 19.07.05, 22:46
            a co do stresu ja też czekam na wyniki z SM (od tygodnia ponad:))
            • lisowa2 Re: do lisowa2 20.07.05, 11:33
              na polonistyce podobno jest deficyt facetow ale mam nadzieje ze to zwykle pomowienia:)
              olczina: no fajnie ze zdalam ciesze sie, ale wiesz troche zal sie nie dostalam od razu, co do wynikow z filologii no to trzeba czekac://// blech juz mi to obrzydło tylko czekac czekac czekac...miejmy nadzieje ze nas przyjma:)
              umbra: no ja Ci biedaku wspolczuje, tyle czek....nie ja juz mam dosc tego slowa. wiesz o co chodzi:)
              sadzac po Twoich postach jestes bardzo ynteligentnym:) facetem i szansa na to ze sie dostaniesz jest 99,9%:))))) juz nie bede mowic 100% bo sie w narcyza zamienisz:)
              • umbradomini1 Re: do lisowa2 20.07.05, 14:24
                Lisowa!!!!
                ach, że takie kobiety w realu są rzadkością!!!!!!
                wy dwie z dzzziewcznką przywracacie mi nadzieję:)
                dzięki!!!!
                • lisowa2 Re: do lisowa2 20.07.05, 16:33
                  w realu jestem wrednym potworem:P
                  jak tak wierzysz w dzzziewczynke i we mnie to ozen sie z nami, bedziesz bigamista najwyzej:)
                  a my Ci z dzzziewczynka bedziemy obiadki gotowac (z arszenikiem), prasowac koszulki-polo:) (wypalajac w nich dziury) , prac u(m)brania (farbujac je na wsciekly roz)...co podobaja Ci sie nasze żeniaczkowe propozycje?:)
                  • umbradomini1 Re: do lisowa2 20.07.05, 23:05
                    royowz jest ładny)
                    • lisowa2 Re: do lisowa2 21.07.05, 12:29
                      miales na mysli rozowy??:P
                      czyzby sprawnosc łapek o godzinie 23.05 byla gorsza?????:P
    • lisowa2 Re: odrzuceni z dziennikarstwa 20.07.05, 22:57
      up
      co by temacik nie zniknal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka