lisowa2 19.07.05, 16:41 pytanko 1) kto rezygnuje z dziennikarstwa i tym samym zwolni miejsce ? 2) kto bedzie pisal owe odwolanie i ile macie pkt.? dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: odrzuceni z dziennikarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:14 cholera...nie mogę się dostać na konto..piszą , że niby zły login...jak sprawdzić wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: odrzuceni z dziennikarstwa 19.07.05, 18:44 1)sprobuj ponownie 2) przejdz sie na pocztowa 9 3) opublikuj swoje dane to sprawdze czy jestes na liscie:P pisze serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: odrzuceni z dziennikarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:48 ok..nie dostałem się....olewam to..mam wjazd na UJ...dzięki za pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: odrzuceni z dziennikarstwa 19.07.05, 18:52 prosze:) jak masz miejscowke na ujocie to sie ciesz! inni jeszcze nie moga nazwac sie studentami pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olczina Re: odrzuceni z dziennikarstwa IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 19.07.05, 20:31 ja mialam niestetytylko 64 pkty.:( i teraz kolejny tydzien stresu i czekania na wyniki z polonistyki.:/ a tobie jak poszlo?pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: odrzuceni z dziennikarstwa 19.07.05, 21:03 71 pkt.....test zdalam ale byli lepsi:/ coz bede sie odwolywac ale na niewiele to sie zda:/ ja tez czekam na polonistyke a to dopiero hohoho 25 lipca (najwczesniej:/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: odrzuceni z dziennikarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:57 Dziewczyny - obydwie zdawalyscie na dziennikarstwo UJ? Zadaje to glupie pytanie bo zglupialem... Piszecie ze mialyscie 68 i 71 pkt na tescie predyspozycji II etapu i dodajecie ze sie nie dostalyscie. A tymczasem ja mam na swoim koncie informację ze prog przyjęcia byl, cytuję: "Minimalna liczba punktów w teście predyspozycji, która była konieczna do dostania się na studia, wynosiła 48". Teraz sakramentalne pytanie: o co chodzi? Zgrywacie sie czy co?:) A moze macie inne informacje na kontach? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: odrzuceni z dziennikarstwa 19.07.05, 22:07 one piszą o Wrocku, niestety:( Lisowa- kolejny raz- ODWOŁANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olczina do lisowa2 IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 19.07.05, 22:32 słuchaj nie wiesz może ile było chętnych na polonistykę albo chociaż ile tam osób przyjmują ? bo ja jak na humanistkę przystalo nie bardzo się łapie na stronie UWr. :P z góry dzięki za info. i pisz to odwolanie i bedzie git. kurde, ale ci zazdroszcze, że zdalas. :( a ja myślalam, że mi dobrze poszlo.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: do lisowa2 19.07.05, 22:34 już to lisowej pisałem- jest koło 3 osób na miejsce lub 4, a miejsc w zeszłym roku było coś 220:) powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olczina Re: do lisowa2 IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 19.07.05, 22:42 kurde i tak sie martwie. ladnie stres i to jeszcze ponad tydzien czeknia. :/ ej umbra lanie ty jestes fajni, jak tam na tym dziennikarstwie tacy faceci są to teraz jeszcze bardziej załuje ze sie nie dostalam. :(((( pozdro elo! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: do lisowa2 19.07.05, 22:45 <rumieni się> dzięki, ale na polonistyce też się tacy trafiają:) więc powodzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: do lisowa2 19.07.05, 22:46 a co do stresu ja też czekam na wyniki z SM (od tygodnia ponad:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: do lisowa2 20.07.05, 11:33 na polonistyce podobno jest deficyt facetow ale mam nadzieje ze to zwykle pomowienia:) olczina: no fajnie ze zdalam ciesze sie, ale wiesz troche zal sie nie dostalam od razu, co do wynikow z filologii no to trzeba czekac://// blech juz mi to obrzydło tylko czekac czekac czekac...miejmy nadzieje ze nas przyjma:) umbra: no ja Ci biedaku wspolczuje, tyle czek....nie ja juz mam dosc tego slowa. wiesz o co chodzi:) sadzac po Twoich postach jestes bardzo ynteligentnym:) facetem i szansa na to ze sie dostaniesz jest 99,9%:))))) juz nie bede mowic 100% bo sie w narcyza zamienisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: do lisowa2 20.07.05, 14:24 Lisowa!!!! ach, że takie kobiety w realu są rzadkością!!!!!! wy dwie z dzzziewcznką przywracacie mi nadzieję:) dzięki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: do lisowa2 20.07.05, 16:33 w realu jestem wrednym potworem:P jak tak wierzysz w dzzziewczynke i we mnie to ozen sie z nami, bedziesz bigamista najwyzej:) a my Ci z dzzziewczynka bedziemy obiadki gotowac (z arszenikiem), prasowac koszulki-polo:) (wypalajac w nich dziury) , prac u(m)brania (farbujac je na wsciekly roz)...co podobaja Ci sie nasze żeniaczkowe propozycje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: do lisowa2 21.07.05, 12:29 miales na mysli rozowy??:P czyzby sprawnosc łapek o godzinie 23.05 byla gorsza?????:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: odrzuceni z dziennikarstwa 20.07.05, 22:57 up co by temacik nie zniknal Odpowiedz Link Zgłoś