Dodaj do ulubionych

Internetowe konto KANDYDAT na UWR

25.07.05, 20:02
W zakładce REKRUTACJA jest tam takie pytanie: "Czy obecnie jesteś już
studentem tego kierunku?". Własnie się dostałam na filologie, mam ta opcję
zaznaczyc czy zostawić ja w spokoju, bo dotyczny onma czegos innego? Wie
ktoś? Prosze o pomoc. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: no Re: Internetowe konto KANDYDAT na UWR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:11
      no poóżcie, pliz :)
    • Gość: up Re: Internetowe konto KANDYDAT na UWR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:11
    • Gość: Wiaszcz Re: Internetowe konto KANDYDAT na UWR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:20
      czyli nikt nie wie?
      • umbradomini1 Re: Internetowe konto KANDYDAT na UWR 26.07.05, 09:22
        mam to samo i nie ruszam, bo ugryzie:)
        lepiej to zostawić w spokoju, niż zepsuć:P
        • Gość: ref list? IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 26.07.05, 10:38
          a dosataliście już listy z uczelni?
          • umbradomini1 Re: list? 26.07.05, 10:52
            nie- cały czad czekam:)
            ale to dlatego, że wyniki miałem w czwartek:)
            • Gość: Wiaszcz Re: list? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:27
              Ja wyjeżdżam i nie moge xczekac na list, dlatego pędze dziś do dziekanatu
              wypytać się co i jak. Ale dalej nie wiem co z tym okienkiem na KANDYDACIE. :D
              • Gość: umbra Re: list? IP: 213.25.141.* 26.07.05, 11:38
                chyba rodzice mogą taki list przywieźć, chyba że z nimi jedziesz, to już
                gorzej:)
                a w KANDYDACIE to może oni to mają zaznaczyć???nie wiem już
                • Gość: Wiaszcz Re: list? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:43
                  W tym sęk, że nie ma takiej osoby, która mogłaby to załatwić w czasie kiedy
                  mnie nie będzie i dlatego musze to zrobic juz teraz. Cóz, nie moja wina, że na
                  wyniki na filologii czekałó się tak długo.
                  • Gość: umbra Re: list? IP: 213.25.141.* 26.07.05, 11:47
                    na Naukach Społecznych też:(
                    próbuj, ale nie gwarantuję, że się uda- jeśli nie to żądaj, by móc napisać to
                    oświadczenie ręcznie i powodzenia!!!
                    • Gość: ref Re: list? IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 26.07.05, 11:56
                      co do kandydata... to na jednym kierunku napisali że najprawdopodobniej nie
                      będzie wyników w internecie bo mają problemy z tym serwisem, więc żeby zobaczyc
                      wyniki trzeba przyjsc do instytutu, ludiz zawiadomia pocztą, a tym co się nie
                      dostali dokumenty wyśla ta samą drogą ;) na list sobie czekam, powiedziano mi
                      że wysłali je w czwartek :/ na dokumenty z SM tez czekam, ale nie wiem kiedy
                      pryzjdą, oby prędko :P
                      • Gość: Wiaszcz Re: list? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:01
                        Byłam tam juz rano i kazali mi przyjść popołudniu do sekretariatu swojego
                        wydziału i ponoć mam dostać taką deklarację, któa normalnie się wysyła pocztą...
                      • Gość: umbra ///do ref IP: 213.25.141.* 26.07.05, 13:20
                        ale na zwrot z SM, czy na potwierdzernie studiów???
                        • Gość: ref Re: ///do ref IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 26.07.05, 14:22
                          z SM na zwrot, na inny kierunek na potwierdzenie :P
                          potrzebne mi są te papiery, bo 1) musze napisać odwołanie 2) oryginał
                          świadectwa musze zanieść na inny wydział.
                          • Gość: umbra Re: ///do ref IP: 213.25.141.* 26.07.05, 14:44
                            na SM piszesz odwołanie???
                            jeśli by przyjęli to zamierzasz 2 kierunki jednocześnie studiować???
                            pozdrawiam i powodzenia z odwołaniem:)
                            • Gość: Wiaszcz Deklaracja cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 17:54
                              Byłam tam i dostałam deklarację. Zaznzaczyłam A, czyli że podejmuje studia na
                              kierunku i jestem juz przeszczęsliwa. :) Ale zapomniałam się spytać co z ta
                              opcją w Internecie. :P
                              • umbradomini1 Re: Deklaracja cd. 26.07.05, 19:31
                                to moja odpowiedź: :P !
                            • Gość: ref Re: ///do ref IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 26.07.05, 20:46
                              nie, no coś Ty na 1 roku chyba nawet nie mozna dwoch na raz ciagnac :/ ale jak
                              sie nie uda (z odwolaniem) to za rok, czemu nie :P
                              • umbradomini1 Re: ///do ref 26.07.05, 20:56
                                ale podobno jak masz 2 indeksy, to możesz wziąć dziekankę:)
                                gdybym to wiedział rok temu, to byś miał/a moje miejsce na SM:)
                                • Gość: ref Re: ///do ref IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 27.07.05, 19:32
                                  nue wiedziałem :|
                                  jak dostaniesz list z uczelni z SM to daj znać na forum :P nie wiesz kiedy
                                  przyjdą?
                                  • umbradomini1 Re: ///do ref 27.07.05, 19:36
                                    myślę, że tak do piątku będą:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka