Dodaj do ulubionych

POMOCY!!! AM Bydgoszcz

26.07.05, 23:06
Nie mam pojęcia jak zacząć więc najlepiej od początku.Nie dostałam się na
wyżej wspomniana uczelnię na kierunek lekarski bo zabrakło mi 2 punkty.
Jestem 7 na liście nie przyjętych. Pogodziłam się już z tym bo zawsze muszą
być piewrsze osoby pod kreską. Chciałabym jednak złożyć odwołanie. Czy
uważacie,ze mam jeszcze jakieś szanse? Odrazu mówię,że nie potrzebuję
pocieszenia.Moje odwołanie chciałabym racjonalnie uargumentować. Słyszałam
coś o błędnym pytaniu podczas egzaminu. Czy to dotyczyło testu predyspozycji,
który ja pisałam? I czy nadawałoby się jako jeden z argumentów?? A tak
pozatym co jeszcze można napisać? Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • hubert13us Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz 26.07.05, 23:12
      chcialbym tobie pomoc ale ja juz stracilem wszelka nadzieje najpierw odwolalem
      sie na AM w poznaniu ale pewnie nic z tego i dlatego zrezygnowalem z odwolania
      w bydgoszczy na biotechnologie a wszedzie zabrako mi zaledwie 2 punktow
      stwierdzielm ze bez znajomosci i pieniedzy nic nie zdziala a i tego i tego nie
      mam niestety taki mam y system edukacji nara pozdro
      • ktosik1986 Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz 26.07.05, 23:16
        sloonko-jezeli to ty:)-a jak tam uwm i biotechnologia:)?jak sie pomylilam z
        osobami to sorrrrrry:)
        • sloonko18 Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz 26.07.05, 23:20
          Nie pomyliłaś się:) Tak jak napisał nasz kolega "trzeba mieć znajomości" więc
          UWM spoko. Postanowiłam,że jeżeli zabrakło mi tak mało do Bydgoszczy to nie
          będę traciła pieniędzy na Olsztyn tylko poczekam rok w domu.Chociaż szczerze to
          mam jedzcze badzieję,ze moze coś mi się uda:)A u Cebie jak tam?? Na ilu
          uxczelniach zajmujesz miejsce??
          • ktosik1986 Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz 26.07.05, 23:26
            niestety tyko na jednej i to na tej na ktorej najmniej mi zalezalo:(na uwm
            zabraklo mi jednego pkt i czekam na wyniki odwolan:) az torunia zrezygnowalam:)
            aczemu niechcesz zostac na uwm?
            • sloonko18 Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz 26.07.05, 23:29
              Poprostu szkoda mi pieniędzy i wysiłku. Wolę przez ten czas przygotować się do
              poprawy matury i składac papiery na jakąs lepszą AM, np. do Wawy.Trzymam kcuki
              za odwołanie w Olsztynie:)
              • ktosik1986 Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz 26.07.05, 23:32
                niedziekuje poki co:)w sumie masz racje i zycze ci zebys wytrwala w swoim
                postanowieniu:)mnie juz by sie niechcialo probowac drugi raz:)leniwa jestem:P a
                moze sie uda w tym roku do bydgoszczy-nigdy nie wiadomo ile osob zrezygnuje;)
                • sloonko18 Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz 26.07.05, 23:38
                  Wątpię żeby aż 7 osób zrezygnowało z medycyny. Jednak i tak spróbuję:)
                  • ktosik1986 Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz 26.07.05, 23:43
                    nigdy nic niewiadomo:)mysle ze moze ci sie udac:)a na ile amow mozna bylo
                    skladac podania:)bo moze ktos sie dostal na 2 i akurat z bydgoszczy
                    zrezygnowac:)zreszta niejest powiedziane ze te 6os przed toba zlozy odwolanie:)
                    • sloonko18 Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz 26.07.05, 23:45
                      MOżna było tylko na jedną AM:(No nie wiem. Pożyjemy zobaczymy. Przecież świat
                      się nie skończy. A swoją drogą my tu gadu-gadu a ja się jeszcze nic nie
                      dowiedziałam na moje pytanie;)
                      • ktosik1986 Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz 26.07.05, 23:46
                        na jakie pytanie????????powtorz plissssssssssssssssss
                        • sloonko18 Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz 26.07.05, 23:50
                          Oj Ktosik:)m Przeczytaj mój pierwszy wpis i wszytskiego się dowiesz:)
                          • ktosik1986 Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz 26.07.05, 23:51
                            a to nie do mnie:)))))))hehe ja sie nie orientuję:)LUDZIE ODPOWIADAJCIE JAK SIE
                            SLOONKO LADNIE PYTA:)
    • Gość: Sloonko18 Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:42
      Jakoś nie chce mi się wierzyć,ze nikt o niczym nie wie. Przecież było mówione o
      tej sprawie w tv.Nie wiem gdzie jeszcze mogłabym znaleźć te informacje, więc
      jeszcze raz proszę o pomoc.
      • agata_85 Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz 27.07.05, 13:03
        Z tego co słyszałam to był jakiś błąd w teście z chemii, który pisali starzy
        maturzyści... Ale w którym zadaniu to już nie wiem... A jeśli chodzi o test
        predyspozycji to z tego co wiem to jego organizatorzy (CEM) nie dali nawet
        możliwości składania zastrzeżeń co do treści pytań w trakcie trwania egzaminu,
        więc nie wiem czy powoływanie sie na niego coś da... W każdym razie napisz to
        odwołanie, bo masz do tego prawo, a może akurat to coś da. Różnie sie zdarza i
        nawet z medycyny ludzie rezygnuja :-)
        Powodzenia :-)
        • Gość: elios Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz IP: *.gdynia.mm.pl 27.07.05, 13:55
          Ja w Bydgoszczy na AM dostalem sie na biotechnologie na wydz. lekarskim i zamierzam tazm zostac ;-). Ale co do odwalan to nie wiem jak na nie tu patrza, bo ... ja np. z gdanska jestem i na UG na biotechnologie sie nie dostalem, a jak zadzwonielm do nich w sprawei odwolania to mnie zjechali i to na maksa :P heheh. Spytali od czego niby sie chce odwolywac? Od mojego wyniku maturnalnego?
          W gruncie zeczy to mzoe mieli i racje ..., bo jednak na ile napisalismy mature to tylko nasz kolopt. Co nie zmienia faktu, ze jelsi jest okoazaj z odwolaniem to warto prubowac. Bo na UG wogle ich nie przyjmowali ... .
          • Gość: Sloonko Re: POMOCY!!! AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:16
            Dziękuję za odpowiedzi:) A odwołanie napiszę. Bo pani na AM do której się
            dodzwoniłam radził mi żeby składać:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka