Dodaj do ulubionych

ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE

27.07.05, 15:26
Szukam niepalącej studentki pierwszego roku anglistyki na UW do
dwuosobowego pokoju (22m2 + balkon) w studenckim dwupokojowym mieszkaniu bez
właściciela. Do Dworca Centralnego - 1 przystanek Al. Jerozolimskimi lub 7
minut pieszo. Na zajęcia 6 minut autobusem 128. Mieszkanie (na 2 piętrze)
odnowione i zadbane, położone w cichej dzielnicy, spokojni sąsiedzi, okolica
bezpieczna. Estetyczna łazienka i kuchnia w pełni wyposażone. Mankament jest
taki, że trzeba wstawić dla siebie jednoosobowe łóżko. Z pokoju usunięto
drzwi - w zamian właścicielka oferuje przesuwany, indyjski parawan. Wielkie
plusy to świetna jak na te warunki i lokalizację cena: 375 złotych od osoby +
ok. 50 złotych opłat licznikowych. Ponadto zapłacić trzeba dopiero za
wrzesień, a większość ofert wymaga zapłaty od zaraz. Są pewne warunki: cisza,
spokój i porządek w mieszkaniu - właścicielka sparzyła się na poprzednich
lokatorach, miała skargi od sąsiadów i zastrzegła się, ze jak to się powtórzy
to wypowie umowę od razu. Mój numer gadu-gadu to 1531062
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE IP: *.toya.net.pl 27.07.05, 15:42
      Studentki?:( A ja jestem studentem 1 roku anglistyki i szukam mieszkania;(
    • Gość: lukasz Re: ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE IP: *.toya.net.pl 27.07.05, 15:44
      Jestem studntem bardzo spokojnym:) Jeśli Ty (albo ktoś) szuka spokojnego,
      niepalącego studenta, piszcie:)
      • mikasa5 Re: ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE 27.07.05, 15:45
        Łukasz przebierz się za studentkę:P:P:P ,później się ujawnisz :D
        • Gość: lukasz Re: ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE IP: *.toya.net.pl 27.07.05, 15:47
          Hehe:) Nie będę oszukiwał ani się narzucał. Pójdę tam, gdzie mnie chcą.
          • Gość: bluenose Re: ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:37
            Kurcze student nie bardzo.. moi rodzice nie pozwoliliby mi na osobę płci
            męskiej... I'm sorry
            • Gość: lukasz Re: ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE IP: *.toya.net.pl 27.07.05, 16:39
              Szkoda:( Chociaż w osobnym pokoju to chyba nie jest tak źle, ale cóż, rodzice...
              • Gość: nahum Re: ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:09
                napisalam do ciebie na gg ale do tej pory nie mam zadnej odpowiedzi pisalam do
                ciebie na wczesniejszym poscie
                • Gość: bluenose Re: ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:13
                  Nahum, napisałam do Ciebie na gg, ale widocznie nie przyszło jeszcze.. na
                  wszelki wypadek wysyłam na gg jeszcze raz. pozdrawiam!
              • Gość: Oliver ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE-Do Łukasza IP: 213.199.201.* 30.07.05, 11:38
                Hej Łukasz! Tak się składa, że ja też szukam mieszkania w Warszawie. Dostałem
                się na Katedrę Języków Specjalistycznych na UW (język niemiecki + język
                angielski). Jeśli masz ochotę, to możemy poszukać czegoś razem. Najbardziej
                interesuje mnie Śródmieście, Ochota i Mokotów - na razie nie mogłem szukać
                mieszkania, bo liczyłem na znajomych, ale jak to zwykle bywa, w takich chwilach
                zostawili mnie na lodzie. Część po postu nie daje znaku życia (ach, te wakacje)
                a duża grupa ludzi ze względów finansowych wybierze akademik. Dlatego pozostaje
                szukanie na własną rękę. Ja również jestem spokojny, na pewno niekonfliktowy,
                nie palę, nie piję i uważam, że na imprezki najlepsze są lokale, a nie
                mieszkanie studenckie :P Jeśli jesteś zainteresowany, odezwij się na GG 5982790
                lub napisz e-mail na aalcatraz@wp.pl Czekam, bo czas nieubłagalnie upływa, a ja
                wciąż bez mieszkanka. Nie ukrywam, że jak najszybciej chcę się przenieść do
                stolicy, poznać miasto i jak się uda, to zacząć jakąś pracę. Pozdrawiam!
    • Gość: bluenose Re: ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:09
      up
    • Gość: bluenose Re: ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:14
      up
    • Gość: bluenose Re: ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:05
      up
      • Gość: up up IP: *.swk.vectranet.pl / *.swk.vectranet.pl 29.07.05, 08:55
        po co piszesz to up up up ????????
        • Gość: ktos Re: up IP: *.devs.futuro.pl 29.07.05, 16:34
          hehehe poprostu nikt nie chce mieszkać z tobą, nie dziwie się bo nie wiem kto
          na studiach chce sie tylko uczyć :))
    • pablo_kimono Re: ŚWIETNE MIESZKANIE W WARSZAWIE 29.07.05, 16:46
      A mogę wiedzieć jaki adres nazywasz cichą okolicą, tylko nazwa ulicy, bo ja
      mieszkam w centrum od urodzenia i uwierz mi przystanek od dworca centralnego
      mało jest cichych i spokojnych zakątków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka