Dodaj do ulubionych

Decyzje odwołan-UKSW

29.07.05, 23:39
Witam! Dzis dzwonilam do Dziakanatu Prawa i pani sie mnie spytala na ktorym
jestem miejscu, powiedzialam ze na 360 a on do mnie ze na pewno sie nie
dostalam. czy to nie jest podejrzane.Przeciez moze byc tak ze ludzie w
przedziale 180-360 wcale nie bede chcieli tam studiowac. A jak z waszymi
odwołaniami?
Obserwuj wątek
    • Gość: m. Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:55
      Z moim, na inny kierunek, dupa. Mam ich gleboko w d...
      • Gość: :) Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 10:10
        aja sie dostałam z odwołania na filologie polską byłam na 130 miejscu :P
      • Gość: adrian Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 10:25
        a na co? Ja dzwonie na politologię i się nie mogę dodzwonić. Ktoś coś wie
    • Gość: adrian Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 10:34
      Czy wy się kontaktujecie z wydziałami? Dziś i wczoraj nikt nie odbiera telefonu.
    • atomowka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW 30.07.05, 14:51
      To maja na tym wydziale (prawo) niezły burdel . Bo ja tam dzwoniłam w
      poniedziałek i pani bez żadnego gdybania powiedziała "odwołania osób powyzej
      259miejsca zostały rozpatrzone negatywnie". To juz nie wiem czy te odwołania
      były rozpatrywne czy nie skoro Tobie powiedziała ze "jesli jestes na 360 to na
      pewno sie nie dostałas" (notabene ja jestem 359 :-))
      • Gość: wielkiejołpeaceent Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 30.07.05, 15:03
        hej ja miałem dwieście ktoreś miesjce na adm. Facetka zadzwoniła do mnie czy nie
        chcę tam studiować:) babo daj spać rozmawiasz ze studentem prawa bardziej
        renomowanej uczelni:) Olejcie to jak macie indeksy na coś innego. Tam można
        sobie porządną żone znaleźć bo to katolicka uczelnia ale ten burdel co tam mają
        to chyba z Włoch przywieziony:)
    • Gość: ciipka hutniczki Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 19:12
      w ogóle to oni opublikowali listy przyjętych w internecie, czy tylko na
      ścianach płaczu na tym swoim zadupiu?
      • Gość: atomowaka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.05, 19:19
        Listy jako takiej nie było w necie. Jedynie na indywidualnym koncie mogłas
        zobaczyc czy sie dotsłas, która byłac na liscie i ile punktów miałas
        • Gość: ciipka hutniczki Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 19:34
          Świetna okazja do korupcji. Wielu ludziom nie chce się fatygować na tamto
          zadupie. A z testami na politologię dzwonię do MENiS w poniedziałek, nie chcą
          mi go pokazać, a moim zdaniem napisałam lepiej, niż 12 pkt.
          • Gość: atomowka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.05, 19:53
            Tez mi cos smierdza te wyniki. Ja zdawzałm na prawo i musiłam pisac test (mam
            starą mature). Po tescie wyszłam ze mysla ze mam index w kieszeni bo uwazałm ze
            mi naprawde dobrze poszedł.Liczyłam na ok 30-32 punkty, moze w najgorszym
            wypadku jakies 28-29. a wyszło ze mam niecałe 23!!!! Normalnie to był dla mnie
            szok! I denerwuje mnie ze te testy były ołówkiem zazanczane.Bo teraz jakbym
            zaczeła cos węszyć to i tak mogli by poscierac i pozakreslac inne odpoweiedzi a
            ja bym nieczego nie udowdniła, gdyz mozna było na tescie uzywac gumki więc by
            powiedzieli, że sama pościerałam.
    • Gość: jaa Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 30.07.05, 20:09
      mam pytanko do tych, co startowali na prawo UKSW. Ile mieliscie punktow z nowej
      matury i z czego zdawaliscie???
    • Gość: adrian Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 20:26
      A najzabawniejsze jest to, że z kim nie rozmawiam o UKSW to każdy mówi o
      jakichś dziwnych przykładach korupcji. Ta szkoła nie ma renomy, bo tam się
      dzieją dziwne rzeczy. Zobaczcie chociaż jak oni nas traktują.
      • Gość: hj Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 21:15
        przestańcie ludzie wreszcie pitolić.żeby znaleźć się na liście rezerwowych na
        prawo i to w dodatku na UKSW TRZEBA BYĆ WYJĄTKOWYM UŁOMEM I IDIOTĄ!! dla takich
        to tylko wyższe szkólki trzepania pieniędzy albo kamasze hajda!
        • atomowka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW 30.07.05, 21:21
          Nie wypowiadaj sie jesli nie masz nic do powiedzenia w tym temacie.Do niczego
          Twój post nie jest nam potzrbny.A jesli Ci sie nie podoba ten temat to go po
          pros\tu nie czytaj- nikt Cie nie zmusza. A sposób Twojej wypowiedzi świadczy
          jedynie o braku kultury i taktu
        • Gość: KOPYTKO Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 06:48
          co za palant, wstaw sobie przed nickiem c, a wśrodek u i będziesz wiedził kim
          jesteś cioto.
          • Gość: aga_86 Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:07
            podziwiam ludzi, którzy mimo tego, ze widzą jaka NA PRAWDE jest ta prawie
            katolicka uczelnia chcą tam iść/// ehh

mi nawet nie chcieli powiedzieć ile miałam punktów z testu na politologię...
    • Gość: justynka Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 02.08.05, 14:08
      Nie wiecie moze czy oni z tego UKSW wysyłaja decyzje odwołań? jakos nie chce mi
      sie w to wierzyc ale pytam:)
      • Gość: Kaczor Donald Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:10
        Czekaj. Tam rekrutacaja trwa w najlepsze. Kazali mi nie tracic nadziei.
        • Gość: atomówka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 18:42
          Móiwsz powaznie? Naprawde tak powiedzieli? bo ja chciałm jeszce razz zapytac o
          odwołanie ale nie moge sie dodzwonic? I o jakim wydzile Ci tak powiedzieli?
          • Gość: Kaczor Donald Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:16
            Jedź tam, inaczej nic nie załatwisz. Oni tych telefonów specjalnie nie
            odbierają. Byłem w sekretariacie wydziału z socjologią i politologią i tam w
            kółko dryndały telefony, nikt ich nie odbierał. A pojechalem tam, ponieważ też
            nikt nie odbierał telefonu, dowiedziałem się tyle, że wiele osób źle wpisało
            wyniki w internecie, nie mogą się zdecydować itp i przez to całe to
            zamieszanie. Na socjologii 60 osób zrezygnowało przede mną, czekam aż jeszcze
            dwie zrobią to samo. Najbardziej zdziwiło mnie to, że nigdzie nie ma żadnych
            list studentów. Dbaj o swoje sprawy. Jutro jadę tam ponownie, bo jak nie
            dopilnuję...
            • Gość: atomowka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 20:28
              No to chyba rzeczywiscie jutro ich odwiedze. Bo zsamin sie czegos dowiem przez
              telefon to do u****** śmierci bede czekać
              • Gość: Kaczor Donald Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:39
                dowiedziałem się też, że w środę powinny być wyniki w internecie, na naszych
                kontach. Miejsce rankingowe się nie zmieni, tylko będzie obok napis
                zakwalifikowany.
                • Gość: atomówka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 20:50
                  To wszystko mi sie przefantastyczne układa zwarzywszy że jutro w nocy do czech
                  wyjeżdzam :-/
                  • Gość: Kaczor Donald Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:51
                    ale pragnę również przypomnieć, że wyniki powinny byc już w zeszły piątek :)
                  • Gość: atomowka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 20:57
                    czekaj, sroda to przeciez jutro! to chodzi o ta jutrzejsza srode czy za tydzien?
                    • Gość: atoimowka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 21:00
                      Bo nigdzie indziej nie widziałm takiego burdelu jak tam .Gdybym sie dostała
                      gdziekolwiek indziej to by mnie mogli w d*** pocałowac. I jeszce jakbys był tam
                      miły i podał mi linka do tej strony gdzie sie wchodziło na swoje konto? bo
                      gdzies zgubiłam a na stronie głównje juz go nie ma?
                    • Gość: Kaczor Donald Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:02
                      jutro

www.rekrutacja.wmpuksw.edu.pl//index.php
                      • Gość: atomówka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 21:09
                        Ok. Wielkie dzieki
                • Gość: atomowka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.05, 15:01
                  No i jak? Zmieniło sie komuś? bo ja jak byłam ciągle mam "niezakwalifikowana".
                  I nie wiem czy to dlateg, że juz oststecznie mnie odrzucili czy nie było
                  aktualizacji
                  • Gość: m. Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:13
                    Mi sie awet ta strona nie otwiera.
                  • Gość: Kaczor Donald Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:21
                    Nic się nie zmieniło. Dzwonię - dalej nie odbierają. Jak oni mnie wk... to
                    głowa mała. Jutro znowu muszę rezygnować ze zleceń, żeby tam jechać., bo
                    jeszcze uznają, że skoro nie przyszedłem, to leję na nich.
    • Gość: Justynka Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 02.08.05, 22:45
      Kaczorze:) masz racje, oni tam specjalnie nie odbieraja tel. a czlowiek dzwoni
      5 razy dziennie i wlacza mu sie poczta głosowa. Dzwonilam raz.Kobieta
      powiedziala mi ze nie mam szans , ze nawet nie beda rozpatrywac mojego
      odwołanie. Potem kazałam przedzwonic mamie i powiedziec ze corki nie ma w domu
      a ona nie orientuje sie ktore mam miejsce rankingowe. pani z dziekanatu spytała
      sie o imie i nazwisko i kazała sie jeszcze dowiadywac. Czy to jest normalne????
      Dostalam sie na UWM na Prawo ale zalezy mi na studiach w wa-wie
    • Gość: Kaczor Donald Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:55
      Powiem coś śmiesznego, albo tragicznego. Dalej nie wiem co ze mną na UKSW.
      Wiem, że rekrutacja trwa dalej.
    • Gość: justynka Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 07.08.05, 22:04
      A na jaki skałdałes wydział i na którym byles miejscu rankingowym? Ja juz mam
      gdzies te cale UKSW-popieprzona uczelnia!
      • Gość: Kaczor Donald Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:13
        Politologia 153. Ponoć już jest blisko.
        • Gość: atomowka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.08.05, 14:39
          Donald juz wiesz co i jak? Bo ja dopiero dzis z wakcji wróciłam i bede w
          poniedziałek tam dzwonic i jechac zeby sie dowiedziec co z tymi odwołaniami w
          koncu
          • Gość: Kaczor Donald Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 16:59
            Tak jestem przyjety. Dużo osób za mną też. Czy się cieszę? nie wiem, miesiąc za
            późno to wszystko. Znikam z tego forum. Powodzenia.
    • Gość: fajne dziewcze Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:31
      ja zwolnię miejsce na psychologii, więc ktos z Was sie tam dostanie, ale
      najszybciej zrobie to we wrzesniu, bo oni mnie tam dziwnie wykiwali...w kazdym
      baz razie wszyscy byli tam bardzo mili dla mnie(pewnie dlatego, ze b.dobrze
      zdałam maturę, byłam wysoko w rankingu i chcieli, zebym u nich została)ale z
      organizacją to naprawde u nich krucho...
      • Gość: atomowka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.05, 16:49
        tylko sie zstanawiam czy oni w tym burdelu beda dzwonic do osób, które sie
        dotały jesli ktos zwolni miejsce w e wrezsniu lub pózniej. sama jestem 359 na
        prawo i w sumie wydaje mi sie realne ze pozwalnia sie tyle miejsc ale czy im
        sie bedzie chciało zawiadamiac
        • Gość: Kaczor Donald Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:21
          Oni nie będą do nikogo dzwonić. Musisz zaglądać na swoje konto. Mówię z
          własnego doświadczenia. Wyjechałbym na wakacje to bym najzwyczajniej w świecie
          przegapił. ONI NIE DZWONIĄ!
          • Gość: atomowka69 Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.05, 17:31
            Na moim koncie jestem ciągle 359 i mam status niezakwalifikowana.Tak jak w dniu
            ogłoszenia wyników. I wydaje mi sie ze na tym koncie nigdy sie nic nie zmieni
            nawet jak mnie przeyjma.dodzwonic tam sie nie ma jak, chciałam dzis jechac
            osobiscie ale za pózno wstałam a po drugie dziś świeto wiec nie wiem czy
            sekretariat czynny i jutro sie tam wybieram
            • Gość: karolina Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:58
              dostałam sie tam z odwołania, sama do nich zadzowniłam, zawiozłam papiery i
              jestem przyjeta, a na koncie nic sie nie zmieniło, chyba juz nie bedą
              uaktualniać tej stronki
              • Gość: kaizo mazionoputri Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:56
                a na co sie dostałaś Karolina?
                • Gość: karolina Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:43
                  filologia polska
              • Gość: hakjakhka Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.05, 12:07
                A kiedy dzwoniłas? dawno to było? bo ja sie nie moge do nich dodzwonic!!!
                • Gość: karolina Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:53
                  dzowniłam 28 lipca i jeszcze tego samego dnia zawiozłam dokumenty. Odwołania
                  można było składać do 27 lipca no a 28 na wydziale humanistycznym juz wszystko
                  było wiadomo :P
                  • Gość: studentka UKSW Re: Decyzje odwołan-UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:07
                    a ja się dostałam z odwołania na edukację medialną i dziennikarstwo :) bardzo
                    się z tego cieszę bo marzyłam o tych studiach ;) Czy jest ktoś kto będzie ze
                    mną studiował? dajcie znać pozdro :)_

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka