Dodaj do ulubionych

KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ???

30.07.05, 18:26
Kto z was (mam na mysli osoby,ktore w tym roku ZDALY mature) ma zamiar
poprawic w zimowej bądz letniej sesji jej wyniki?
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia_86 Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 18:31
      może ja, jeśli się nie dostanę na dzienne fil. ang.
    • motylek_86 Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? 30.07.05, 18:37
      Ja pisze w styczniu z polaka rozsz bo nie pisalam i majce (wynik nie spełnia
      moich ambicji) a na studia dostalam sie dzienne w Krakowie :)
      • euridice Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? 30.07.05, 18:41
        hmm... ale mam pytanie :) Matme poprawiasz bo wynik Cie nie zadowolil,to jestem
        w stanie zrozumiec. Ale czemu piszesz polski rozszerzony? Przeciez juz jestes na
        studiach... Tzn. czy masz zamiar w nastepnym roku zaczac studiowac inny kierunek
        i dlatego "uzupelniasz" braki?
        • mloda2005 Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? 30.07.05, 21:22
          ja chce poprawiac poniewz nie dostalam sie na swoj wymarzony kierunek
          • blastermaster Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? 31.07.05, 00:28
            zeby napisac rozszerzony musisz takze podstawowy, z tego co wiem ;]
        • motylek_86 Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? 31.07.05, 14:49
          Hmm w przyszłym roku zaczne drugi kierunek ale jeszcze sie waham miedzy
          filologią a jakimś bardziej matematycznym (kto iwe na co sie zdecyduje za rok
          :D) wiec wole go zdac zeby potem nie mieć problemow w rekrutacji :) Pozdrawaim
    • Gość: ja:P Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 20:44
      • Gość: Kasia Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 20:46
        Bede poprawiac maturke z biologii i chemii bo nie dostalam sie na moje
        wymarzone studia -weterynrie:)
        • Gość: kinia_86 Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 20:49
          a jak się poprawia maturę, to nawet jeśli się napsize słabiej to zostawiają ten
          wynik lepszy?? jak to jest??
          • Gość: ja Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: 85.219.136.* 30.07.05, 21:11
            tak,zostawiaja ten lepszy wynii,moja dyrektorka dzwonila do OKE wiec to
            potwierdzone info .Fajnie nie ??:)
            • Gość: kinia_86 Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 21:15
              spoxik :))) to poprawiam z angla i niemca, podstawy mi pozostają po 100% (bo
              chyba lepszych nie mozna miec) a rozszerzone poprawie :p fajny interes :))
              • Gość: ja Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: 85.219.136.* 30.07.05, 21:16
                ale musisz poprawic zarowno podstawowy jak i rozszerzony poziom .....
                • Gość: kinia_86 Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 21:22
                  wiem, ale jeśli z podstawy będę miała słabiej to mi zostawią i tak te lepsze.
                • Gość: kinia_86 Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 21:22
                  mam tylko nadzieję, że jak się poprawia języki, to nie trzeba tez ustnych.....
                  • Gość: ja Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: 85.219.136.* 30.07.05, 21:26
                    jasne,ze nie trzeba :)
                    • Gość: juli Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 21:43
                      ja biolę i chemię :)
                      na studiach już jestem
                      ale nie do konca przekonana czy na wymarzonych :P
    • kaja86 Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? 31.07.05, 00:05
      chyba ja. I nie tyle poprawiac, bo poszła mi niexle, co dodac sobie jeszcze
      matematykę :) W sesji wiosennej jak się uda ;)
      • Gość: ola Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 00:12
        ja...angol i polak....najbardziej zalezy mi na rozszerzonych poziomach bo przez
        to nie dostalam sie na wymarzony kierunek....i dla swojej ambicji...pozdrawiam
    • Gość: hiszpan Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:29
      Jeśli jutro dowiem się, że mnie nie przyjęto na politologię na UWr (OBY NIE!) to będę poprawiał wszystko :)
      • Gość: Sloonko Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 16:27
        Poprawę zaczynam od chemi w sesji zimowej, a nastepnie biore się za fizykę w
        sesji letniej:)Mam nadzieję,ze będe miała lepsze wyniki i w przyszłym roku juz
        nie zabraknie mi 2 punktów na medycynę:)
    • ja_tylko_poprawiam_mature Re: KTO CHCE POPRAWIAĆ MATURĘ??? 31.07.05, 16:44
      Zapraszam Was wszystkich na nowe forum założone specjalnie dla nas.

POPRAWIAMY NOWĄ MATURĘ

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32477
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka