Dodaj do ulubionych

UŚ - kto na Soline? :)

02.08.05, 13:08
Hej :) kto z przyszłych studentów Uniwersytetu Ślaskiego wybiera się na ten
obóz? Ja jadę na 100 %, bo wczeoraj się zapisałam. jadę z kolezanką, ale
fajnie byłoby jeszcze kogoś poznać. Tak w ogole to ten student co mnie
zapisywał powiedział, że transport bedzie już z Katowic, czyli fajnie, fajniej
niż z krakowa :) No więc jedzie ktoś? :) Jak tak to zostawcie swoje gg albo
maile ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: jazzik Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.espol.com.pl 02.08.05, 13:11
      bardzo prawdopodobne że ja jadę jeżeli będa jeszcze miejsca tylko nie wiem czy
      uj ma ten sam termin co uś (29.08 do 04.09)
      • kaja86 Re: UŚ - kto na Soline? :) 02.08.05, 13:13
        ten sam ;) w końcu to jest ten sam obóz, tylko taki bardziej międzyuczelniany, w
        sumie fajnie bo można poznac ludzi z całego kraju ;)
        • Gość: jazzik Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.espol.com.pl 02.08.05, 13:46
          bardzo się cieszę że będą "szwarne dziołchy ze ślunska" zawsze chciałem takowe
          poznać ale niestety nie porozmawiamy sobie bo mój komputer (ten nie jest mój)
          wymaga natychmiastowej terapii w postaci format c: a brakuje mi dyskietki
          startowej ale mam nadzieje na kilka dialogów na miejscu
          • kaja86 Re: UŚ - kto na Soline? :) 02.08.05, 14:02
            heheh, beda, na pewno beda ;) choc ja w sumie nie jestem ze Śląska <lol> no ale
            Śląsk i tak jest fajny :) ja mam nadzieję na wiele ciekawych dialogów na miejscu :)
    • Gość: tez Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:14
      ja jestem z UJ ale nie wiem czy jechac bo nikt ze znajomych nie chce a samemu
      to troche glupio
      • Gość: kmKD Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 02.08.05, 20:47
        samemu najlepiej:] ja mozliwe ze tez pojade,tyle ze ja jestem z UWr..
        • kaja86 Re: UŚ - kto na Soline? :) 02.08.05, 22:07
          heheh, czyli beda ludzie z UJ i UWr a może ktos z UŚ. choc może to i lepiej,
          tych ze swojej uczelni i tak zdąże poznać, a na obozie przynajmniej nawiąże
          kontakty międzyuczelniane :D Może piszcie jeszcze co bedziecie studiowac na tych
          uczelniach ;) ja socjolgię, a moja kumpela jezyk rosyjski :)
          pozdrawiam, Kaja
          • Gość: magnolia Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: 80.51.229.* 02.08.05, 22:42
            Ja chyba też się wybiorę na ten obóz:) Będę studiować filologię germańską
            (specjalność nauczycielska)
            • Gość: jazzik Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.espol.com.pl 03.08.05, 00:02
              ja będę studiował ten podobno najmniej perspektywiczny kierunek jakim jest
              politologia mam nadzieję ze chociaż nabędę umiejętności w sektorze polityki
              pośredniej (czyli jak dostać się na czoło kolejki w pośredniaku) panowie i panie
              do zobaczenia pijani w pianie
              • kaja86 Re: UŚ - kto na Soline? :) 03.08.05, 00:16
                heheh, no będzie impreza w pianie - już się nie moge doczekac <lol>
    • Gość: tez Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:10
      dobra to w takim razie kto sie sam wybiera ??
      • Gość: jazzik Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.espol.com.pl 03.08.05, 10:50
        ja jadę sam ale to chyba nie jest dla ciebie żaden problem że nikogo nie znasz
        (jeżeli tak jest) to właśnie o to chodzi żeby odpocząć od tych wszystkich
        wysłużonych i nudzących się twarzy i poznać nowych ludzi
        • Gość: Kaja Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.ssnet.pl 03.08.05, 13:50
          Zgadzam się :) Ja jadę z kumpela, ale jakby ona nie chciała to tez bym pojechała
          sama. Przecież tam chodzi o to, żeby poznac ludzi, a nie juz ich znac ;)
      • kaja86 Re: UŚ - kto na Soline? :) 03.08.05, 14:51
        a w ogóle, jak nikogo nie znasz, to daj gg :) się poznamy :)
        • Gość: jg Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:28
          a ja od tego roku bede studiowal informatyke na UJ i tez jade na Soline :] do
          zobaczenia
          • Gość: Kaja Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.ssnet.pl 03.08.05, 17:14
            Widzę, że głównie ludzie z UJ, albo może ludzie z UŚ netu nie mają :P
        • Gość: ok Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:00
          2469110 moge podac nr gg ale jutro wyjezdzam na 10 dni to nie bedzie chyba
          okazji sie poznac, moze masz racje ze samemu bedzie spoko
          • Gość: ok Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:01
            to swoj nr tez podaj
            • Gość: Kaja Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.ssnet.pl 03.08.05, 21:50
              AS prosze bardzo 5762439 :) Chyba rzeczywiście moze być trudno, bo ja wyjeżdżam
              10 sierpnia tez na ok 10 dni. Bedę dopiero ok 20 sierpnia. :)
              • Gość: monia Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:35
                ja tez tam jade i juz nie moge sie doczekac :)do zobaczenia na miejscu :)
                • Gość: jazzik Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.espol.com.pl 04.08.05, 16:09
                  monia a można wiedzieć skąd jesteś bo szukam ludzi ze szczecina lub okolic
                  którzy jadą na solinę
                  • Gość: monia Re: UŚ - kto na Soline? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:12
                    ajjj...ja jestem z piły niestety :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka