Dodaj do ulubionych

informatyka - AGH czy UJ?

07.08.05, 23:04
gdzie informatyka jest lepsza? i po której potem łatwiej dostać robotę? mam
na myśli zwykłą, nie stosowaną.
Obserwuj wątek
    • haberteh Re: informatyka - AGH czy PWr? 07.08.05, 23:06
      miało być AGH czy PWr. sorry. d-:
      • Gość: xXx Re: informatyka - AGH czy PWr? IP: *.netcorp.pl 11.08.05, 11:50
        ja mialem taki dylematr ale z EiT, wybralem PWr spodobala mi sie bardziej ich organizacja...wszystko było szybsze...ponadto rektor PWr ma lepsza pozycje w Polsce - jest przewodniczącym Konferencji Rektorów Akademickich Szkół Polskich, szkoła ta wysuwa najwiecej patentow...ponadto nie wiem jak to jest w tym roku ale w zeszlym do europejskiej organizacji European University Association (EUA) nalezały tylko Pwr i UJ, a to tez swiadczy o poziomie...a bazujac na podstawie rankingow...uczelnie sa chyba na zmiane...raz jest o oczko wyezj AGH a raz PWr...brat tez mi powiedzial ze we wroclawiu lokuje sie cholernie duzo firm ostatnio a on ma tytul International Financial Manager takze jest dobrze zorientowany w tym...no i sama strona internetowa jest czytelniejsza:P a to tez swiadczy o nich bo przeciez robia ja informatycy:]...ale wybor jest twoj:P...w sumie nigdy nie bedziesz wiedzial czy dobrze postapisz:]...ja planuje, ze jak mi sie nie spodoba na PWR to za rok bede chcial sie przenies np na AGH:P...pozdro:]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka