Dodaj do ulubionych

MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU

11.08.05, 21:22
mam 3 pokojowe mieszkanie w Poznaniu z wyposażeniem ,szukam 2 dziewczyn z am
Poznań najlepiej kierunek lekarski lub stomatologia podaje maila
karolina00neostrada.pl.
Obserwuj wątek
    • Gość: studenciak Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:35
      Dalas chyba złego maila:( daj dobregobo mnie interesują szczegóły - znajome 2 szukają właśnie takiego mieszkanka:)
      • Gość: bombel186 Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU IP: 82.160.42.* 11.08.05, 22:41
        dolepie sie do waszego postu ;-) Szukam dwóch współlokatorów (najlepiej
        studenci AM - stoma, lekarski, farmacja) do mieszkania trzypokojowego. tel.
        508373362 mail: bombel186@wp.pl
    • Gość: karolina Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:40
      poprawiam maila karolina00@neostrada.pl Do studenciaka podaj mi jakiś kontakt
      do tych dziewcztn gg lub maila.
    • Gość: karolina Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:06
      piszcie!!!!!!!!!!!!!!!
    • ania19-86 Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU 16.08.05, 10:55
      mam pytanie, dostalam sie na Wydzial Nauk spolecznych i chce szukac mieszkania
      niedaleko tego wydzialu. Czy ktos wie moze jak nazywaja sie osiedla, dzielnice
      niedaleko wlasnie tego wydzilau. Jest to ulica Szamarzewskiego. Kompletnie nei
      znam poznania, bylam tam zaledwie raz i to tylko na tym wydziale:) z gory dzieki
      • sinsiew Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU 16.08.05, 14:23
        ja też na WNS (socjologia) i też kompletnie nie znam Poznania :)
        ale znalazłam to:
        plan.naszemiasto.pl/plan_poznan.html
        i jakoś sobie poradzę! :]

pozdrawiam.
        • arahja87 Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU 16.08.05, 14:34
          Witam:)
          Jestem studentką I roku psychologii UAM i szukam z przyjaciółką mieszkania.
          Potrzebujemy dwóch miłych, niekonfliktowych współlokatorek:)
          Znalazłam ciekawą ofertę wynajmu 2-pokojowego mieszkania na ul. Poznańskiej (2
          przystanki od WNS). Cena to 900 zł (+ok.200zł opłaty)
          Jeślibyśmy wynajęły mieszkanie w czwórkę to całkowity koszt na osobę wyniesie
          tylko 275 zł :)
          Pokoje są bardzo duże (po 25 m kw.)

Proszę o kontakt zainteresowane osoby :)
          gg - 8684944
          arahjaaa@tlen.pl

pozdrawiam
          • Gość: ooo Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:56
            hey a ja z kolei jetem studentka 1st roku ae i gdyby ktos byl chetny wynajac
            razem ze mna jakies mieszknko to tez prosze o kotakt gg 4016551..szukam pokoju
            1-os ale ciezko mi to idzie;) wiec mejbi jest ktos w podobnej sytuacji ;)
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka