karolina0o 11.08.05, 21:22 mam 3 pokojowe mieszkanie w Poznaniu z wyposażeniem ,szukam 2 dziewczyn z am Poznań najlepiej kierunek lekarski lub stomatologia podaje maila karolina00neostrada.pl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studenciak Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:35 Dalas chyba złego maila:( daj dobregobo mnie interesują szczegóły - znajome 2 szukają właśnie takiego mieszkanka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel186 Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU IP: 82.160.42.* 11.08.05, 22:41 dolepie sie do waszego postu ;-) Szukam dwóch współlokatorów (najlepiej studenci AM - stoma, lekarski, farmacja) do mieszkania trzypokojowego. tel. 508373362 mail: bombel186@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:40 poprawiam maila karolina00@neostrada.pl Do studenciaka podaj mi jakiś kontakt do tych dziewcztn gg lub maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:06 piszcie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania19-86 Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU 16.08.05, 10:55 mam pytanie, dostalam sie na Wydzial Nauk spolecznych i chce szukac mieszkania niedaleko tego wydzialu. Czy ktos wie moze jak nazywaja sie osiedla, dzielnice niedaleko wlasnie tego wydzilau. Jest to ulica Szamarzewskiego. Kompletnie nei znam poznania, bylam tam zaledwie raz i to tylko na tym wydziale:) z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
sinsiew Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU 16.08.05, 14:23 ja też na WNS (socjologia) i też kompletnie nie znam Poznania :) ale znalazłam to: plan.naszemiasto.pl/plan_poznan.html i jakoś sobie poradzę! :] pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
arahja87 Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU 16.08.05, 14:34 Witam:) Jestem studentką I roku psychologii UAM i szukam z przyjaciółką mieszkania. Potrzebujemy dwóch miłych, niekonfliktowych współlokatorek:) Znalazłam ciekawą ofertę wynajmu 2-pokojowego mieszkania na ul. Poznańskiej (2 przystanki od WNS). Cena to 900 zł (+ok.200zł opłaty) Jeślibyśmy wynajęły mieszkanie w czwórkę to całkowity koszt na osobę wyniesie tylko 275 zł :) Pokoje są bardzo duże (po 25 m kw.) Proszę o kontakt zainteresowane osoby :) gg - 8684944 arahjaaa@tlen.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: MIESZKANIE STUDENCKIE W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:56 hey a ja z kolei jetem studentka 1st roku ae i gdyby ktos byl chetny wynajac razem ze mna jakies mieszknko to tez prosze o kotakt gg 4016551..szukam pokoju 1-os ale ciezko mi to idzie;) wiec mejbi jest ktos w podobnej sytuacji ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś