Dodaj do ulubionych

JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE

18.08.05, 12:59
Zabrakło mi 2 pkt na psychologię na UAM. Zdobyłam 72 a trzeba było mieć 74.
Napisałam odwołanie. Jak myślicie, jakie mam szanse?
Słyszałam, ze jakieś szanse są, jezeli brakuje komuś 1-2 pkt...
Jest ktoś jeszcze w mojej sytuacji?
Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: supperb Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE IP: 80.51.249.* 18.08.05, 13:14
      mi na KUlu brakowało wiele wiecej i sie dostałem :P ... nie ma co sie marwic na
      zapas i szukac pocieszenia na forum .. lepiej idz z przyjaciólmi na piwo :D to
      bedzie lepsze rozwiazanie ;)
      • plusss1 Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE 18.08.05, 13:16
        Już na to piwo się spoooro nałaziłam a takie pocieszenie czasem się przydaje :)
        Dzieki
    • Gość: studentka Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:15
      cze!
      ja z autopsji mogę powiedzieć, że osobie zabrakło 1 pkt i się nie dostała;(
      a na co jeszcze zdawałaś/zdawałeś?

PS> chyba wielu osób nie było, którym brakło 1 pkt do szczęścia, tak samo ma
      się z 2 pkt-ami.
      • plusss1 Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE 18.08.05, 13:18
        Mowisz o UAMie - psychologii? Czy innym kierunku?

Wiem, że np. na UJocie dostaja sie ludzie po odwołaniu, ktorym brakuje 1 pkt.
        Ale nie wiem, jak to jest z brakiem dwoch pkt...
        • Gość: gosiaqus Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE IP: 83.238.19.* 24.08.05, 10:54
          to roznie bywa z tymi punktami, na moim kierunku rozpietosc punkot wynosila od
          okolo 600 do pewnie 300, i datego np mi zabraklo 13 pkt, ale tylko 3 osoby byly
          przede mna na liscie i tym sposobem, dostalamsie z rezerwowej. podobnie na
          innym kierunku, zabraklo mi 39 pkt, ale znowu bylam 20 na liscie, tylko ze
          tamto sobie juz darowalam.
      • Gość: studentka Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:28
        mówię o UAMie. wydaje mi się (wiem, że się powtarzam) tych z brakującym punktem
        jest napraw dę mnało.
        a sprawdzałaś na listach?
        • plusss1 Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE 18.08.05, 13:33
          (Rozmawiamy na dwóch forach) ;)

Nie sprawdzałam listy osobiście w Poznaniu w Instytucie P., jedynie listę osób
          które się dostały na stronie www. Ale slyszałam, że jest alfabetyczna, wiec
          musiałabym sama liczyc na którym jestem miejscu i ile osob jest przede mną.

Ale jednak Tobie zabrakło tego 1 pkt i się nie dostałas....
          • Gość: studentka Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:36
            dokladnie... na dwóch... ale ja zaraz mykam.

liczenia trochę jest... ale warto. najlepszy wynik to 94;))
            ja startuję na psycho za rok.
            chociaż nic nie mam do swojego kierunku, a specjalizacje... multum, szeroka
            oferta.

powodzenia
            • plusss1 Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE 18.08.05, 13:39
              Dziekuje za rozmowe :)

Pozdrawiam serdecznie
              • Gość: Ania Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.08.05, 13:48
                A ja uwazam ze masz szanse, wiec glowa do gory.
                • plusss1 Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE 18.08.05, 13:55
                  Dzieki! Mam nadzieje...
                  • Gość: Ja Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 18.08.05, 22:59
                    jak to,nie rozumiem,dziewczyna o ksywie studentka zdawała w tym roku na
                    psychologie,czy na coś innego? bo z tego co wiem,to odwołania rozpatrują
                    dopiero pod koniec sierpnia. Koleżance zabrakło 1 punktu na psychologię,liczyła
                    ilu osobom też zabrakło 1 punktu i wyszło 21 osób :/ także sytuacja nie maluje
                    się ciekawie...podobno dzwoniła i powiedzieli jej,że dostanie się z odwołania
                    na psychologię graniczy z cudem:/ nie chciałam martwić,tylko przestrzec przed
                    rozczarowaniem....ale głowa do góry,żyje się dalej i próbuje czegoś innego.
                    • Gość: I'ska Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE IP: 193.0.117.* 23.08.05, 16:47
                      Ja i tak się nie poddam. Psychologia to jest to, co chcę robić przez resztę
                      mojego życia. Jak coś, to próbuję za rok..........
                      • Gość: kas Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:09
                        jak napiszesz porzadne odwołanie, i przekonasz rektora ze warto cie przyjac, to
                        cie przyjma
                        • plusss1 Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE 24.08.05, 22:30
                          Problem w tym, że na UAMie już przyjęto o 21 osob więcej, niz mialo byc na
                          poczatku. Dlatego obawiam się, ze nie beda przyjmowali z odwołań.
                          Oczywiście w decyzji zawsze piszą o możliwosci odwołania się, co nie znaczy, że
                          beda je respektować. Moga przyjąc wiele osob, ale jednoczesnie moga nie przyjac
                          nikogo. Maja do tego prawo.

A moze za bardzo marudze? :P

Zycze powodzenia kazdemu :)
                          • Gość: kaś Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:55
                            wiesz co ci powiem? na moj kierunek przyjeto o 100 osob za duzo (planowali 300,
                            na listach było 410) z czego wole studiowania potwierdziło jakies 260 osob, a
                            potem obnizyli prog az o 8 pkt (na 200 mozliwych). wiec probuj, nic ci nie
                            zaszkodzi
                            • Gość: Nat Re: JAKIE MAM SZANSE - ODWOŁANIE IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 25.08.05, 14:58
                              No ale z tego co wiem,to z psychologii na UAM raczej nikt nie rezygnuje...tak
                              powiedzieli.Może 1 osoba zrezygnuje:/.. trzymajcie się. W poniedziałek dopiero
                              zbiera się komisja do rozpatrzenia odwołań z całego wydziału nauk społecznych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka