sympatyczniej 19.08.05, 13:12 Czy ktos z szanownych grupowiczow ma na kompie matury probne, ktore pisalismy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imogenka Re: Matury probne 19.08.05, 15:55 hista, angol, polak, wos :)) jak masz to przeslij na adres nb@thenut.eti.pg.gda.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kas86 Re: Matury probne 19.08.05, 16:02 z tego co wiem matury próbne były pisane "na raty" w jednych województwech później w innych wcześniej...więc jeżeli interesują Cię te z wielkopolski to sądzę, że angielski i polski gdzieś u siebie znajdę...historii i wosu nie posiadam, bo to nie moja dziedzina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_tylko_poprawiam_mature Re: Matury probne 19.08.05, 17:12 Twoje pytanie nasunęło mi na myśl kolejne. Czy nas dotyczą próbne matury? Odpowiedz Link Zgłoś
isema Re: Matury probne 19.08.05, 18:09 A czy ma ktoś może niemiecki? Próbną pisałam z angielskiego, dlatego chętnie zapoznam się z niemieckim, ponieważ mam zamiar go poprawić. Z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam madeinpoland@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kas86 Re: Matury probne 19.08.05, 18:14 niemiecki również posiadam :) zaraz wyślę :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy66 Re: Matury probne 19.08.05, 20:42 jezeli jest tka mozliwosc mogłabys mi tez przesłac mature próbną z polaka niemca histy i w osu z góry dziekuje mój e mail kret141@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ami23 Re: Matury probne 21.08.05, 19:33 Wszystkie arkusze matur probnych(bo były różne, w różnym czasie)dostępne są razem z modelami odpowiedzi na stronach Okręgowych Komisji np. Krakowskiej i Wrocławskiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: Matury probne 22.08.05, 19:09 a czy są gdzieś matury drugiego terminu(chodzi mi o te dla osób które nie mogły pisać w maju) i czy gdzieś można dostać pytania z am z tego roku dla staromaturzystów? Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś