Dodaj do ulubionych

Informatyka - kodowanie

12.09.05, 22:46
Na jakiej uczelni jest najwiecej przedmiotow
zwiazanych z kodowaniem bo naprawde nie chce wygladac jak
moj koles z informatyki ktory ma magistra a nie wie co to c++
a najwieksze osiagniecia to prezentacje w PowerPaint...

aa zdaje matme i informatyke - bez fizyki...
no i angielski

mierze w krakow
Obserwuj wątek
    • Gość: toemk Re: Informatyka - kodowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:48
      Stary lepiej powiedz jak ta kolegi szkółka się nazywa (może Wyższa Szkoła
      Wyciągania Pieniędzy:)
      A tak poza tym to weź pod uwagę że np. przez pierwszy rok możesz nie powąchać
      komputera (tak tak karteczka i jazda z kodem;)
      • xeryph Re: Informatyka - kodowanie 13.09.05, 21:09
        no mysle sobie AGH EAIiE Informatyka ewentualnie Wroclaw
        do Wa-wy raczej nie... pomimo ze wiem ze tam jest najlepiej

wiem ze moge nie dotknac kompa przez nawet i 2 lata
        i tylko na kartce pisac no ale chodzi mi o to aby
        pisac/prjektowac cos w pozniejszych semestrach...
        i nie mam tutaj na mysli prezentacji czy stronek www

szukam takiej uczelni ktora wiekszy nacisk kladzie na
        programowanie samo w sobie a nie na uzytkowanie
        programow graficznych czy innych z podobnego typu...
        • Gość: gienio Re: Informatyka - kodowanie IP: *.astral.lodz.pl 14.09.05, 19:19
          projektowac www to na zadnym porzadnym uniwerku ani politechnice nie ucza :D bo
          to bylby szczyt wszystkiego ... jesli chcesz miec programowanie glownie to
          przejrzyj sobie programy studiow na uczelniach ktore cie interesuja i tam gdzie
          jest wiecej przedmiotow typu (elektronika,automatyka,elektrotechnika :/) NIE
          IDZ :D
          sorrx za skladnie :D
    • Gość: d3 Re: Informatyka - kodowanie IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:22
      W twojej sytułacij wybrałbym Politechnikę Wrocławkską a na niej informatykę na wydziale Informatyki i Zarządzania. Wiem od koleżanki, że jest tam dużo programowania, pozatym sam decydujesz czego chcesz sie uczyć, masz do wyboru dużo kursów typu: grafika komputerowa, programowani itp. Moja koleżanka zaczyna naukę tam w tym roku, więc ta informacja jest jeszcze do sprawdzenia, ale możesz sie tym zainteresować.
      • Gość: kris Re: Informatyka - kodowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 08:46
        Wiesz w tym roku zaczynam infe na uj i z tego co slyszalem to tam jest duzo
        programowania.
        Takze informatyka uniwersytecka jest nastawiona na alogorytmy i programowanie a
        na polibudzie jest bardziej ogolnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka