carroline5 11.10.05, 19:57 Witam... na jakie studia mogę się udać (z wyjątkiem medycyny i stomatologii) zdając na maturze (oprócz polskiego i j.obcego) tylko biologię i chemię...?? Może mi ktoś coś podpowiedzieć?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adi Re: Jakie studia??!! IP: *.net.autocom.pl 11.10.05, 20:13 fizjoterapia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Re: Jakie studia??!! IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 12.10.05, 18:54 zdawaj sobie takie przedmioty zeby sie dostac na to co lubisz , uwierz mi ze studiowanie kierunku ktory cie nie interesuje nie ma sensu , ja juz tego doswiadczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapper Re: Jakie studia??!! IP: *.tecnet.pl 15.10.05, 19:47 mam pytanko do Paulinki: co studiowałaś? ja własnie miałam rozpoczac studia na kierunku ktory mnie w ogole nie interesował i zrezygnowałam po 2 tygodniach... napisz mi jesli mozesz jak to u Ciebie wyglądało :) pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: Jakie studia??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:12 biologia, chemia, biotechnologia, fizjoterapia, po samej biol mozna pedagogikę, hmmm niech no pomysle, weterynarie, ochrone środowiska, zootechnike, wszelkie rolnicze kierunki pewnie cos jeszcze o czym nawet nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.b Re: Jakie studia??!! 12.10.05, 22:23 idz na farmacje,mnie to kiedys krecilo ale chemia i biologia to nie moja dzialka zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
carroline5 Re: Jakie studia??!! 16.10.05, 09:46 No u mnie właśnie odwrotnie... biola i chemia to jedyne , co mi wchodzi do głowy i co mnie interesuje... dlatego maturę zdaję właśnie z tych przedmiotów, ale za bardzo nie mam pomysłu co dalej, bo na AM się nie nadaje z pewnością (nie ten typ człowieka) :/ Odpowiedz Link Zgłoś