sonny11 16.11.05, 20:13 Czy fakultety sa obowiązkowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: fakultety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:17 zalezy od szkoly, ale przewaznie tak Odpowiedz Link Zgłoś
sonny11 Re: fakultety 16.11.05, 20:28 Czy na świadectwie ukończenia szkoły są oceny z fakultetów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: fakultety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:24 to wszystko zalezy do szkoły i w ramach czego to są fakultety (chodzi mi o przydział godzin). u mnie np. jesli wybrałes na fakultet przedmiot z ktorego miałes normalne lekcje, to wpisywano tylko jedna ocene, ale wystawiając ją na podstawie dwóch ocen (z lekcji i z fakultetu). jesli natomiast np. skonczyłes przedmiot w 2 klasie, a w 3 wybrałes sobie taki fakultet, to nie bylo wpsanej oceny tej z 2 klasy, tylko ten z fakultetu Odpowiedz Link Zgłoś
anula.123 Re: fakultety 19.11.05, 22:22 u mnie tez nie są obowiązkowe, np na 30 osób zdających na przykład geografie chodzi tylko 5 osób Odpowiedz Link Zgłoś
nat55 Re: fakultety 19.11.05, 22:47 U mnie fakultety odbywają sie na pierwszych 2 lekcjach i każdy wybiera sobie jakie chce. Ocena jest na światectwie z tego fakultetu na jaki sie chodziło. Ja np chodze na Wos inni w tym czasie maja biologie lub geografe :) Odpowiedz Link Zgłoś