Dodaj do ulubionych

Stara MATURA dla dorosłych!!!!

02.01.06, 01:11
Kto z Was zdaję starą maturę dla dorosłych 9 stycznia 2006???????
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.06, 11:48
      Ja zdaje w Warszawie na ul Irzykowskiego i tradycyjnie sie boje matmy z ktorej
      nie jestem jakis super;)
      • Gość: aga Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! IP: *.samopomoc.com.pl / 213.76.128.* 03.01.06, 16:21
        ja też zdaję na Irzykowskiego. Może porozmawiamy? Mój mail: aga991@gazeta.pl
        • Gość: Joaśka Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! IP: *.icpnet.pl 04.01.06, 17:30
          A z jakich przedmiotów zdajecie?
          • Gość: Krzysiek Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.06, 21:10
            Ja zdaje z matmy i polskiego najbardziej boje sie matmy;)
            • Gość: Tomek Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! IP: *.icpnet.pl 05.01.06, 20:39
              A trzeci przedmiot? Ja zdaję polski, WOS i rosyjski.
              • kalwaryjka CKU nr 1 na Noakowskiego w Warszawie 06.01.06, 19:49
                Ja zdaję geografię i oczywiście polski w Warszawie w CKU na Noakowskiego.
                Czy ktoś tam zdaję?
                Macie jakieś przecieki?
                Mój adres vilka@gazeta.pl
                • wodniczka0 Re: CKU nr 1 na Noakowskiego w Warszawie 08.01.06, 14:01
                  Ja równiez zdaje na Noakowskiego i też jest to polski i geografia:) powodzenia
                  jutro:))
    • Gość: mike Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 13:48
      witam,ja we wtorek na Hozej - historia.
    • Gość: Monika Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.06, 16:44
      KTO ZDAJE NA IRZYKOWSKIEGO JUTRO I WE WTOREK?
      • Gość: zaneta_sz25 jak myślicie jakie pytanka bedą z gografii?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:29
        Mam do was pytanko może ktoś z was prowadzi jakieś wyliczenia co mogą dac na
        geografie .Ja rownież zdaje na Irzykowskiego ale tylko jeden
        przedmiot.Serdecznie pozdrawiam i życze połamania piór!!!!!!
        • Gość: Monika Re: jak myślicie jakie pytanka bedą z gografii?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.06, 21:59
          Ja zdaje MATMĘ ale co tam może być to nie wiem. ŻYCZĘ WSZYSTKIM ZDANEJ MATURY!!!
          Pozdrawiam:)
    • Gość: kajaa Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:21
      jakie pytania byly z polskiego ?????????????
    • Gość: Monika Jak było na Irzykowskiego? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.06, 21:33
      Jutro tam wlasnie zdaje jak nauczyciele??
      • Gość: zaneta_sz25 Re: Jak było na Irzykowskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 09:55
        kolega mi mowił ze nauczyciele na polskim byli nawet spoko.polski zdawal na
        sali od wf.jednak dzis kazdy według przedmiotow bedzie porozrzucany po szkole
        także trzeba liczyc ze trafi sie na wyrozumialą komisje:))
    • Gość: Monika Rozwiazania z matmy-10 styczen(dzis) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.06, 23:39
      I jak wam poszlo z MATMY???Jkaies wyniki??zadanie z prostopadloscianem -
      Objetosc 750 to rozwiazalam a inne?:)Ktos pamieta?
    • Gość: Monika Wyniki z matmy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.06, 21:39
      widze slaby odzew nikt nie zdawal???
      • Gość: angela Re: Wyniki z matmy IP: *.kwik / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:02
        moja siostra zdawala jakas totalna porazka zadania z geomterii, a liczyla na
        parametry.
        Dzis ma wyniki , zdawala na Mokotowie
        • Gość: Monika Re: Wyniki z matmy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.06, 12:36
          ano paramteru nie bylo a zadania nie za łatwe:)Szkoda ze nikt tu nie zaglada
          kto pamieta wyniki:)Bo nie wiem gdzie je znalezc w necie
          • Gość: marta Re: Wyniki z matmy IP: *.76.pl 15.01.06, 01:40
            a jakie tematy byly na maturze dla doroslych z polskiego w poniedzialek
            9.01.????????? prosze jak ktos pamieta, albo wie, gdzie mozna je znalezc w
            necie niech napisze do mnie: mb@76.pl albo tutaj zostawi wiadomosc! to dla mnie
            bardzo wazne!!!!!!!!!!
            • miim133 Re: Wyniki z matmy 15.01.06, 02:19
              zadanie z Ciagami wynik: wyrazy ciagu geometrycznego to 5,45 i 405.. a dla x=0 ciagi sa rownowartosciowei wiec wyrazy sa rowne sobie i wynosza odpowiednio 455\3,455\3,455\3.
              Zadanie 5 z prawdopodobienstwa n=5 przynajmniej mi tak wyszlo.
              Z prostopadloscinem v=750 (potwierdzam). z polskiego drugi temat (pisalem) trudne, mozliwe, niewykonalne. czy mozna pogodzic misje spoleczna lub narodowa z udanym swoim zyciem osobistym. powolaj sie na posatcie z literatury i filmu. napisalem o ludziach bezdomnych i judymie o dzumie i doktorze rieux i ksiedzu robaku.. reszty nie pamietam bo szczerze nie czytalem po zapoznaniem sie z tematem trzecim..wiem ze w trzecim (praca z tekstem) byl tekst o ziemniakach.. POZNANSKA RULEZ ;D
              • Gość: angela Re: Wyniki z matmy IP: *.kwik / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:16
                tak potwierdzam ,tak bylo . zadania trudne , ale wszystko do przodu.
                jesli macie mozliwosci - polecam sandomierska !
    • Gość: mike Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:48
      jak Wam poszly egz,macie juz wyniki??
      • Gość: Monika Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.06, 20:49
        Ja dzis bylam. Z matmy dostalam 2 wazne ze zaliczone:) teraz ustna matma w
        sobote i polski we wtorek za tydz a wszystko na Irzykowskiego-w-wa:)
    • amelka770 Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! 17.01.06, 00:21
      Kto z Was zdaje rosyjski ustny????
    • amelka770 Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! 17.01.06, 00:22
      Czy ktoś zdaje na Okopowej????

• Gość: lolka511 Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:28
      ja już mam wyniki
      polski pisemny 4
      matmna pisemna 2
      matma ustna 4
      rosyjski ustny 4
      został jeszcze ustny polski
      • amelka770 Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! 17.01.06, 23:47
        A co miałaś na ustnym rosyjskim??
        Z jakich książek korzystałas??
    • Gość: mike Re: Stara MATURA dla dorosłych!!!! IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 01.02.06, 08:18
      wczoraj w koncu mialem wyniki, maturka zaliczona :))
      pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka