Gość: Kaes IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 21:02 Z czym Wam się kojarzy Zielona Góra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: Zielona Góra IP: *.zigzag.pl 07.08.01, 21:09 W dni Zielonej Gory obchodzone jest Swieto Winobrania.Dobrze kojarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Zielona Góra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 21:13 Podjadam właśnie winogrona i tak sobię myślę, że z Festiwalem Piosenki Radzieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Zielona Góra IP: *.zigzag.pl 07.08.01, 21:23 ongis uzywalem plasteliny i farb plakatowych,ktore chyba byly wyprodukowane w Zielonej Gorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Zielona Góra IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 21:30 znam bardzo dobrze to miast bo kiedyś tam mieszkałem(bbb dawno temu).Miasto jest naprawde piękne ,dużo zieleni,dookoła lasy ,nowe osiedla własnie wśród lasów,super deptak,a poza tym to: 1 Falubaz 2Zkż 3Palmiarnia 4Moje osiedle Morelowa 5Swietne drogi dojazdowe-obwodnica 6Kiedyś istniejący zakład Polska Wełna 7Zastal 8Winobranie 9Festiwal Zjednoczonej Europy 10wojna Kobyla-Zielona 11 brakło by miejsca gdybym tak pisał dalej poza tym mam dziewczyne w ZG także bywam tam czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Zielona Góra IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 21:41 Z Jelenia Gora. Oba miasta bardzo lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: Zielona Góra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 18:21 Z winem i winobraniem, z amfiteatrem i festiwalem piosenki (wiadomo jakiej), z "wojną" lubuską (Gorzów Wlkp. kontra ZG), z rodziną, która mieszka naokoło ZG (Stary Kisielin, Racula, Dżonków, Zabór, Bogaczów, Drożki) a więc z wakacjami, słońcem i bliskością najpierw NRD a teraz Reichu w całej swej postaci ... Odpowiedz Link Zgłoś