Dodaj do ulubionych

ranking-na jakie kierunki idziecie

10.01.06, 14:34
Obserwuj wątek
    • Gość: 8-) Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:36
      skladam na prawo albo ekonomie
      • Gość: jolie6 Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:51
        ja się wybieram na prawo na UWr..jeśli nie uda się na dzienne,to pomyślę nad
        wieczorowymi:)pozdr
      • Gość: Kate Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.centertel.pl 12.06.06, 14:28
        Położnictwo na AM w Wawie lub Biologia na SGGW
    • Gość: leon_ble Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 10.01.06, 15:36
      prawo UAM ;-)
    • Gość: aSSa Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.local / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 21:48
      na politologie, stosunki miedz, europeistyke
    • bbiedrooneczkaa dziennikarstwo, a jak się nie uda to grafika itp. 11.01.06, 00:17
      ...
    • Gość: Agg Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 03:06
      Prawo UJ
      • mykaaa Re: ranking-na jakie kierunki idziecie 11.01.06, 18:53
        Sami prawnicy ?
        • Gość: leon_ble Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 11.01.06, 19:03
          ktos mu to panstwo naprawic :P
      • misialina4 Re: ranking-na jakie kierunki idziecie 02.04.06, 18:31
        prawo, TiR lub historia / UAM

• Gość: anulka Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:47
      Stosunki miedzynarodowe na AE w Krakowie :))
      • juna86 Re: ranking-na jakie kierunki idziecie 14.01.06, 10:12
        ja idę na japonistykę :D albo synologię jeszce nie wiem gdzie sie dostanę...
    • angus871 Re: ranking-na jakie kierunki idziecie 14.01.06, 10:16
      ja ide na stosunki albo dziennikarstwo Jeszcze sie zastanawiam ;) narazie
      przejmuje sie nauka a studia to juz 2planowa sprawa ;)
      • malutkaa5 Re: ranking-na jakie kierunki idziecie 08.02.06, 18:09
        Prawo
        Psychologia stosowana
        Stosunki miedyznarodowe

Troszke sie podłamałam ze tyle osób chce isc na prawo...
        • Gość: kamill87 Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.68.75.128.debica75.tnp.pl 08.02.06, 21:12
          prawo albo stosunki miedzynarodowe
          • kaja86 Re: ranking-na jakie kierunki idziecie 08.02.06, 21:54
            Mam prośbę, nie wpisujcie się już w tym watku, tylko w tym, który przykleiłam.
            Zrobiłam to po to, żeby byl tylko jeden a nie klika wątków na ten sam temat. To,
            na jakie kierunki idziecie jest bardzo wazną sprawą, dlatego tamten wątek jest
            przyklejony. Podałam w nim link do tego wątku, także te wpisy nie zginą, ale nie
            wpisujcie się już tutaj.
            Kaja
        • Gość: Akne Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.telkonet.pl 30.03.06, 15:57
          > Troszke sie podłamałam ze tyle osób chce isc na prawo...

Na psychologię stosowana UJ i tak będzie o wiele więcej - boję się, że tak jak na UMCS w tym roku.
    • Gość: anulkakrk Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 21:49
      Stosunki miedzynarodowe na AE :))
      ew. europeistyka, ekonomia albo zarzadzanie i marketing...:)

Pozdrawiam wszystkich maturzystów i życze szczścia w rekrutacjii !!! :))
      • Gość: lukasz Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.parkitka.prenet.pl 29.03.06, 01:39
        heh..ale wszyscy ambitni,prawo,stosunki???:) looo,lepiej zlozcie sobie tez na
        jakis "awaryjny"kierunek,dobra rada:)
        • Gość: kolepka Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 08:36
          juz wybrałam -> prawo UW
    • proocent Re: ranking-na jakie kierunki idziecie 30.03.06, 22:19
      studium podstawowe sgh :P

w razie niepowodzenia ekonomia albo finanse i bankowość
    • newday18 Re: ranking-na jakie kierunki idziecie 31.03.06, 17:15
      medycyna, poznań
      • Gość: bartek Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:16
        po co składać na awaryjny kierunek, nie lepiej iść na ten najbardziej nam
        odpowiadający, lecz na zaoczne, przecież istnieje szanse późniejszego przeniesienia
    • n_nicky Re: ranking-na jakie kierunki idziecie 31.03.06, 22:24
      będę niesympatyczna, ale śmiać mi się chce jak czytam setny post "na prawo"...
    • avula Re: ranking-na jakie kierunki idziecie 02.04.06, 13:10
      filologia nowogrecka
      • wieniak Re: ranking-na jakie kierunki idziecie 02.04.06, 14:34
        na prawo
    • Gość: pewny student Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.acn.waw.pl 02.04.06, 18:55
      na prawo !!! :D na uw uksw uj uwr politologia uw uwr uksw uj historia uw uksw stosunki uw D: i moze na europeistyke na uw

elo :d
      • nea.mair Re: ranking-na jakie kierunki idziecie 02.06.06, 16:16
        matko..chyba faktycznie to nasze panstwo kochane tkwi po uszy w destrukcyjnym
        bagnie, skoro az tyle osob deklaruje prawo, ale zeby nie bylo =>szacunek ;)
        Osobiście bardzo chcialam studiowac filologie klasyczna, ale po dłuzszych
        namowach (ze strony rodzicow, a jakze) i namysle zdecydowalam albo filologia
        polska, albo filologia angielska ;)

Dla niezdecydowanych i zdecydowanych ;) proponuję wypelnienie testu
        preferencji :www.univ.gda.pl/pl/info_dla_kand/?tpl=przydatne/test#up
        pomoże nie pomoze - w kazdym wypadku dowiecie się o sobie czegos nowego ;)
        • Gość: maturzysta Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:25
          Ja składam na inzynierie srodowiska, może jakąs inną inzynierie, w
          każdym razie, jak czytam te posty to wygląda na to, że ja tam sam będę
          studiował. Pozdrowionka dla studentów prawa
        • itissunny Re: ranking-na jakie kierunki idziecie 02.06.06, 19:56
          E tam na tym forum wszyscy prawo ale na innym forum na ktorym wypowiedzialo sie
          ok 30 osob tylko jedna osoba wymienila prawo :) takze glowa do gory
          a tym bardziej ze o ile dobrze zauwazyliscie to na tym forum prawie ciagle jest
          mowa wylacznie o historii i wosie :) takze duzo tutaj humanistow:)
        • Gość: do nea.mair Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.06.06, 21:00
          Najlepszym dla Ciebie kierunkiem studiów jest oceanografia na Wydziale
          Biologii, Geografii i Oceanologii Uniwersytetu Gdańskiego.

hehe to mi wyszlo z tego testu :D nie wiem jakim cudem, :) chyba przez to ze
          tam oceny sie podawalo:P
          • Gość: kasia Re: do nea.mair IP: 217.153.162.* 04.06.06, 13:43
            mi też oceanografia, biologia bądź biotechnologia :P:P...a wybieram się na
            filologię angielską;)
        • Gość: phi Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: 217.96.125.* 03.06.06, 15:18
          Ten test jest do bani ,ja i takie kierunki jak
          pedagogika ,politologia,socjologia(to ujdzie) i zarządzanie i marketing !Śmiech
          na sali ;p. Kto to wymyślił :O,a może to ja nie znam siebie <lol>
        • Gość: ff Re: ranking-na jakie kierunki idziecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 18:47
          ja zrobiłąm ten test i jest raczej beznadziejny, mam iśc według nich na
          psychologię albo filozofie, bo mam niby szeroki wachlarz zainteresowań, a w
          jednym z spytań było czy lubie czytac ksiązki filozoficzne i zaznaczyłam 0( z 5
          mozliwych odp), czyli najniższa, więc jaka tam jest logika, kierujcie się
          własnymi przeświadczeniami, a śmiesznymi testami
    • pshczoolka zarządzanie ;) 02.06.06, 23:30
      hehe coś rzeczywiscie malo tu umysłów scislych ;)
      • Gość: evcia prawo - tak jak i 25 z 33 osób z mojej klasy :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 00:32
        humanistycznej dodam. Już mi się robi niedobrze po tym jak to wszystko czytam.
        Czy są jeszcze jakieś szanse dostania się na ten kierunek? :((((((
        • Gość: myosotis_ola Re: prawo - tak jak i 25 z 33 osób z mojej klasy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.06, 16:52
          Psychologia - UW Awaryjnie jeszcze polonistyka, filozofia, sinologia i
          pedagogika :)
          Tak się zastanawiam, wiele osób wymienia kilka uczelni w różnych miastach?
          Macie zamiar się przeprowadzać w zależności od tego gdzie Was przyjmą???
          • Gość: :P Re: prawo - tak jak i 25 z 33 osób z mojej klasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:00
            Logiczne, ze przeprowadzka nieunikniona. Nie kazdy mieszka w miescie, gdzie sa jakies uczelnie :P
            • Gość: myosotis_ola przeprowadzki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.06, 10:19
              No tak, ja to rozumiem... Ale są ludzie którzy mieszkają powiedzmy w Krakowie a
              składają papiery również na UW.
              Oczywiście, mieszkańcy mniejszych miejscowości muszą brać pod uwagę
              przeprowadzkę na 5 lat do miasta.
              Dziwią mnie tylko ludzie którzy składają na kilka uniwesrsytetów i mówią, że
              pojadą tam gdzie ich przyjmą ;)
              • Gość: :P Re: przeprowadzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:29
                Ci co mieszkaja w Krakowie, to akurat maja ciezko, jesli chodzi o uczelnie panstwowe, bo wiadomo, ze do Krakowa jest sporo chetnych i ciezko sie dostac. Stad musza tez skladac gdzie indziej:D
                • Gość: k Re: przeprowadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:00
                  ja mysle, ze to troche inaczej działa. jak jestes np. z taiego krakowa, to
                  składasz na uczelnie krakowskie na kilka roznych kierunkow. jak jestes z małego
                  miasta, to czesciej składasz na ten sam kierunek ale na rozne uczelnie
              • Gość: Aga Re: przeprowadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:11
                A mnie to nie dziwi.
                • itissunny Re: przeprowadzki 04.06.06, 13:17
                  Mnie tez nie dziwi, co w tym zlego ze ktos sklada na kilka lepszych uczelni? :)
                  To raczej dobrze, a nawet bardzo dobrze
                  • Gość: myosotis_ola Re: przeprowadzki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.06, 14:06
                    ja nie twierdzę, że to źle :) Po prostu to totalna zmiana w życiu: taka
                    przeprowadzka samemu do obcego miasta - tylko tyle ;)
                    Ja mieszkam akurat w Warszawie i nie składam nigdzie poza UW. Zastanawiałam się
                    nad AM ale odradzają mi to...
                    • Gość: lolek Re: przeprowadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 14:14
                      A co ma zrobic osoba mieszkajaca w miescie w ktorym nie ma uczelni, albo jest
                      tylko na bardzo niskim poziomie? Nie rozsmieszaj mnie. Dlatego nie lubie
                      Warszawiakow!
                      • tedzikooo Re: przeprowadzki 04.06.06, 14:42
                        dobry jest ten test.. mi wykazał cos takiego..."Trudno Ci coś doradzić, gdyż nie
                        masz jednoznacznie określonych predyspozycji. Spróbuj jeszcze raz zrobić ten
                        test mocno zastanawiając się nad każdą odpowiedzią."
                        %-)
                        • Gość: myosotis_ola Re: przeprowadzki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.06, 22:46
                          Dlaczego nie lubisz Warszwiaków? :P Bez przesady! ;) Powiedziałam tylko, że to
                          duża zmiana w życiu. Oczywiście że jeżeli w danym mieście nie ma dobrej uczelni
                          to należy szukać w innych miastach - to jasne! Ale osobiście cieszę się, że nie
                          jestem w takiej sytuacji. Tu gdzie mieszkam mam znajomych, rodzinę itp...
                          Podziwiam ludzi którzy umieją się fajnie znaleźć w nowej sytuacji i w nowej
                          rzeczywistości... :)

Co do tego testu to też sobie zrobiłam i wyszły mi owszem ciekawe kierunki, ale
                          nie te o których myślałam, a co najgorsze nie te na które mogę składać (nie mam
                          wymaganych tam przedmiotów). Ale ogólnie test spoko...
                          • Gość: Aga Re: przeprowadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:00
                            A gdzie jest ten test?
                            • itissunny Re: przeprowadzki 05.06.06, 09:18
                              Myosotis_ola ja kiedys sie tego balam ze wyladuje sama w obcym miescie :) Ale
                              teraz mi przeszlo, poniewaz mam sporo znajomych w moim wieku ( bo mieszkam w
                              innym miescie, a dojezdzalam do innego miasta i chodzilam tam do LO) :) i
                              wlasnie wieksza czesc z nich sklada do Warszawy lub Lublina, takze sama na
                              pewno nie zostane :) chyba ze na uczelni :P ale z tym tez nie jest zle, bo
                              skladam z dwoma kolezankami praktycznie na te same kierunki i uczelnie, no i
                              jedna to geniusz to ma ode mnie i tej drugiej na pewno lepiej mature ale ja i
                              tak wierze ze bedziemy razem :)
                              • Gość: myosotis_ola do przedmówcy :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.06, 22:47
                                No to jak tak to same pozytywy :))) Kolejny pozytyw jaki widze to jeszcze pewna
                                doza samodzielności (mieszkanie w akademiku) ;) hehe
                                • itissunny Re: do przedmówcy :) 06.06.06, 15:25
                                  Wlasnie na studiach chce sie nauczyc przede wszystkim samodzielnosci ;) ale co
                                  do akademika to wole chyba mieszkac na stancji ;)
                                  • Gość: gosia Re: do przedmówcy :) IP: *.futuro.com.pl 06.06.06, 17:14
                                    a ja właśnie mysle ze szostawanie na studia w swoim miescie (jesli sie mieszka
                                    gdzies gdzie sa jakies uczelnie) to troche ucieczka. jesli oczywiscie sie ma
                                    kase na to zeby mieszkac gdzie indziej. to własnie nest fajne w przeprowadzce:
                                    nowe zycie samodzielnosc inne perspektywy np ja: jestem z lublina i teraz
                                    studiuje na kulu ale w tym roku zdaje do warzawy. po prostu uwazam lublin za
                                    troche zasciankowe miasto... i nie widze siebie tutaj. no ale kazdy ma to co lubi:)
                                    • Gość: gosia Re: do przedmówcy :) IP: *.futuro.com.pl 06.06.06, 17:15
                                      ucieczka od samodzielnosci * zapomniałam dodac
                                      • Gość: myosotis_ola Re: do przedmówcy :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.06, 22:11
                                        Ja mieszkam w Warszawie, więc w sumie aby poszerzyć perspektywy mogę już tylko
                                        studiować za granicą... Tego jednak nie chcę za bardzo robić. Chcę studiować na
                                        UW, bo to świetna uczelnia, słyszałam o niej mnóstwo dobrych opinii. A że
                                        akurat mieszkam w Warszawie to mam wszystko na miejscu :) Poza tym ciężko jest
                                        wtedy jeśli jest się z kimś związanym...
                                        • itissunny Re: do przedmówcy :) 07.06.06, 13:32
                                          Ja zgadzam sie z myosoits_ola, bo jesli mieszka sie w miescie gdzie znajduje
                                          sie jedna z najlepszych uczelni w Polsce to bez sensu zmieniac miejsce
                                          zamieszkania i isc na slabsza :) a u mnie moj zwiazek zostanie wystawiony na
                                          probe :D hyh ciekawe czy przetrwa
                                        • Gość: anulka Re: do przedmówcy :) IP: 83.238.47.* 07.06.06, 13:39
                                          Hmmm... nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że aby poszerzyć perspektywy może ona
                                          studiować już tylko za granicą... To oznacza, spychanie innych znakomitych
                                          uczelni na margines... Ja osobiście wyżej stawiam dwie inne uczelnie- UJ i
                                          UAM... Uwazasz, że studiując na tych uniwersytetach nie poszerzyłabyś swoich
                                          horyznontów, swojej wiedzy, swoich perspektyw...? Wyczuwam tu nutkę
                                          zarozumialstwa... Warszawa to nie dla wszytskich raj... (to szare, bezbarwne,
                                          zatłoczone miasto, bez duszy...)
                                          • Gość: myosotis_ola Re: do przedmówcy :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.06, 21:08
                                            do itssunny: kurcze, strasznie Ci współczuję :( Ja teraz wyjeżdżam na trzy
                                            tygodnie bez mojego faceta i to dla mnie masakra... A co dopiero na codzień
                                            mieszkać w innych miastach... Trzymam za Was kciuki ;)

do przedmówcy: nie jestem zarozumiała i nie stawiam UW ponad UJ czy UAM.
                                            Szczerze mówiąc to nie mam za dużej wiedzy o tych uniwersytetach, więc nie mam
                                            zamiaru ich dyskredytować. Po prostu większość ludzi marzy o studiach na UW i
                                            ja też :)
                                            Może z tą zagranicą to nie było najfortunniejsze wyrażenie, miałam na myśli, że
                                            tu gdzie mieszkam mam bardzo dobre perspektywy, lepsze znalazłabym zagranicą a
                                            podobne w Krakowie czy Poznaniu :) Nie byłam niestety nigdy w tych miastach i
                                            nie oceniam ich. Od urodzenia mieszkam w Warszawie i jestem przyzwyczajona do
                                            tego wszystkiego co tak przeszkadza przyjezdnym... po prostu nie zwracam już na
                                            to uwagi :)
                                            • Gość: plusia Re: do przedmówcy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 00:07
                                              heh, ja ze swoim mezem skladamy razem do warszawy choc jestesmy ze szczecina,
                                              mam nadzieje ze oboje sie dostaniemy i bedziemy happy:) powodzenia wszystkim
                                              parom ktore nie umieja sie ze soba rozstac:)
                                              • Gość: plusia Re: do przedmówcy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 00:17
                                                aha, i zeby wyjasnic zbedne niescislosci: tak, mam tak jak wy 19 lat i od 2
                                                tygodni jestem mezatka:) nie, nie jestem w ciazy...
                                  • Gość: hle Re: do przedmówcy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:15
                                    no to powodzenia, nie ma chyba niczego gorszego jak stancja ...
                                    • itissunny Re: do przedmówcy :) 07.06.06, 22:17
                                      Nie ma nic lepszego niz stancja z kolezankami ktore studiuja to samo :)
                                      • Gość: hle Re: do przedmówcy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:22
                                        my ie chyba zle rozumiemy, stancja to wynajem pokoju najczesciej u jakiejs
                                        podstarzalej babuni, czy o to ci chodzi ? zadko jest tak aby bylo w 1
                                        mieszkaniu/domu miejsce dla max 2 osob ;]
                                        • Gość: myosotis_ola Re: do przedmówcy :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.06, 09:23
                                          No właśnie... O co dokładnie chodzi w mieszkaniu "na stancji"? Z tym
                                          określeniem spotkałam się chyba tylko w lekturach szkolnych. Ale zawsze
                                          myślałam, że to mieszkanie u kogoś w domu. :) Może być fajnie :) Ale Akademik
                                          to zawsze większa grupa ludzi, huczniejsze balangi itp. Ale to tylko
                                          stereotyp ;) Więc don't worry
                                          • Gość: adziusia* Re: do przedmówcy :) IP: 213.199.252.* 11.06.06, 13:00
                                            Żal mi warszawiaków, nie wiedzą co to stancja, nie widzą swiata poza Warszawką,
                                            wiedzą tyle ile przeczytają w lekturach szkolnych sprzed 100 lat ehh...
                                • Gość: me myself Re: do przedmówcy :) IP: *.sggw.waw.pl 08.06.06, 11:32
                                  tak.wiekszosc czuje wolnosc w akademiku i nawet nie sprzata:).wiem bo
                                  mieszkam.Ale stancja jest dla ludzi ktorzy potrzebuja ciszy aby sie uczyc;).
    • Gość: KTOS Z UJ na Dziennikarstwo nie ma co zdawac !!! IP: *.autocom.pl 08.06.06, 10:50
      Mam smutna wiadomosc dla wszystkich, chcacych dostac sie na dziennikarstwo
      na UJ. Otoz, z nieoficjalnych informacji wynika, ze w tym roku bedzie trzeba
      miec minimum 90 % z obu wybranych przedmiotow na poziomach rozszerzonych, a
      wiec tym, ktorzy mieli mniej polecam wybor kierunkow rezerwowych albo od razu
      rezygnacje ze zlozenia papierow na ten kierunek, bo szkoda niepotrzebnych
      nerwow i rozczarowan. Wszystkim zycze POWODZENIA! :-)
      • Gość: anulka Re: na Dziennikarstwo nie ma co zdawac !!! IP: 83.238.47.* 08.06.06, 11:36
        Co do dziennikarstwa... Sama zastanawiałam się, czy nie składać papierów na ten
        kierunek, ponieważ swoją przyszłość wiążę z mediami i polityką... Jednak po
        długim zastanowieniu doszłam do wniosku, że nie warto, ponieważ te studia tak
        naprawdę nic nie dadzą... Wydaje mi się, że lepiej iść na jakiś inny kieunek i
        zdobyć konkretne wykształcenie, a w czasie studiów udzielac się w prasie,
        radiu, załapać się gdzieś... po prostu byc aktywnym... Moje zdanie potwierdzają
        znajomi, którzy obecnie kończą dziennikarstwo... Teraz z perspektywy czasu,
        uważają, że mogli wybrac inny kierunek... Zresztą, wystarczy spojrzeć na
        słynnych dziennikarzy i publicystów, czy któryś z nich ma wykształcenie
        dziennikarskie...? Przeważają raczej mrg. filologii polskiej, prawa,
        filozofii...
        • Gość: myosotis_ola Re: na Dziennikarstwo nie ma co zdawac !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.06, 12:21
          w stu procentach zgadzam się z przedmówcą!!! Dzisiaj, aby być dziennikarzem,
          zbędne jest skończenie studiów w tym kierunku. Również uważam, iż inne
          wykształcenie to o wiele korzystniejsza opcja. Ponoć większość dziennikarzy
          jest po polonistyce, ale są i tacy po technologii drewna ;)
          powodzenia wszystkim w rekrutacji!
          • Gość: ;-0 Re: na Dziennikarstwo nie ma co zdawac !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:24
            Mozna zrobic politologie i wziac specjalnosc dziennikarska.
            • Gość: myosotis_ola Re: na Dziennikarstwo nie ma co zdawac !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.06, 19:44
              O... na przykład ;)
              • Gość: Maciek Re: na Dziennikarstwo nie ma co zdawac !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 21:06
                Z tym dziennikarstwem to macie racje, a najwięcej publicystów jest
                chyba wśród filozofów, pozdro i powodzenia
                • Gość: anulka Re: na Dziennikarstwo nie ma co zdawac !!! IP: 83.238.47.* 08.06.06, 21:28
                  Tak jak mówię... filologia polska albo filozofia... to da dużo więcej niż
                  dziennikarstwo...:P
                  • Gość: myosotis_ola Re: na Dziennikarstwo nie ma co zdawac !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.06, 23:14
                    z tą filozofią to mnie pocieszacie bo ja tam składam awaryjnie i bałam się że
                    nie ma co po tym robić :) Cieszę się, że się myliłam :)
                    • karla25487 grrr...popukaj sie w czolo 09.06.06, 18:19
                      Heh..gratuluje umiejetnosci jasnowidzenia.. Po pierwsze nikt nie ma wyników z
                      matur a jezeli nawet niektorzy egzaminatorzy sprawdzili juz swoje prace to nie
                      wiedza kto chce skladac na jaki kierunek. Na UJ nie rejestruje sie bez wynikow,
                      na stronie sama uczelnia informuje ze to nie ma sensu. Nie widze sensu w pisaniu
                      takich postów.. Nikt nie ma sprawdzonych, konkretnych informacji, pozostaja
                      jedynie spekulacje. W zeszlym roku owszem, na wiekszosci dobrych kierunkow
                      potrzebne bylo okolo 90% ale w tym roku moze sie to zmienic. Nie wiem, po co
                      pisalas(es) tego posta, pewnie z "troski". Nie zdaje na dziennikarstwo, ale
                      draznia mnie tego rodzaju posty. Napisalismy jak napisalismy teraz pozostaje
                      jedynie czekac na wyniki.Po co psuc sobie wakacje zadreczajac sie, czy prog
                      bedzie wynosil 80 czy 90%? Brak slow..
                      Moze mnie jednak oswiecisz skad masz takie "newsy""?
    • Gość: administracja administracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 09:58
      administracja - lbn
      • Gość: Micus Re: administracja IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.06, 17:56
        Ja tam na AMG humanisty ze mnie nie bedzie :) a nie jak wielu ludzi na tym
        forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka