jedynki1 09.04.06, 20:12 Chciałbym dowiedzieć się o konkretną datę ogłoszenia oficjalnych wyników egzaminów maturalnych. Jeśli ktoś wie kiedy się to odbędzie bardzo prosze o info. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: wyniki matury IP: *.merinet.pl 09.04.06, 21:07 wyniki może dojdą wcześniej, ale rozdanie świadectw maturalnych jest ponoć 15 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
grzechu1m Re: wyniki matury 09.04.06, 21:12 też właśnie słyszałem że ok polowy lipca ale nie chce mi sie wierzyc ze tak mpóxno to podadzą.... a na stronach OKE nic konkretnie nie pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wyniki matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 08:16 A na stronie OKE bedzie mozna sprawdzic tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu1m Re: wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:40 wydaje mi się że chyba nie można sprawdzić na stronce OKE bo chyba wyniki tej matury są tylko do wglądu osoby zdającej. Tak przynajmniej było w zeszłym, roku. Wtedy nawet w obecności innych osób nie można było powiedziec jaki wynik się osiągnęło, tzn. nauczyciel nie mógł:/ A co do terminu wyników czytałem na OKE i CKE i nie znalazłem konkretnej daty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wyniki matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:12 No ale w szkole podawali kod, po wpisaniu hasla, ktore znasz tylko ty masz swoja strone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu1m Re: wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:05 nic mi nie wiadomo o żadnym kodzie, przynajmniej w mojej szkole nic takiego nie podawali, napisz o co chodzi z tym kodem dokładniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wyniki matury IP: 217.197.74.* 11.04.06, 18:29 w zeszlym roku bylo tak w krakowskiej OKE, kazdy zdajacy posiadal swoj login i haslo i dzieki temu mogl sprawdzic swoje wyniki na stronce..czy w tym roku jakas inna komisja tak zrobila? nie wiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja222 Re: wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:34 nio w krakowskim oke mamy dobrze:P nasz dyrektor mówił ze na sronie wyniki będą wcześniej niż dotrą do szkoły:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu1m Re: wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:06 niestety ja należe do OKE w Jaworznie i nic nie słychać że ktoś ma zamiar wprowadzić takie udogodnienie jak w krakowskiej OKE, jeśli ktoś będize znał termin ogłoszenia wyników matur to bardzo prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś
ika.des Re: wyniki matury 12.04.06, 15:24 o ile dobrze pamiętam to wynika mają być do odbioru w szkołach 11/12 lipca. Na 100% do 15 lipca będzie trzeba złożyć podanie na studia ale panowie posłowie stwierdzili, ze to wystarczająca ilość czasu Odpowiedz Link Zgłoś