Dodaj do ulubionych

wyniki matury

09.04.06, 20:12
Chciałbym dowiedzieć się o konkretną datę ogłoszenia oficjalnych wyników
egzaminów maturalnych. Jeśli ktoś wie kiedy się to odbędzie bardzo prosze o
info. POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: wyniki matury IP: *.merinet.pl 09.04.06, 21:07
      wyniki może dojdą wcześniej, ale rozdanie świadectw maturalnych jest ponoć 15 lipca.
      • grzechu1m Re: wyniki matury 09.04.06, 21:12
        też właśnie słyszałem że ok polowy lipca ale nie chce mi sie wierzyc ze tak
        mpóxno to podadzą.... a na stronach OKE nic konkretnie nie pisze...
        • Gość: ? Re: wyniki matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 08:16
          A na stronie OKE bedzie mozna sprawdzic tez?
          • Gość: grzechu1m Re: wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:40
            wydaje mi się że chyba nie można sprawdzić na stronce OKE bo chyba wyniki tej
            matury są tylko do wglądu osoby zdającej. Tak przynajmniej było w zeszłym, roku.
            Wtedy nawet w obecności innych osób nie można było powiedziec jaki wynik się
            osiągnęło, tzn. nauczyciel nie mógł:/ A co do terminu wyników czytałem na OKE i
            CKE i nie znalazłem konkretnej daty.
            • Gość: ? Re: wyniki matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:12
              No ale w szkole podawali kod, po wpisaniu hasla, ktore znasz tylko ty masz swoja strone.
              • Gość: grzechu1m Re: wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:05
                nic mi nie wiadomo o żadnym kodzie, przynajmniej w mojej szkole nic takiego nie
                podawali, napisz o co chodzi z tym kodem dokładniej...
                • Gość: ... Re: wyniki matury IP: 217.197.74.* 11.04.06, 18:29
                  w zeszlym roku bylo tak w krakowskiej OKE, kazdy zdajacy posiadal swoj login i
                  haslo i dzieki temu mogl sprawdzic swoje wyniki na stronce..czy w tym roku jakas
                  inna komisja tak zrobila? nie wiem :P
                  • Gość: ja222 Re: wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:34
                    nio w krakowskim oke mamy dobrze:P nasz dyrektor mówił ze na sronie wyniki będą
                    wcześniej niż dotrą do szkoły:D
                    • Gość: grzechu1m Re: wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:06
                      niestety ja należe do OKE w Jaworznie i nic nie słychać że ktoś ma zamiar
                      wprowadzić takie udogodnienie jak w krakowskiej OKE, jeśli ktoś będize znał
                      termin ogłoszenia wyników matur to bardzo prosze o info
                      • ika.des Re: wyniki matury 12.04.06, 15:24
                        o ile dobrze pamiętam to wynika mają być do odbioru w szkołach 11/12 lipca. Na
                        100% do 15 lipca będzie trzeba złożyć podanie na studia ale panowie posłowie
                        stwierdzili, ze to wystarczająca ilość czasu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka