iksce 26.04.06, 01:53 Z jakimi wynikami mozna sie bylo dostac w zeszlym roku? Fajne te studia? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fajoski Re: Turystyka na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:08 Naprawde nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Turystyka na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:40 oooo baaaaardzo ciężko! poniżej 90 z podstawowego i z rozszerzonego to nie przyjmowali :/ Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Turystyka na SGGW 29.04.06, 12:51 a jaki dokladnie byl prog punktowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Turystyka na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 15:50 dokładnie to nie pamiętam, wiem że było hmm... ponad 3000 osób chętnych czy jakoś tak o_0 ja byłam w połowie <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksce Re: Turystyka na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 00:30 A jakie Ty mialas wyniki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Turystyka na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 09:50 yhh z geografii podstawowej miałam 80 parę (nie pamiętam dokładnie a nie chce mi się szukać świadectwa) z rozszerzonej 60 tam ileś... angielski podstawowy jakoś koło 90... a rozszerzonej głupia nie pisałam <głupek> i teraz sobie pluję w twarz, bo wolałam iść do domu na obiad niż zostać na rozszerzonym angielskim <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Turystyka na SGGW 01.05.06, 09:55 hmm Ciekawe podejscie :) Rozumiem ze na TiR nie studiujesz :P a ile jest miejsc?? Bo ze chetnych duzo to wiem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Turystyka na SGGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 19:24 tak wiem... ale nie moja wina, że już taaaaka głodna byłam :D no nie studiuję na SGGW, wylądowałam zupełnie gdzie indziej i na kompletnie innym kierunku ;) a ile jest miejsc... hmmm nie pamiętam dokładnie, ale chyba z 90 czy jakoś tak, nie chcę wprowadzać w błąd, bo to daaaaaawno było ;P Odpowiedz Link Zgłoś