jhot 01.05.06, 17:32 gdzie mogę wybierać sie z takimi przedmiotami, biorąc pod uwage, że ang(p) zdam na ok 70%, geo(P) ok 75% a (R) 50% ?? zawsze myślałam o turytstyce,,, a teraz już sama nie wiem;( pomózcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justynka Re: Ang (P) i Geo(R) IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.05.06, 18:07 troche zle, ze nie zdajesz rozszerzonego jezyka a polski? Odpowiedz Link Zgłoś
diamentowa_dysza Re: Ang (P) i Geo(R) 01.05.06, 18:42 jeśli chodzi o państwową uczelnie to na żadną sie nie dostaniesz z takimi wynikami . no chyba ze zdasz jeszcze anglika rozszerzonego do dobry poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Ang (P) i Geo(R) IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 01.05.06, 18:55 zgadzam sie z dysza, raczej nigdzie sie nie dostaniesz chyba ze znajdziesz jakis kierunek gdzie miejsc jest wiecej niz chetnych. Znajomy rok temu mial taka sama sytuacje i wybral sie do opola na 'inzyniernie rolnictwa i lesnictwa' mysle ze kierunki typu fizyka i chemia rowniez stoja przed Toba otworem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kami_18 Re: Ang (P) i Geo(R) 01.05.06, 23:36 z gery na rozszerzeniu musisz miec powyzej 65% przynajmniej tak bylo na UKW w Bydzi a jak jest na innych uczelniach to nie wiem ... jezyk moglabys zdawac na rozszerzeniu bo zawsze mialabys jakas przewage na tymi ktorzy zdawali tylko podstawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutkaa Re: Ang (P) i Geo(R) IP: *.bochnia.pl 02.05.06, 09:43 Ap geografia UJ geografia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc4s Re: Ang (P) i Geo(R) IP: *.stowplaneta.org / 82.160.77.* 02.05.06, 11:32 tylko ze na UJ to trzeba miec minimum 90 % zeby o czyms rozmawiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhot Re: Ang (P) i Geo(R) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:05 z polskiego pisze R. na podstawie oczekuje ok 80%, rozszerzonym ok 60%.. heh.. troche sie załamałam po próbnych maturach. nie potrafie 'wstrzelic' sie w klucz... heh, pozostaje jeszcze studiowanie na prywatnych uczelniach..lipa Odpowiedz Link Zgłoś