Dodaj do ulubionych

ile osób na miejsce

02.05.06, 13:43
Hej,
czy wie ktoś może ile w zeszłym roku było osób na miejsce na UW na
germanistykę, europeistykę i dziennikartswo??
Obserwuj wątek
    • Gość: leche Re: ile osób na miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 14:07
      1.nie wiem
      2.duzo
      3.ku***sko duzo

Ale pamiętaj ,połowe z tych chetnych mozesz wymazac sobie z statystyk odrazu,
      gdyz poziom ich jest dosc niski
    • Gość: zal Re: ile osób na miejsce IP: *.acn.waw.pl 02.05.06, 14:46
      osob na miejsce na uw:

europeistyka 15,5
      dziennikarstwo 6,5
      germanistyka 6,1

pozdro
      • velonek Re: ile osób na miejsce 02.05.06, 14:52
        thanks za info!!! Ta europeityka mnie zaniepokoiła,no ale cóż...damy radę:)
        • Gość: iksce Re: ile osób na miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 14:56
          No a polowe z pozostalej polowy mozna wywalic z samego wzgledu przeniesienia
          papierow na inny kierunek. Przeciez baaaaaaaaaaaaardzo malo jest ludzi, ktorzy
          skladaja tylko na jeden. To albo geniusze, albo ludzie totalnie bez kasy, albo
          hardcorowcy:D
    • Gość: maturzysta Re: ile osób na miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 20:09
      Tyle na europeistykę...ojoj. W zeszłym roku na Uniwerek Wrocławski też mniej
      więcej tyle chętnych było. Tylko ponoć ten kierunek to nie wypał we Wrocku.
      Mojej kumpeli chłopak studiuje i z tego co mówił to dużo osób ponoć się
      wypisało..A jak jest w Warszawie.Wie ktoś może??I ile punktów na maturze trzeba
      mieć mniej więcej, żeby być przyjętym?? ( ja jak narazie odczuwam stres tylko
      przed historią..)
      ozdro dla wzssytkich maturzystów;)
      • Gość: zuzia_sl Re: ile osób na miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 20:21
        A na prawo wie ktoś ilu było chętnych? Na UW mam na myśli.
        • Gość: femme_fatale Re: ile osób na miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:24
          Z tego co pamiętam 10 osób/miejsce. "Obawiam się", że w tym roku będzie więcej
          chętnych, bo nie ma dodatkowych egzaminów i wielu będzie chciało się sprawdzić.
          A temu, kto się zastanawia nad euro UW, gorąco polecam - kończę pierwszy rok i
          bardzo mi się tu podoba :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka