velonek 02.05.06, 13:43 Hej, czy wie ktoś może ile w zeszłym roku było osób na miejsce na UW na germanistykę, europeistykę i dziennikartswo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leche Re: ile osób na miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 14:07 1.nie wiem 2.duzo 3.ku***sko duzo Ale pamiętaj ,połowe z tych chetnych mozesz wymazac sobie z statystyk odrazu, gdyz poziom ich jest dosc niski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal Re: ile osób na miejsce IP: *.acn.waw.pl 02.05.06, 14:46 osob na miejsce na uw: europeistyka 15,5 dziennikarstwo 6,5 germanistyka 6,1 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
velonek Re: ile osób na miejsce 02.05.06, 14:52 thanks za info!!! Ta europeityka mnie zaniepokoiła,no ale cóż...damy radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksce Re: ile osób na miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 14:56 No a polowe z pozostalej polowy mozna wywalic z samego wzgledu przeniesienia papierow na inny kierunek. Przeciez baaaaaaaaaaaaardzo malo jest ludzi, ktorzy skladaja tylko na jeden. To albo geniusze, albo ludzie totalnie bez kasy, albo hardcorowcy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: ile osób na miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 20:09 Tyle na europeistykę...ojoj. W zeszłym roku na Uniwerek Wrocławski też mniej więcej tyle chętnych było. Tylko ponoć ten kierunek to nie wypał we Wrocku. Mojej kumpeli chłopak studiuje i z tego co mówił to dużo osób ponoć się wypisało..A jak jest w Warszawie.Wie ktoś może??I ile punktów na maturze trzeba mieć mniej więcej, żeby być przyjętym?? ( ja jak narazie odczuwam stres tylko przed historią..) ozdro dla wzssytkich maturzystów;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia_sl Re: ile osób na miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 20:21 A na prawo wie ktoś ilu było chętnych? Na UW mam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme_fatale Re: ile osób na miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:24 Z tego co pamiętam 10 osób/miejsce. "Obawiam się", że w tym roku będzie więcej chętnych, bo nie ma dodatkowych egzaminów i wielu będzie chciało się sprawdzić. A temu, kto się zastanawia nad euro UW, gorąco polecam - kończę pierwszy rok i bardzo mi się tu podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś