Dodaj do ulubionych

Pytanie na tescie-ang

05.05.06, 17:08
Bylem pewien ze w jednym zadaniu bylo podczas listeningu ze w odp. bylo 3 sponsporow i zaznaczylem tam 'False' czy ktos jeszcze tak mial czy popelnilem blad? To glupie pytanie ale tyle watkow o tych roznych wersjach ze juz nie wiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: tymon Re: Pytanie na tescie-ang IP: *.gl.digi.pl 05.05.06, 17:12
      Niestety ale było dwóch sposnorów.
      Ja też zrobiłem głupie błędy. Np. zamiast "bus" dałem "restaurant" :P
      No tak nie ma ię z cczego cieszyć ale źle nie będzie chyba.
    • Gość: Agnieszka Re: Pytanie na tescie-ang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 17:13
      Ja też tak miałam, zapewne miałyśmy taki sam rząd.
    • scolvin Re: Pytanie na tescie-ang 05.05.06, 17:28
      Agnieszko, to znaczy jak mialas? 2 sponsorow jak wszyscy?
    • Gość: ja Re: Pytanie na tescie-ang IP: *.toya.net.pl 05.05.06, 18:04
      jeżeli w tej tabelce była mowa o 3 sponsorach i zaznaczyłeś FALSE to masz dobrze
      • scolvin Re: Pytanie na tescie-ang 05.05.06, 18:17
        Tak wiem ale wlasnie pytam czy jest taka mozliwosc by tak bylo, ze w tabelce byla mowa o 3.
        • Gość: gall anonim Re: Pytanie na tescie-ang IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 18:20
          Ja jestem pewien, że w moim arkuszu była mowa o trzech sponsorach i tez
          zaznaczyłem False ;)

Pozdrawiam
        • Gość: Agnieszka Re: Pytanie na tescie-ang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 18:21
          Miałam odpowiedz, że było 2 sponsorów.
        • Gość: Agnieszka Re: Pytanie na tescie-ang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 18:23
          W odpowiedziach było, że jest 3 sponsorów a z tekstu usłyszałam że było ich
          dwóch czyli zaznaczyłam false.
          • Gość: nedza Re: Pytanie na tescie-ang IP: *.ust.tke.pl 05.05.06, 18:26
            w jednym arkuszu bylo napisane 2 a w drugim 3
            • Gość: scolvin Re: Pytanie na tescie-ang IP: *.pai.net.pl 05.05.06, 18:59
              to cudownie, dziekuje wam;)
              • Gość: hehe Re: Pytanie na tescie-ang IP: 80.54.168.* 05.05.06, 19:06
                a w moim arkuszu w 2 lisiningu na podstawie bylo napisane August zamiast
                November jak w innych grupach i zaznaczylem TRUE!:) i wlasnie cos kurde mi nie
                pasowało!:D Tez tak mieliście?? TO PEWN"IE TAKA ZMYLA!:P
                • Gość: scolvin Re: Pytanie na tescie-ang IP: *.pai.net.pl 05.05.06, 19:22
                  ja tez mialem august i zaznaczylem wlasnie false
                  • Gość: marta Re: Pytanie na tescie-ang IP: 81.15.189.* 05.05.06, 19:32
                    bo jabyscie nie zauwazyli na podst bylo (chyba) dwie grupy a na rozsz byly
                    trzy:) a w jakiej byliscie to trzeba bylo zobaczyc na pierwszej sronie arkusza
                    po prawej;p ciekawe czy bylo duzo takich co sciagneli ze zlej grupy...
    • Gość: zosia Re: Pytanie na tescie-ang IP: *.x.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 05.05.06, 19:35
      prawidłowe odpowiedzi:
      sponsorów było 2 i w zależności kto jaki "rząd" miał tak musiał zaznaczyć
      odpowiedzi ukazały się w August, więc jak ktos miał August zaznaczył True a jak
      ktos November to False
      • Gość: nedza Re: Pytanie na tescie-ang IP: *.ust.tke.pl 05.05.06, 19:45
        Wie ktos dokladnie ile bylo grup??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka