sebastian07 09.05.06, 19:40 Ma może ktoś informacjie jakie były progi przyjmowania na ekonomnie np. w Poznaniu , Warszawie , Olsztynie , Wrocławiu itp. ile tzreba było mniec z MATMY , GEGRY CZY ZANGOLA za wszelkie infrmacjie dziekuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jebacz :) Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.crowley.pl 09.05.06, 19:55 w Poznaniu na AE 163 pkt na 200 mozliwych we Wrocku zalezy na jakim wydziale ale chyba o 133 do 152 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszek Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:47 A na AE w Poznaniu nie był przypadkiem niższy pułap. Bo jak byłem na dzwiach otwartych to na zarządzaniu mówili o coś koło 154, czy coś takiego punktach. Niech się ktoś wypowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gared Re: Studia Ekonomiczne !!! 09.05.06, 22:55 163 było na ekonomię, 154-157 (nie pamiętam) było na zarządzanie i ze 130 ne towaroznastwo. W tym roku liczą że ark. podst. mnożymy razy 0,4, a rozsz. 0,6. Nie wiem czy rok temu też tak było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszek Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:40 No tak samo mnożyli. Kurde, szkoda że znowu zrobili bardzo łatwą gegre. Pełno wiary się podostaje i znowu bedą musieli poziom matmy obniżać dla wspaniałych "geografów"! Ale za to w przyszłym roku na pewno coś już zmienią, bo poziom niektórych matur zakrawa na kpinę i założę się, że rektorzy zbuntują się przeciwko "wspaniałem nowej maturze"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:09 Trzebabylo zdawac geografie, kazdy ma wybor:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:09 w Krakowie na AE trzeba bylo miec min. 64 na 90 punktow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgsdfgs Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: 80.51.198.* 10.05.06, 12:03 to tzreba mnieć z podstawy powyżej 70% i z rozszerzonego tez pond 70% to ja już moge sie pożegnać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacz :) Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.crowley.pl 10.05.06, 20:05 na AE Poznan na pewno bylo 163 pkt na ekonomie i 158 pkt na zarzadzanie na towaroznastwo bylo ponizej 130.a pkt liczlo sie sr. arytmetyczna y obu poziomow z dwoch przedmiotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacz :) Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.crowley.pl 10.05.06, 20:07 wiec jak widac trzeba bylo miec ponad 80 % ze wszystkiego , w tzm roku pewnie bedzie wyzszy prog bo gegra byla super latwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszek Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 20:12 Ale w tym roku są wagowe przeliczniki, a rozszerzona gegra nie była taka łatwa. Mam nadziję że nie wzrośnie zbyt znaczaco próg:) Odpowiedz Link Zgłoś
adsovonmelk Re: Studia Ekonomiczne !!! 12.05.06, 11:31 W zeszłym roku rzeczywiście brana była średnia arytmetyczna (AE Poznań). ja zdaję tam w tym roku, ale nie wiem jakie są teraz przeliczniki, gdzie to można znaleźć, bo chyba jakieś problemy ze wzrokiem mam, na stronce www nie znalazłem :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszek Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:06 Przeliczniki są 0,4 za podstawe i 0,6 za rozszerzenie. Takie informacje mieli podane w informatorach raz mówili na drzwiach otwartych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacz :) Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.crowley.pl 12.05.06, 16:12 no to składac na Ae do poznania , serio fajna szkola :) najserdeczniej zapraszam miłe dziewczyny,jeśli chodzi o jakies korki to dawac do mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś