Dodaj do ulubionych

Studia Ekonomiczne !!!

09.05.06, 19:40
Ma może ktoś informacjie jakie były progi przyjmowania na ekonomnie np. w Poznaniu , Warszawie , Olsztynie , Wrocławiu itp.

ile tzreba było mniec z MATMY , GEGRY CZY ZANGOLA

za wszelkie infrmacjie dziekuje z góry
Obserwuj wątek
    • Gość: jebacz :) Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.crowley.pl 09.05.06, 19:55
      w Poznaniu na AE 163 pkt na 200 mozliwych we Wrocku zalezy na jakim wydziale
      ale chyba o 133 do 152
      • Gość: pszek Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:47
        A na AE w Poznaniu nie był przypadkiem niższy pułap. Bo jak byłem na dzwiach
        otwartych to na zarządzaniu mówili o coś koło 154, czy coś takiego punktach.
        Niech się ktoś wypowie:)
        • gared Re: Studia Ekonomiczne !!! 09.05.06, 22:55
          163 było na ekonomię, 154-157 (nie pamiętam) było na zarządzanie i ze 130 ne
          towaroznastwo. W tym roku liczą że ark. podst. mnożymy razy 0,4, a rozsz. 0,6.
          Nie wiem czy rok temu też tak było...
          • Gość: pszek Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:40
            No tak samo mnożyli. Kurde, szkoda że znowu zrobili bardzo łatwą gegre. Pełno
            wiary się podostaje i znowu bedą musieli poziom matmy obniżać dla
            wspaniałych "geografów"! Ale za to w przyszłym roku na pewno coś już zmienią,
            bo poziom niektórych matur zakrawa na kpinę i założę się, że rektorzy zbuntują
            się przeciwko "wspaniałem nowej maturze"!
            • Gość: :> Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:09
              Trzebabylo zdawac geografie, kazdy ma wybor:>
    • Gość: krakowianka Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:09
      w Krakowie na AE trzeba bylo miec min. 64 na 90 punktow
      • Gość: fgsdfgs Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: 80.51.198.* 10.05.06, 12:03
        to tzreba mnieć z podstawy powyżej 70% i z rozszerzonego tez pond 70%

to ja już moge sie pożegnać :/
        • Gość: jebacz :) Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.crowley.pl 10.05.06, 20:05
          na AE Poznan na pewno bylo 163 pkt na ekonomie i 158 pkt na zarzadzanie na
          towaroznastwo bylo ponizej 130.a pkt liczlo sie sr. arytmetyczna y obu poziomow
          z dwoch przedmiotow
        • Gość: jebacz :) Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.crowley.pl 10.05.06, 20:07
          wiec jak widac trzeba bylo miec ponad 80 % ze wszystkiego , w tzm roku pewnie
          bedzie wyzszy prog bo gegra byla super latwa
          • Gość: pszek Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 20:12
            Ale w tym roku są wagowe przeliczniki, a rozszerzona gegra nie była taka łatwa.
            Mam nadziję że nie wzrośnie zbyt znaczaco próg:)
            • adsovonmelk Re: Studia Ekonomiczne !!! 12.05.06, 11:31
              W zeszłym roku rzeczywiście brana była średnia arytmetyczna (AE Poznań). ja
              zdaję tam w tym roku, ale nie wiem jakie są teraz przeliczniki, gdzie to można
              znaleźć, bo chyba jakieś problemy ze wzrokiem mam, na stronce www nie
              znalazłem :-P
              • Gość: pszek Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:06
                Przeliczniki są 0,4 za podstawe i 0,6 za rozszerzenie. Takie informacje mieli
                podane w informatorach raz mówili na drzwiach otwartych.
                • Gość: jebacz :) Re: Studia Ekonomiczne !!! IP: *.crowley.pl 12.05.06, 16:12
                  no to składac na Ae do poznania , serio fajna szkola :)
                  najserdeczniej zapraszam miłe dziewczyny,jeśli chodzi o jakies korki to dawac
                  do mnie :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka