nigga26 10.05.06, 22:12 jestem ciekawa kto sie wybiera na AM i do jakiego miasta ja planuje do Gdańka albo Szczecina:) i napiszcie jak tam wyniki z biologii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Spinka Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:23 Ja skladam do Poznania. Zdawalam mature z biologii i chemii w zeszlym roku i niestety nie zmobilizowalam sie zeby w tym dozdawac fizyke z powodu innych studiow wiec tylko tam moge. Mam z biologii 92 a z chemii 87. Szkoda mi tylko tej fizyki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga26 Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:42 do lodzi podobno jak ktos nie zdawal fizykii pisza mu o ptk po prostu ale nie skreslaja go z listy kandydatow Odpowiedz Link Zgłoś
leiy_laa Re: studia medyczne 10.05.06, 22:43 Świetne wyniki, napewno się dostaniesz!! Ja próbuję do Poznania lub Szczecina, w zeszlym roku pisalam biologie(88%) teraz chemie i fizyke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilam Re: studia medyczne IP: *.net.zeork.com.pl 10.05.06, 22:41 Ja też wybieram sie m.in. do Poznania. Moje wyniki to 88% z obu przedmiotów, ale piszę jeszcze fizykę, chociaż to nie jest moja najmocniejsza strona(mówiąc delikatnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga26 Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:44 wiec jesli bedziesz zdawal jeszcze fizyke wiec mozesz skladac papiery na wszystkie uczelnie a jakie jeszcze bedziesz bral pod uwage czy glownie chcesz do poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nef_86 Re: studia medyczne IP: *.chello.pl 10.05.06, 23:39 ja ide do szczecina,w sumie tu mieszkam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga26 Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:06 tak z ciekawosci zapytam jak poszla biologia i czy trzeba miec duzo ptk zeby dostac sie na stomatologie??moze orientujesz sie ilu kandydatow bylo w zeszlym roku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:24 a ile wynosił prób w ubieglym roku na stome w łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nef_86 Re: studia medyczne IP: *.chello.pl 11.05.06, 08:49 Gość portalu: jaaa napisał(a): > a ile wynosił prób w ubieglym roku na stome w łodzi? 174/310-próg stoma łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nef_86 Re: studia medyczne IP: *.chello.pl 11.05.06, 08:48 weż biologia w tym roku to porażka :P a na stome to nie wiem ilu bylo kandydatow ale jak rok temu bylam na sali to zdawali ludzie oczywiscie na lek i stome a wszystkich bylo 100-mialo byc 106 ale 6 osob nie przyszlo ;P ale jeszcze w kilku innych miejscach byly przeprowadzane te testy predyspozycji w szczecinie chyba na 3ech jeszcze innych to tak w sumie chetnych na lek i stome bylo napewno ok 400 moze lekko powyzej ;) a prog na stome wynosil 148/310 w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga26 Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:16 400 chetnych ale na studia tylko w szczecinie?a ile jest miejsc na stome i na lekarski? jak biologia byla tak straszna to moze prog sie obnizy mam taka nadzieje bo kiepsko mi poszlo..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga26 Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:18 to tak okolo ilu kandydatow bylo na miejsce w szczecinie w zeszlym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
leiy_laa Re: studia medyczne 11.05.06, 11:40 wątpie,zeby progi się obniżyły. Wprawdzie biologia była w tym roku nieco trudniejsza, ale za to fizyka będzie raczej łatwiejsza (i to dużo). Wystarczy spojrzec na tą, co była w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga26 Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:56 ja tam bym nie byla tak bardzo nastawiona na latwa fizyke no bo przeciez biologia w styczniu tez byla latwa no a teraz troche podniesli poziom...takie dziwne to jest bo teraz jak przegladam te arkusze z biologii to nie byly az takie straszne tylko inaczej jest na spokojnie w domu a inaczej w stresie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nef_86 Re: studia medyczne IP: *.chello.pl 11.05.06, 14:35 Gość portalu: nigga26 napisał(a): > 400 chetnych ale na studia tylko w szczecinie?a ile jest miejsc na stome i na > lekarski? jak biologia byla tak straszna to moze prog sie obnizy mam taka > nadzieje bo kiepsko mi poszlo..:/ hm miejsc na lek i stome bylo w sumie chyba jakos ok 200 nie pamietam dokladnie,ale osob bylo ok 5 na 1no miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szoferka Re: studia medyczne IP: *.2-0.pl 11.05.06, 11:47 Czy nie wie ktoś ile trzeba punktów na medycyne CM UJ w Krakowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synapsa Re: studia medyczne IP: *.futuro.kielce.msk.pl 11.05.06, 11:50 ja uważam ze progi powinny sie obnizyc,w zeszłym roku max bylo 310 pkt a w tym 300 wiec nawet na tej podstawie mozna tak sądzić,wątpie żeby fizyka była dużo łatwiejsza niż w zeszłym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:28 w zeszłym roku było 209.5, ale wtedy byl jeszcze ten egzamin predyspozycji zawodowych 10 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: studia medyczne IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.06, 14:51 aaaaaa nie idzie na medycyne do Poznania dobrze wam radzę:] wiąże się to z 6letnim zakuwaniem w sesji ciągłej (nie tak lajcikowo jak np w Szczecinie gdzie kumpel miał 3 tyg ferii!) egzaminami w święta i bezustannym stanem gotowosci! Jak ktoś ma zdrowy rozum niech nie wybiera Poznania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedras Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:36 mam ważne pytanie bo sam zglupialem a nawet nie mam czasu zadzwonic do biura rekrutacji czy na PAM w szczecinie i akademie medyczna w gdansku do rekrutacji brane sa wyniki z podst i rozszerzonego z tych trzech przedmiotow czy tylko z roszerzonego i przeliczaja ?? prosze o odp :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nef_86 Re: studia medyczne IP: *.chello.pl 11.05.06, 19:26 Gość portalu: jedras napisał(a): czy na PAM w szczecinie i akademie medyczna w gdansku do rekrutacji > brane sa wyniki z podst i rozszerzonego z tych trzech przedmiotow czy tylko z > roszerzonego i przeliczaja TYLKo ROZSZERZONY ARKUSZ-tak jest wszedzie jesli chodzi o stomatologie i lekarski Odpowiedz Link Zgłoś
milkchocolate Re: studia medyczne 11.05.06, 23:15 tak... troche mnie załamaliście.... ja sie wybieram do mojej Łodzi... myślałam, że tutaj nie jest trudniej niż np. w Szczecinie, żeby sie dostać... :( Zobaczymy cym nas zaskoczą z fizyki.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś