Dodaj do ulubionych

studia medyczne

10.05.06, 22:12
jestem ciekawa kto sie wybiera na AM i do jakiego miasta ja planuje do Gdańka
albo Szczecina:) i napiszcie jak tam wyniki z biologii...
Obserwuj wątek
    • Gość: Spinka Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:23
      Ja skladam do Poznania. Zdawalam mature z biologii i chemii w zeszlym roku i
      niestety nie zmobilizowalam sie zeby w tym dozdawac fizyke z powodu innych
      studiow wiec tylko tam moge. Mam z biologii 92 a z chemii 87. Szkoda mi tylko
      tej fizyki....
      • Gość: nigga26 Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:42
        do lodzi podobno jak ktos nie zdawal fizykii pisza mu o ptk po prostu ale nie
        skreslaja go z listy kandydatow
      • leiy_laa Re: studia medyczne 10.05.06, 22:43
        Świetne wyniki, napewno się dostaniesz!! Ja próbuję do Poznania lub Szczecina, w
        zeszlym roku pisalam biologie(88%) teraz chemie i fizyke...
    • Gość: kilam Re: studia medyczne IP: *.net.zeork.com.pl 10.05.06, 22:41
      Ja też wybieram sie m.in. do Poznania. Moje wyniki to 88% z obu przedmiotów, ale
      piszę jeszcze fizykę, chociaż to nie jest moja najmocniejsza strona(mówiąc
      delikatnie)
      • leiy_laa Re: studia medyczne 10.05.06, 22:44
        moja też :(((
      • Gość: nigga26 Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:44
        wiec jesli bedziesz zdawal jeszcze fizyke wiec mozesz skladac papiery na
        wszystkie uczelnie a jakie jeszcze bedziesz bral pod uwage czy glownie chcesz
        do poznania
        • Gość: nef_86 Re: studia medyczne IP: *.chello.pl 10.05.06, 23:39
          ja ide do szczecina,w sumie tu mieszkam hehe
          • Gość: nigga26 Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:06
            tak z ciekawosci zapytam jak poszla biologia i czy trzeba miec duzo ptk zeby
            dostac sie na stomatologie??moze orientujesz sie ilu kandydatow bylo w zeszlym
            roku??
            • Gość: jaaa Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:24
              a ile wynosił prób w ubieglym roku na stome w łodzi?
              • Gość: nef_86 Re: studia medyczne IP: *.chello.pl 11.05.06, 08:49
                Gość portalu: jaaa napisał(a):

> a ile wynosił prób w ubieglym roku na stome w łodzi?

174/310-próg stoma łódź
            • Gość: nef_86 Re: studia medyczne IP: *.chello.pl 11.05.06, 08:48
              weż biologia w tym roku to porażka :P a na stome to nie wiem ilu bylo kandydatow ale jak rok temu bylam na sali to zdawali ludzie oczywiscie na lek i stome a wszystkich bylo 100-mialo byc 106 ale 6 osob nie przyszlo ;P ale jeszcze w kilku innych miejscach byly przeprowadzane te testy predyspozycji w szczecinie chyba na 3ech jeszcze innych to tak w sumie chetnych na lek i stome bylo napewno ok 400 moze lekko powyzej ;) a prog na stome wynosil 148/310 w Szczecinie
              • Gość: nigga26 Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:16
                400 chetnych ale na studia tylko w szczecinie?a ile jest miejsc na stome i na
                lekarski? jak biologia byla tak straszna to moze prog sie obnizy mam taka
                nadzieje bo kiepsko mi poszlo..:/
                • Gość: nigga26 Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:18
                  to tak okolo ilu kandydatow bylo na miejsce w szczecinie w zeszlym roku?
                  • leiy_laa Re: studia medyczne 11.05.06, 11:40
                    wątpie,zeby progi się obniżyły. Wprawdzie biologia była w tym roku nieco
                    trudniejsza, ale za to fizyka będzie raczej łatwiejsza (i to dużo). Wystarczy
                    spojrzec na tą, co była w styczniu.
                    • Gość: nigga26 Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:56
                      ja tam bym nie byla tak bardzo nastawiona na latwa fizyke no bo przeciez
                      biologia w styczniu tez byla latwa no a teraz troche podniesli poziom...takie
                      dziwne to jest bo teraz jak przegladam te arkusze z biologii to nie byly az
                      takie straszne tylko inaczej jest na spokojnie w domu a inaczej w stresie:/
                • Gość: nef_86 Re: studia medyczne IP: *.chello.pl 11.05.06, 14:35
                  Gość portalu: nigga26 napisał(a):

> 400 chetnych ale na studia tylko w szczecinie?a ile jest miejsc na stome i na
                  > lekarski? jak biologia byla tak straszna to moze prog sie obnizy mam taka
                  > nadzieje bo kiepsko mi poszlo..:/

hm miejsc na lek i stome bylo w sumie chyba jakos ok 200 nie pamietam dokladnie,ale osob bylo ok 5 na 1no miejsce
    • Gość: Szoferka Re: studia medyczne IP: *.2-0.pl 11.05.06, 11:47
      Czy nie wie ktoś ile trzeba punktów na medycyne CM UJ w Krakowie??
      • Gość: synapsa Re: studia medyczne IP: *.futuro.kielce.msk.pl 11.05.06, 11:50
        ja uważam ze progi powinny sie obnizyc,w zeszłym roku max bylo 310 pkt a w tym
        300 wiec nawet na tej podstawie mozna tak sądzić,wątpie żeby fizyka była dużo
        łatwiejsza niż w zeszłym roku...
      • Gość: xxxx Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:28
        w zeszłym roku było 209.5, ale wtedy byl jeszcze ten egzamin predyspozycji
        zawodowych 10 pkt
    • Gość: siostra Re: studia medyczne IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.06, 14:51
      aaaaaa nie idzie na medycyne do Poznania dobrze wam radzę:]
      wiąże się to z 6letnim zakuwaniem w sesji ciągłej (nie tak lajcikowo jak np w
      Szczecinie gdzie kumpel miał 3 tyg ferii!)
      egzaminami w święta i bezustannym stanem gotowosci!
      Jak ktoś ma zdrowy rozum niech nie wybiera Poznania...
    • Gość: jedras Re: studia medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:36
      mam ważne pytanie bo sam zglupialem a nawet nie mam czasu zadzwonic do biura
      rekrutacji czy na PAM w szczecinie i akademie medyczna w gdansku do rekrutacji
      brane sa wyniki z podst i rozszerzonego z tych trzech przedmiotow czy tylko z
      roszerzonego i przeliczaja ?? prosze o odp :P
      • Gość: nef_86 Re: studia medyczne IP: *.chello.pl 11.05.06, 19:26
        Gość portalu: jedras napisał(a): czy na PAM w szczecinie i akademie medyczna w gdansku do rekrutacji
        > brane sa wyniki z podst i rozszerzonego z tych trzech przedmiotow czy tylko z
        > roszerzonego i przeliczaja

TYLKo ROZSZERZONY ARKUSZ-tak jest wszedzie jesli chodzi o stomatologie i lekarski
        • milkchocolate Re: studia medyczne 11.05.06, 23:15
          tak... troche mnie załamaliście.... ja sie wybieram do mojej Łodzi... myślałam, że tutaj nie jest trudniej niż np. w Szczecinie, żeby sie dostać... :(
          Zobaczymy cym nas zaskoczą z fizyki.... :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka