Dodaj do ulubionych

kandydaci na prawo UW

13.05.06, 10:36
Słuchajcie mam do was pytanie kandydaci jakie wyniki mniej więcej obstawiacie
z tych przedmiotów, które już były na maturze tzn. angieslki podstawa i wos
podstawa rozszerzenie. Nie chodzi mi o osoby, które zdawały mature rok temu
ani w sesji styczniowej ale właśnie w maju 2006. Poza tym chcialabym wiedzieć
ile myslicie, że zdobedziecie z historii. Będę wdzięczna za odpowiedź. Chyb
każdy z nas chce poznac swoje szanse.
Obserwuj wątek
    • Gość: hahuha Re: kandydaci na prawo UW IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 13.05.06, 11:34
      wos rozszerzona - jedna wielka niewiadoma ale ok 50%
      angielski podstawa - 90%
    • Gość: trux w zeszłym roku próbowałem IP: *.lublin.mm.pl 14.05.06, 22:42
      mialem tak:
      ang 95
      hist 92 + 64
      wos 78 + 60
      z testu kompetencji mialem 39pkt (na 50) i to bylo delikatnie powyzej sredniej
      nie dostalem sie i zabraklo mi prawie 40% a po rozpatrzeniu odwolan 10%
      więc nie nastawiajcie się, że będzie łatwo
      • Gość: phi Re: w zeszłym roku próbowałem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.06, 23:10
        test byl prosty, 39 to malo, dlatego zabraklo ci punktow. wyniki matury masz
        swietne.
    • Gość: Tabaluga Re: kandydaci na prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 13:33
      ja rok temu zdawałem

ang 73
      hiost 100 100
      WOS 80 81

składam w tym roku jako drugi po historii. W zeszlym roku składałem tylko na
      historię gdzie też jestem i zostanę obok mam nadzieje prawa
      • Gość: eumalenka Re: kandydaci na prawo UW IP: *.ikomnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 16:45
        gorące pozdrowienia dla laureata/finalisty olimpiady historycznej :) łączmy
        się :)
        • Gość: Tabaluga Re: kandydaci na prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 16:49
          niestety tylko finalista ale WOS mi ładnie psozedl to moze sie dostane
          • Gość: eumalenka Re: kandydaci na prawo UW IP: *.ikomnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:01
            ja wierzę, że tak będzie :)) [niech żyją ludzie którym sie chce coś więcej
            prócz samego biegania do szkoły]
            • Gość: Tabaluga Re: kandydaci na prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:04
              a Ty eumalenka w tym orku matura czy rok temu? jesli rok temu to oc robilas w
              tym roku? (i jaka epoka)
              • Gość: eumalenka Re: kandydaci na prawo UW IP: *.ikomnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:16
                matura 2006 :)i niestety nie olimpiada z historii ale z wosu :))ale w historii
                kocham sie od dawa w gimnazjum wygrałam taki konkurs losy żołnieża, dzieje
                oręża, i wtedy moją specjalizacją byłą I wojna światowa. pozdrawiam
                • Gość: Tabaluga Re: kandydaci na prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:26
                  z wosu tez dobrze. Pamiętaj o 4 poziomach wypracowania na rozsz ze trzeba podac
                  czas i miejsce rzeczy ktore omawiasz a w 4 poziomie poglady innych historyków
                  • Gość: Tabaluga Re: kandydaci na prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:28
                    a tak w ogolwe podaje gadulac 1273296 jak jakies ostanie porady przed jutrem
                    chcesz
                    • Gość: eumalenka Re: kandydaci na prawo UW IP: *.ikomnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:38
                      dzięki :)
    • Gość: muniek dlaczego angielski? IP: *.chello.pl 15.05.06, 16:50
      czy czegoś nie wiem? to nie może być inny nowożytny???
      • Gość: Tabaluga Re: dlaczego angielski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 16:53
        może być
        • Gość: k Re: dlaczego angielski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 13:34
          ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka