buziaczek000 20.05.06, 15:15 Jak myślicie,jaki będzie próg do przyjęcia się na AM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wawawa10 Re: AM-Bydgoszcz 20.05.06, 17:15 no wlasnie tez sie zastanawiam nad tym...A Ty myslisz ze bedzie nizszy czy wyzszy?W zeszlym roku 169 z testem...hmmm...Mam nadzieje ze ok 170 starczy w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzol Re: AM-Bydgoszcz IP: *.torun.mm.pl 20.05.06, 17:23 Na AM do Bydgoszczy przyjmują tylko na podstawie egzaminów wstępnych. Wystarczy, że masz zdaną maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzol Re: AM-Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 20.05.06, 18:32 To wystarczy mieć zdane trzy przedmioty.Skąd o tym wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzol Re: AM-Bydgoszcz IP: *.torun.mm.pl 20.05.06, 20:24 nie trzeba mieć zdanych trzech przedmiotów, wystaczy polski+język+dowolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedras Re: AM-Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 20:02 powanie egzaminy wstepne kiedy i gdzie i czy to prawda ??? perosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzol Re: AM-Bydgoszcz IP: *.torun.mm.pl 20.05.06, 20:23 to prawda, teoretycznie każda AM w Polsce przyjmuje na podstawie kilku egzaminów wstępnych i rozmowy, nie biorąc pod uwagę wyników matur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: AM-Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 20:59 jaaaaaaasne, wcale nie biorą pod uwagę matury... oszukuj sie dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzol Re: AM-Bydgoszcz IP: *.torun.mm.pl 20.05.06, 21:18 Nie piernicz! nie wierzysz to sprawdź na www: www.amuz.bydgoszcz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misha Re: AM-Bydgoszcz IP: *.chello.pl 20.05.06, 21:09 Gość portalu: muzol napisał(a): > Na AM do Bydgoszczy przyjmują tylko na podstawie egzaminów wstępnych. Wystarczy > , > że masz zdaną maturę. to obowiazuje staromaturzystow a nie nowomaturzystow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzol Re: AM-Bydgoszcz IP: *.torun.mm.pl 20.05.06, 21:18 nie, obowiązuje wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
ssman1 Re: AM-Bydgoszcz 20.05.06, 21:30 ej nie zauwazyliscie ze jede z was pisze o akademi muzycznej a drugi o muzycznej;))) ja pierd. ale z was numery no niemoge;) az mi sie humor polepszyl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzol Re: AM-Bydgoszcz IP: *.torun.mm.pl 20.05.06, 21:34 Nareszcie! To taka mała prowokacja moja była. Bo wszyscy używają sobie tego skrutu gdzie popadnie nie wiedząc, że pewna grupa osób (w tym ja) pod tym skrótem rozumie zupełnie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzol Re: AM-Bydgoszcz IP: *.torun.mm.pl 20.05.06, 21:35 (przepraszam za pierwszy skrut - oczywiście skrót) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AM-Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 21:48 ale jak jest skrot am to raczej mozna sie domyslic ze akademia medyczna, bo tam wszyscy chca sie dostac, nie do muzycznej. po co takie rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzol Re: AM-Bydgoszcz IP: *.torun.mm.pl 20.05.06, 22:07 co to znaczy wszyscy? na przykład ja, kilkunastu moich kolegów z mojego miasta, kilkudziesięciu znajomych z innych miast idziemy do Akademii Muzycznych i nie życzymy sobie posponowania tego skrótu przez jakichś tam lekarzyków!!! (mam nadzieję, że ta wypowiedź ocieka sarkazmem i nikt nie poczuje się dotknięty!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: AM-Bydgoszcz IP: *.x.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 20.05.06, 22:15 no hello ale chyba cos nie tak dawna AM to teraz Collegium Medicum jest si??? i tam przeciez licza sie punkty z matury, nie wystarzczy jej przeciez byle jak zdac Odpowiedz Link Zgłoś