Dodaj do ulubionych

Gdzie z takimi wynikami?

21.05.06, 13:30
Witam
Mam duży dla siebei problem. Matura i trzeba wybrać jakieś studia. ogólnie
chciałbym się dowiedzieć od osób bardziej siedzących w temacie jakie mam
szanse dostać się na studia dzienne na uczelni państwowej z takimi
prawdopodobnymi wynikami jakie przedstawiam poniżej:
polski podst - 85-90% roz - 70-85%
angielski podst - 88-91% roz - 60-70%
WOS podst - 90-92% roz - 70-80%
Historia podst 90% roz - 70%
Geografia podst - 90-92% roz - 60-70 %

Najbardziej interesuje sie chyba geografią.Bardzo lubię podróżować i myślałem
o Turystyce i rekreacji ale nie wiem jak to będize po tym z pracą. Na prawo
raczej sie bym nie dostał. Jeżeli ktoś mógłby mi jakos poradzić to byłbym
bardzo wdzięczny
Obserwuj wątek
    • Gość: grzt grzt Re: Gdzie z takimi wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 13:39
      > Najbardziej interesuje sie chyba geografią.Bardzo lubię podróżować i myślałem
      > o Turystyce i rekreacji ale nie wiem jak to będize po tym z pracą.

BEZ KOMENTARZA
      • myszkaa8 Re: Gdzie z takimi wynikami? 21.05.06, 13:43
        bez komentarza !!
    • oxy_gen_86 Re: Gdzie z takimi wynikami? 21.05.06, 13:45
      A wiec tak: skad ta pewnosc, ze bedziesz mial tekie wyniki?? Klucz kluczem
      ale...egzaminator egzaminatorem!! Mozesz sie rozczarowac...
      W zeszlym roku tez byli tavy co naliczali sobie po 90% i co...:/
      Ale oczywiscie zycze Toba abyc byl zskoczony...pozytywnie:))

BTW jesli rzeczywisice bedziesz mial takie wyniki to gratuluje!:)
      Co do wyboru kierunku - nie sugeruj sie zdaniami forumowiczow - ile osob
      tyle "propozycji". Idz na taki kierunek, ktory Cie interesuja, z ktorych chcesz
      zwiazac swoja przyszlosc. To Twoje zycie...
    • Gość: o Re: Gdzie z takimi wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 16:23
      łap chłopie od razu za łopatę a nie na studia
      • Gość: oooooooo Re: Gdzie z takimi wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 16:32
        no właśnie możesz zacząć od przekopywania mojego ogródka (przyda się taka
        bezpłatna praktyka wakacyjna, może na piwo czasem dostaniesz), zawsze będziesz
        już miał doświadczenie. Zawsze to łatwiej o pracę w MZO lub innych tego typu
        firmach. Bo stary z takimi wynikami, nie ma co marzyć o studiach.
        • Gość: Maestro Re: Gdzie z takimi wynikami? IP: *.wyszkow.tnp.pl 21.05.06, 16:38
          pfff to czym Ty sie srasz ? ja chce isc na studia oczywiscie zaoczne z 30-40 % z
          matury 3 przedmioty dodatkowe i ch*j jakas bedzie , chodz wiem ze lipa buhahahah
        • Gość: iksce Re: Gdzie z takimi wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:09
          Ale kolega zabawny, ohoho... sikam po gaciach. Ciekawe, jakie ty masz wyniki
          gamoniu.
          • Gość: Maestro Re: Gdzie z takimi wynikami? IP: *.wyszkow.tnp.pl 21.05.06, 18:27
            nie ku*wa bede płakał ze mam takie wyniki ...30-40 % z matury ??!! co nie ??!!
            Wyszło jak wyszło i trzeba isc gdzies z tymi score. Walsnie zauwazyłem ze prawei
            kazdy na tym forum podaje 80-90 jakie to łby sa niby "dziobaki" a gdzie reszta >>!!
    • Gość: dr Re: Gdzie z takimi wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 17:40
      Masz spoko wyniki. Możesz dostać się z nimi na wiele kierunków. Wybierz
      kierunek, który Ciebie interesuje. Ale zanim zdecydujesz poszukaj w necie jakie
      masz możliwości pracy po tym kierunku i rozwoju.
    • Gość: Irna Re: Gdzie z takimi wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:08
      Pamietajcie ze dostaniecie sie dopiero po tym jak saromaturzysci napisza
      egzaminy wstepne, wiec nie badzcie tacy pewni siebie!
      • Gość: Anutka9 Re: Gdzie z takimi wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:30
        Daruj sobie turystykę - baaaaardzo trudno znaleźć pracę po tym kierunku. Sama
        skończyłam Ekonomikę Turystyki i pracuję w firmie farmaceutycznej...
        • Gość: madraaaa slabe wyniki IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 22.05.06, 09:56
          Na prawno na pewno sie nie dostaniesz to racja bo ja mam z historii i wosu 92%
          i z rozszerzonej pewnie z 85% i boje ze sie nie dostane, takze Ty tym bardziej
          nie masz szans. A co do turystyki to tez chyba cos za slabo Ci poszlo. Mogles
          geografie lepiej napisac, ponoc byla bardzo latwa i moi znajomi licza sobie po
          95% z podstawowej.
          Trzeba bylo sie uczyc
          • Gość: taaprogipo100 Re: slabe wyniki IP: *.crowley.pl 22.05.06, 13:47
            madraaaa
            HAHAHAHA :]
          • Gość: t4t4t4 Re: slabe wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:08
            ale ejstes idotka z takim wynikiem to sie dosatniesz na prawo nakazdej uczelni,
            ale tobie potrzebny jest lekarz skoro sracie po gaciach z takimi wynikami!!!!
            wiekosc z was to daje marna prowokacje
            • Gość: madraaaa t4t4t4 IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 23.05.06, 08:44
              To byla prowokacja, kontratak ;)
              Poniewaz uwazam ze ten chlopak co zalozyl ten post troche tez nam chcial
              podzialac na nerwy ;) i nie wierze w jego wynik, a tym bardziej w jego problemy
              typu " ja sie nigdzie nie dostane z takim wynikiem"
    • Gość: jaaaaaa Re: Gdzie z takimi wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 17:18
      HAHAHHAAHHAHAAHHAHHAAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHHAHHAHAHAAHHHAHAHHAHHHAHAHAH....
      wybacz :P
      • Gość: Asia Re: Gdzie z takimi wynikami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:53
        no comment
        • Gość: atols przepraszam, ja też muszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:43
          buahahahaha.
          i tyle.
          :D
          • Gość: camel Re: przepraszam, ja też muszę... IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 11:13
            ja to mam wrażenie, że (tak mówiąc językiem niezbyt wyszukanym) 3/4 użytkowników
            na tym forum napina się twierdząc, że otrzymają same wyniki w granicach 90%.
            zabawne ;D, siostra studiująca teraz dziennikarstwo na uj mówiła mi, że kiedyś
            wszyscy próbowali pokazać swoją wyższość na egzaminach wstępnych, teraz jak
            widać przeniosło się to na internet. i tak pewnie nie jeden się przestraszył
            czytając jakie te matury niby były banalne i jakie wszyscy będą mieli wyniki.
            poczekamy na ogłoszenie wyników i ciekawe jakie będą nastroje ;P.

pozdrawiam normalnych ;).
            • Gość: Marysia Re: przepraszam, ja też muszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:07
              hmmm wiesz, powiem Ci tak szczerze, ze kazdyz nas po wyjsciu i obejrzeniu
              wynikow w necie stwierdza ze poszlo dobrze tak na 80-90% a potem jak sie
              okazuje dostajemy tylko 70% a dzieje zie tak dlatego, ze tutaj jakies
              jednostki zabraknie, tam gdzies odpowiedzi, gdzie inedziej cos przekleslone i
              nie uznaja itd itd. Wiec nie napalaj sie za bardzo na same 90%. Wyniki nawet
              jesli bylyby nizsze o 10-20% od tych ktore masz nadal sa dobre i spokojnie
              mozesz startowac z nimi na studia wiec spokojnie zastanow sie co Cie
              najbardziej interesuje i gdzie mozesz isc z wosem i historia a potem podejmij
              jakac decyzje a nie pytaj ludzi na forum! Życze powodzenia, troche wiecej
              skromnosci i realnego spojrzenia na zycie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka