Dodaj do ulubionych

Informatyka...ale gdzie?

21.05.06, 18:52
Moje wyniki
Mata 90/100 60/70
Ang 80/90 40/50
Zastanawiem się nad informatyką-świadomy jest że do warszawy nie mam
sznas...macie jakieś propozycje? Jakie są niezłe uczelnie z infą w polsce?
(chodzi o państwowe bo pieniądze są dla mnie pewną barierą)Wiem że to już
było ale nie znalazłem żadnych konkretów?A propo...jakie były progi na
finanse i bankowość na uw?
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmm Re: Informatyka...ale gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:22
      Nie wiem, moze UJ? Tam nie sa za wysokie progi, chodz nie wiem jak w tym roku.
      • Gość: abc Re: Informatyka...ale gdzie? IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 21.05.06, 19:30
        Bardzo dobra jest politechnika Wrocławska - informatyka na Wydziale
        Elektroniki. Niezła AGH.
        • Gość: ^^ Re: Informatyka...ale gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:32
          Tylko wez poprawke na jego wyniki, na AGH trzeba miec naprawde wysokie wyniki,
          to samo na politechnike Wrocławska.
    • daro211 Re: Informatyka...ale gdzie? 22.05.06, 09:23
      Tzn. że z takimi wynikami nie ma co startować na "nie złą" informatykie?
      • Gość: myosotis_ola Re: Informatyka...ale gdzie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.06, 10:11
        Nie znam się jakoś bardzo na progach, ale w zeszłym roku na UW nie było za dużo
        chętnych na informatykę (dziennie)... nie pamiętam już konkretnych liczb, ale
        na pewno był to jeden z mniej obleganych kierunków. Może nie dostałbyś się od
        razu z pierwszej listy, ale jest spora szansa, że z rezerwowej. Na pewno sporo
        osób składa na kilka kierunków (ja osobiście na 7) i może biorą informatykę
        jako ierunek awaryjny ;) Zawsze warto spróbować, bo potem się okaże że dostali
        się ludzie z gorszymi wynikami od Ciebie, a wtedy sobie nie darujesz ;)
        • Gość: Gosia Re: Informatyka...ale gdzie? IP: *.chello.pl 23.05.06, 08:56
          Finanse i Bank. to na UW zdawanie na wydzial nauk ekonomicznych- kierunek ktory
          podales to specjalizacja wybierana po dwoch latach. Angielski spoko ale z matmy
          moze byc potrzeba wiecej niz sobie typujesz.
          • daro211 To może troche inaczej... 23.05.06, 13:32
            to nie ide nigdzie;p!Ja chodziłem do liceum profilowanego i dla mnie z maty to
            dobry wynik, chociż porównując z lo mata-fiza to słabo!A co powiecie o sggw?Na
            niektórych kierunkach jest na rekrutacji sama mata...(dobra szkoła?dobre
            kierunki?)
            • Gość: hmm Re: To może troche inaczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:45
              No niestety taka rzeczywistosc... Twoje wyniki nie sa zle, ale informatyka na
              dobrych uczelniach jest naprawde oblegana...
    • Gość: onedrop Re: Informatyka...ale gdzie? IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:51
      A Politechnika Poznańska?!
      Tam bys się dostał na informatykę, choc nie wiem czy oni nie chcą też fizy.
    • kaja86 Re: Informatyka...ale gdzie? 23.05.06, 20:25
      Raczej bys sie dostał na Politechnikę Ślaską z tymi punktami. Jest to całkiem
      dobry wtnik ;)
    • daro211 WIT? 24.05.06, 10:31
      Ostatnie moje zapytanie: "opyla" sie studiować na WIT?Wpadł mi niedawno w ręce
      ranking uczelni nowych technologi(informatyka itd.) i WIT był w ścisłej
      czołówce!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka