Dodaj do ulubionych

Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do LO!!

30.05.06, 08:55
Byłbym szczęsliwy, gdyby ktoś zadał mi takie pytanie, bo mam gotową
świetną odpowiedź...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.futuro.com.pl 30.05.06, 09:09
      pytam wiec:gdzie chodziłeś do LO ?:D
      • kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 30.05.06, 09:38
        No wreszcie. Chodziłem do najcudowniejszego chyba liceum w Polsce, to jest do
        LO przy Zespole szkół im. Świętej Jadwigi Królowej w Żegocinie. Mała wioska w
        Małopolsce i juz sobie wwszyscy myślą, gdzie on się dostanie po takim LO z
        jakiegoś zadupia, otóż nie. W mojej maleńkiej szkole nauczycielka matematyki to
        charyzmatyczka, która genialnie przygotowuje do matury, jest bardzo
        inteligentną kobietą, nie gorzej uczy polonistka i anglistka i to one sa
        skarbami tej szkoły. Dzieki nim ludzie z mojego LO dostają się na dzienne
        studia na takich uczelniach jak AGH czy Politechnika Krakowska. Jedna z naszych
        absolwentek studiuje matematyke stosowaną i zalicza egzaminy na szóstki i
        studenci sie jej pytaja z którego krakowskiego liceum ona przyszła:). Ostatnio
        Gazeta Wyborcza opublikowała ranking liceów Małopolski, biorąc pod uwagę wyniki
        nowej matury 2005, z mojego powiatu w rankingu znalazły sie tylko 4 szkoły, w
        tym Żegocińskie LO. należy zauważyć że do takiego Liceum jak moje, to tez nie
        idą same zdolniaki, bo zdolniaki sobie myslą: Ja jestem zdolny to przecież nie
        pójdę do jakiegoś tam LO w Żegocinie, i źle robią.
        Nauczanie to jeden wymiar, drugi to ludzie: Do mojego LO chodza najgenialniejsi
        ludzie, wszyscy się znamy, mam świetnych przyjaciół z klasy, samorząd mojego
        liceum swego czasu zajął 2. miejsce w ogólnopolskim konkursie samorządów
        szkolnych!!! Atmosfera w szkole jest po prostu nieziemska. Do żegocinśkiego LO
        bede zawsze wracał w moich wspomnieniach, ludzie co za cudne 3 lata. Ludziom z
        klasy i z całego LO zawdzięczam bardzo dużo.
        Dziękuje bardzo za pytanie, gorąco pozdrawiam i sorry, że taka jakas duma bije
        z tych słów i pewnośc siebie, ale jestem dumny, że chodziłem do LO w Żegocinie,
        pozdrowionka, a Ty gdzie chodziłaś ??
        P.S. Wiadomo, że nigdy nie jest idealnie i w ogóle nie wszystkie przedmioty są
        u nas na wysokim poziomie i wsród ludzi nie wszyscy są świetni, ale w moim LO
        musi być cudnie skoro zdobyłem sie na te słowa, zauważ, nikt na tym forum, nie
        chwali sie swoim LO. Ja zdawałem mature z matmy i myślę,że dostane sie na dobry
        kierunek, pozdrawiam...
        • Gość: senna87 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:03
          cieszę się.
        • Gość: sld Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:30
          Urzekła mnie twoja historia.
          • Gość: mała Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:14
            a ja chodzę do warszawskiego liceum i bardzo Ci zazdroszczę bo trafiłam na
            kiepskich kolegów i koleżanki, i niestety kiepskich nauczycieli. Dobrze, że to
            tylko 3 lata, ale żałuję, że nie będę miała takich wspomnień jak Ty
            • kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 30.05.06, 13:51
              No zobaczysz, że bedzie dobrze i znajdziesz sie w twym liceum,
              pozdro...
        • Gość: gosia do kazek: IP: *.futuro.com.pl 30.05.06, 12:31
          chodziłam do liceum w lublinie z tego co sie orientuje pierwsze w
          województwie... ale tez było cudownie choc moze troche staroswiecko ale
          nauczyciele sie troszczyli o nas i wogole. moj brat np chodzi do drugiego
          liceum w lublinie i ma juz 4.go wychowawce(jest w 2.klasie) a nauczyciele od
          prawie wszystkich przedmiotów mu sie pozmieniali. troche niepoważne.
          • kazek52 Re: do kazek: 30.05.06, 21:22
            No tez właśnie zdarzają się różne cuda jak zmiany wychowawców. Takie rzeczy
            to głupota. No a ciesze sie, że jesteś zadowolona ze swojego LO, no ja mam
            nadzieje, że takich ludzi jest dużo, pozdrawiam gorąco, a na maturce co
            zdawałaś jesli można wiedzieć?
        • Gość: ewelina Ooooooooooo! :-0 IP: *.chello.pl 30.05.06, 17:16
    • Gość: agcias Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:29
      dokladnie, ja tez uwazam ze to nie ma az w takim stopniu znaczenia do jakiego
      lo sie chodzilo,wazne jest aby sie uczyc. Ja np chodzilam do 13 lo w szczecinie
      (niby ze najlepsza szkola) a wcale nic mi ta szkola nie pomogla w przygotowaniu
      sie do matury. takze niech ludzie nie dadza sie zwiesc rankingami, bo czesto
      nie jest tak wspaniale jak moglo by sie wydawac, mimo ze dana szkola zajmuje
      wysoka lokate. pozdrawiam i zycze wysokich wynikow z matury :))
    • Gość: marchefka Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:26
      Ja chodziłam do I LO w Świdnicy - czyli do Kasprowicza. Fantastyczna szkoła,
      konserwatywna ale zarazem nieco nienormalna. Wszyscy tu mają jakieś problemy z
      głową: i uczniowie i nauczyciele. A jeśli nawet ktoś zdażył się normalny to
      przez 3 lata mu przechodziło. Wszyscy tworzymy Wielką Kasprowiczowską Rodzinę.
      Będę miło wspominać te 3 lata wyjęte z mojego marnego żywota...smutno mi:(((
    • Gość: ladyant Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:16
      ooo... proszę jaki ten świat jest mały, też się wiele dobrego nasłuchałam o tej
      szkole od Twoich kolegów ;)
      • kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 31.05.06, 22:08
        Do ladyant:

A to było do mnie?? bo dość nie wierzę, żeby LO w Żegocinie było tak dobrze
        znane, twoja wypowiedź dotyczyła LO Kasprowicza??, tak??, prosze o odpowiedź,
        pozdrawiam
        • Gość: towdie Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:22
          Kazek ty nieuku tytuł nie wiesz jak sie pisze ale macie zajebisty poziom
          hahahahahahah
          • kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 01.06.06, 08:53
            hahaha, mam nadzieje, że przeczytałeś juz odpowiedź jaką do
            Ciebie napisałem, na poście o studiach, pozdro...
        • Gość: ladyant Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:35
          Tak to było do Ciebie ;] Może i to LO nie jest znane, ale dla kogoś kto mieszka
          stosunkowo blisko Żegociny jest ;]
          • kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 01.06.06, 08:57
            No to miło, rzeczywiście swiat jest mały, spox, że mieszkasz gdzieś
            niedaleko, ale w takim razie dlaczego nie przyszłaś do naszego LO??,
            pozdrawiam...
            • Gość: edo do kazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 09:43
              Chłopcze czy Ty masz jakiś problem? "Kompleks wioski" czy coś takiego? Bo
              wiesz, średnio ludzi obchodzą Twoje odczucia odnośnie Twojego wspaniałego
              liceum. I te pytania (nie cytuję dokładnie): "Naprawdę chodziło Ci o moje
              liceum? Nie Kasprowicza?!" No niestety brzmią żałośnie. Kompleksy leczy się u
              psychologa, nie na forum.

Gdzie się tacy ludzie chowają?
              I na studia wszyscy pobieżą!!!
              Bo to Polska właśnie!
              • kazek52 Re: do kazka 01.06.06, 11:58
                Otóż drogi edo:
                Pytanie nie było kierowane do Ciebie, więc jak w ogóle śmiesz je komentować
                Po drugie: Piszesz: "średnio ludzi obchodzą Twoje odczucia odnośnie Twojego
                wspaniałego liceum." Osobiście odnoszę wrażenie, że forum to jest taka rzecz,
                że czytam co mnie interesuje. Skoro nie jesteś zainteresowany, nie czytaj
                postu i już. Czy ktos kazał Ci przeczytać moje słowa?? Ja myślałem, że
                użytkownik forum to wie takie rzeczy. Ty się zastanów, co Ty tu robisz. Twoje
                słowa są żałosne i świadczą o Twoim poziomie intelektualnym.
                P.S. Już czekam na Twoją odpowiedź: "Średnio ludzi obchodzi jakie ty osobiście
                odnosisz wrażenie?" Wtedy napiszę: "no comments".
                • Gość: edo Re: do kazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:33
                  Przeczytałem, bo bardzo zaciekawił mnie tytuł postu. Ja bardzo dobrze wiem co
                  tutaj robię - czytam i odpisuję na posty, które nie są mi obojętne. Ten nie
                  jest. Osobiście jestem w podobnej sytuacji co Ty - ubóstwiam moje - obecnie -
                  już byłe liceum, ale Twoja wypowiedź moim zdaniem jest śmieszna. Bo jeśli
                  chcesz wygłaszac pochwalne pienia na czesc Twojej szkoły, to stań pod jej
                  gmachem i to czyń. Wtedy może ludzie, którzy znają Twoją szkołę do Ciebie się
                  przyłączą i będziecie chórem głosic sławę i chwałę Waszego ogólniaka.

Rozumiem, że nikt nie lubi krytyki i byc może wciąż żyjesz trochę w innym,
                  małomiasteczkowym świecie i nie przypuszczałeś nawet, że ktoś waży się
                  skrytykowac Twój nic nie wnoszący w życie myślę, że większości wywód. Jak
                  widzisz, życie jest brutalne. Mój komentarz więc, odnoszący się do Twojej
                  wypowiedzi, jakoby wynikała ona z zakompleksienia (jak też i nadal uważam)
                  powinieneś przyjac z pokorą.

Pozwolisz, że nie skomentuję Twoich słów:
                  > Ty się zastanów, co Ty tu robisz. Twoje
                  > słowa są żałosne i świadczą o Twoim poziomie intelektualnym.

Natomiast początek z miłą chęcią:
                  > Pytanie nie było kierowane do Ciebie, więc jak w ogóle śmiesz je komentować

Otóż, Kazku z numerem 52, ważyłem się je skomentowac, ponieważ bardzo dobrze
                  potwierdza ono moją tezę o zakompleksieniu. A zatem rada: mniej nerwów, więcej
                  opanowania - pozwoli Ci to na tworzenie konstruktywnych wypowiedzi i wyciąganie
                  wniosków na przyszłosc.

I nie pisz no comments. Trzeba umiec się odnosic do, jak już wspomniałem,
                  wszechobecnej w "wielkim świecie" krytyki.
                  • kazek52 Re: do kazka 01.06.06, 19:21
                    >Twoja wypowiedź moim zdaniem jest śmieszna. Bo jeśli
                    > chcesz wygłaszac pochwalne pienia na czesc Twojej szkoły, to stań pod jej
                    > gmachem i to czyń. Wtedy może ludzie, którzy znają Twoją szkołę do Ciebie się
                    > przyłączą i będziecie chórem głosic sławę i chwałę Waszego ogólniaka.
                    Moim zdaniem nie ma sensu rozpowszechnianie jakiejś informacji wśród
                    ludzi, którzy dobrze ją znają. To może ludzie z Twojej miejscowości i Twojego
                    liceum "Swego nie znają..." i to dla nich możesz Ty i Twoi koledzy, koleżanki
                    stanąć pod gmachem i głosić chwałę Twojego LO. Forum jest świetnym sposobem do
                    przekazania informacji.

> Pozwolisz, że nie skomentuję Twoich słów:
                    > Ty się zastanów, co Ty tu robisz...
                    kilka linijek niżej
                    > I nie pisz no comments. Trzeba umiec się odnosic do, jak już wspomniałem,
                    > wszechobecnej w "wielkim świecie" krytyki.
                    Przeczenie samemu sobie to wyraz braku inteligencji. A tak nawiasem,
                    słowa "no comments" bywają najlepszym komentarzem. I zauważ, że moje "TY się
                    zastanów, co Ty tu robisz" skomentowałeś już! - w pierwszej linijce swej
                    wypowiedzi.

>Twój nic nie wnoszący w życie myślę, że większości wywód
                    Maturzysta powinien zauważyć, że taki post jak mój, zachęca do dyskusji
                    na temat poziomu kształcenia liceów i sposobu ich wybierania, świadczy o tym
                    choćby odpowiedź agcias z 30.05.06., którą można przeczytać pod moim postem
                    (zachęcam). Uważam, że wypowiedzi, które dotyczą opisu mego LO dowodzą, że
                    rozważany post to nie jest "nic niewnoszący w życie (...) wywód". Usunąłem
                    słowo "większości", bo nie spotkałem się z przypadkiem, żeby jakiś post
                    zaaprobował ponad 50% forumowiczów, to jest oczywiste. Jak znasz taki
                    przypadek, to daj znać.

> Rozumiem, że nikt nie lubi krytyki i byc może wciąż żyjesz trochę w innym,
                    > małomiasteczkowym świecie i nie przypuszczałeś nawet, że ktoś waży się
                    > skrytykowac
                    te słowa napisałeś, po przeczytaniu mojej odpowiedzi na Twoją krytykę,
                    uznałeś, że nie przypuszczałem, że ktoś może mnie skrytykować. Otóż moja
                    odpowiedź na Twoją krytykę dowodzi, że jestem gotowy przyjąć i przemyśleć
                    wszystko, co zostanie do mnie napisane. Twoim zdaniem dowodem przyjęcia krytyki
                    byłyby słowa: "Masz rację, przepraszam, za ten post"?? Otóz byłyby one wyrazem
                    braku asertywności i braku pewnoścci siebie.

>Mój komentarz więc, odnoszący się do Twojej
                    >wypowiedzi, jakoby wynikała ona z zakompleksienia (jak też i nadal uważam)
                    Uważam, że publiczne przyznanie się do którego (i jakiego) liceum się
                    uczęszczało nie może świadczyć o kompleksie właśnie z powdodu chodzenia do tej
                    szkoły - to jest chyba oczywiste (choć jak widać niekoniecznie). Natomiast
                    kompleks z powodu liceum to możesz Ty mieć, skoro nie przyznałeś się gdzie się
                    uczyłeś, a przecież chodziłes do dobrego liceum, bo jest warte ubóstwiania.
                    Piszę "możesz mieć kompleks", a nie: "masz", gdyż faktem jest, że przedmiot
                    naszej dyskusji, nie wymaga byś napisał, gdzie się uczyłeś.

> powinieneś przyjac z pokorą.
                    Jakoś nie znajduję, jej w Twojej wypowiedzi, czyżby ta piękna postawa
                    dotyczyła tylko wybranych??

Aha, piszemy: "niewnoszący",a nie, jak twierdzisz: "nie wnoszący".

• Gość: HellHax Re: do kazka IP: *.ghnet.pl 01.06.06, 21:16
                      @autor wątku - jak na moj gust to jestes nienormalny...i skromnosci tez Ci chyba
                      brakuje...ale zycie i studia nauczą Cie pokory

nie bede polemizował

• Gość: Tomek Re: do kazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:11
                        Małe sprostowanie do twojej nieziemskiej historii na studiach nie ma szóstek
                        wiec cos mi tu pachnie wyolbrzymianiem !?
                        • kazek52 Re: do kazka 01.06.06, 22:16
                          hehehe, no to jeszcze mało chyba wiesz, może ich nie ma w indeksach, ale
                          są co najmniej w ustach egzaminatorów. Wyolbrzymianiem?? ale nie wiesz po co??
                          • Gość: maryla Re: do kazka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:26
                            Litości!!!!!!!!!!!!! Ten cały kazek to jakis debil . Człowieku idz sie lecz
                            • Gość: anja Re: do kazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:02
                              Cudowny chłopak.

Pffff... Dołączam się do rady "maryli". Proponuję gruntowne leczenie.

Chciałabym też zauwazyc, że "nie" plus "wnoszący" można napisac zarówno łącznie
                              jak i odzielnie. Może zanim zaczniesz się wymądrzac, zastanów się 2 razy. Co
                              innego błędy ortograficzne...
                              • Gość: Gość Re: do kazka IP: *.resetnet.pl 02.06.06, 20:01
                                Zmiany dotyczące pisowni "nie" z imiesłowami przymiotnikowymi zostały
                                wprowadzone w 1997 r. przez Radę Języka Polskiego. Od tego czasu za poprawną
                                uznaje się pisownię łączną.
    • Gość: bufet Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 02.06.06, 15:52
      kazek mam dobra rade: wez sie rozbiegnij i w drzewo j.e-b.n.i-j. pozdrawiam :-)
      • Gość: myself s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 20:21
        Spoko ze masz fajne wspomnienia.3maj sie. Większosc osób tu dziwna troche
        jest...
        • Gość: kasia Re: s IP: 217.153.162.* 02.06.06, 21:04
          Też tak myślę:) Jak ktoś ma miłe wspomnienia z LO i chce się tym podzielić to
          czemu nie?? Więc nie rozumiem tu co niektórych, a może zazdrość, że nie ma się
          czym pochwalić?!:> Ja też chodziłam do fajnego LO, mimo że nauki było duuużo
          poznałam tam masę fajnych ludzi. Pzdr dla wszystkich o podobnym zdaniu;)
          • Gość: Kaasia Re: s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:40
            niszczycie chlopaka i tyle.
      • Gość: elemele Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 80.48.35.* 02.06.06, 23:05
        Ja też was ludzie nie rozumiem. To jest forum. Kazdy ma prawo tu sie
        wypowiedziec, zarzucic nowy temat, a wy jezdzicie po nim jak po szmacie.
        Niewiem skad to sie bierze. Z zazdrosci? Jak ktos sie czyms pochwali to wy
        zaraz mu zarzucacie samochwalstwo i samolubstwo. tak to jast wlasnie ta wasza
        ku..ka zazdrosc. Jestem pewny, ze gdybyscie sie czuli w pelni dowartosciowani
        to jebalo by was to czy komus sie powiodlo, udalo, pewnie boli was to że
        jestescie nieudacznikami i macie pretensje iz ktos sie takimi pie..mi chwali.
        CO do szkoly to ja moge powiedziec ze chodzilem do najhujowszego technikum w
        miescie. pozdrowienia dla kazka
      • Gość: elemele Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 80.48.35.* 02.06.06, 23:05
        Ja też was ludzie nie rozumiem. To jest forum. Kazdy ma prawo tu sie
        wypowiedziec, zarzucic nowy temat, a wy jezdzicie po nim jak po szmacie.
        Niewiem skad to sie bierze. Z zazdrosci? Jak ktos sie czyms pochwali to wy
        zaraz mu zarzucacie samochwalstwo i samolubstwo. tak to jast wlasnie ta wasza
        ku..ka zazdrosc. Jestem pewny, ze gdybyscie sie czuli w pelni dowartosciowani
        to jebalo by was to czy komus sie powiodlo, udalo, pewnie boli was to że
        jestescie nieudacznikami i macie pretensje iz ktos sie takimi pie..mi chwali
        CO do szkoly to ja moge powiedziec ze chodzilem do najhujowszego technikum w
        miescie. pozdrowienia dla kazka
        • Gość: HellHax Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.ghnet.pl 03.06.06, 00:04
          To sobie k***** zobcie nadruki na koszulkach, rozwiescie plakaty do jakich to
          zaj****** szkol chodziliscie gdzie to nie studiujecie jakie to zaj*****
          laski/facetwo macie i jakie to zaj****** wasze zycie jest...a za 2 miech jece
          sie bedziecie chwalic jakie to macie zaj****** oceny z matury itp...

a potem czlowiek spotyka takich ludzi i sie nazwyczjanie w zyciu męczy z takimi
          narcyzami...ehh...laif iz brutal
          • Gość: prrr Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 80.48.35.* 03.06.06, 02:46
            to juz twuj problem jestesmy jacy jestesmy.
            nie ma to jak sie wku..ac z zazrosci. nikt tu sie przeciez nie przechwala jaki
            to on zajebisty nie jest. ludzie!! przeciez to jest poprostu wypowiedz na
            forum. chociaz troche was rozumiem - normalne ze nie lubimy przechwalajacych
            sie narcyzow gorzej sie czujemy wydaje sie nam ze jestesmy gorsi. mysle ze
            powinnismy panowac nad tym. pisze to tylko dlatego z nienawidze zazdrosci.
            przeciez kazdy cos sobie ceni w swoim zyciu. jedni pisza ze chodzili do
            wymazonej szkoly inni ze zajbiste maja wyniki z matur a jeszcze inni ze umia
            napraqwiac samochody. pomimo to ze wypada miec troche pokory to nie negujmy
            wypowiedzi typu "ktos sie cieszy, ze do jakiej on to szkoly nie chodzil".
            wiecej juz nic nie wymyslilem. pozdrawiam wszystkich forumowiczow. zabijcie
            zazdrosc!
          • Gość: pete19 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 03.06.06, 09:35
            Ej HellHax, weź sie lecz! Masz chłpocze problemy ze sobą i tyle. Że komuś się
            udało a Tobie nie??? Tak już bywa;)
            • Gość: HellHax Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.ghnet.pl 03.06.06, 12:13
              chodzilem do
            • Gość: HellHax Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.ghnet.pl 03.06.06, 12:16
              Chodzilem do niegorszej szkoly i studiuje na niegorszej uczelni...ale jakos nie
              mam potrzeby chwalenia sie tym przed calym swiatem...zazdrosc to ucucie mi obce
              • Gość: pete19 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 03.06.06, 12:29
                No więc widzisz...ludzie są rózni: jedni czują potrzebę podzielenia się swym
                szczęsciem z innymi <Ty nazywasz to chwaleniem się, jak chcesz...>, inni nie.
                Więc uszanuj to, że Kazek chciał. Koniec tematu:)
                • kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 03.06.06, 13:31
                  Ludzie, gorąco dziękuję, szczególnie Kasii, pete, również prrr, gosi,
                  sennie, małej, ladyant, agcias, marchefce i wszystkim, którzy zrozumieli
                  intencję mojego postu. Podzielić szczęściem zawsze się można (jak to ktos
                  łarnie napisał). A co do chwalenia się, to przecież mogłem napisać, że mam
                  samolot na strychu, tymczasem napisałem prawdę o moim liceum, a każdy niech
                  ustosunkuje sie do tego jak chce. Ja jestem szczęśliwy, że znalzłem sposób, by
                  powiedzieć ludziom, że chodziłem do fajnego LO. A co do edo i innych, wobec,
                  których troszke się wkurzyłem, to przepraszam. Dzięki za zrozumienie, wszystko
                  zostawiam waszej ocenie, i gorąco pozdrawiam...
                  • kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 03.06.06, 14:28
                    dzięks również gorące dla elemele i s, sorki, gdzieś żem was
                    przeoczył, w wypowiedzi wyżej, pozdrawiam i zgadzam się.
                    • Gość: HellHax Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.ghnet.pl 03.06.06, 14:44
                      juhu dzielmy sie szczesciem...zrobmy towarzystfo wzajemenej adoracji...teraz
                      nikt nam nie poskoczy a co!

hmm napiszcie jeszcze o przedszkolach gimnazjach i podstawowkach

aha i jeszcze o urzędzie skarbowym w takim a takim miasteczku...bo przeciez
                      najwspanialszy w Polsce, ba na swiecie jest
                      • kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 03.06.06, 15:04
                        Zabrzmi to troszke niegrzecznie, ale jak widze Ty pragniesz dzielic
                        się nieszczęściem, swym własnym...
                      • Gość: hubble Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 03.06.06, 15:10
                        Kaftanik dla kolegi HellHax prosimy!
                        • Gość: towdie Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 15:51
                          ja popieram hellhaxa kazek to skonczony palanttttttttttttttttttt
    • Gość: columbus Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 03.06.06, 16:56
      Że niby czemu "palant"???. Bo pochwalił się swoją szkołą i jest dumny z tego,
      że tam chodził?? Weź się człowieku zastanów nad sobą;/ ŻE NA DA!!!!
    • anyta Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 03.06.06, 17:33
      Nie rozumiem tej dyskusji... Hell i kazek to duże indywidualności chyba:) i nie potrafie powiedzieć, który z nich ma racje. Troche jeden, troche drugi. Kazek wydaje mi sie jeszcze byc troche szczeniakien, ale Hell jest chyba troche za bardzo pluje jadem... Ech.. Taki urok internetowego forum:) pozdrawiam Was obu
      • Gość: towdie Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:04
        Kazek to dzieciak do pisakownicy tam twoje miejsce. Ci wszyscy którzy go
        bronia niech sie zastanowia nad sobą. To jest żenijące.
        • Gość: grizz Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 03.06.06, 19:21
          Taaa Towdie;) fajnie masz:P:P
        • Gość: bynajmniej Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 80.48.35.* 04.06.06, 00:50
          nastepna pryta. wam sie zaniedlugo we lbach poprzewraca i tak macie juz bardzo
          poje..e od posranej zazdrosci. to jakie macie podejscie do takich spraw to
          choroba, swiadczy o was. niebawem bedzie was wszystko i wszyscy wku..ac co
          chodzi i sie cieszy. oby tak nie bylo...
          dzieki takim wypowiedziom forum staje sie ciekawsze. zamiast dzielic sie
          wrazeniami, spostrzezeniami i pogladami to sie besztacie nawzajem. najbardziej
          boli mnie to ze osoby ktore niemaja do zaoferowania ciekawszych postow, czy
          tematown najbardziej sa zawistni i upierdliwi. wszystkich innych pozdrawiam pa
          • Gość: januszek Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.asta-net.com.pl 04.06.06, 20:35
            a mi tam sie wydaje ze kazek jest gejem:P
            • Gość: ~AI~ Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 04.06.06, 21:31
              A co masz coś do gejów??? Co za beznadziejny kraj, pełen rasistów i zacofanych
              jednostek;/
              • kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 04.06.06, 22:25
                No prosze, ja sobie napisałem normalnie kilka słów o moim LO, a tu sie
                taka ciekawa dyskusja rozwija...
                A co do wypowiedzi januszka to ~Al~ nie w mojej obronie stanął, pozdro...
                • Gość: kornelia Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:49
                  Kazek... Przecież nikt nie jest takim idiotą, żeby nie wiedzieć, że Al nie stanął w Twojej obronie tylko ogólnie homoseksualistów, przeciw fobiom. Ni musisz tłumaczyć wypowiedzi innych, nie jesteśmy debilami.
              • Gość: januszek Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.asta-net.com.pl 05.06.06, 11:01
                ~Al~ a co ma rasizm do nietolerancji wobec homoseksualistow?
                zgadzam sie,ze rasizm trzeba tepic, niezrozumiala jest dla mnie nienawisc, czy
                ponizanie ludzi o innym kolorze skory. Jednoczesnie nie potrafie zrozumiec, jak
                mozna zgadzac sie na (tudziez tolerowac) cos takiego jak homoseksualizm???
                przeciez to jest choroba, to trzeba leczyc. I jeszcze jedno: osoba
                homoseksualna NIE JEST NORMALNA!

ale wątek nie mial dotyczyc gejow itp, wiec juz sie na ten temat nie
                wypowiadam:P

A Ty kazek robisz z siebie debila. napisalem ze wydaje mi sie ze jestes gejem,
                bo skoro piszesz takie teksty to jestes albo okrutnie zniewiescialy albo jestes
                gejem po prostu,

pozdrawwiam:)
                • Gość: ~AI~ Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 05.06.06, 16:05
                  Jestem osobą tolerancyjną . Dla mnie homoseksualiści nie stanowią żadnego
                  problemu. O ile ich wystąpienianie jest zbyt obsceniczne to jest ok. Moim
                  zdaniem ludzie powinni przyjąć właśnie taką postawę. Ale ok to nie ten temat.
                  • Gość: ~AI~ Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 05.06.06, 16:07
                    nie są zbyt obsceniczne oczywiście;)
    • Gość: gusia jakie to smutne ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:26
      niestety, ale na tym forum ostatnio najwieksza popularnoscia ciesza sie watki,
      gdzie ktos wylewa swoje zale i frustracje, pisze jakie zycie jest do dupy, jaka
      to matura byla bezndziejna i w ogle ze caly swiat jest przeciwko niemu ... jesli
      ktos nie daj boze wybije sie ponad taka pesymistyczna konwencje to od razu
      trzeba mu uswiadomisc kim jest(gejem, pojeb*** itd). i faktycznie tu chodzi o
      zwykla zawisc chyba bo inaczej sobie tego wylumaczyc nie potrafie ;>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka