kazek52 30.05.06, 08:55 Byłbym szczęsliwy, gdyby ktoś zadał mi takie pytanie, bo mam gotową świetną odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.futuro.com.pl 30.05.06, 09:09 pytam wiec:gdzie chodziłeś do LO ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 30.05.06, 09:38 No wreszcie. Chodziłem do najcudowniejszego chyba liceum w Polsce, to jest do LO przy Zespole szkół im. Świętej Jadwigi Królowej w Żegocinie. Mała wioska w Małopolsce i juz sobie wwszyscy myślą, gdzie on się dostanie po takim LO z jakiegoś zadupia, otóż nie. W mojej maleńkiej szkole nauczycielka matematyki to charyzmatyczka, która genialnie przygotowuje do matury, jest bardzo inteligentną kobietą, nie gorzej uczy polonistka i anglistka i to one sa skarbami tej szkoły. Dzieki nim ludzie z mojego LO dostają się na dzienne studia na takich uczelniach jak AGH czy Politechnika Krakowska. Jedna z naszych absolwentek studiuje matematyke stosowaną i zalicza egzaminy na szóstki i studenci sie jej pytaja z którego krakowskiego liceum ona przyszła:). Ostatnio Gazeta Wyborcza opublikowała ranking liceów Małopolski, biorąc pod uwagę wyniki nowej matury 2005, z mojego powiatu w rankingu znalazły sie tylko 4 szkoły, w tym Żegocińskie LO. należy zauważyć że do takiego Liceum jak moje, to tez nie idą same zdolniaki, bo zdolniaki sobie myslą: Ja jestem zdolny to przecież nie pójdę do jakiegoś tam LO w Żegocinie, i źle robią. Nauczanie to jeden wymiar, drugi to ludzie: Do mojego LO chodza najgenialniejsi ludzie, wszyscy się znamy, mam świetnych przyjaciół z klasy, samorząd mojego liceum swego czasu zajął 2. miejsce w ogólnopolskim konkursie samorządów szkolnych!!! Atmosfera w szkole jest po prostu nieziemska. Do żegocinśkiego LO bede zawsze wracał w moich wspomnieniach, ludzie co za cudne 3 lata. Ludziom z klasy i z całego LO zawdzięczam bardzo dużo. Dziękuje bardzo za pytanie, gorąco pozdrawiam i sorry, że taka jakas duma bije z tych słów i pewnośc siebie, ale jestem dumny, że chodziłem do LO w Żegocinie, pozdrowionka, a Ty gdzie chodziłaś ?? P.S. Wiadomo, że nigdy nie jest idealnie i w ogóle nie wszystkie przedmioty są u nas na wysokim poziomie i wsród ludzi nie wszyscy są świetni, ale w moim LO musi być cudnie skoro zdobyłem sie na te słowa, zauważ, nikt na tym forum, nie chwali sie swoim LO. Ja zdawałem mature z matmy i myślę,że dostane sie na dobry kierunek, pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senna87 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:03 cieszę się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:30 Urzekła mnie twoja historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:14 a ja chodzę do warszawskiego liceum i bardzo Ci zazdroszczę bo trafiłam na kiepskich kolegów i koleżanki, i niestety kiepskich nauczycieli. Dobrze, że to tylko 3 lata, ale żałuję, że nie będę miała takich wspomnień jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 30.05.06, 13:51 No zobaczysz, że bedzie dobrze i znajdziesz sie w twym liceum, pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia do kazek: IP: *.futuro.com.pl 30.05.06, 12:31 chodziłam do liceum w lublinie z tego co sie orientuje pierwsze w województwie... ale tez było cudownie choc moze troche staroswiecko ale nauczyciele sie troszczyli o nas i wogole. moj brat np chodzi do drugiego liceum w lublinie i ma juz 4.go wychowawce(jest w 2.klasie) a nauczyciele od prawie wszystkich przedmiotów mu sie pozmieniali. troche niepoważne. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek52 Re: do kazek: 30.05.06, 21:22 No tez właśnie zdarzają się różne cuda jak zmiany wychowawców. Takie rzeczy to głupota. No a ciesze sie, że jesteś zadowolona ze swojego LO, no ja mam nadzieje, że takich ludzi jest dużo, pozdrawiam gorąco, a na maturce co zdawałaś jesli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agcias Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:29 dokladnie, ja tez uwazam ze to nie ma az w takim stopniu znaczenia do jakiego lo sie chodzilo,wazne jest aby sie uczyc. Ja np chodzilam do 13 lo w szczecinie (niby ze najlepsza szkola) a wcale nic mi ta szkola nie pomogla w przygotowaniu sie do matury. takze niech ludzie nie dadza sie zwiesc rankingami, bo czesto nie jest tak wspaniale jak moglo by sie wydawac, mimo ze dana szkola zajmuje wysoka lokate. pozdrawiam i zycze wysokich wynikow z matury :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchefka Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:26 Ja chodziłam do I LO w Świdnicy - czyli do Kasprowicza. Fantastyczna szkoła, konserwatywna ale zarazem nieco nienormalna. Wszyscy tu mają jakieś problemy z głową: i uczniowie i nauczyciele. A jeśli nawet ktoś zdażył się normalny to przez 3 lata mu przechodziło. Wszyscy tworzymy Wielką Kasprowiczowską Rodzinę. Będę miło wspominać te 3 lata wyjęte z mojego marnego żywota...smutno mi:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyant Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:16 ooo... proszę jaki ten świat jest mały, też się wiele dobrego nasłuchałam o tej szkole od Twoich kolegów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 31.05.06, 22:08 Do ladyant: A to było do mnie?? bo dość nie wierzę, żeby LO w Żegocinie było tak dobrze znane, twoja wypowiedź dotyczyła LO Kasprowicza??, tak??, prosze o odpowiedź, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towdie Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:22 Kazek ty nieuku tytuł nie wiesz jak sie pisze ale macie zajebisty poziom hahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 01.06.06, 08:53 hahaha, mam nadzieje, że przeczytałeś juz odpowiedź jaką do Ciebie napisałem, na poście o studiach, pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyant Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:35 Tak to było do Ciebie ;] Może i to LO nie jest znane, ale dla kogoś kto mieszka stosunkowo blisko Żegociny jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 01.06.06, 08:57 No to miło, rzeczywiście swiat jest mały, spox, że mieszkasz gdzieś niedaleko, ale w takim razie dlaczego nie przyszłaś do naszego LO??, pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edo do kazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 09:43 Chłopcze czy Ty masz jakiś problem? "Kompleks wioski" czy coś takiego? Bo wiesz, średnio ludzi obchodzą Twoje odczucia odnośnie Twojego wspaniałego liceum. I te pytania (nie cytuję dokładnie): "Naprawdę chodziło Ci o moje liceum? Nie Kasprowicza?!" No niestety brzmią żałośnie. Kompleksy leczy się u psychologa, nie na forum. Gdzie się tacy ludzie chowają? I na studia wszyscy pobieżą!!! Bo to Polska właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kazek52 Re: do kazka 01.06.06, 11:58 Otóż drogi edo: Pytanie nie było kierowane do Ciebie, więc jak w ogóle śmiesz je komentować Po drugie: Piszesz: "średnio ludzi obchodzą Twoje odczucia odnośnie Twojego wspaniałego liceum." Osobiście odnoszę wrażenie, że forum to jest taka rzecz, że czytam co mnie interesuje. Skoro nie jesteś zainteresowany, nie czytaj postu i już. Czy ktos kazał Ci przeczytać moje słowa?? Ja myślałem, że użytkownik forum to wie takie rzeczy. Ty się zastanów, co Ty tu robisz. Twoje słowa są żałosne i świadczą o Twoim poziomie intelektualnym. P.S. Już czekam na Twoją odpowiedź: "Średnio ludzi obchodzi jakie ty osobiście odnosisz wrażenie?" Wtedy napiszę: "no comments". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edo Re: do kazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:33 Przeczytałem, bo bardzo zaciekawił mnie tytuł postu. Ja bardzo dobrze wiem co tutaj robię - czytam i odpisuję na posty, które nie są mi obojętne. Ten nie jest. Osobiście jestem w podobnej sytuacji co Ty - ubóstwiam moje - obecnie - już byłe liceum, ale Twoja wypowiedź moim zdaniem jest śmieszna. Bo jeśli chcesz wygłaszac pochwalne pienia na czesc Twojej szkoły, to stań pod jej gmachem i to czyń. Wtedy może ludzie, którzy znają Twoją szkołę do Ciebie się przyłączą i będziecie chórem głosic sławę i chwałę Waszego ogólniaka. Rozumiem, że nikt nie lubi krytyki i byc może wciąż żyjesz trochę w innym, małomiasteczkowym świecie i nie przypuszczałeś nawet, że ktoś waży się skrytykowac Twój nic nie wnoszący w życie myślę, że większości wywód. Jak widzisz, życie jest brutalne. Mój komentarz więc, odnoszący się do Twojej wypowiedzi, jakoby wynikała ona z zakompleksienia (jak też i nadal uważam) powinieneś przyjac z pokorą. Pozwolisz, że nie skomentuję Twoich słów: > Ty się zastanów, co Ty tu robisz. Twoje > słowa są żałosne i świadczą o Twoim poziomie intelektualnym. Natomiast początek z miłą chęcią: > Pytanie nie było kierowane do Ciebie, więc jak w ogóle śmiesz je komentować Otóż, Kazku z numerem 52, ważyłem się je skomentowac, ponieważ bardzo dobrze potwierdza ono moją tezę o zakompleksieniu. A zatem rada: mniej nerwów, więcej opanowania - pozwoli Ci to na tworzenie konstruktywnych wypowiedzi i wyciąganie wniosków na przyszłosc. I nie pisz no comments. Trzeba umiec się odnosic do, jak już wspomniałem, wszechobecnej w "wielkim świecie" krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek52 Re: do kazka 01.06.06, 19:21 >Twoja wypowiedź moim zdaniem jest śmieszna. Bo jeśli > chcesz wygłaszac pochwalne pienia na czesc Twojej szkoły, to stań pod jej > gmachem i to czyń. Wtedy może ludzie, którzy znają Twoją szkołę do Ciebie się > przyłączą i będziecie chórem głosic sławę i chwałę Waszego ogólniaka. Moim zdaniem nie ma sensu rozpowszechnianie jakiejś informacji wśród ludzi, którzy dobrze ją znają. To może ludzie z Twojej miejscowości i Twojego liceum "Swego nie znają..." i to dla nich możesz Ty i Twoi koledzy, koleżanki stanąć pod gmachem i głosić chwałę Twojego LO. Forum jest świetnym sposobem do przekazania informacji. > Pozwolisz, że nie skomentuję Twoich słów: > Ty się zastanów, co Ty tu robisz... kilka linijek niżej > I nie pisz no comments. Trzeba umiec się odnosic do, jak już wspomniałem, > wszechobecnej w "wielkim świecie" krytyki. Przeczenie samemu sobie to wyraz braku inteligencji. A tak nawiasem, słowa "no comments" bywają najlepszym komentarzem. I zauważ, że moje "TY się zastanów, co Ty tu robisz" skomentowałeś już! - w pierwszej linijce swej wypowiedzi. >Twój nic nie wnoszący w życie myślę, że większości wywód Maturzysta powinien zauważyć, że taki post jak mój, zachęca do dyskusji na temat poziomu kształcenia liceów i sposobu ich wybierania, świadczy o tym choćby odpowiedź agcias z 30.05.06., którą można przeczytać pod moim postem (zachęcam). Uważam, że wypowiedzi, które dotyczą opisu mego LO dowodzą, że rozważany post to nie jest "nic niewnoszący w życie (...) wywód". Usunąłem słowo "większości", bo nie spotkałem się z przypadkiem, żeby jakiś post zaaprobował ponad 50% forumowiczów, to jest oczywiste. Jak znasz taki przypadek, to daj znać. > Rozumiem, że nikt nie lubi krytyki i byc może wciąż żyjesz trochę w innym, > małomiasteczkowym świecie i nie przypuszczałeś nawet, że ktoś waży się > skrytykowac te słowa napisałeś, po przeczytaniu mojej odpowiedzi na Twoją krytykę, uznałeś, że nie przypuszczałem, że ktoś może mnie skrytykować. Otóż moja odpowiedź na Twoją krytykę dowodzi, że jestem gotowy przyjąć i przemyśleć wszystko, co zostanie do mnie napisane. Twoim zdaniem dowodem przyjęcia krytyki byłyby słowa: "Masz rację, przepraszam, za ten post"?? Otóz byłyby one wyrazem braku asertywności i braku pewnoścci siebie. >Mój komentarz więc, odnoszący się do Twojej >wypowiedzi, jakoby wynikała ona z zakompleksienia (jak też i nadal uważam) Uważam, że publiczne przyznanie się do którego (i jakiego) liceum się uczęszczało nie może świadczyć o kompleksie właśnie z powdodu chodzenia do tej szkoły - to jest chyba oczywiste (choć jak widać niekoniecznie). Natomiast kompleks z powodu liceum to możesz Ty mieć, skoro nie przyznałeś się gdzie się uczyłeś, a przecież chodziłes do dobrego liceum, bo jest warte ubóstwiania. Piszę "możesz mieć kompleks", a nie: "masz", gdyż faktem jest, że przedmiot naszej dyskusji, nie wymaga byś napisał, gdzie się uczyłeś. > powinieneś przyjac z pokorą. Jakoś nie znajduję, jej w Twojej wypowiedzi, czyżby ta piękna postawa dotyczyła tylko wybranych?? Aha, piszemy: "niewnoszący",a nie, jak twierdzisz: "nie wnoszący". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: do kazka IP: *.ghnet.pl 01.06.06, 21:16 @autor wątku - jak na moj gust to jestes nienormalny...i skromnosci tez Ci chyba brakuje...ale zycie i studia nauczą Cie pokory nie bede polemizował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: do kazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:11 Małe sprostowanie do twojej nieziemskiej historii na studiach nie ma szóstek wiec cos mi tu pachnie wyolbrzymianiem !? Odpowiedz Link Zgłoś
kazek52 Re: do kazka 01.06.06, 22:16 hehehe, no to jeszcze mało chyba wiesz, może ich nie ma w indeksach, ale są co najmniej w ustach egzaminatorów. Wyolbrzymianiem?? ale nie wiesz po co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryla Re: do kazka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:26 Litości!!!!!!!!!!!!! Ten cały kazek to jakis debil . Człowieku idz sie lecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: do kazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:02 Cudowny chłopak. Pffff... Dołączam się do rady "maryli". Proponuję gruntowne leczenie. Chciałabym też zauwazyc, że "nie" plus "wnoszący" można napisac zarówno łącznie jak i odzielnie. Może zanim zaczniesz się wymądrzac, zastanów się 2 razy. Co innego błędy ortograficzne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: do kazka IP: *.resetnet.pl 02.06.06, 20:01 Zmiany dotyczące pisowni "nie" z imiesłowami przymiotnikowymi zostały wprowadzone w 1997 r. przez Radę Języka Polskiego. Od tego czasu za poprawną uznaje się pisownię łączną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufet Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 02.06.06, 15:52 kazek mam dobra rade: wez sie rozbiegnij i w drzewo j.e-b.n.i-j. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myself s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 20:21 Spoko ze masz fajne wspomnienia.3maj sie. Większosc osób tu dziwna troche jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: s IP: 217.153.162.* 02.06.06, 21:04 Też tak myślę:) Jak ktoś ma miłe wspomnienia z LO i chce się tym podzielić to czemu nie?? Więc nie rozumiem tu co niektórych, a może zazdrość, że nie ma się czym pochwalić?!:> Ja też chodziłam do fajnego LO, mimo że nauki było duuużo poznałam tam masę fajnych ludzi. Pzdr dla wszystkich o podobnym zdaniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaasia Re: s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:40 niszczycie chlopaka i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemele Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 80.48.35.* 02.06.06, 23:05 Ja też was ludzie nie rozumiem. To jest forum. Kazdy ma prawo tu sie wypowiedziec, zarzucic nowy temat, a wy jezdzicie po nim jak po szmacie. Niewiem skad to sie bierze. Z zazdrosci? Jak ktos sie czyms pochwali to wy zaraz mu zarzucacie samochwalstwo i samolubstwo. tak to jast wlasnie ta wasza ku..ka zazdrosc. Jestem pewny, ze gdybyscie sie czuli w pelni dowartosciowani to jebalo by was to czy komus sie powiodlo, udalo, pewnie boli was to że jestescie nieudacznikami i macie pretensje iz ktos sie takimi pie..mi chwali. CO do szkoly to ja moge powiedziec ze chodzilem do najhujowszego technikum w miescie. pozdrowienia dla kazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemele Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 80.48.35.* 02.06.06, 23:05 Ja też was ludzie nie rozumiem. To jest forum. Kazdy ma prawo tu sie wypowiedziec, zarzucic nowy temat, a wy jezdzicie po nim jak po szmacie. Niewiem skad to sie bierze. Z zazdrosci? Jak ktos sie czyms pochwali to wy zaraz mu zarzucacie samochwalstwo i samolubstwo. tak to jast wlasnie ta wasza ku..ka zazdrosc. Jestem pewny, ze gdybyscie sie czuli w pelni dowartosciowani to jebalo by was to czy komus sie powiodlo, udalo, pewnie boli was to że jestescie nieudacznikami i macie pretensje iz ktos sie takimi pie..mi chwali CO do szkoly to ja moge powiedziec ze chodzilem do najhujowszego technikum w miescie. pozdrowienia dla kazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.ghnet.pl 03.06.06, 00:04 To sobie k***** zobcie nadruki na koszulkach, rozwiescie plakaty do jakich to zaj****** szkol chodziliscie gdzie to nie studiujecie jakie to zaj***** laski/facetwo macie i jakie to zaj****** wasze zycie jest...a za 2 miech jece sie bedziecie chwalic jakie to macie zaj****** oceny z matury itp... a potem czlowiek spotyka takich ludzi i sie nazwyczjanie w zyciu męczy z takimi narcyzami...ehh...laif iz brutal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prrr Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 80.48.35.* 03.06.06, 02:46 to juz twuj problem jestesmy jacy jestesmy. nie ma to jak sie wku..ac z zazrosci. nikt tu sie przeciez nie przechwala jaki to on zajebisty nie jest. ludzie!! przeciez to jest poprostu wypowiedz na forum. chociaz troche was rozumiem - normalne ze nie lubimy przechwalajacych sie narcyzow gorzej sie czujemy wydaje sie nam ze jestesmy gorsi. mysle ze powinnismy panowac nad tym. pisze to tylko dlatego z nienawidze zazdrosci. przeciez kazdy cos sobie ceni w swoim zyciu. jedni pisza ze chodzili do wymazonej szkoly inni ze zajbiste maja wyniki z matur a jeszcze inni ze umia napraqwiac samochody. pomimo to ze wypada miec troche pokory to nie negujmy wypowiedzi typu "ktos sie cieszy, ze do jakiej on to szkoly nie chodzil". wiecej juz nic nie wymyslilem. pozdrawiam wszystkich forumowiczow. zabijcie zazdrosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete19 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 03.06.06, 09:35 Ej HellHax, weź sie lecz! Masz chłpocze problemy ze sobą i tyle. Że komuś się udało a Tobie nie??? Tak już bywa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.ghnet.pl 03.06.06, 12:13 chodzilem do Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.ghnet.pl 03.06.06, 12:16 Chodzilem do niegorszej szkoly i studiuje na niegorszej uczelni...ale jakos nie mam potrzeby chwalenia sie tym przed calym swiatem...zazdrosc to ucucie mi obce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete19 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 03.06.06, 12:29 No więc widzisz...ludzie są rózni: jedni czują potrzebę podzielenia się swym szczęsciem z innymi <Ty nazywasz to chwaleniem się, jak chcesz...>, inni nie. Więc uszanuj to, że Kazek chciał. Koniec tematu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 03.06.06, 13:31 Ludzie, gorąco dziękuję, szczególnie Kasii, pete, również prrr, gosi, sennie, małej, ladyant, agcias, marchefce i wszystkim, którzy zrozumieli intencję mojego postu. Podzielić szczęściem zawsze się można (jak to ktos łarnie napisał). A co do chwalenia się, to przecież mogłem napisać, że mam samolot na strychu, tymczasem napisałem prawdę o moim liceum, a każdy niech ustosunkuje sie do tego jak chce. Ja jestem szczęśliwy, że znalzłem sposób, by powiedzieć ludziom, że chodziłem do fajnego LO. A co do edo i innych, wobec, których troszke się wkurzyłem, to przepraszam. Dzięki za zrozumienie, wszystko zostawiam waszej ocenie, i gorąco pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 03.06.06, 14:28 dzięks również gorące dla elemele i s, sorki, gdzieś żem was przeoczył, w wypowiedzi wyżej, pozdrawiam i zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.ghnet.pl 03.06.06, 14:44 juhu dzielmy sie szczesciem...zrobmy towarzystfo wzajemenej adoracji...teraz nikt nam nie poskoczy a co! hmm napiszcie jeszcze o przedszkolach gimnazjach i podstawowkach aha i jeszcze o urzędzie skarbowym w takim a takim miasteczku...bo przeciez najwspanialszy w Polsce, ba na swiecie jest Odpowiedz Link Zgłoś
kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 03.06.06, 15:04 Zabrzmi to troszke niegrzecznie, ale jak widze Ty pragniesz dzielic się nieszczęściem, swym własnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubble Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 03.06.06, 15:10 Kaftanik dla kolegi HellHax prosimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towdie Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 15:51 ja popieram hellhaxa kazek to skonczony palanttttttttttttttttttt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: columbus Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 03.06.06, 16:56 Że niby czemu "palant"???. Bo pochwalił się swoją szkołą i jest dumny z tego, że tam chodził?? Weź się człowieku zastanów nad sobą;/ ŻE NA DA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anyta Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 03.06.06, 17:33 Nie rozumiem tej dyskusji... Hell i kazek to duże indywidualności chyba:) i nie potrafie powiedzieć, który z nich ma racje. Troche jeden, troche drugi. Kazek wydaje mi sie jeszcze byc troche szczeniakien, ale Hell jest chyba troche za bardzo pluje jadem... Ech.. Taki urok internetowego forum:) pozdrawiam Was obu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towdie Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:04 Kazek to dzieciak do pisakownicy tam twoje miejsce. Ci wszyscy którzy go bronia niech sie zastanowia nad sobą. To jest żenijące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizz Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 03.06.06, 19:21 Taaa Towdie;) fajnie masz:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bynajmniej Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 80.48.35.* 04.06.06, 00:50 nastepna pryta. wam sie zaniedlugo we lbach poprzewraca i tak macie juz bardzo poje..e od posranej zazdrosci. to jakie macie podejscie do takich spraw to choroba, swiadczy o was. niebawem bedzie was wszystko i wszyscy wku..ac co chodzi i sie cieszy. oby tak nie bylo... dzieki takim wypowiedziom forum staje sie ciekawsze. zamiast dzielic sie wrazeniami, spostrzezeniami i pogladami to sie besztacie nawzajem. najbardziej boli mnie to ze osoby ktore niemaja do zaoferowania ciekawszych postow, czy tematown najbardziej sa zawistni i upierdliwi. wszystkich innych pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.asta-net.com.pl 04.06.06, 20:35 a mi tam sie wydaje ze kazek jest gejem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~AI~ Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 04.06.06, 21:31 A co masz coś do gejów??? Co za beznadziejny kraj, pełen rasistów i zacofanych jednostek;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kazek52 Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do 04.06.06, 22:25 No prosze, ja sobie napisałem normalnie kilka słów o moim LO, a tu sie taka ciekawa dyskusja rozwija... A co do wypowiedzi januszka to ~Al~ nie w mojej obronie stanął, pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornelia Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:49 Kazek... Przecież nikt nie jest takim idiotą, żeby nie wiedzieć, że Al nie stanął w Twojej obronie tylko ogólnie homoseksualistów, przeciw fobiom. Ni musisz tłumaczyć wypowiedzi innych, nie jesteśmy debilami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: *.asta-net.com.pl 05.06.06, 11:01 ~Al~ a co ma rasizm do nietolerancji wobec homoseksualistow? zgadzam sie,ze rasizm trzeba tepic, niezrozumiala jest dla mnie nienawisc, czy ponizanie ludzi o innym kolorze skory. Jednoczesnie nie potrafie zrozumiec, jak mozna zgadzac sie na (tudziez tolerowac) cos takiego jak homoseksualizm??? przeciez to jest choroba, to trzeba leczyc. I jeszcze jedno: osoba homoseksualna NIE JEST NORMALNA! ale wątek nie mial dotyczyc gejow itp, wiec juz sie na ten temat nie wypowiadam:P A Ty kazek robisz z siebie debila. napisalem ze wydaje mi sie ze jestes gejem, bo skoro piszesz takie teksty to jestes albo okrutnie zniewiescialy albo jestes gejem po prostu, pozdrawwiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~AI~ Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 05.06.06, 16:05 Jestem osobą tolerancyjną . Dla mnie homoseksualiści nie stanowią żadnego problemu. O ile ich wystąpienianie jest zbyt obsceniczne to jest ok. Moim zdaniem ludzie powinni przyjąć właśnie taką postawę. Ale ok to nie ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~AI~ Re: Niech sie ktoś mnie zapyta gdzie chodziłem do IP: 217.153.162.* 05.06.06, 16:07 nie są zbyt obsceniczne oczywiście;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia jakie to smutne ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:26 niestety, ale na tym forum ostatnio najwieksza popularnoscia ciesza sie watki, gdzie ktos wylewa swoje zale i frustracje, pisze jakie zycie jest do dupy, jaka to matura byla bezndziejna i w ogle ze caly swiat jest przeciwko niemu ... jesli ktos nie daj boze wybije sie ponad taka pesymistyczna konwencje to od razu trzeba mu uswiadomisc kim jest(gejem, pojeb*** itd). i faktycznie tu chodzi o zwykla zawisc chyba bo inaczej sobie tego wylumaczyc nie potrafie ;> Odpowiedz Link Zgłoś