12.06.06, 20:16
Sluchajcie a jak to jest z Poznaniem, bo poki co to jeszcze nikt nic o tym
nie pisal... nie wiecie ile juz osob sie zarejestrowalo na lek?? jak myslicie
jaki bedzie tam w tym roku prog?? mi sie wydaje ze moze byc ok 160 pkt. ale
to sa tylko przypuszczenia ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: deren Re: AM Poznan IP: 194.117.241.* 12.06.06, 21:04
      Juz sporo, ale bedzie znacznie więcej zważywszy, ze można sie rejestrować do 30
      czerwca. Myslę, że rekord(jeśli chodzi o liczbę kandydatów na 1 miejsce) w tym
      roku bedzie znowu należał do AM w Poznaniu. Nie brzmi to zbyt optymistycznie..
      Uważam, że próg bedzie sie kształtował w granicach 170-175 pkt.
      Pozdrawiam
      • Gość: patrycja Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 21:50
        Dzwonilam i dowiedzialam sie ze bardzo duzo podan zostalo zlozonych.Poznan jest
        najbardziej oblegany dlatego ze tam potrzebne sa tylko dwa przedmioty.
        • Gość: deren Re: AM Poznan IP: *.net.zeork.com.pl 12.06.06, 21:58
          Dokładnie-szturm na Poznań-tak mozna okreslic to, co się dzieje w Poznaniu. A wy
          z jakich okolic jesteście??
    • Gość: justa Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:32
      a macie może jakieś przypuszczenia co do stomy i farmacji??chodzi mi o progi :)
      • nea111 Re: AM Poznan 12.06.06, 22:55
        wiecie jak sie studiuje w poznaniu ? Znacie moze kogos ze stayszych rocznikow? :):)
        • Gość: agcias Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:10
          po pierwsze jestem ze Szczecina wiec przede wszystkim interesuje mnie PAM, ale
          poniewaz w tym roku w rankingu jest na 2gim miejscu obawiam sie, ze moze byc
          duzo chetnych... podobno juz jest okolo 10 os/miejsce... :/
          a co do studiowania w Poznaniu, to podobno jest bardzo trudno, ale mysle ze
          mozna to powiedziec o kazdej uczelni medycznej w Polsce. a jezeli ktos zna
          taka, w ktorej jest latwo to niech pisze ;)
          pozdrawiam :)
          • leiy_laa Re: AM Poznan 13.06.06, 22:07
            Moja koleżanka jest na I roku w poznaniu na lekarskim i bardzo jej się podoba,
            twierdzi, ze jest miła atmosfera, dużo lepsza niż na PAMie ( stwierdzila tak po
            konfrontacji ze znajomymi z PAMu),ludzie baaardzo rózni, pracy dużo, ale od
            czasu do czasu jest nawet czas na jakąś impreze:) Ja też zarejestrowalam się do
            Poznania:)
            • Gość: czopik Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:23
              ile macie pkt ci co n alekarski????
              • Gość: assa Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:27
                biol 86, chem 94
                • Gość: patyczek Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:27
                  200 i sie nie dostane :)
    • Gość: :) Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:29
      :)
      • Gość: markus Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:44
        Moze się orientujecie jak to w tamtym roku na AM poznan było z tymi co zdawali
        jeszcze fizykę? Czy doliczali im punkty z niej dodatkowo czy nie???? Jak ktoś
        wie niech mi napisze. Plisssss
        • Gość: agcias Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:55
          nie ma tak dobrze :P nic nie doliczali za fizyke :) po prostu brali pod uwage
          wynik z biologii i (chyba) lepszy wynik z drugiego przedmiotu.
        • Gość: Kasia Re: AM Poznan IP: *.bsk.vectranet.pl 22.06.06, 20:55
          :) wybacz ale ja nie wiem skad sie biora takie , nazywajmy rzeczy po imieniu
          głupie pytania choc podobno nie ma głupiach pytan sa głupie odpowiedzi wiec moja
          głupia odpowiedz brzmi : NIE, BEZ ZADNYCH BONUSóW DLA OSóB ZDAJACYCH FIZYKE, no
          moze talon do Biedronki daja w tym roku :)
          • Gość: deren Re: AM Poznan IP: 194.117.241.* 22.06.06, 21:09
            Nie będę zbyt wylewny: bez komentarza :))
            • malper-mal Re: AM Poznan 29.06.06, 21:51
              up
              • malper-mal Re: AM Poznan 29.06.06, 21:53
                Na górze forum (i nie tylko) dominują wątki o akademiach medycznych. Tak do
                kompletu podnoszę watek o AMP
    • Gość: moniek Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:16
      Ludzie co wy wypisujecie za ilości punktów na AM .Przecież matura tegoroczna
      poszła beznadziejnie.Podobno najlepsze wyniki z matur z biologii i chemi
      oscylują ok. 60% - to skąd będziecie mieć tyle punktów- jeśli z fizyki ci co
      idą na medycynę nie przekroczą 30%. Reasumując bardzo dobry wynik to będzie na
      medycynę z trzech - 140 punktów. Z dwóch na AM Poznań 140 punktów - NIE CHCE
      BYĆ INACZEJ . Nie urodzicie więcej. Więcej będą mieli zeszłoroczni maturzyści
      (bo mieli chatwiutką mature w lutym) Powodzenia.
      • Gość: kama Re: AM Poznan IP: *.bsk.vectranet.pl 30.06.06, 12:49
        to ze najlepsze wyniki z biologii i chemii oscyluja w granicach 60% to
        najwieksza głupota jaka przeczytałam - moze duzo jest takich wyników ale nie sa
        to na pewno najlepsze. Fakt ze matura poszła w tym roku gorzej to sie zgodze bo
        była troche trudniejsza ale wybacz wynik 140 raczej nie daje Ci wstepu na
        Akademie wydział lekarski - wydaje mi sie ze wynik 180 to jest bardzo dobry
        wynik z którym masz szanse sie dostac . Poznan ja obstawiam ok 156 - 164 pkt. no
        chyba ze faktycznie poszła zdecydowanie gorzej - ale tam bedzie bardzo trudno
        sie dostac ale jak ktos nie zdawał fizyki to wiedziała co go czeka. Co do matury
        styczniowej wcale nie była taka "łatwiutka" z nich srednia tez była niska i mało
        kto ja pisał i poprawił oczywiscie sa osoby które poprawiały i maja teraz po 200
        • hearcik Re: AM Poznan 30.06.06, 12:51
          Zapominacie, ze osoby ze stara matura moga tez Wasz zapał rozłozyc!
      • Gość: doris Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:38
        Czy ktoś wie ilu jest chętnych na AM Poznań
        • Gość: patyczek Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:29
          podobno 20,5 na miejsce
          • Gość: doris Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:37
            To super 20,5 z tego 1/3 to ludzie którzy dostaną się na swoje wymarzone
            akadenie medyczne to zostaje 13,6.Trzeba będzie walczyć!
            • hearcik Re: AM Poznan 30.06.06, 14:44
              Pewnie, ze walczcie. Ludzie przeciez składaja podania na wiele kierunków, a ida
              tylko na jeden gora 2. Walczyc do konca. A 13,6 osob to nie tak duzo:)
            • Gość: doris Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:46
              harcik a ty gdzie startujesz?
              • hearcik Re: AM Poznan 30.06.06, 14:47
                Ja jestem akurat na psychologii w Poznaniu. Najwazniejsze to sie nie poddawac.
                Ja myslałam, ze sie nie dostane...a tu niespodzianka, tym bardziej ze było ok
                25 os na miejsce. Tak wiec zycze powodzonka doris:).
                • Gość: doris Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:50
                  Łatwo się mówi, ale za dobrego wyniku się nie spodziewam.Biola i chemia wg mnie
                  w tym roku była kosmiczna, mam nadzieje tylko,że wszystkim kiepsko poszło, TO
                  TYLKO MOJA NADZIEJA. W innym razie poprawiam i startuje w przyszłym roku.
                  • Gość: euchromatyna AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:07
                    ja poprawialam mature w styczniu i szczerze mówiąc nie byłam z tego poprawienia
                    szczególnie zadowolona, bioli nie udało mi się poprawić (a po zeszłym roku mam z
                    niej 78%). teraz ponownie poprawiałam i powiedzmy, że spodziewam się około 180
                    pkt. ale nie powiem,że taka jest średnia krajowa, bo nigdzie takich inforamcji
                    nie widziałam, a nie będę wyciągać średniej wyników podawanych przez osoby na
                    forum, bo tak naprawdę to już nie wiem kto kłamie a kto mówi prawdę. no bo
                    niektórzy mówią,że mają wyniki 170-190 a inni nie schodzą poniżej 220.
                    generalnie co do progów, to mam nadzieję,że się nie zmienią, a jedynie
                    przemieszają między miastami, bo skoro rok temu matury poszły jak poszły, to
                    niby dlaczego teraz ma być inaczej. a co do staromaturzystów, to po pierwsze nie
                    jest ich tak starsznie wielu-np. w Lublinie jest ponad 1890 z nową maturą i 96
                    ze starą. poza tym oni próbują już 3 raz, więc skoro mieli już dwie nieudane
                    próby to chyba nie są aż taką straszną konkurencją. (oczywiście ktoś może mi
                    zarzucić,że ja też próbuję już drugi raz- ale rok temu nie zdawałam fizyki i
                    składałam do Poznania, a co się działo w Poznaniu każdy wie). w każdym razie
                    powodzenia wam życzę i oby tym, którzy mają po 280 humory dopisywały również po
                    otrzymaniu świadectwa =)
                    • Gość: koma Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:14
                      Napisałać ,że nie zdawałaś fizyki - to znaczy startowałaś do Poznania. Ile
                      miałać punktów w zeszłym roku. I co takiego się tam działo- jak napisałaś?
                      • Gość: Gregory Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:17
                        Działo sie to ze 3/4 a moze nawet wiecej osob przyjetych to nowomaturzysci,
                        wiec chyba byłas naprawde słaba ze sie nie dostałas.
                        Poza tym uwazam ze powinno byc sprawiedliwie, jesli przyjmuja np 100 osob to 50
                        stara matura a 50 nowa. Byłoby wtedy fair.
                      • Gość: euchromatyna Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:19
                        punktów miałam 144 (z testem)

Gość portalu: koma napisał(a):
                        > I co takiego się tam działo- jak napisałaś?

No działo to się tylko tyle,że było 11 osób na miejsce (tyle złożyło, ale na
                        test przyjechało tyle kandydatów,że było ostatecznie 10 na miejsce). w tym roku
                        taka ilość kandydatów nie przeraża, bo można składać w kilka miejsc, ale rok
                        temu przez ten szturm na Poznań w innych miastach wyszło po ok.4 osoby na
                        miejsce. nawet na cmuju. test predyspozycji wszyscy pisali w halach targowych.
                        • Gość: jobi Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:23
                          Czy na listach rankingowych wypisują nazwisko i ilość punktów zdobytych.
                          • Gość: euchromatyna Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:26
                            rok temu w poznaniu przyjęci byli wypisani z nazwiska i liczba punktów, a
                            nieprzyjęci tylko kodem, który wcześniej otrzymało się od akademii. dodam
                            tylko,że ostatnia osoba na liście nieprzyjętych w poznaniu miała 14,5 punktu.

widziałam też listę z Gdańska- na tamtej liście wszyscy byli wypisani na
                            podstawie nr pesel a obok punktacja z poszczególnych przedmiotów: biol chem fiz.
                            • Gość: jobi Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:31
                              To znaczy,że z 14,5 punktami też warto składać papiery (a może się pomylą).A
                              jaka ilość punktów przewazała .Podobno przyjmowali do 169,5.
                              • Gość: euchromatyna Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:35
                                z tego co pamiętam tą listę, to punkty były bardzo zróżnicowane, tzn. niewiele
                                było osób z np 195, a ta dolna punktacja stopniowa wzrastała, tzn. że było
                                kilka osób ze 169,5 potem kilka ze 169 itd. faktycznie od 169,5 przyjmowali.
                                ale tych na końcu na liście nieprzyjętych to było jakoś tak,że było to 14,5 a
                                potem coś koło 24. może oni liczyli na to,że a nuż mało osób do Poznania złoży
                                i tyle wystarczy.
                                • Gość: jobi Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:46
                                  Euchromatyna pisałaś,że w tamtym roku nie miałaś fizyki. W tym roku już masz.
                                  Gdzie starujesz w tym roku?
                                  • Gość: euchromatyna Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:01
                                    w tym roku złożyłam na śam do Zabrza - tu mi zależy najbardziej,bo jest
                                    najbliżej domu, ale złożyłam też do Lublina, Białegostoku i Gdańska. Trochę
                                    tego wyszło, ale skoro nie ma limitów, to czemu nie wykorzystać szansy.

p.s.
                                    w wątku " Na którą AM chcecie najbardziej iść?
                                    jakaś inna euchromatyna też wypisała swoje am, ale to nie ja (swoją drogą
                                    ciekawe, kto się podszył (?) pode mnie). w każdym razie tamta e. ma IP:
                                    *.neoplus.adsl.tpnet.pl , a jaki ja mam każdy widzi.
                    • Gość: Gregory Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:15
                      Ja uwazam ze staromaturzysci sa dla Was konkurencja i to olbrzymia. Poza tym
                      egzaminy wstepne sa niewspołmierne z ta wasza nowa matura. Egzaminy sa
                      trudniejsze niz matura.

"(oczywiście ktoś może mi zarzucić,że ja też próbuję już drugi raz- ale rok
                      temu nie zdawałam fizyki i składałam do Poznania, a co się działo w Poznaniu
                      każdy wie).
                      z tego wynika ze Ty rowniez nie jestes straszna konkurencja...nie dostałas sie
                      do Poznania pomimo ze tam nie była potrzebna fizyka...to chyba świadczy o
                      Tobie, ze nie mozna brac Twojej kandydatury na powaznie.
                      • Gość: euchromatyna Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:24
                        nie chcę nikogo obrażać, ale testy staromaturzystów trudniejsze są dla was, bo
                        byliście przyzwyczajeni do strzelania odpowiedzi "abcd".
                        poza tym to chory pomysł,że 50% miejsc dla nowomaturzystów i 50% dla
                        staromaturzystów. jeżeli chcesz takiej sprawiedliwości to prosze: 1890 to
                        nowomaturzyści a 95 staromaturzyści, więc proporcojanalnie wychodzi,że na 200
                        miejsc dla staromaturzystów przypada: 1890+95=1985. miejsc jest 200, więc
                        (95*200):1985=9,57. masz swoją sprawiedliwość. jak dla mnie ok =)
                        • Gość: Gregory Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:06
                          Pomysł jest chory dla Ciebie, nie dla mnie. Powinno byc sprawiedliwie i tyle!
                          "bo byliście przyzwyczajeni do strzelania odpowiedzi "abcd"."
                          no tak, odpowiedz prawie studentki

• Gość: euchromatyna Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:27
                        > Tobie, ze nie mozna brac Twojej kandydatury na powaznie.

to nie bierz, zaoszczędzisz stresu. zobaczymy po wynikach- ten się śmieje, kto
                        się śmieje ostatni.
                      • Gość: deren Re: AM IP: 194.117.241.* 30.06.06, 15:50
                        Staromaturzyści mieli swoja szansę podczas wczesniejszych rekrutacji. A skoro
                        nie potrafili wykorzystać tej szansy-to raczej i w tym roku nie nalezy "brać ich
                        kandydatury na powaznie"-idąc twoim tokiem myslenia.

A stwierdzenie, że koleżanka nie dostała się do Poznania, mimo, iz nie zdawała
                        fizyki jest mocno przesadzone. Porównaj progi punkowe z tamtego roku i sprawdź,
                        że na niektórych uczelniach były one niższe niz w Poznaniu(gdzie obowiązuja
                        tylko 2 przedmioty) albo zblizone. Z tego wynika, że do Poznania znacznie
                        trudniej było sie dostać niz na inne polskie uczelnie medyczne.
                        • Gość: euchromatyna Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:56
                          Gość portalu: deren napisał(a):

> A stwierdzenie, że koleżanka nie dostała się do Poznania, mimo, iz nie zdawała
                          > fizyki jest mocno przesadzone.
                          Porównaj progi punkowe z tamtego roku i sprawdź,
                          > że na niektórych uczelniach były one niższe niz w Poznaniu

owszem,masz racje, że to nie wina fizyki, ponieważ faktycznie proporcjonalnie
                          169,5/210 i te inne progi 160(odPam)do209,5(cmuj)/310 wychodzi,że w Poznaniu
                          próg był największy. dlatego wiem,że gdybym rok temu zdawała fizykę to miałabym
                          szanse na kilka AM'ów. dlatego uważam,że wcale nie jest tak,że jestem
                          taka "niekonkurencyjna" dla gregorego.
                          • Gość: dix Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:02
                            Gdzie złożyłać w tym roku dokumenty?
                            • Gość: euchromatyna Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:05
                              lublin, białystok, gdańsk i zabrze, ale najbardziej zależy mi na zabrzu, a ty?
                              • Gość: dix Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:06
                                Poznań - tu mieszkam . Szczecin był najniższy próg.
                                • Gość: euchromatyna Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:09
                                  czyli do szczecina też składasz? a ile się punktów spodziewasz?
                                  • Gość: dix Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:11
                                    Słabo 70,60,30
                                    • Gość: euchromatyna Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:16
                                      wcale nie tak słabo =) będę trzymać kciuki za ciebie (i za siebie też). i plus
                                      dla ciebie za szczerość-że nie ściemniasz jak niektórzy 85,87,89. zobaczysz,że
                                      wiele osób będzie mięc taką punktację. (chociaż może niepotrzebny ten mój
                                      pocieszycielski ton, bo może wcale się nie obawiasz)
                                      • Gość: dix Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:21
                                        Właśnie dziekuje za te pocieszenie- bardzo sie obawiam ,że się nie
                                        dostane.Szkoda mi roku - bo bedę startować do upadłego. Co ty robiłaś przez ten
                                        rok. Uczyłaś się tylko tej fizyki?
                                        • Gość: Gregory Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:23
                                          "Szkoda mi roku - bo bedę startować do upadłego."
                                          wiec wytłumacz mi dlaczego staromaturzysci nie moga?
                        • Gość: Gregory Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:08
                          A dlaczego Wy nowomaturzysci poprawiacie matury, aby sie dostac? Tak samo jest
                          ze staromaturzystami, nie moga poprawic matury to poprawiaja wyniki startujac
                          na AM. Logiczne. Wiec nie gadaj mi ze "A skoro nie potrafili wykorzystać tej
                          szansy-to raczej i w tym roku nie nalezy "brać ich kandydatury na powaznie"-"
                          skoro staromaturzysci wg Ciebie nie wykorzystali to Wy tez nie pownniscie
                          startowac do poprawiania matur.
                          • Gość: euchromatyna Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:13
                            Wy tez nie pownniscie
                            > startowac do poprawiania matur.

ale ja nie napisałam,że nie powinni startować ponownie, tylko,że nie są
                            niewiadomo jakim zagrożeniem. (chociaż jakimś zawsze).

aha a co do tego (gdzieś się to tutaj przewinęło),że w poznaniu dostali się w
                            większości staromaturzyści to to nieprawda- bo na listach obok imion bądź kodów
                            był dopisek SM lub NM i tych z SM można wyliczyć na palacach. a wszystko
                            dlatego,że nie byli przygotowani na testy gdzie wymaga się logicznego myślenia
                            i konkretnych informacji. niestety na wielu innych kierunkach
                            staromaturzyściprzeważali, bo zamieniano na procenty ich oceny z matur (a
                            wiadomo jak dawniej wyglądała matura, tylko prawdziwe miernoty pisały ją na 3
                            lub 2, a tak to same 5 czy 6- a zdobyć 85%-100% na mautrze jest naprawdę
                            trudno).
                            • Gość: Gregory Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:19
                              Na AM w Poznaniu teoretycznie wg listy dostało sie 10 osob, a to dlatego, ze
                              testy wstepne sa trudniejsze niz nowa matura, przynajmniej tak było rok temu.
                              • Gość: mi Re: AM IP: *.icpnet.pl 30.06.06, 16:45
                                Na AMP dostały się 24 osoby ze starą i 2 z międzynarodową-drukowałam listę.Nie
                                poprawiaj rzeczywistości odpowiednio do własnych poglądów.
                                • Gość: Gregory Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:54
                                  Nie poprawiam, mozliwe ze były 24 osoby, czyli bardzo mało.

".Nie poprawiaj rzeczywistości odpowiednio do własnych poglądów."
                                  Czyli do jakich? Nie rozumumiem. Ale co tam Ta nowa matura...schodzi na psy.

• Gość: deren Re: AM IP: 194.117.241.* 30.06.06, 16:17
                            Odpowiadam po prostu atakiem na atak. To ty zacząłes mówiąć: "...z tego wynika
                            ze Ty rowniez nie jestes straszna konkurencja...nie dostałas sie
                            do Poznania pomimo ze tam nie była potrzebna fizyka...to chyba świadczy o
                            Tobie, ze nie mozna brac Twojej kandydatury na powaznie."

• Gość: Gregory Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:20
                              Eh no tak...atakiem na atak.
                            • Gość: Gregory Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:22
                              Sorry ale czy Ty i euchromatyna to jedna osoba? Jesli nie to zauwaz deren ze
                              pisałem do euchromatyny, wiec to Ona powinna odpierac atak , a nie TY>
                              • Gość: euchromatyna Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:24
                                nie będę odpierać żadnych ataków i życzę ci wszystkiego najlepszego. a deren
                                stanął po prostu w obronie kobiety jak prawdziwy dżentelmen =))
                                • Gość: Gregory Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:26
                                  Pozostawie te wypowiedz Bez komentarza.
                                  • Gość: euchromatyna Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:28
                                    jak tylko chcesz to inne wypowiedzi też bez problemu możesz zostawić bez
                                    komentarza =PP
                                    • Gość: Gregory Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:31
                                      Innych nie. Ta tak.
                              • Gość: deren Re: AM IP: 194.117.241.* 30.06.06, 16:26
                                Nie- jestesmy zupełnie innymi osobami. Pozwoliłem sobie odeprzeć atak, który
                                nota bene dotyczył również mnie, bo znalazłem sie rok temu w tej samej sytuacji
                                co euchromatyna.
                                • Gość: patyczek Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:02
                                  sprawdź zanim zaczniesz bezpodstawnie oceniać:

• Re: AM IP: 194.117.241.*
                                  Gość: deren 30.06.06, 16:26

• Re: AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                                  Gość: euchromatyna 30.06.06, 16:24
                                  • Gość: bee Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 08:34
                                    ktos wie ile osob przyjma w tym roku na lekarski w poznaniu?
                                    • Gość: dix Re: AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:18
                                      200
    • Gość: student Re: AM Poznan IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.06, 23:52
      Zapraszam na: tam jest ekipa kandytatów polecam forum www.portamedica.prv.pl/
      free4web.pl/FS/i/42783
      • Gość: dix Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 18:50
        Co słuchać u tych co startują do Poznania?
    • Gość: Agacik Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 18:51
      U mnie super:)
      • Gość: dix Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 18:53
        Chcesz iść na lekarski?
        • Gość: Agacik Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 18:53
          Jasne, ze chce. Wierze w to ze sie dostane:)
          • Gość: bee Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 18:54
            Kazdy wierzy ,
            • Gość: Agacik Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 18:55
              Nie kazdy, niektorzy ludzie sa ateistami;)
              • Gość: karu Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 19:33
                Na ile punktow liczycie? Ja z bioli okolo 80 a chemii 90. Składam na stome.
                • Gość: najlepsza Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:05
                  z takim wynikiem to tylko akademia rolnicza. koles, na stome trzeba miec
                  minimum 95 % z bioli i tyle samo z chemii. i tak nie jestes lepszy ode mnie bo
                  ja bede miec 100 % z obu wiec spadaj. wrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! sorry, ale wkurza
                  mnie takie cos. "mam 170 pkt - mysle ze nie mam szans". obłuda.
                  • Gość: deren Re: AM Poznan IP: 194.117.241.* 06.07.06, 21:24
                    Ale karu nic nie wspomniał o tym, ze nie ma szans. Napisał tylko ile ma punktów
                    i na co skałada. Czyzby frustracja i zazdrość??
                    • Gość: karu Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:37
                      Ja liczę na tyle a we wtorek okaze się ile będzie. Na rzeczywistość trzeba
                      potrzekać do 11.
    • Gość: Kasia Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 01:37
      W przyszlym roku bede probowac na am, dlaczego mozecie polecic poznan?
    • Gość: pyra Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:05
      podawajcie na ile punkt. liczycie, ja biol 78 a chem 84
      • Gość: pyrkowa Re: AM Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:07
        A nie mozesz poczekac do wtorku albo do srody?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka