Dodaj do ulubionych

pedagogika na Uw

15.06.06, 17:41
czy ktoś może wie ile pkt trzeba było miec rok temu aby sie dostac na dzienne?
Obserwuj wątek
    • Gość: asi_isa Re: pedagogika na Uw IP: 195.116.246.* 15.06.06, 20:46
      prog poczatkowy -> 426 ;) - na normalna pedagogike, a na edukacje poczatkowa
      250 ;)
      pzdr!
      ja skladam na pedagogike specjalna na APS na UW chyba nie :)
      • Gość: guska864 Re: pedagogika na Uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:02
        wielkie dzieki :)
        • Gość: asi_isa Re: pedagogika na Uw IP: 195.116.246.* 16.06.06, 12:10
          nmzc ;)
          gdzie jeszcze skladasz na pedagogike??
          w ogole wchodzilam wczoraj na strone UW i zauwazylam, ze w tym roku jest nabor
          na magisterska i licencjacka - nie pamietam jak bylo rok temu wiec nie wiem do
          jakiego typu studiow odnosi sie ten podany przeze mnie prog;/ ale zgaduje, ze
          do mgr:P
          pzrd;)
          • Gość: aguska864 Re: pedagogika na Uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:48
            na pedagogike skladam tylko na uniwerek, moze jeszcze na uksw. Wiesz moze czy
            to byl ostateczny prog, jak dla mnie moglby byc odrobine mniejszy ;)
            • Gość: asi_isa Re: pedagogika na Uw IP: 195.116.246.* 16.06.06, 21:26
              to byl prog wstepny, ktory podali zaraz po stwoerzeniu pierwszej listy :) nie
              mam pojecia jaki byl ostateczny - zapewne troche nizszy, ale nie mam pojecia o
              ile;/
              skladasz tylko do wawy?? ja nad pedagogika na UW sie zastanowie a na UKSW nie
              pojde, bo jestem ateistka i nazwa mnie odpycha:P
              • Gość: aguska864 Re: pedagogika na Uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:17
                tak, skladam tylko do wawy :) tutaj mieszkam i nie chce nigdzie jechac, dobrze
                mi tu ;)
                • Gość: myosotis_ola Re: pedagogika na Uw IP: *.dyn.optonline.net 17.06.06, 15:08
                  tez skladam tylko do Wawy i prawdopodobnie tylko na UW :) Co do UKSW to mam
                  podobne podejscie jak jeden z przedmowcow: NIGDY W ZYCIU !!! ;)
                  Skladam na pedagogike awaryjnie...
                  • Gość: asi_isa Re: pedagogika na Uw IP: 195.116.246.* 17.06.06, 19:59
                    widze, ze wszyscy darza tutaj wawe nieokreslona miloscia:P ja do tego miasta
                    nic nie mam, ale wolalabym wrocek lub krakow (ladniej i blizej:P) no ale UW
                    jest swietnym uniwerkiem ;) a to chyba jest wazniejsze od tego czy uwazam wawe
                    za miasto przyjazne czlowiekowi czy nie:P
                    pzdr!!
                    ola a na co skladasz docelowo, skoro pedagogika jest awaryjna??;>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka