aguska864 15.06.06, 17:41 czy ktoś może wie ile pkt trzeba było miec rok temu aby sie dostac na dzienne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asi_isa Re: pedagogika na Uw IP: 195.116.246.* 15.06.06, 20:46 prog poczatkowy -> 426 ;) - na normalna pedagogike, a na edukacje poczatkowa 250 ;) pzdr! ja skladam na pedagogike specjalna na APS na UW chyba nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guska864 Re: pedagogika na Uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:02 wielkie dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: pedagogika na Uw IP: 195.116.246.* 16.06.06, 12:10 nmzc ;) gdzie jeszcze skladasz na pedagogike?? w ogole wchodzilam wczoraj na strone UW i zauwazylam, ze w tym roku jest nabor na magisterska i licencjacka - nie pamietam jak bylo rok temu wiec nie wiem do jakiego typu studiow odnosi sie ten podany przeze mnie prog;/ ale zgaduje, ze do mgr:P pzrd;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska864 Re: pedagogika na Uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:48 na pedagogike skladam tylko na uniwerek, moze jeszcze na uksw. Wiesz moze czy to byl ostateczny prog, jak dla mnie moglby byc odrobine mniejszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: pedagogika na Uw IP: 195.116.246.* 16.06.06, 21:26 to byl prog wstepny, ktory podali zaraz po stwoerzeniu pierwszej listy :) nie mam pojecia jaki byl ostateczny - zapewne troche nizszy, ale nie mam pojecia o ile;/ skladasz tylko do wawy?? ja nad pedagogika na UW sie zastanowie a na UKSW nie pojde, bo jestem ateistka i nazwa mnie odpycha:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska864 Re: pedagogika na Uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:17 tak, skladam tylko do wawy :) tutaj mieszkam i nie chce nigdzie jechac, dobrze mi tu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myosotis_ola Re: pedagogika na Uw IP: *.dyn.optonline.net 17.06.06, 15:08 tez skladam tylko do Wawy i prawdopodobnie tylko na UW :) Co do UKSW to mam podobne podejscie jak jeden z przedmowcow: NIGDY W ZYCIU !!! ;) Skladam na pedagogike awaryjnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi_isa Re: pedagogika na Uw IP: 195.116.246.* 17.06.06, 19:59 widze, ze wszyscy darza tutaj wawe nieokreslona miloscia:P ja do tego miasta nic nie mam, ale wolalabym wrocek lub krakow (ladniej i blizej:P) no ale UW jest swietnym uniwerkiem ;) a to chyba jest wazniejsze od tego czy uwazam wawe za miasto przyjazne czlowiekowi czy nie:P pzdr!! ola a na co skladasz docelowo, skoro pedagogika jest awaryjna??;> Odpowiedz Link Zgłoś