gosioolek 21.06.06, 23:18 A CO JESLI ZNOWU SIE NIE UDA?trzeci raz do matury bede podchodzic...? co ludzie powiedzą? Boże jak strasznie sie boje:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazek999 Re: BOJE SIE!!! 21.06.06, 23:43 Nie przejmuj się na zapas bo nie ma sensu.Próbować, próbować (niczym degustować ;) aż w końcu się uda. Ludzie powiedzą / pomyślą że ambitna z Ciebie osoba o jasno sprecyzowanym celu na życie. Więc nie ma się co obawiać, szczególnie innych. Wyniki matury to też nie sprawa życia i śmierci, a niejednokrotnie ludzie obawiają się stokroć strasznijszych rzeczy. Oczywiście strachu nie da się ominąć, ale można własną wolą "uspokoić strach" zachowaując umiar i przyjmując postawę stoicką ;) Życzę dużo spokoju w duszy, i niech Cię myśl figlarna nigdy w przyszłości nie wzruszy ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gosioolek Re: BOJE SIE!!! 22.06.06, 00:11 jej:) dziekuje co prawda pewnie nie bede umiała swa słabą wola stois\ckiego spokoju osiagnac... ale nic. tak to jest: w styczniu poperawiłam historie i niemiecki. miałam w maju nie podchodzic do matmy. cos mnie tkneło. i poprawiałam. za dobrze to nie wyszło ale poszło. zobaczymy... teoretycznie powinnam sie dostac ale jak patrze na wypowiedzi na forum matura to mam wrazenie ze tam sami geniusze... Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re: BOJE SIE!!! 22.06.06, 19:28 Ja też się boję! Jestem taką osobą która woli "nastawić" się na najgorsze ,żeby później być mile zaskoczoną ;p ( tylko niestety zawsze "mam rację" ) eh:(. Wiem ,że historii nie napisałam tak jak chciałam :(( ,mam nadzieję ,że chociaż polski poprawię i jeśli marzą mi się studia to najlepiej żebym go poprawiła i to porządnie!Kolejny rok w plecy to już chyba za dużo ?:( Odpowiedz Link Zgłoś
edelweis1 Re: BOJE SIE!!! 28.06.06, 23:18 heh goosiolek ja tez studiuje w lublinie, tez tu za nic w swiecie nie chce zostac, tez chce na sgh i tez sie boje!!!!!strasznie!!!!zwalilam matme w maju...po raz drugi...a jak wchodze na strone sgh to tych ludzi ciagle przybywa...PANIKA Odpowiedz Link Zgłoś
gosioolek Re: BOJE SIE!!! 28.06.06, 23:48 no to jest nas dwie:) co studiujesz w lublinie? ja psychologie... tak strasznie mi sie nie podobał ten rok... no coz. mam nadzieje ze sie uda. jak tam z wynikami stoisz? duzo Ci zabrakło rok temu? poprawłaś juz cos? u mnie jeszcze tylko matma niewiadoma ale w tamtym rou bylo niezle bo ok 60% tak chyba mozna juz nazwac wiec jesli nie poprawie to nie bede miała pretensji... no cóż. zrobiłam chyba wszytsko co mogłam. jaki prog obstawiasz i ... oby sie udało:P zycze powodzenia i Tobie i sobie:)czekam na posta;) Odpowiedz Link Zgłoś
slure Re: BOJE SIE!!! 29.06.06, 01:49 Dlaczego tak bardzo wam sie Lublin nie podoba?Skladam tam na prawo,tzn nie tylko tam:)Ale jezeli sie dostane do lbn,to napewno nie bede zalowal,dla mnie liczy sie tylko kierunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosioolek Re: BOJE SIE!!! 29.06.06, 10:02 widzisz jest wiele takowych powodow, po 1) mieszkam w lublinie od x lat i studia to swietny pomysł by cos zmienic tu po prostu wszytsko juz znam po 2) wszyscy6 moi najlepsy znajomi wyprowadzili sie włśnie do warszawy po3 )ludzie na psychologii na kulu byli delikatnie mowiac nie za bardzo. po oprostu inaczej sobie wyobrazałam moich znajomych ze studiow(z tego co wiem na prawie na umcsie sa fajni:P) po 4)doszłam do wniosku ze psychoogia nie dla mnie po 5) w lublinie mieszkam z rodzinka a bardzo chciałabym sie usamodzaielnic:) mam jeszcze pare argumentow ale to taki8ch bardziej osobistych. nie twierdze ze lublin jest zły. ja po prostu to misto za bardzo znam i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
slure Re: BOJE SIE!!! 29.06.06, 13:21 aha,no chyba,ze tam mieszkasz to inna sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieweczka_z_laseczka Re: BOJE SIE!!! 29.06.06, 13:29 wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
edelweis1 Re: BOJE SIE!!! 29.06.06, 18:39 wiec juz wszystko mowie, zabraklo mi 15 punktow...bo zdawalam historie...w styczniu byla gegra i jest 88 punkcikow czyli duzo lepiej, w maju byla matma tu juz troszke gorzej bo znowu zawalilam, bede miala kolo 70 (mam nadzieje) z angielskiego mam 74 punkty, w maju tez go pisalam ale angielski poszedl mi chyba tak samo jak w tamtym roku...i tez mam stresa czy przypoadkiem nie obnizy mi punktacji;( w lublinie studiuje ekonomie na umcs ale to jest porazka;/ po pierwsze poziom nizzziutenki z palem w dupie mam w sesji same 5!!!po drugie moi wszyscy znajomi tam wyjechali-do wawy a tu ludzie....sa tacy zwykli...wiem ze to moze brzemiec troszke dziwnie ale gdy caly czas wpajano w ciebie ze jestes wyjatkowy( I LO staś:P) to trudno ci przywyknac do osob ktore chca sie utrzymac na tej uczelni i jakos tam zdac...rozumiem cie dokladnie goosiolku;] i jeszcze nie zapominajmy o rodzicach:P!!!wracajac do sgh nie mam pojecia jaki bedzie prog-na pewno wysoki...mam nadzieje ze sie zalapie...boje sie strasznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edelweis1 Re: BOJE SIE!!! 29.06.06, 18:43 aa jakbys chciala pogadac o rekrutacji, sgh i wogole to here is my gg- 4497202...bo juz wszyscy maja mnie dosyc jak katuje o wynikach i sgh:P:D Odpowiedz Link Zgłoś